Dodaj do ulubionych

MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków

IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 10:14
W tym dołującym serialu wszyscy ryczą, ryczeli, lub będą ryczeć. Z tej okazji
mały quiz: wymień najbardziej permanentnych płaczków. Pierwsze miejsce
oczywiście zaklepane jest dla Małgosi, a dalej....
Obserwuj wątek
    • begietka Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków 25.02.04, 10:25
      drugie miejsce w sposób niekwestionowany powinna zająć Teresa!!!
      • moniq_c Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków 25.02.04, 10:30
        swego czasu nieźle czadu też dawała Hanka...
        blondi Ewa...
        Jolka co Niemca nie chciała...
        ostatnio ta lekarka, kumpela Marychy

jak Jaroszy zacznie pociągac nosem to ja się z oglądania wypiszę!!!
        • lahliq Brodacz 25.02.04, 11:11
          Brodacz z wypożyczalni. Poniedziałek: "Nic się tu nie dzieje. Kompletny
          zastój". Z utęsknieniem czekam, aż zamknie wypozyczalnię i zacznie narzekac na
          nową robotę. ;)
          • Gość: dezerter Re: Brodacz IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 11:18
            Mucha tak radośnie weszła w towarzycho, wydawało się, że na dłużej a tu po
            kilku odcinkach kolejna załamka i bek, założę się, że ten jej owłosiony
            boyfriend też w końcu nie wytrzyma i sobie ryknie
    • magdzinek Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków 25.02.04, 11:17
      teraz do grona płaczek dołączyła też mucha

;)
    • Gość: mp3 Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków IP: *.ampr.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 11:48
      Miałam nadzieję, że starzy jednak wyniosą się od Gochy. Już nabrałam szacunku
      dla Lucka, że podjął męską decyzję. A tu musiała namieszać sędzia i z
      wyprowadzki nici. Małgocha najpierw nawarzyła piwa , a potem po prośbie do
      siostry: "ratuj! proszę cię! ratuj!" Kompletna porażka! A jeszcze Marta mówi
      do ojca: "ona nie zasłużyła na taką karę". Na taką nie, na gorszą. Gzić się z
      obcym facetem pod jednym dachem z rodzicami, to niby jaką ma ponieść karę? No
      chyba ,że to ją mąż wywaliłby z domu na zbity pysk. Tak lepiej.
      • skittles Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków 25.02.04, 17:07
        mp3, jak ja Ci współczuję, najwyraźniej coś się bozi pomieszało i się w
        niewłaściwym czasie urodziłaś... Epoka stosów i palenia czarownic, no, to by Ci
        pasowało o wiele lepiej. Ale nic to, zawsze można wlączyć Radyjko i się upajac
        klimacikiem...

Ale być może żartowałaś. Właściwie to mam nadzieję, że żartowałaś.
        • Gość: Ain Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 19:09
          Ja juz tych Luckow nie znoszę tak jak Stasi w Klanie. Kiedy Lucek podglądał
          Marka w łóżku z Kaśką w pubie, pary z gęby do Luckowej nie puścił. Tu wyciąga
          zdjęcia małoletniej ryksy Gośki i biadoli, moja mała myszka a lubi z chłopami.
          Straszne!!! Pyrkosz, Pyrkosz a tak jedziesz!! Zgroza!!!
          • Gość: dezerter Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 00:39
            ile ta Małgoś może mieć lat ? Wygląda nienajgorzej jakoś tak w okolicach 27.
            Pytam , bo zastanawiam się do kiedy mam być załamany niczym Lucjan jeśli okaże
            się, że moja córka bzyka się z jakimiś pisarzami.
            • es_el Re: MJM - ocean łez - przegląd czołowych płaczków 26.02.04, 00:44
              pisarze to samo zlo, zwala czlowieka z nog niezaleznie od wieku
              aha, sztefen tez plakal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka