Dodaj do ulubionych

Camera Cafe - a fe :-(

02.03.04, 23:55
Nudne i nie śmieszne. To moja opinia.
Obserwuj wątek
    • Gość: yolek Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:37
      no wlasnie to ma byc zabawne? to jest beznadziejne
      • Gość: femala Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 08:37
        niby ze mialo zastapic Kasie i Tomka, bo rezyser ten sam
        flaaaaki z olejem
        ja tam zasnelam

f.
        • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 10:01
          Aktorzy robią jakiś cyrk, przepychają się przed tym automatem do kawy, piją
          kawę cały czas przed tym automatem jakby nie możnabyło gdzieś odejść na bok.
          Wydumane i sztuczne. Wiem, że taki był pomysł, ale nie wypalił moim zdaniem.

Może dlatego sponsorem jest Posti a nie Nescafe, któe bardziej by pasowało do
          grupy docelowej?
          • Gość: T Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.net / *.net 03.03.04, 12:12
            Kolejny badziew z bezrobotnymi aktorzynami 3 i 4 ligi,chyba TVN pozazdroscil
            dennych seriali Polsatowi :)))
            • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 12:30
              Nie zauważyłe też żadnej "drugiej Joasi Brodzik" - Brodzia powinna sie obrazić
              za jakiekolwiek porównania z jakąkolwiek "aktorką" tego seriala (sic!)
              • Gość: kejti Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:44
                jestem tego samego zdania,
                na siłe promują te gwiazdki, ale one są jakieś takie nijakie !!!
                już pomijam fakt,że dla mnie ten serial nie jest w ogóle śmieszny
                Joasia z Pawłem mieli to COŚ,
                dzięki nim Kasia i Tomek stał sie tak popularny,
                porównywanie Joasi z tą Góralczyk ( czy jak jej tam )jest chyba nie na miejscu
                • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 03.03.04, 15:18
                  Pierwsze odcinki Kit to było rzeczywiście coś! Potem juz przestałem oglądać.
                  Ale ta kicha jest wyjątkowo kichowata. Jak na razie nowa ramoofka tefałenu cos
                  porażkowata jest...
        • Gość: ola Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:27
          wogole twn stala sie telewiyja beznadyiejna
        • Gość: MOniqe Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.03.04, 08:47
          No własnie."Kasia i Tomek" to byl fajny serial, i mozna było sie co najmniej
          usmiechac.A to? Cudo na patyku;-(
    • Gość: kam Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 03.03.04, 23:41
      a mi sie serial podoba:)
      ogladalem juz 3 odcinki...
      jasny prosty konkrtetny akurat dl relaaaaaaakksu:))
      • Gość: iguana100 Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 217.153.178.* 03.03.04, 23:51
        Można się pośmiać-to dobre przed snem. Serial lekki, łatwy i przyjemny :)
        Przynajmniej z tym TVN dobrze trafił.
        • Gość: 3x Mnie przed snem zniesmaczyl. IP: 62.233.183.* 04.03.04, 00:06
          Jakies dziunie 3 razy wymiotowaly. Teksty bez sensu.
          Ogladac raczej nie bede. Nie moje poczucie humoru.
          Zalatuje Bennym Hillem.
          • vinni_fiutaccio Re: Mnie przed snem zniesmaczyl. 04.03.04, 10:55
            Benny Hill to przy tym rarytas!!!
            • Gość: maniak Re: Mnie przed snem zniesmaczyl. IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 05.03.04, 07:38
              Ludzie co za badziew !!!
              Benio Hill ma juz kilkadziesiat lat i jest tez juz nudny ale 100 razy lepszy od
              CAFE, nuda, nostalgia, kto wogóle porównuje to do Kasi i Tomka oni są the
              best... ;-))
    • Gość: pn Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 12:34
      ale zaba monika jest, pamietacie ha ha ha??
      • Gość: p$ Bardzo dobry serial! IP: *.topolowa.net 04.03.04, 12:45
        • Gość: Mis Re: Bardzo dobry serial! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:35
          kicha na maxa wymiotuje na widok myjni kubeczka
    • perotin Aktorsko i ogolnie do francuskiego oryginalu jak.. 04.03.04, 21:31
      ...stad do wiecznosci. Polecam M6 nawet dla nieznajacych jezyka. Niezle typy,
      genialnie zagrane, zupelnie co innego.
      • lamancza Reasumując adaptacje w tvn: 04.03.04, 23:22
        Oryginalne formaty - TVN 2:0

(Weakest link, Camera Cafe)
    • Gość: smart Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 00:55
      Oczywiscie, ze beznadzieja. Dialogi nijakie, bez ciekawych puent. Szkoda czasu.
      • Gość: emeryt Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 01:13
        A ja uwazam wrecz przeciwnie: fajne teksty, Bogajewicz przekracza pewne
        granice, rownoczesnie nie bedac zbyt wulgarnym, poza tym po raz kolejny dobrze
        dobral aktorow. mocne 4 w szkolnej skali.
        • Gość: stefanka Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 10.03.04, 23:03
          Nie bedąc wulgarnym???? W każdym odcinku słychac słowa uznane powszechnie u nas
          za wulgarne i obraźliwe. A epatowanie krwią to co? Pikuś? Obrzydliwy był
          odcinek 2-3 dni temu o tym jak wpuścili chomika do automatu od kawy. To jest
          znęcanie się nad ... widzem!
    • Gość: bb_king Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 01:30
      Straszne badziewie, nie wiem jak te teksty mogą bawić bez użycia dodatkowego
      rozweselacza.
      • Gość: qq Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.cust.tele2.fr 05.03.04, 02:28
        To chyba przyklad na to ze import na sile nie zawsze wychodzi na dobre. Z Kasia
        i tomkiem wyszlo bo temat w sumie uniwersalny ale Camera Cafe, coz.
        Ten serial za bardzo jest zakorzeniony we francuskiej "kulturze biurowej".
        To troche jakby wziasc filmy Barei (zwlaszcza te ostatnie) i przetlumaczyc na
        francuski. Pewnie znalazla by sie jakas grupa Francuzow ktora by to smieszylo
        ale zdecydowana wiekszosc nie wiedzialaby o co chodzi"
    • bnew Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 08:06
      Dialogi słabe są... i wogóle brak akcji jest, nuda, nic sie nie dzieje
    • Gość: michallisimo Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 217.17.34.* 05.03.04, 08:30
      Niech Walter kupi wreszcie tą Legie i da sobie spokój z byle jakimi programami
      i powtórkami.
      • Gość: Mamoń Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.wil.pk.edu.pl 05.03.04, 08:47
        w Camera Cafe proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana.
        Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są.
        Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
        Proszę pana...
        • Gość: Gość Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 193.108.206.* 10.03.04, 16:49
          Uważam że jest to bardzo dobra pozycja w ramówce TVN i nie zgadzam się opiniami
          krytycznymi. Na pewno nie można się przyczepić do gry aktorów, jest jak na
          polski serial super. Może formuła troszkę za krótka ale ciekawa w ogłądaniu.

Polecam wszystkim troszeczkę poobserwować a nie po kilku odcinkach wydawać
          takie opinie... Zwłaszcza że na początku pod adresem Kasi i Tomka też się
          sypały krytyki, a później wszyscy stwierdzili jakie to fajne.

Pozdrawiam,
          Adam
    • Gość: aleoglądacz Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:17
      Ludzie, co Wy chcecie?
      Śmieszne, fajne, aktorzy przynajmniej nie "oklepani". Chcecie Lindę i Pazurę po
      raz kolejny?
      I dobrze dawkowany. Może gdyby jeden odcinek trwał pół godziny, byłby męczący.
      Ale przez te 5 czy 10 minut można się nieźle pośmiać. Czepiacie się? Wymyślcie
      coś lepszego cwaniaczki!
      • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 10:28
        Gość portalu: aleoglądacz napisał(a):

> Czepiacie się? Wymyślcie
        > coś lepszego cwaniaczki!

Coż za argument, łoł!
        • Gość: aleoglącza Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:15
          A co to znaczy : "łoł"?
          To w jakimś obcym języku?
          • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 12:06
            Gość portalu: aleoglącza napisał(a):

> A co to znaczy : "łoł"?
            > To w jakimś obcym języku?

Polsko-rowerowobłażejowo-internetowo-esemesowym.
            Inne tłumaczenia "łoł":
            "ożesz k***a"
            "ja pie****ę"
            "o rety"
            "na miły Bóg"
            "łojezu"
            "łomatko"
            "bożesztymój"
            "jaciepierdykam"

Podane w kolejności przypadkowej.

;-)
            • slodzik Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 19:47
              dla mnie do ogladania a ci wszyscy co sa na nie to w 15 minut zkila nie potrafia wyjs ca tu chcą film na oscara ,jak sie nie podoba to woda nikt nie zmusza i tyle,
              • lamancza Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 23:15
                > dla mnie do ogladania a ci wszyscy co sa na nie to w 15 minut zkila nie
                potrafi
                > a wyjs ca tu chcą film na oscara ,jak sie nie podoba to woda nikt nie zmusza i
                > tyle,

Dziękujemy za wyrażenie opinii i zapraszamy z powrotem do kaftanika.
    • Gość: sardyn Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 11:09
      z zagranicznych wersji znam tylko wloska - jest rewelacyjna, no i dwa razy
      dluzsza. ale chyba ta nasza az taka "a fe" tez nie jest...
      • Gość: vaca Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.eco.uninsubria.it / *.eco.uninsubria.it 05.03.04, 17:27
        > z zagranicznych wersji znam tylko wloska - jest rewelacyjna,
        uff wlasnie wczoraj byla, chyba chodzi na Italia uno- jakas szmira
        kompletna.Jak moze sie cos takiego podobac?!
    • Gość: widz Do dupy. Nuda, prymityw i kiepskie dialogi. IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.03.04, 11:57
    • Gość: tuti Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: *.lodz-zubardz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 13:07
      a ja polecam wloska wersje. :-)
      mi sie podoba, ale penwie dlatego ze slabo znam wloski :-)
    • Gość: Miś Re: Camera Cafe - a fe :-( IP: 81.18.220.* 05.03.04, 14:05
      Po reklamach myślałem, że "aktorki" będą cycki pokazywać, bo program jest
      emitowany po 23 wieczorem, a tu wielkie rozczarowanie....

Pozdrowienia,
      Miś
      • Gość: 3x Kamera za wysoko? IP: 62.233.183.* 05.03.04, 14:32
        A ja liczylam nie na cycki, ale na meskie posladki i klejnoty po 23.00. I
        nic. :-)
        • Gość: Miś Re: Kamera za wysoko? IP: 81.18.220.* 06.03.04, 15:42
          Pewnie, bo jesteś normalną Kobietą
          Pozdrawiam,
          Miś
    • ed_norton Re: Camera Cafe - a fe :-( 05.03.04, 20:05
      rzeczywiscie, smieszne inaczej. mialem przyjemnosc widziec kilka odcinkow
      oryginalnego serialu i byl mega...tarzalem sie ze smiechu,a i zagrane w jakis
      bardziej wiarygodny sposob...to co widzialem raczej odbiega od wizerunku
      kompanii i biura w polszy, a w oryginale bylo nawet calkiem calkiem i grane "na
      serio" bez przerysowania ( a moze to juz jakis sznyt Bogajewicza? )
    • Gość: jarek-nudziasz czyzby nieudana podrobka wloskiego Camera Caffe IP: 213.140.6.* 06.03.04, 19:48
      ktory jest doskonaly. ( Italia Uno zawsze w tygodniu od 19.00 do 19.20)
      • Gość: Andrzej Re: czyzby nieudana podrobka wloskiego Camera Caf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 00:18
        Co to za kolejna głupota na antenie TVN-u?? Już nieraz pisałem na forum,że po
        prostu rażą mnie wszelkie telewizyjne programy,które nie są
        autentyczne,spontaniczne tylko od poczatku do konca wyreżyserowane a uczestnicy
        tylko udają,że wszelkie zachowania i odzywki są rzekomo prawdziwe, a nie w/g
        scenariusza.Do takich udawanych programów-podobnie jak dziesiątki innych-nalezy
        także "Cafe Camera"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka