Dodaj do ulubionych

Pascal: po prostu gotuj!

06.03.04, 18:18
jak wam się podoba?
Obserwuj wątek
    • maly_ksiaze Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:20
      Witam:)) Po prostu Żenada:))) Obok Olivera to Pascal nawet nie siedzial:)) i
      jest mu do niego tak daleko jak K.Szczuce do A. Robinson. To przykre ale znow
      klapa w TVN z programem kulinarnym, amozna to tak fajnie zrobic...:)) Pozdro MKD
      • lunatica Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:28
        nie przesadzasz? nie było tak źle! porównania są nieuniknione, ale myślę (choć
        do tej pory byłam raczej sceptycznie nastawiona), że pascal się broni... oby
        tak dalej! wolę pascala od okrasy z jego kuchnią, a i makłowicz ostatnio trąc
        myszką :-)
        • Gość: anmanika Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 18:31
          Na plus: nauczylam sie kilka rzeczy, lubie gotowac ale nie wszystko umiem. Na
          minus to zamilowanie do Dogmy operatora, tak skakalo, ze choroby morskiej
          dostalam, drugi minus, to, ze wolalabym zeby Pascal mowil do mnie a nie do
          jakiejs dziumdzi zza ekranu. No ale ona tez musi miec prace;-)
    • oleena Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:32
      widziałam tylko kawałeczek, ale następny odcinek postaram się obejrzeć-
      strrrasznie mnie kręci francuski akcent ;)
    • Gość: kamilos Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.03.04, 19:27
      HMN:) MZOE BYC;)
      kulinarne programy mnie nie kreca:) ale wole go od kuronia;)
      hehe;)
    • Gość: Andy BARDZO FAJNE IP: *.chello.pl 06.03.04, 19:52
      bardzo fajny programik. smieszny, sympatyczny francuzik. bede to ogladal, a
      moze cos zacznę pichcić nawet... :-p
    • Gość: moboj Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.03.04, 21:29
      najfajniejszy z całego programu był piesek:)
      • Gość: Markus Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.Astral.Lodz.PL 06.03.04, 23:19
        miazga ^2
    • Gość: lilimarlene1 Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.04, 13:51
      podoba mi się dlatego ,że akcja programu jest wartka,przepisy proste i dania
      apetyczne.
      Każdy może takie dania przyrządzić,ponieważ wszystkie informacje nawet takie
      jak czas pieczenia i temperatura były podane.
      Mam zamiar wszystkie przepisy wypróbować.

A piesek był fantastyczny.
    • Gość: elle Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 15.03.04, 21:42
      Uważam, że jest przesłodki. On i jego pies. Fajnie się cieszy z tego gotowania
      • Gość: agatka Re: Pascal jest przesliczny!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 21:58
        przyznam szczerze ze nawet nie zwrocilam uwagi na aspekt kulinarny, wystarczy
        prowadzący, który jest po prostu BOSKI!!!! Takiego przystojniaka dawno w tv nie
        widzialam!!!
    • Gość: Pop Re: wole Jamie Oliviera IP: *.star.net.pl 16.03.04, 15:33
      i wszystkie programy kulinarne brytyjskiej tv-np Orient Express Anisleya
      Harriota.
      • Gość: mania Re: wole Podroze ze smakiem!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 16:56
        Maklo jest git.
        • Gość: rob a co myślicie o Okrasie? IP: *.chello.pl 16.03.04, 18:15
    • halszka2 Kucharz z ADHD 21.03.04, 09:31
      Wczoraj widziałam ten program po raz pierwszy .Potrawy chyba ciekawe ,ale
      zachowanie Pascala było dla mnie zaskoczeniem. Takiego niepokoju ruchowgo od
      dawna nie widziałam u kogoś prowadzącego program w tv , jest to typowy objaw
      ADHD (zespołu nadpobudliwości psychoruchowej). Pozowanie na luz. Ten niepokój
      prawie udzielał mi się.
      Niechby sobie był w wymowie ten akcencik obcojezyczny, ale dykcję wypadaloby
      miec lepszą.
      Biedny facet spragniony sławy.
      Nie zachęcił mnie na pewno do ogladania go wiecej.
      Pozdrawiam
      Halszka
      • Gość: bajsarka Re: Kucharz z ADHD IP: 80.51.244.* 21.03.04, 12:51
        hehehe Dobre stwierdzenie :-)
        Ja też wczoraj oglądałam po raz pierwszy ten program. Jedzenie fajnie wygląda,
        szybko się robi, ale niestety ten program nie ma klimatu. Gotowanie przypomina
        trochę wrzucanie wszystkiego i mieszanie jak na budowie cement do betoniarki.

Wolę poczytać w Gazecie jak przyrządzić niż to oglądać.
        • Gość: łezka_z_posen Re: Kucharz z ADHD IP: *.chello.pl 21.03.04, 12:55
          mnie by się takie ADHD przydało:)obiad w 3 minuty i laba.najbardziej w tym
          prorgamie zazdroszczę gościom Pascala,że sobie moga te przysmaki skonsumować:)
          • iwonnkaa Re: Kucharz z ADHD 21.03.04, 15:35
            Tylko drobiazg, musi UMYĆ ŁAPY I PAZURY
    • Gość: Kasia Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 21.03.04, 16:55
      Mnie sie nie podoba. Xero z calosci programu Oliviera - ruch kamery +
      zachowanie prowadzacego i cala reszta.Szkoda, ze polska telewizja (tzn. tvn)nie
      proponuje czegos swojego.W bbc ten program bazuje na prawdziwej osobowosci! A
      tu?
      • lunatica tak to jest z programami na licencji :-) 21.03.04, 20:27

• Gość: pn Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:41
      lapy musowo do umycia, pazury do wyszorowania wrecz, żenua!!! Poprostu żenua!!!
      • mar_elx syf i malaria 21.03.04, 20:01
        Brudne pazury, brudny kundel (widać jaką ma UBŁOCONĄ sierść), supernadpobudliwy
        kucharz, pijany kamerzysta (po co tak macha tą kamerą)... i do tego
        niezrozumiałe wątki: dlaczego o 5 rano przychodzą do kucharza 2 baby i ładują
        się z nim do łózka - wynajmuje to mieszkanie z kurwami z agencji, które właśne
        wróciły z pracy???
        • bigstrand w obronie Pascala 22.03.04, 13:51
          program jak program moze byc gorszy lub lepszy. Plusem programu jest Pascal czyli czlowiek z cecha charakteru niezwykle rzadka w polskiej TV a mianowicie z duzym dystansem do wlasnej osoby
          Pewnie ze to kopia Oliviera ale kto o tym wie? wie o tym pare osob a 95% spoleczenstwa nie oglada brytyjskiej TV i nawet nie wie ile traci. Czy jest to argument aby programu nie robic? to tak jakby przestac robic polskie filmy bo przeciez i tak tym amerykanskim nie dorownaja, albo polscy pilkarze powinni przestac grac w pilke bo ostatnio z brytyjczykami to zremisowali 30lat temu
          a programu i tak nie ogladam bo generalnie jest nudny...
          • agunia38 Re: w obronie Pascala 22.03.04, 14:21
            pierwszy jak na razie program kulinarny w polskiej tv, który mi się podoba.
            kuroń, makłowicz and co. sa niestrawni i moga skutecznie zniechęcic do
            eksperymentów kulinarnych. a chłopak ma dużo wdzięku, fajnie mówi:P, tylko ta
            dziumdzia zza kadru faktycznie jest niepotrzebna:) piesek - super:)))
    • krishka Re: Pascal: po prostu gotuj! 22.03.04, 17:41
      żarełko fajne (omleta zmodyfikowanego - z kiełkami rzodkiewki zamiast
      kabanosów - wtrząchnęłam dziś rano na śniadanie), ale przy oglądaniu Pascala
      dostaję nerwowej zadyszki. Wolę przepisy poczytać w poniedziałek rano,
      spokojnie popijając kawkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka