tropicielka 02.03.04, 13:47 Załamałam się ! Kurcze , palenie rzuciłam , w tygodniu nie piję - jedyne co to oglądałam sobie " Na wspólnej " ... A teraz co?? co mi pozostało ? buuuuuuuuuu ODDAJCIE NAM " NA WSPÓLNEJ" ODDDAJJCIEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: ODDAJCIE NAM NA WSPÓLNEJ!!!! 02.03.04, 13:50 co do palenia jestem z Ciebie dumna - tak trzymaj!!!! a na pocieszenie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11113354&a=11113572 będzie dobrze ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: ODDAJCIE NAM NA WSPÓLNEJ!!!! 02.03.04, 14:09 Ale to nie to samo:-( skąd ja mam wiedzieć co się u nich wydarzyło wczoraj np???? Skąd!!???? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: tropicielka 02.03.04, 14:29 tropicielka napisała: > Ale to nie to samo:-( skąd ja mam wiedzieć co się u nich wydarzyło wczoraj > np???? Skąd!!???? > hi hi hi ja myślę, że zrobią tego ich śmiesznego psa kłapoucha narratorem - i będzie uzupełniająco informował co się działo jak nie było emisji ;-)))) BTW widziałam ostatnio in real tą lalkę-niunię Kamila - Julię. Naprawdę niezła laska.. ona jest chyba (albo była) jakąś miss nastolatek cy cóś takiego... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: tropicielka 02.03.04, 14:35 Mnie się ona wydaje taka za bardzo podłużna, wolę typ kobiecy ;-)no ale... bardzo brzydka nie jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: tropicielka 02.03.04, 14:45 tropicielka napisała: > Mnie się ona wydaje taka za bardzo podłużna, wolę typ kobiecy ;-)no ale... > bardzo brzydka nie jest :-) no fakt - ale to dlatego, że ona wszystko ma długie ;-))) ledwo się w tramwaju mieściła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia dopisuję się!!!! 02.03.04, 14:21 te Trzy Serca są nie do oglądania:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu nie oddawajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 14:28 bo to wielkie gowno..szkoda kasy i czasu antenowego. Na wspolnej i tak niebawem zniknie z ekranow. TVN kupil licencje na pareset odcinkow i wszystko prysnie nagle - tak jak z 'miasteczkiem' - nie ma i koniec. Ich interesuje tylko ogladanosc. Dlatego nie ma niczego co by trwalo na TVN od zawsze - procz Faktow i Zubilewicza. No ale wiemy co sie stalo z Lisem. Zarzad TVN syzbko sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelka TVN MUSI ODEJSC ;] (n/t) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.03.04, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś