Dodaj do ulubionych

Florek żałosny jak całe SLD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:38
W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru.
Obserwuj wątek
    • bm_ka Re: Florek żałosny jak całe SLD 08.03.04, 19:44
      Gość portalu: tommyv napisał(a):

> W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru.

Boszszee, czy on kiedykolwiek był błyskotliwy albo miał poczucie humoru?
      Przeciez to wiejski chłopek roztropek któremu nie chce się pracować i marzy się
      kariera acz on sam ciągle nie wie w jakiej dziedzinie życia.
      Żałosny jest, masz rację! :-)
    • krishka Re: Florek żałosny jak całe SLD 08.03.04, 19:56
      Gość portalu: tommyv napisał(a):

> W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru.

Ale Kubeł też się nie popisał. A może raczej: wyłącznie się popisał.
      Program Wojewódzkiego przestałam oglądać jakiś czas temu, bo zęby mnie bolały
      od coraz mniej inteligentnych figli W. Teraz się skusiłam na Florka, żeby
      zobaczyc, to ten pożal-się-boże reprezentant narodu ma do powiedzenia. I aż
      wkurzyłam się na W., że zamiast zadać tej bułce parę pytań konkretnych, ten
      pajacował aż miło. A pole było do popisu przednie: np. w momencie, kiedy SF.
      opowiadał o swoich pracach w Sejmie i coś o energii odnawialnych. Że niby on
      tak się troszczy o ekologię, że chce wprowadzić ustawę o tym, aby 1% energii
      produkowanej w kraju pochodziło ze źródeł odnawialnych. Przecież wiadomo, że SF
      ma kilkadziesiąt hektarów ziemi, na której zasadził - ni mniej ni więcej -
      specjalny gatunek wierzby z przeznaczeniem na materiał opałowy. Toż cwaniak
      ustawił się idealnie! Niech mu teraz tę ustawę pierdykną i gościu - jako jeden
      z pierwszych i nielicznych w kraju dostarczyciel takiej "ekologicznej" energii -
      będzie trzepał kasę aż miło. I szybko zapomni o swoim żałosnym posłowaniu.
      A Wojewódzki, co to niby taki żyleta, nic. Tylko o pedałach, kolczykach
      krówskich i innych takich.
      Ech, a takie pokładałam w nim nadzieje.

• Gość: mahoney LSD going down dont do drugs kids ! remember IP: 217.153.143.* 09.03.04, 01:24
        mmm kriszko ciekawe , rzeczywiscie szkoda , ciekawe czy kuba nie wiedzial czy
        juz nie chcial pograzac florka zupelnie , bo jak ten juz cos pedzial to zgon
        totalny zaliczal centralnie i bez przyslowiowych sciem nastojaszczym pajacykiem
        sie okazywal
    • Gość: dezerter Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 09:44
      Marny to może szpan, ale chodziłem z Florkiem do klasy w podstawówce w SP nr 25
      w Olsztynie.
      • dobbi Re: Florek żałosny jak całe SLD 09.03.04, 14:55
        Gość portalu: dezerter napisał(a):

> Marny to może szpan, ale chodziłem z Florkiem do klasy w podstawówce w SP nr
        25
        >
        > w Olsztynie.

no i? nie masz sie czym chwalic wiesz?
        • Gość: dezerter Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 15:44
          no przecież mówię, że to marna przechwałka, ale fakt
    • Gość: ja Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 21:39
      zgadzam sie w zupelnosci!! florek niby mlody koles ale zero luzu.... poza tym
      krytykuje Rokite co juz zakrawa na grzech smiertelny (pol zartem/pol serio). i
      w dodatku ten malo inteligentny mlody posel nie potrafi nawet konkretnych
      argumentow wytoczyc!! Florek zastanow sie cieniasie nad soba, nie zadzieraj
      glowy bo ja bym na twoim miejscu raczej w piasek ja chowala, zreszta juz w BB
      pokazales sie jako dupek i w dodatku ten akcent <hahaha>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka