Dodaj do ulubionych

z okazji moich imienin zapraszam na toast!

17.03.04, 07:10
Dziękuję za zyczenia Szanownym Forumowiczom!
Dziś w 'Blue Cactus' odbędzie się moja impreza imieninowa! Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 08:01
      Jestem pierwsza w kolejece. :)
      Stooooo laaaat, stoooo laaaaaaat!!!!!!!
      • Gość: kubek Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! IP: *.ld.euro-net.pl 17.03.04, 08:18
        hmmm chętnie bym się wprosił ;) ale mam za daleko...więc wytrwałośi w tropieniu
        i wszystkiego co naj...(w pozytywnym oczywiście tego słowa znaczeniu:)))
        życzę :)))
        • johnny_tomala Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 08:21
          sto lat - byle nie w komisji bo by za długo trwało. do kaktusa też niestety za
          daleko mam.
      • moniq_c Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:37
        lahliq napisała:

> Jestem pierwsza w kolejece. :)
        > Stooooo laaaat, stoooo laaaaaaat!!!!!!!

OK lahliq - Ciebie mogę w tej kolejce przepuścić ;-)))
        oczywiście do życzeń i chóralnych śpiewów jak najbardziej się przyłączam ...
        a więc: niech mu gwiaaaaaaazdkaaaaaaaa trallllalallllaaaaaaaaa ;-)))
        • lezka_z_posen Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:39
          jak ulubienica zibbiego samym spiewaniem sie nie opędzisz;)moim zdaniem,taniec
          przy rurze w Twoim wykonaniu dla zibbiego musi być.rure podejmuje sie
          zorganizować,do Cactusa niedaleko mam:)
          • moniq_c Re: łezka !!! 17.03.04, 11:07
            lezka_z_posen napisała:

> jak ulubienica zibbiego samym spiewaniem sie nie opędzisz;)moim
            zdaniem,taniec przy rurze w Twoim wykonaniu dla zibbiego musi być.rure
            podejmuje sie zorganizować,do Cactusa niedaleko mam:)

oj tam... od razu ulubienica ;-)))) zawstydzasz mnie ;-)))
            nic nie obiecuję - ale jakby co to miej tą rurkę gdzieś w pobliżu
            przygotowaną ;-)))
            ufff, dobrze że się poodchudzałam ostatnio ;-)
            • lezka_z_posen Re: łezka !!! 17.03.04, 11:17
              nie zawstydzam,tylko zazdroszczę;))a z dobrze pinformowanych źródeł wiem,że
              zbiggi za chudzielcami nie przepada,więc zażegnaj dietę i bierz się za samloch i
              wyborową;))oprócz rury zapewniam czerwone kinkiety.widze,że o catering sam
              solenizant i zadbał,więc menu mam z głowy:)
              • moniq_c Re: łezka !!! 17.03.04, 11:32
                do chudzielców to ja w tym życiu raczej nigdy zaliczać się nie będę - i nawet
                bym nie chciała ;-))) więc tu akurat możemy być spokojne...
                widzę że czasu nie marnujesz i wszelkie możliwe atrakcje dla solenizanta już
                obmyślasz ;-) do czerwonych kinkietów muszę się kolorystycznie dostosować (nie
                będziemy fuszerki odstawiać przecież) , więc pędzę poszukać jakiegoś fajnego
                wdzianka ;-)
    • sonny_z_posen Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:51
      zbiggy - najlepszego!!! czy jakieś fotki z imprezy na Twojej www się pojawią??
      chciałbym zobaczyć lahliq i moniq jak przy tej rurze dylają ;)))
      a mecenas Lewszuk też będzie??
      najlepszego!
      • moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 11:02
        ech te poznaniaki ;-))))) mają wyobraźnię ;-)))
        po pierwsze primo to ja jeszcze żadnych tańców nie obiecałam a Wy już zdjęcia
        chcecie oglądać???? ;-)
        a po drugie - dobrze że Czarka się naoglądałam - jakby co, to parę fikołków się
        zapamiętało ;-))))
        cholercia, lahliq - pomożesz?????????? ja to taka bardziej nieśmiała dziewczyna
        jestem, sama się nie odważę.... ;-)
        • zbiggy_ziober Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 11:07
          Bardzo ciekawa propozycja Szanowna Pani łezko!
          Jeżeli koleżanki tylko zechcą zaszczycić swoją uroczą obecnością 'Blue Cactus'
          to zdjęcia się pojawią
          www.ziobro.krakow.pl/
          Razem z posłem Bielanem wypiliśmy już symboliczną lampkę szampana, na więcej
          zapraszam wieczorową porą, start godz. 20

menu (wybrane przykłady)
          - smalec ze skwarkami + ogórki kiszone,
          - kaszanka na ciepło duszona w cebulce,
          - wątrobianka ze świniobicia,
          - udziec z dzika,
          - kiełbaski piwoszki w sosie winnym,
          - Chateu de'Jaco (białe, czerwone - półwytrawne),
          - piwo beczkowe
          - wódki: żołądkowa gorzka, wyborowa biała
          ...

Dziękuję za życzenia!!
        • lahliq Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 12:14
          Pomożemy!
          Zaczynam już trenować przy domowym kwietniku. ;)
          • moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 12:30
            lahliq napisała:

> Pomożemy!
            > Zaczynam już trenować przy domowym kwietniku. ;)

thnx!!!
            tylko opracuj jakiegoś ciekawego wygibasa ;-))
            zaskoczymy chłopaków hi hiiiiii ;-)
            a zauważyłaś że mają zestaw w sam raz dla Ciebie: żołądkową i browar????? jak
            na zamówienie ;-)
            • zbiggy_ziober Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 13:28
              Szanowne Panie, myślę, że impreza dzięki tak miłym gościom jak Wy, będzie
              jeszcze bardziej udana niż zwykle!
              Zapomniałbym dodać - w kwestii muzycznej:
              ABBA, BONEY M, PAPA DANCE, KOMBI i tym podobne klimaty.
              • moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 13:34
                zbiggy_ziober napisała:

> Szanowne Panie, myślę, że impreza dzięki tak miłym gościom jak Wy, będzie
                > jeszcze bardziej udana niż zwykle!
                > Zapomniałbym dodać - w kwestii muzycznej:
                > ABBA, BONEY M, PAPA DANCE, KOMBI i tym podobne klimaty.
                >
                o rrrrrrrety!!!!! wszystko to, co tygryski lubią najbardziej !!!!!!! ;-)
                jeżeli chodzi o mnie-żadna impreza nie może się odbyć bez odśpiewania (a
                właściwie odwrzeszczenia):
                zaaataaańczysz ze mną jeszcze raaaaaaaaaaz , ostaaaaatni raaaaaaaz.....
                Krzyśka Krawczyka.... ;-) wtedy już jest pełnia szczęścia ;-))))
              • lezka_z_posen zbiggi 17.03.04, 13:39
                a piosenki Bojsbędu będą???;-))))
                • zbiggy_ziober Re: zbiggi 17.03.04, 13:47
                  dla prymitywnej muzyki - podobnie jak dla prymitywnego zachowania w polityce
                  (vide Lepper) - miejsca na moich imprezach nie ma i nie będzie :-))
                  • lezka_z_posen Re: zbiggi 17.03.04, 13:53
                    nie wiedziałam,że aż taki Wersal obowiązuje;)czyli aksamitne suknie z gołymi
                    plecami,kabaretki na łapach i długi tytoń;)??oraz zbiggi jako Wielki Trzynasty:)
                  • moniq_c Re: zbiggi 17.03.04, 14:01
                    zbiggy_ziober napisała:

> dla prymitywnej muzyki - podobnie jak dla prymitywnego zachowania w polityce
                    > (vide Lepper) - miejsca na moich imprezach nie ma i nie będzie :-))
                    >
                    nie no , tu czuję sie w obowiązku stanąć w obronie czci i dobrego imienia
                    chłopaków z bojsbędu ;-)))
                    to wcale nie jest prymitywne!!!!!!
                    z poważaniem
                    oficjalna prezes fanklubu
                    M.
                    • zbiggy_ziober Re: zbiggi 17.03.04, 14:08
                      Może to były zbyt mocne słowa (ale wznosimy toasty mocnym alkoholeml), ale
                      prosiłbym jednak bez plastikowej muzyki!
                      Co do Wersalu - bez przesady - ma być elegancko, po prostu. U Pań mile widziane
                      duże dekolty i gołe plecy (poseł Dorn nie lubi zbyt dużej nagości - na niego
                      proszę uważać) :-)
                      • moniq_c jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) b/t 18.03.04, 09:31
                        • zbiggy_ziober Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:13
                          Witajcie Wielce Szanowni Forumowicze i Ty Wielce Szanowna Moniq :))
                          Impreza udała się bardzo!! Narazie trochę jestem (inni uczestnicy zabawy pewnie
                          też) trochę - jak to się mawia - wczorajszy, ale powaga pełnionego przeze mnie
                          mandatu i urzędu nie pozwala mi tego pokazywać na zewnątrz. Razem z posłem
                          Bielanem od samego rana spożywamy jogurty naturalne i to nas trzyma - że się
                          tak wyrażę - w miarę na nogach. Na plus, z racji tego, że nie jest aż tak źle,
                          była wczoraj niespodzianka kulinarna, o której wcześniej nie wiedziałem. Otóż
                          szef kuchni w 'Blue Cactus' zaserwował na dzień dobry - a raczej dobry wieczór -
                          każdemu z gości po talerzu gorącego rosołu, mając na uwadze nasze czwartkowe
                          obowiązki względem wyborców. Myślę, iż właśnie ta zupka, którą nawiasem mówiąc
                          uwielbiam, odbiła się - w pozytywnym tego słowa znaczeniu - na naszym
                          dzisiejszym samopoczucie, aczkolwiek te kilka lampek koniaku, które spożyłem z
                          senatorem Smoktunowiczem, sprawia, że jogurt też jest potrzebny z rana :))
                          Czy wśród Szanownych Gości byłyście także Wy - kwiaty tego forum??
                          P.S. Z ciekawostek zdradzę, że Pani Poseł Gilowska przetańczyła wszystkie
                          kawałki na boso :)) a najczęściej wznoszonym toastem, oprócz naturalnie 'za
                          Zbyszka', było 'na pochybel Lepperowi' :)
                          pozdrawiam serdecznie i ciepło!
                          • moniq_c Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:22
                            Wielce Szanowny Zbiggy ;-))))
                            uwierz mi - gdybyśmy tam jednak wczoraj były - na pewno nie mógłbyś tego nie
                            zauważyć ;-))))
                            cieszę się że miło spędziłeś ten wieczór - toasty zaiste urocze i godne
                            naśladowania
                            pozdrawiam również
                            M.
                          • lahliq Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:58
                            Gdybyśmy były, to Ty byś o 10-ej rano nie klepał w klawiaturę... ;)))))
                            • moniq_c ;-))) 18.03.04, 11:04
                              lahliq napisała:

> Gdybyśmy były, to Ty byś o 10-ej rano nie klepał w klawiaturę... ;)))))

Brawa dla tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              lepiej nie potrafiłabym tego ująć ;-)
                              • lahliq Re: ;-))) 18.03.04, 11:08
                                A ja dopiero dziś zobaczyłąm, że piwo i żołądkowa gorzka była... :( Inaczej
                                załapałabym się na InterCity o 16-ej... :)
                                • moniq_c Re: ;-))) 18.03.04, 11:30
                                  lahliq napisała:

> A ja dopiero dziś zobaczyłąm, że piwo i żołądkowa gorzka była... :( Inaczej
                                  > załapałabym się na InterCity o 16-ej... :)

