biala27 22.02.07, 08:10 Jak juz wspomnialam mam potworne zaległości w tym tyg. Wczoraj udało mi się obejrzec krótki fragment - moim oczom ukazł się Rik u boku Amber - a gdzie Sidżej?? Czy Amber juz nie kocha Sidżeja??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuszon Re: Co z Sidżejem?! 23.02.07, 12:32 Amber spiskuje teraz z Foresterami (myśli pewnie, że to oni mają większe szanse na uzyskanie praw do opieki nad małym Erykiem) - zastawili sidła (hihi) na Dikona (chyba tylko kompletny kretyn nie skapnąłby się, że to podstęp - Rick i jego staruszkowie zachowywali się co najmniej dziwnie, sztywni jak cholera i namolni w naprowadzaniu rozmowy na "właściwy tor") :D "bystry to ty nie jestes" - Szarp poznał się na Riku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: Co z Sidżejem?! 06.03.07, 08:26 znowu tylko kawłek wczoraj ogladałąm i niczego juz nie pojmuję!? ;))) Amber w objęciach Bruk - mówiąca do niej - mamo? A co z Sidżejem? Czy Amber nie kocha już Sidżeja?! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Co z Sidżejem?! 16.05.07, 23:42 Podbijam: - gdzie jest sidzej - gdzie jest Kimberli - gdzie jest Nemo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vera1991 Re: Co z Sidżejem?! 28.08.07, 20:29 pisze się CJ! wróci chyba w marcu 2008... Odpowiedz Link Zgłoś
vera1991 Re: Co z Sidżejem?! 03.09.07, 18:54 CJ wróci dokładnie 11 grudnia tego roku...wcześniej, bo w Polsce lecą odcinki dopiero od 215, wiec jest inna numeracja niż w USA i źle policzyłam Odpowiedz Link Zgłoś