maly_ksiaze Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:20 Witam:)) Po prostu Żenada:))) Obok Olivera to Pascal nawet nie siedzial:)) i jest mu do niego tak daleko jak K.Szczuce do A. Robinson. To przykre ale znow klapa w TVN z programem kulinarnym, amozna to tak fajnie zrobic...:)) Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:28 nie przesadzasz? nie było tak źle! porównania są nieuniknione, ale myślę (choć do tej pory byłam raczej sceptycznie nastawiona), że pascal się broni... oby tak dalej! wolę pascala od okrasy z jego kuchnią, a i makłowicz ostatnio trąc myszką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 18:31 Na plus: nauczylam sie kilka rzeczy, lubie gotowac ale nie wszystko umiem. Na minus to zamilowanie do Dogmy operatora, tak skakalo, ze choroby morskiej dostalam, drugi minus, to, ze wolalabym zeby Pascal mowil do mnie a nie do jakiejs dziumdzi zza ekranu. No ale ona tez musi miec prace;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Pascal: po prostu gotuj! 06.03.04, 18:32 widziałam tylko kawałeczek, ale następny odcinek postaram się obejrzeć- strrrasznie mnie kręci francuski akcent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilos Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.03.04, 19:27 HMN:) MZOE BYC;) kulinarne programy mnie nie kreca:) ale wole go od kuronia;) hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy BARDZO FAJNE IP: *.chello.pl 06.03.04, 19:52 bardzo fajny programik. smieszny, sympatyczny francuzik. bede to ogladal, a moze cos zacznę pichcić nawet... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.03.04, 21:29 najfajniejszy z całego programu był piesek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.Astral.Lodz.PL 06.03.04, 23:19 miazga ^2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.04, 13:51 podoba mi się dlatego ,że akcja programu jest wartka,przepisy proste i dania apetyczne. Każdy może takie dania przyrządzić,ponieważ wszystkie informacje nawet takie jak czas pieczenia i temperatura były podane. Mam zamiar wszystkie przepisy wypróbować. A piesek był fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 15.03.04, 21:42 Uważam, że jest przesłodki. On i jego pies. Fajnie się cieszy z tego gotowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Pascal jest przesliczny!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 21:58 przyznam szczerze ze nawet nie zwrocilam uwagi na aspekt kulinarny, wystarczy prowadzący, który jest po prostu BOSKI!!!! Takiego przystojniaka dawno w tv nie widzialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: wole Jamie Oliviera IP: *.star.net.pl 16.03.04, 15:33 i wszystkie programy kulinarne brytyjskiej tv-np Orient Express Anisleya Harriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: wole Podroze ze smakiem!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 16:56 Maklo jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Kucharz z ADHD 21.03.04, 09:31 Wczoraj widziałam ten program po raz pierwszy .Potrawy chyba ciekawe ,ale zachowanie Pascala było dla mnie zaskoczeniem. Takiego niepokoju ruchowgo od dawna nie widziałam u kogoś prowadzącego program w tv , jest to typowy objaw ADHD (zespołu nadpobudliwości psychoruchowej). Pozowanie na luz. Ten niepokój prawie udzielał mi się. Niechby sobie był w wymowie ten akcencik obcojezyczny, ale dykcję wypadaloby miec lepszą. Biedny facet spragniony sławy. Nie zachęcił mnie na pewno do ogladania go wiecej. Pozdrawiam Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajsarka Re: Kucharz z ADHD IP: 80.51.244.* 21.03.04, 12:51 hehehe Dobre stwierdzenie :-) Ja też wczoraj oglądałam po raz pierwszy ten program. Jedzenie fajnie wygląda, szybko się robi, ale niestety ten program nie ma klimatu. Gotowanie przypomina trochę wrzucanie wszystkiego i mieszanie jak na budowie cement do betoniarki. Wolę poczytać w Gazecie jak przyrządzić niż to oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka_z_posen Re: Kucharz z ADHD IP: *.chello.pl 21.03.04, 12:55 mnie by się takie ADHD przydało:)obiad w 3 minuty i laba.najbardziej w tym prorgamie zazdroszczę gościom Pascala,że sobie moga te przysmaki skonsumować:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Kucharz z ADHD 21.03.04, 15:35 Tylko drobiazg, musi UMYĆ ŁAPY I PAZURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 21.03.04, 16:55 Mnie sie nie podoba. Xero z calosci programu Oliviera - ruch kamery + zachowanie prowadzacego i cala reszta.Szkoda, ze polska telewizja (tzn. tvn)nie proponuje czegos swojego.W bbc ten program bazuje na prawdziwej osobowosci! A tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Pascal: po prostu gotuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:41 lapy musowo do umycia, pazury do wyszorowania wrecz, żenua!!! Poprostu żenua!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx syf i malaria 21.03.04, 20:01 Brudne pazury, brudny kundel (widać jaką ma UBŁOCONĄ sierść), supernadpobudliwy kucharz, pijany kamerzysta (po co tak macha tą kamerą)... i do tego niezrozumiałe wątki: dlaczego o 5 rano przychodzą do kucharza 2 baby i ładują się z nim do łózka - wynajmuje to mieszkanie z kurwami z agencji, które właśne wróciły z pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand w obronie Pascala 22.03.04, 13:51 program jak program moze byc gorszy lub lepszy. Plusem programu jest Pascal czyli czlowiek z cecha charakteru niezwykle rzadka w polskiej TV a mianowicie z duzym dystansem do wlasnej osoby Pewnie ze to kopia Oliviera ale kto o tym wie? wie o tym pare osob a 95% spoleczenstwa nie oglada brytyjskiej TV i nawet nie wie ile traci. Czy jest to argument aby programu nie robic? to tak jakby przestac robic polskie filmy bo przeciez i tak tym amerykanskim nie dorownaja, albo polscy pilkarze powinni przestac grac w pilke bo ostatnio z brytyjczykami to zremisowali 30lat temu a programu i tak nie ogladam bo generalnie jest nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia38 Re: w obronie Pascala 22.03.04, 14:21 pierwszy jak na razie program kulinarny w polskiej tv, który mi się podoba. kuroń, makłowicz and co. sa niestrawni i moga skutecznie zniechęcic do eksperymentów kulinarnych. a chłopak ma dużo wdzięku, fajnie mówi:P, tylko ta dziumdzia zza kadru faktycznie jest niepotrzebna:) piesek - super:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Pascal: po prostu gotuj! 22.03.04, 17:41 żarełko fajne (omleta zmodyfikowanego - z kiełkami rzodkiewki zamiast kabanosów - wtrząchnęłam dziś rano na śniadanie), ale przy oglądaniu Pascala dostaję nerwowej zadyszki. Wolę przepisy poczytać w poniedziałek rano, spokojnie popijając kawkę. Odpowiedz Link Zgłoś