żałuj - a ja Ci nawet chyba podpowiadałam że jest zestaw dla Ciebie ;-)
                                  ale z drugiej strony na to patrząc jesteśmy dziś świeżutkie i radosne,
                                  kefirkami się ratowac nie musimy ;-))
                                  nie ma tego złego ... ;-))))))
                                  • lahliq Re: ;-))) 18.03.04, 11:39
                                    Podpowiadałaś... Tyle, że wszystki moce się sprzysięgły bym tego nie zobaczyła
                                    i odłączyły mi net. ;)
                                • lezka_z_posen lahliq 18.03.04, 11:39
                                  mam pytanie do ekspertki od żołądkowej.ponieważ nie pijam tego zacnego trunku,a
                                  widzę,że warto prosze o rade.która wybra?? gorzką czy ziołową??i jak prawdziwe
                                  damy to piją??z lodem tylko,czy może nalezy z czymś zmieszać??
                                  • lahliq Re: lahliq 18.03.04, 11:55
                                    Nie znam osobiście żadnej damy, więc nie mam kogo zapytać... ;)
                                    Mnie nauczono: 40 ml żołądkowej gorzkiej (ziołowej nie widziałam...) wlać do
                                    0,5l piwa... Brzmi strasznie? ;)
                                    • lezka_z_posen Re: lahliq 18.03.04, 12:00
                                      ale chyba nie do portera??bo to byłaby już masakra;)browar z żoładkową-takiej
                                      odpowiedzi sie nie spodziewałam:)
                                      • lahliq Re: lezka 18.03.04, 12:12
                                        Poznańska oszczędność... ;))))))
                                        Do zwykłego, jasnego. Zamiast soku malinowego. ;) Bo gorzka wbrew pozorom jest
                                        słodka. ;)
                                        Teraz sobie przypominam, że raz piłam z lodem, w celu wyczucia smaku. Była ok.
                                        czyli polecam damom - żołądkowa gorzka z lodem. ;)
                                      • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:12
                                        mnie też to wstrząsneło jak pierwszy raz o tym usłyszałam...
                                        ale jeżeli wierzyć lahliq, to próbowała, żyje, ma się dobrze - więc może to
                                        jest zjadliwe.... ;-))
                                        • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:16
                                          ja nie byłabym taka pewna;)lahliq żołądkowej ziołowej nie widziala,która w
                                          prawie każdym monopolu jest,więc może się już zaczęło-wzrok siada;)))
                                          • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:26
                                            Wielkie dzięki! ;) Może z tym wzrokiem prawda, bo się rozgladam i pieniędzy tez
                                            nie widzę a podobno leżą na ulicy. ;)
                                            Ja zawsze kupuję jeden gatunek żołądkowej, dlatego nie patrzę na inne. :) A
                                            może Posen tak kiepsko zaopatrzony...
                                        • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:23
                                          Bardziej zjadliwe niż czysty absynt. ;) Po prostu lekko słodsze piwo. I nieco
                                          mocniejsze. Ale w smaku lepsze niż np. jakieś mocne piwo, które z kolei mi
                                          śmierdzą wódką. ;)
                                          • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:25
                                            najbardziej wódzią zalatuje browar Amsterdam-juz od samej piany jest dym;)
                                            • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:27
                                              A nie znam... Ile to ma %?
                                              Nie znam się na piwach.
                                              • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:28
                                                Amsterdam zielony ma 10%.ale jest też jego mocniejszy wariant:)
                                                • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:34
                                                  To już wino o smaku piwa!!! ;) Okropność. ;)
                                                  A można to kupić w sklepie? Czy nie jest taka czarna etykieta?
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:43
                                                    Amsterdam jest w puszkach.troche drogi,bo puszeczka pięć zeta ponad kosztuje.a
                                                    z czarną etykietą ze statkiem to jest Kaper i ma 9,1%:)
                                                  • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:49
                                                    5 zeta ale za 5 zeta pół litra wina nie kupisz. ;) Przynajmniej nie takiego do
                                                    picia. ;)
                                                  • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:50
                                                    lezka_z_posen napisała:

> Amsterdam jest w puszkach.troche drogi,bo puszeczka pięć zeta ponad
                                                    kosztuje.a
                                                    > z czarną etykietą ze statkiem to jest Kaper i ma 9,1%:)

No i kto tu jest alfą i omegą... ;)
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:54
                                                    oczywiście moja wiedza jest czysto teoretyczna;)
                                                  • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:00
                                                    Tylko wąchałaś? ;)
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:02
                                                    nigdy w życiu!fuj!tylko etykiety czytam:)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:05
                                                    lezka_z_posen napisała:

tylko etykiety czytam:)

bo koleżanka pewnie w monopolowym dorabia ;-)))
                                                    a żeby klientom doradzić wiedzę teoretyczną mieć musi ;-)))))
                                                  • sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:20
                                                    najlepsze mocne piwo to FAXE EXTRA STRONG (wypiłem go morze, więc śmiało mogę
                                                    się uznać za strongmena ;). Najlepsze piwko lajtowe to JAKO (7% kopsa),
                                                    najlepszy napój o smaku piwnym to LUZAK ;))
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:22
                                                    sonny_z_posen napisał:

> najlepsze mocne piwo to FAXE EXTRA STRONG (wypiłem go morze, więc śmiało mogę
                                                    > się uznać za strongmena ;). Najlepsze piwko lajtowe to JAKO (7% kopsa),
                                                    > najlepszy napój o smaku piwnym to LUZAK ;))
                                                    >
                                                    retyyyyyyy! eraz to się guru objawił ;-) "napój o smaku piwnym" - coś takiego w
                                                    ogóle jest????????????????????/ ;-)
                                                    czy można się zapisać na jakieś szkolenie w tym Poznaniu?????
                                                  • sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:26
                                                    spoxik :)
                                                    szkolenie będzie obejmowało degustację powyższych browarków :)
                                                    po pierwszym Faxie (litrowym) obstawiam, że miałabyś lejtę jak Rewiński na
                                                    grzybobraniu w ZMIENNIKACH ;)
                                                    ten drugi mocny o którym łezka wspomniała to maximator - ma 11,6 kopsa :)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:48
                                                    sonny_z_posen napisał:

> spoxik :)
                                                    > szkolenie będzie obejmowało degustację powyższych browarków :)

no taką miałam właśnie nadzieję ;-)

> po pierwszym Faxie (litrowym) obstawiam, że miałabyś lejtę jak Rewiński na
                                                    > grzybobraniu w ZMIENNIKACH ;)

i tu bym uważała ze zbyt pochopnymi wnioskami... ;-)))))

>
                                                    >
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:53
                                                    poprawny wniosek to taki,że odpadłabyś już w połowie puszki???zgadłam;)??
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:58
                                                    lezka_z_posen napisała:

> poprawny wniosek to taki,że odpadłabyś już w połowie puszki???zgadłam;)??

jak mogłaś tak o mnie pomyśleć... ????? toż to potwarz!!!!! ;-)
                                                    ja wiem, że to by było bardzo dobre (pod względem ekonomicznym rzecz jasna),
                                                    ale zazwyczaj było tak, że to ja opowiadam znajomym na drugi dzień, jak się
                                                    impreza zakończyła ;-))))))
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:00
                                                    opowieści niczego nie dowodzą:)można zmyślać:)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:05
                                                    lezka_z_posen napisała:

> opowieści niczego nie dowodzą:)można zmyślać:)

1. aż takiej fantazji to chyba nikt by nie miał ;-)))
                                                    2. do tego dochodziło oczywiście sprzątanie po imprezie+odprowadzanie słabszych
                                                    jednostek na miejsce spoczynku ;-)
                                                    3. rzecz jasna nie jest to regułą - każdy ma prawo do słabszego dnia ... ;-)
                                                    ale zazwyczaj nie narzekam na "małolitrażowość" ;-))))))
                                                  • sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:10
                                                    ciekawe...
                                                    proponuję zakup sobie litrowego Faxa Extra Strong (obstawiam, że go jeszcze nie
                                                    piłaś ;), przyjmij go zimnego na szybko (tzn tak w kwadransik ;) i zdaj
                                                    relację ;)))
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:16
                                                    relacja najlepiej na piśmie-tak na wszelki wypadek,gdyby wystąpiły kłopoty z
                                                    artykulacja;)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:20
                                                    lezka_z_posen napisała:

> relacja najlepiej na piśmie-tak na wszelki wypadek,gdyby wystąpiły kłopoty z
                                                    > artykulacja;)

o, to mi akurat nie grozi ;-))))))
                                                    mnie się wtedy właśnie wyraźnie poprawia ;-))) nie tylko wymowa, ale i odwaga
                                                    do śpiewu nawet ;-)))))))
                                                    a do tańców to już obowiązkowo ;-))))))
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:31
                                                    a jaki masz repertuar???bo co do tańca to wiem,rura i wygibasy dla zbiggiego w
                                                    stringach Xavier-Fabienne;))
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:49
                                                    lezka_z_posen napisała:

> a jaki masz repertuar???bo co do tańca to wiem,rura i wygibasy dla zbiggiego
                                                    w stringach Xavier-Fabienne;))

rety!!!!!! ale sie dałam wkręcić w te tańce dla Zbiggiego ;-)))
                                                    repertuar zależny od towarzystwa i tego co aktualnie słyszę - jak trafię na
                                                    dobrego kompana to śpiewamy wszystko co do głowy przyjdzie... ;-)
                                                    tradycją bywało (jak już wspominałam) chóralne odśpiewywanie "zatańczysz ze mną
                                                    ostatni raz" czy jakoś tak Krzyśka K. oraz "Lornetki" Golców ;-)))))
                                                    dodam nieśmiało, iż "Lornetka" w moim wykonaniu biła oryginał na głowę
                                                    (koleżanki najpierw słyszały moją wersję, później oryginał - i nie podobał im
                                                    się ;-))))
                                                  • lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:57
                                                    oj moniq-to tak leci"zatańczysz ze mna jeszcze raz ,ostatni raz, nim skończy
                                                    sie ten bal,nadziei iskra błyśnie w nas,nie zgaśnie w nas... itd.:))"naucz
                                                    się,żeby na imprezie plamy nie dać;))
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 15:21
                                                    lezka_z_posen napisała:

> oj moniq-to tak leci"zatańczysz ze mna jeszcze raz ,ostatni raz, nim skończy
                                                    > sie ten bal,nadziei iskra błyśnie w nas,nie zgaśnie w nas... itd.:))"naucz
                                                    > się,żeby na imprezie plamy nie dać;))

kochana!!!!!!! tego to Ty mnie nie ucz ;-))))) to to ja wiem ;-)) lata
                                                    praktyki ;-)))
                                                    tytułu nigdy nie jestem pewna - dlatego tak to ujęłam ;-)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:18
                                                    sonny_z_posen napisał:

> proponuję zakup sobie litrowego Faxa Extra Strong (obstawiam, że go jeszcze
                                                    nie piłaś ;), przyjmij go zimnego na szybko (tzn tak w kwadransik ;) i zdaj
                                                    > relację ;)))
                                                    >
                                                    hi hi widzę że kolega chce mnie załatwić ;-))))
                                                    jak tylko zdarzy się odpowiednio sprzyjająca okazja to oczywiście nie omieszkam
                                                    podjąć się tego zadania ;-)))))
                                                    i jeżeli tylko będe w stanie to wiernie odtworzę przebieg akcji i swoje
                                                    wrażenia ;-)
                                                  • sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:21
                                                    nie ma sprzyjających okazji!!! ;)) okazje są zawsze ;)) po pracy zalecam wizytę
                                                    w jakimś monopolu, wyłożenie maximum 8 zeta i w domu przeprowadzenie testu!
                                                    zaznaczam - Faxe Extra Strong jest dostać trudniej niż Faxe Premium!! Nie wiem
                                                    jak u Ciebie, ale ja w Posen mam obcykane wszystkie sklepy gdzie można go
                                                    dostać (ceny też w małym palcu :))
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:56
                                                    sonny_z_posen napisał:

> zaznaczam - Faxe Extra Strong jest dostać trudniej niż Faxe Premium!! Nie
                                                    wiem jak u Ciebie, ale ja w Posen mam obcykane wszystkie sklepy gdzie można go
                                                    > dostać (ceny też w małym palcu :))
                                                    >
                                                    no cóż... w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak przeszukać monopole w
                                                    Wawie - a w razie niepowodzenia zgłaszam sie do Ciebie po informacje dot.
                                                    Twojego terenu ;-))
                                                    jak ładnie pprosze to może mi poczta podrzucisz ;-))))) schłodzę już we własnym
                                                    zakresie ;-)
                                              • moniq_c hi hi hiiii .. się dziewczyny rozgadały ;-)))) b/t 18.03.04, 12:29
                                                • lahliq Bo temat ciekawy ;))))) bt 18.03.04, 12:36

• lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:31
                                                i jak to nie znasz się na piwach??moniq reklamuje Cię jako alfe i omegę w tym
                                                temacie.czuje się oszukana;)
                                                • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:33
                                                  proszę mi nic takiego nie wkładać w usta!!!!!! ;-))))))))))))))))))))
                                                  ja nic takiego nie pamiętam - być może mi zamiast na wzrok rzuciło sie na
                                                  pamięć ;-)))
                                                • lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:36
                                                  Znam się na wszystkim od 10% wzwyż... ;))) Czy to już brzmi lepiej? ;))))
                                                  A moniq_c to nie wiem czemu taka skromna... ;)
                                                  • moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:48
                                                    lahliq napisała:

> A moniq_c to nie wiem czemu taka skromna... ;)

o rety lahliq!!!!! muszę Ci to jeszcze tłumaczyć???????
                                                    chciałam dobre wrażenie na Zbiggym wywrzeć.... ;-)

BTW znowu się naszą specjalnością wykazałyśmy - rozwaliłyśmy chłopakowi wątek w
                                                    drobny mak ;-)))) właściwie to w chmiel powinnam powiedzieć ;-))

• lezka_z_posen moniq_c 17.03.04, 11:30
      moniq-jako współorganizatorka Twojego show dla zbiggiego chyba dodawać nie
      muszę,ża musisz byc odziana,skąpo,bo skąpo,ale zawsze, w bielizne firmy Xavier-
      Fabienne.tylko taka ostatni zbiggiego kręci;)
      • moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:35
        no mowa!!!! żadnej innej nawet nie brałam pod uwagę ;-)))
        zauważ, jak sie świetnie składa - czerwone kłaczki zdobiące w/w bieliznę jak
        ulał bedą pasować do Twojego oświetlenia ;-)))))
        • lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:37
          bo ja sobie to wszystko dokładnie obcykałam;))!zadna tam amatorszczyzna;)
          • moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:50
            lezka_z_posen napisała:

> bo ja sobie to wszystko dokładnie obcykałam;))!zadna tam amatorszczyzna;)

ratunku!!!! pomóż bo mnie to teraz zamęczy....
            jak to było z tym "obcykaniem"??? czyje to było??? Karoliny z BB?????
            • lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:51
              oczywiście,że Karoliny:)ja tylko mędrców cytuje;)
              • lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:53
                ale prawdziwego wyrazu nabrało to dopiero w parodii Janusza:)
                • moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 12:00
                  lezka_z_posen napisała:

> ale prawdziwego wyrazu nabrało to dopiero w parodii Janusza:)

oooooooooo tak!!!!!!!!!!! to był niezapomniany pokaz ;-)))))
    • moniq_c pytanko ;-)) 18.03.04, 10:44

Szanowny Solenizancie !!!
      a czy nie orientujesz się przypadkiem, czy nasz kolega forumowy mahoney to też
      uczestniczył w Waszej imprezie???? bo wyglądało na to, że też się nieźle
      bawił ;-))))
      kufla żadnego nie brakowało??????? ;-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11399555&a=11429554
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka