wiewior1 03.03.04, 14:25 Jeszcze trochę Czarka M. film.onet.pl/0,0,880041,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" 03.03.04, 14:27 Erotoman... Każdy facete to erotoman... Ale nie kazdy wtórny impotent. ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" 03.03.04, 14:32 lahliq napisała: > Erotoman... Każdy facet to erotoman... > bosshhhhh..... jakie to piękne.... ;-))))))))) nic dodać nic ująć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" 03.03.04, 15:02 Znasz temat Kochana. ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: erotomani 03.03.04, 16:11 lahliq napisała: > Znasz temat Kochana. ;)))))))) eeee....yyyy..... ten tegoooo.......hmmmmmm ale tylko ze słyszenia ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: erotomani 03.03.04, 16:48 lahliq napisała: > Jesteś oczytana. ;))))))) no no!! i inteligentna!!!! ruch obrazujący powyższe stwierdzenia pozostawiam Twojej wyobraźni ;-))) to takie machanie rękami jak np. macanie klepsydry ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" 03.03.04, 14:55 lahliq napisała: > Ale nie kazdy wtórny impotent. ;)))))) I do tego zmuszany do dotykania zalążków piersi. Wyjdzie na to, że chłop jest niewinny jak niemowlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 14:37 czy ktos wie gdzie mozna dostac foty joasi naturalnej? nie musza byc rozbierane (boze bron) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Cezary Mończyk: "Nie jestem erotomanem" 03.03.04, 15:07 A po co Tobie ubrane??? Rozebrane w kazdej pracowni anatomii... Z całą sympatia dla Asi, bo polubiłam ją ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
agick i tu się zainteresowałam... 03.03.04, 16:20 lahliq napisała: > A po co Tobie ubrane??? > Rozebrane w kazdej pracowni anatomii... > > Z całą sympatia dla Asi, bo polubiłam ją ostatnio. a za co, że tak obcesowo zapytam..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: i tu się zainteresowałam... 04.03.04, 08:40 agick napisała: > lahliq napisała: > > > A po co Tobie ubrane??? > > Rozebrane w kazdej pracowni anatomii... > > > > Z całą sympatia dla Asi, bo polubiłam ją ostatnio. > > a za co, że tak obcesowo zapytam..? > :) > Nie dokończyłam poprzednio. ;) W ostatnich odcinkach wzbudziła moja symaptie, bo mimo, ze nieco głupawa to jednak nieszkodliwie... ;) Dopóki nie wchodzi na swego wegeatriańskiego konika to jestem w stanie jej słuchać. Skończyła z wdzięczeniem sie do kamery i przysowanym makijażem. W przeciwieństwie do Mirka dobrze traktuje pracownice i nie wytyka im kazdego kilograma czy cellulitu. Taki typ nieszkodliwej blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś