Dodaj do ulubionych

Kawaler w moim mieście

05.03.04, 10:20
od pewnego czasu przesladuje mnie pewna reklam, billboard pokaźnych
rozmiarów .a na nim:

Bartosz Okowity z jakąs dziewuszką reklamują sieć Auchan.

wszystko ok, choć już mi się Kawalerzysta przejadł, ale te jego włosy.
Podrasowane na taki piękny rudy kolor, no po prostu czad na wiosnę.
pzdr
Obserwuj wątek
    • amadea_22 Re: Kawaler w moim mieście 05.03.04, 11:28
      nawiązują jeszcze do tego, Bartuś ostatnio stał się bardzo popularny, reklamuje
      to i owo.
      ta jego piękna i niezkazitelna buzia pojawia się w gazetkach hipermarketowych,
      a sam pan Kawaler prezentuje z dumą dresy i obuwie sportowe.
    • Gość: mal Re: Kawaler w moim mieście IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 05.03.04, 13:13
      W gazetkach to on pojawiał się i przed programem "Kawaler do wyjęcia" i, co
      szczególnie ciekawe, w jego trakcie. Fajne to było: tu gościu jest przedstawiany przez tefałen jako absolwent psychologii, jeżdżący mercedesem,
      własciciel sklepu z luksusowymi towarami itp a z drugiej strony straszy facjatą
      z gazetek hipermarketowych przystrojony w komplet slipy plus koszulka za jedyne 19,99 PLN. Sciema była to ze hej...
      • amadea_22 Re: Kawaler w moim mieście 05.03.04, 13:30
        no właśnie.
        okazało się że w Polsce nie ma takiego co będzie i piękny i bogaty, bo chyba
        takie miało byż założenie tego programu ? miał być tajemniczy i bogaty i w
        ogóle ho ho ho ! KSIĄŻE Z BAJKI , a tu taki sobie Okowity i w dodatku znany
        już wcześniej (znałam jego twarz , byłam zdegustowana że to on) z pokazów mody
        i gazetek reklamowych.

i tu nagle bajka się kończy, czar prysł , Mercedes zmienia się w starego
        Poloneza a książe ląduje na plakacie z Auchan'a w dodatku z rudymi włosami(
        chyba że to reklama farby na odrosty , haha )

dlaczego na przykład nie zaprosili młodego Kulczyka ?

tu przynajmniej bez ściemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka