kira_koslin 05.05.10, 22:05 Czy mi sie wydaje ale Muchę to naparwde dziś chyba pogięlo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
notting_hill Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:15 Zdaje się, że to będzie jej pierwsza i ostatnia edycja... I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:21 no Ona jest faktycznie chamska,z tą czarna Iloną, pojechała starsznie i jakieś wycieczki osobiste do Piróga non stop... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Mucha YCD 05.05.10, 23:50 notting_hill napisała: > Zdaje się, że to będzie jej pierwsza i ostatnia edycja... > I bardzo dobrze! "Napoleon" Ją wybroni;) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:19 'wiem co mowie bo tanczylam z Maserakiem' <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
celebrity Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:22 toz to tlumok przekonany o wlasnym geniuszu, a takie sa najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
solarita Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:41 "jest ona z kosmosu i ma w głowie twardy dysk, bardzo przestarzały model".-0na ma w ogóle coś w głowie?? to co pokazała dziś to żenada...ona w ogóle nie nadaje się do telewizji-zero kultury i klasy.dno i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:41 Najbardziej podoba mi się jak obaj panowie udają, że jej nie ma. A pewnym momencie zaczęła tak chichotać, że Kinię zagłuszyła. Rany,ona coś bierze? No i za te homofobiczne aluzje powinni ją producenci wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Mucha YCD 05.05.10, 22:43 Może zostawmy w spokoju Muchę, producenci wybrali ją dokładnie z tego powodu, że jest kontrowersyjna. Będzie lepiej jeżeli, excuse le mot, zlejemy ją ciepłym moczem. Nie lubisz Muchy- ignoruj ją. Może przejdziemy lepiej do tańca? Ja szarpnąłem się na jednego SMSa na Kubę J., naprawdę nie chciałbym, żeby odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
krismum Re: Mucha YCD 05.05.10, 23:13 Nie wybrali jej dlatego że jest kontrowersyjna, tylko dlatego że pan Miszczak z tvn jest jej fanem...Ta kobieta jest okropna, ma porażająco drażniący tembr głosu, ma totalnie skrzywiony obraz kunsztu tanecznego ...istna PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Mucha YCD 06.05.10, 05:29 Odszczekuje to co napisałam w tamtym tygodniu- a napisałam,ze Mucha dodaje ikry temu programowi...i o ile w tamtym tygodniu jakoś wpasowywała się w teksty Piróga,to w tym masakra jakaś, zero taktu,zero kultury,widac,ze ta cała Ilona była podłamana ,tym bardziej,ze Mucha pozwala sobie na jakieś osobiste wycieczki... Wstrętne to było i tyle. Jej zachowanie względem Piróga to mega mega idiotyczne zachowanie,jak obrażona gimnazjalistka sie zachowywała, szkoda słow,zle to wyszło,bardzo zle. Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Mucha YCD 06.05.10, 09:59 ale właśnie po to została zaangażowana do YCD żeby było kontrowersyjnie, żeby żyri sie żarło, żeby podnieść oglądalność, ja do końca nie wierzę w to że oni na serio się nie lubią, to czysta reżyserka, a Muchę lubię i zgadzam sie z wieloma jej ocenami. Piróg niby tak mu zależy na uczestnikach to dlaczego w szmatławcach nie opowiada o nich tylko się Muchy czepia. W sumie to ja nie bardzo rozumiem o co takie halo, że powiedziała dziewczynie, że nie ma pazaura, czy innemu uczestnikowi, że nie pokazuje emocji - to nie są jakieś masakrujące oceny, tym bardziej, że uczestnikom nie szczególnie zależy na jej ocenach w porównaniu z ocenami reszty profesjonalnych jurorów, podsumowując:wiele hałasu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
princessroyal Re: Mucha YCD 06.05.10, 10:37 Podczas wypowiedzi Muchy wyłączam głos w telewizorze,nie mogę słuchać tego ,co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Mucha YCD 09.05.10, 22:16 Ja też ostatnio na to wpadłam :))) Wcześniej próbowałam na chwilę zmieniać kanał ale wtedy nie wiedziałam czy już kończy. Przycisk "mute" działa lepiej ale jednocześnie tylko potwierdziło mi się, jak DŁUGO trwają te wszystkie jej wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Mucha YCD 06.05.10, 11:59 Hmmm nie to chyba większośc osób ma na mysli.... Ilonę potraktowała bardzo pzredmiotowo, chamsko po prostu... Niech bedzie kontrowersyjna, niech sie zrą ale niech to robi z finezją a nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Manipulacja 06.05.10, 15:49 A nie myslicie ze to leci ze scenariusza zeby podkrecic ogladalnosc? Konflikt zawsze dobrze sie sprzedje, taki maly lifting podstarzalej juz konwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Manipulacja 06.05.10, 17:56 annia251 napisała: > A nie myslicie ze to leci ze scenariusza zeby podkrecic ogladalnosc? > Konflikt zawsze dobrze sie sprzedje, taki maly lifting podstarzalej > juz konwencji. Ale tu nie chodzi o wyimaginowany konflikt tylko o pustą jak wydmuszka Muchę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.pod.i Re: Manipulacja 06.05.10, 19:56 Wyrezyserowany to mogl byc w poprzednich edycjach konflikt miedzy Pirógiem a Egurolla. Na wyczyny Muchy w tej edycji wstyd patrzec. I zal. Poprzednio "klotnie" miedzy jurorami byly lekkie, zabawne. Teraz? Wyciagnac "Fakt" i komentowac artykuly ze szmatlawca - nie wiem czy mozna zaprezentowac sie z gorszej strony. Moja sympatia do pozostalych jurorow rosnie z kazdym odcinkiem, im mniej klasy pokazuje Mucha, tym wieksza zachowuja panowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: Mucha YCD 07.05.10, 13:02 Muchy nie lubię, ale też uważam, że te kłótnie są wyreżyserowane. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Mucha YCD 06.05.10, 17:49 To, jak na teksty Muchy reagują Piróg i Agustin wskazuje według mnie, że nie jest to wyreżyserowany konflikt. Oni sie zwyczajnie wstydzą tego, co ona wygaduje. Agustin chował twarz w dłoniach, Piróg zimno sprowadzał ja na ziemię. nie podsycali konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mucha YCD 06.05.10, 20:51 no właśnie. oni się z nią nie kłócili, oni ją odpychali raczej. wiecie, kiedyś przy służbie mówiono po francusku i mam takie wrażenie, że dwaj panowie jurorzy najchętniej to właśnie by czynili w obecności aktorki Muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
dickpope Re: Mucha YCD 06.05.10, 21:56 A mnie jest szkoda ... Muchy. Była fajną małolatą polskiego kina, kimś ponad przeciętność, kojarzy mi się z zadziornymi latami 90. Niestety, wszystko, co miała do zagrania skończyło się 10 lat temu i od tego momentu Mucha została celebrytką i desperacko próbuje istnieć. W YCD chyba wybrała sobie rolę partyzantki, która ma na celu obnażyć konwencję programu: wskazać palcem na lans Piróga, obśmiać niekonsekwencje sloganów serwowanych przez jury, ironicznie komentować sztuczność tancerzy. Niestety, nie przewidziała, że sama jest wcieleniem tych wszystkich 'grzechów', brak jej wiarygodności. Najgorsze, że Mucha jest amatorką, brakuje jej również zdolności rzeczowego komentowania występów. Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Mucha YCD 07.05.10, 09:01 ale gdyby nie to że codziennie w szmatławcu ukazują się wywiady z Pirógiem, który najpierw gnoi Muchę ( bo raczej nie krytykuje merytorycznie) a następnego dnia odkręca wszystko, aby następnego znowu jej dowalić to ja się pytam po co on to robi? zeby się odciąć od konfkliktu który wydaje mu się być żenującym należy ignorować a nie podsycać Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Mucha YCD 07.05.10, 16:41 > A mnie jest szkoda ... Muchy. Złoty, poczciwy chłopak, serduszko na dłoni :P Odpowiedz Link Zgłoś
dickpope Re: Mucha YCD 10.05.10, 08:12 ledzeppelin3 napisała: > > A mnie jest szkoda ... Muchy. > > Złoty, poczciwy chłopak, serduszko na dłoni :P Jesteś panI zbiorem molekuł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: Mucha YCD 22.05.10, 17:36 A ja mam newsa- juz niedługo bo 30 maja na Kępie Potockiej będzie można zobaczyc i nauczyć sie tańczyć z uczestnikami YCD. A wiecej na ten temat do poczytania tutaj www.n.pl/miasteczko Odpowiedz Link Zgłoś