lamancza 02.03.04, 23:55 Nudne i nie śmieszne. To moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yolek Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:37 no wlasnie to ma byc zabawne? to jest beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femala Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 08:37 niby ze mialo zastapic Kasie i Tomka, bo rezyser ten sam flaaaaki z olejem ja tam zasnelam f. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 10:01 Aktorzy robią jakiś cyrk, przepychają się przed tym automatem do kawy, piją kawę cały czas przed tym automatem jakby nie możnabyło gdzieś odejść na bok. Wydumane i sztuczne. Wiem, że taki był pomysł, ale nie wypalił moim zdaniem. Może dlatego sponsorem jest Posti a nie Nescafe, któe bardziej by pasowało do grupy docelowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.net / *.net 03.03.04, 12:12 Kolejny badziew z bezrobotnymi aktorzynami 3 i 4 ligi,chyba TVN pozazdroscil dennych seriali Polsatowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 12:30 Nie zauważyłe też żadnej "drugiej Joasi Brodzik" - Brodzia powinna sie obrazić za jakiekolwiek porównania z jakąkolwiek "aktorką" tego seriala (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:44 jestem tego samego zdania, na siłe promują te gwiazdki, ale one są jakieś takie nijakie !!! już pomijam fakt,że dla mnie ten serial nie jest w ogóle śmieszny Joasia z Pawłem mieli to COŚ, dzięki nim Kasia i Tomek stał sie tak popularny, porównywanie Joasi z tą Góralczyk ( czy jak jej tam )jest chyba nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 15:18 Pierwsze odcinki Kit to było rzeczywiście coś! Potem juz przestałem oglądać. Ale ta kicha jest wyjątkowo kichowata. Jak na razie nowa ramoofka tefałenu cos porażkowata jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:27 wogole twn stala sie telewiyja beznadyiejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOniqe Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.03.04, 08:47 No własnie."Kasia i Tomek" to byl fajny serial, i mozna było sie co najmniej usmiechac.A to? Cudo na patyku;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 03.03.04, 23:41 a mi sie serial podoba:) ogladalem juz 3 odcinki... jasny prosty konkrtetny akurat dl relaaaaaaakksu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iguana100 Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 217.153.178.* 03.03.04, 23:51 Można się pośmiać-to dobre przed snem. Serial lekki, łatwy i przyjemny :) Przynajmniej z tym TVN dobrze trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Mnie przed snem zniesmaczyl. IP: 62.233.183.* 04.03.04, 00:06 Jakies dziunie 3 razy wymiotowaly. Teksty bez sensu. Ogladac raczej nie bede. Nie moje poczucie humoru. Zalatuje Bennym Hillem. Odpowiedz Link Zgłoś
vinni_fiutaccio Re: Mnie przed snem zniesmaczyl. 04.03.04, 10:55 Benny Hill to przy tym rarytas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Mnie przed snem zniesmaczyl. IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 05.03.04, 07:38 Ludzie co za badziew !!! Benio Hill ma juz kilkadziesiat lat i jest tez juz nudny ale 100 razy lepszy od CAFE, nuda, nostalgia, kto wogóle porównuje to do Kasi i Tomka oni są the best... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 12:34 ale zaba monika jest, pamietacie ha ha ha?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Bardzo dobry serial! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:35 kicha na maxa wymiotuje na widok myjni kubeczka Odpowiedz Link Zgłoś
perotin Aktorsko i ogolnie do francuskiego oryginalu jak.. 04.03.04, 21:31 ...stad do wiecznosci. Polecam M6 nawet dla nieznajacych jezyka. Niezle typy, genialnie zagrane, zupelnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Reasumując adaptacje w tvn: 04.03.04, 23:22 Oryginalne formaty - TVN 2:0 (Weakest link, Camera Cafe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 00:55 Oczywiscie, ze beznadzieja. Dialogi nijakie, bez ciekawych puent. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 01:13 A ja uwazam wrecz przeciwnie: fajne teksty, Bogajewicz przekracza pewne granice, rownoczesnie nie bedac zbyt wulgarnym, poza tym po raz kolejny dobrze dobral aktorow. mocne 4 w szkolnej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanka Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 10.03.04, 23:03 Nie bedąc wulgarnym???? W każdym odcinku słychac słowa uznane powszechnie u nas za wulgarne i obraźliwe. A epatowanie krwią to co? Pikuś? Obrzydliwy był odcinek 2-3 dni temu o tym jak wpuścili chomika do automatu od kawy. To jest znęcanie się nad ... widzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb_king Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 01:30 Straszne badziewie, nie wiem jak te teksty mogą bawić bez użycia dodatkowego rozweselacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.cust.tele2.fr 05.03.04, 02:28 To chyba przyklad na to ze import na sile nie zawsze wychodzi na dobre. Z Kasia i tomkiem wyszlo bo temat w sumie uniwersalny ale Camera Cafe, coz. Ten serial za bardzo jest zakorzeniony we francuskiej "kulturze biurowej". To troche jakby wziasc filmy Barei (zwlaszcza te ostatnie) i przetlumaczyc na francuski. Pewnie znalazla by sie jakas grupa Francuzow ktora by to smieszylo ale zdecydowana wiekszosc nie wiedzialaby o co chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 08:06 Dialogi słabe są... i wogóle brak akcji jest, nuda, nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michallisimo Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 217.17.34.* 05.03.04, 08:30 Niech Walter kupi wreszcie tą Legie i da sobie spokój z byle jakimi programami i powtórkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoń Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.wil.pk.edu.pl 05.03.04, 08:47 w Camera Cafe proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 193.108.206.* 10.03.04, 16:49 Uważam że jest to bardzo dobra pozycja w ramówce TVN i nie zgadzam się opiniami krytycznymi. Na pewno nie można się przyczepić do gry aktorów, jest jak na polski serial super. Może formuła troszkę za krótka ale ciekawa w ogłądaniu. Polecam wszystkim troszeczkę poobserwować a nie po kilku odcinkach wydawać takie opinie... Zwłaszcza że na początku pod adresem Kasi i Tomka też się sypały krytyki, a później wszyscy stwierdzili jakie to fajne. Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleoglądacz Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:17 Ludzie, co Wy chcecie? Śmieszne, fajne, aktorzy przynajmniej nie "oklepani". Chcecie Lindę i Pazurę po raz kolejny? I dobrze dawkowany. Może gdyby jeden odcinek trwał pół godziny, byłby męczący. Ale przez te 5 czy 10 minut można się nieźle pośmiać. Czepiacie się? Wymyślcie coś lepszego cwaniaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 10:28 Gość portalu: aleoglądacz napisał(a): > Czepiacie się? Wymyślcie > coś lepszego cwaniaczki! Coż za argument, łoł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleoglącza Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:15 A co to znaczy : "łoł"? To w jakimś obcym języku? Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 12:06 Gość portalu: aleoglącza napisał(a): > A co to znaczy : "łoł"? > To w jakimś obcym języku? Polsko-rowerowobłażejowo-internetowo-esemesowym. Inne tłumaczenia "łoł": "ożesz k***a" "ja pie****ę" "o rety" "na miły Bóg" "łojezu" "łomatko" "bożesztymój" "jaciepierdykam" Podane w kolejności przypadkowej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 19:47 dla mnie do ogladania a ci wszyscy co sa na nie to w 15 minut zkila nie potrafia wyjs ca tu chcą film na oscara ,jak sie nie podoba to woda nikt nie zmusza i tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 23:15 > dla mnie do ogladania a ci wszyscy co sa na nie to w 15 minut zkila nie potrafi > a wyjs ca tu chcą film na oscara ,jak sie nie podoba to woda nikt nie zmusza i > tyle, Dziękujemy za wyrażenie opinii i zapraszamy z powrotem do kaftanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardyn Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 11:09 z zagranicznych wersji znam tylko wloska - jest rewelacyjna, no i dwa razy dluzsza. ale chyba ta nasza az taka "a fe" tez nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaca Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.eco.uninsubria.it / *.eco.uninsubria.it 05.03.04, 17:27 > z zagranicznych wersji znam tylko wloska - jest rewelacyjna, uff wlasnie wczoraj byla, chyba chodzi na Italia uno- jakas szmira kompletna.Jak moze sie cos takiego podobac?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Do dupy. Nuda, prymityw i kiepskie dialogi. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.03.04, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.lodz-zubardz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 13:07 a ja polecam wloska wersje. :-) mi sie podoba, ale penwie dlatego ze slabo znam wloski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 81.18.220.* 05.03.04, 14:05 Po reklamach myślałem, że "aktorki" będą cycki pokazywać, bo program jest emitowany po 23 wieczorem, a tu wielkie rozczarowanie.... Pozdrowienia, Miś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Kamera za wysoko? IP: 62.233.183.* 05.03.04, 14:32 A ja liczylam nie na cycki, ale na meskie posladki i klejnoty po 23.00. I nic. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kamera za wysoko? IP: 81.18.220.* 06.03.04, 15:42 Pewnie, bo jesteś normalną Kobietą Pozdrawiam, Miś Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 20:05 rzeczywiscie, smieszne inaczej. mialem przyjemnosc widziec kilka odcinkow oryginalnego serialu i byl mega...tarzalem sie ze smiechu,a i zagrane w jakis bardziej wiarygodny sposob...to co widzialem raczej odbiega od wizerunku kompanii i biura w polszy, a w oryginale bylo nawet calkiem calkiem i grane "na serio" bez przerysowania ( a moze to juz jakis sznyt Bogajewicza? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz czyzby nieudana podrobka wloskiego Camera Caffe IP: 213.140.6.* 06.03.04, 19:48 ktory jest doskonaly. ( Italia Uno zawsze w tygodniu od 19.00 do 19.20) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: czyzby nieudana podrobka wloskiego Camera Caf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 00:18 Co to za kolejna głupota na antenie TVN-u?? Już nieraz pisałem na forum,że po prostu rażą mnie wszelkie telewizyjne programy,które nie są autentyczne,spontaniczne tylko od poczatku do konca wyreżyserowane a uczestnicy tylko udają,że wszelkie zachowania i odzywki są rzekomo prawdziwe, a nie w/g scenariusza.Do takich udawanych programów-podobnie jak dziesiątki innych-nalezy także "Cafe Camera" Odpowiedz Link Zgłoś