zbiggy_ziober 17.03.04, 07:10 Dziękuję za zyczenia Szanownym Forumowiczom! Dziś w 'Blue Cactus' odbędzie się moja impreza imieninowa! Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 08:01 Jestem pierwsza w kolejece. :) Stooooo laaaat, stoooo laaaaaaat!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! IP: *.ld.euro-net.pl 17.03.04, 08:18 hmmm chętnie bym się wprosił ;) ale mam za daleko...więc wytrwałośi w tropieniu i wszystkiego co naj...(w pozytywnym oczywiście tego słowa znaczeniu:))) życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 08:21 sto lat - byle nie w komisji bo by za długo trwało. do kaktusa też niestety za daleko mam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:37 lahliq napisała: > Jestem pierwsza w kolejece. :) > Stooooo laaaat, stoooo laaaaaaat!!!!!!! OK lahliq - Ciebie mogę w tej kolejce przepuścić ;-))) oczywiście do życzeń i chóralnych śpiewów jak najbardziej się przyłączam ... a więc: niech mu gwiaaaaaaazdkaaaaaaaa trallllalallllaaaaaaaaa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:39 jak ulubienica zibbiego samym spiewaniem sie nie opędzisz;)moim zdaniem,taniec przy rurze w Twoim wykonaniu dla zibbiego musi być.rure podejmuje sie zorganizować,do Cactusa niedaleko mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: łezka !!! 17.03.04, 11:07 lezka_z_posen napisała: > jak ulubienica zibbiego samym spiewaniem sie nie opędzisz;)moim zdaniem,taniec przy rurze w Twoim wykonaniu dla zibbiego musi być.rure podejmuje sie zorganizować,do Cactusa niedaleko mam:) oj tam... od razu ulubienica ;-)))) zawstydzasz mnie ;-))) nic nie obiecuję - ale jakby co to miej tą rurkę gdzieś w pobliżu przygotowaną ;-))) ufff, dobrze że się poodchudzałam ostatnio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka !!! 17.03.04, 11:17 nie zawstydzam,tylko zazdroszczę;))a z dobrze pinformowanych źródeł wiem,że zbiggi za chudzielcami nie przepada,więc zażegnaj dietę i bierz się za samloch i wyborową;))oprócz rury zapewniam czerwone kinkiety.widze,że o catering sam solenizant i zadbał,więc menu mam z głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: łezka !!! 17.03.04, 11:32 do chudzielców to ja w tym życiu raczej nigdy zaliczać się nie będę - i nawet bym nie chciała ;-))) więc tu akurat możemy być spokojne... widzę że czasu nie marnujesz i wszelkie możliwe atrakcje dla solenizanta już obmyślasz ;-) do czerwonych kinkietów muszę się kolorystycznie dostosować (nie będziemy fuszerki odstawiać przecież) , więc pędzę poszukać jakiegoś fajnego wdzianka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: z okazji moich imienin zapraszam na toast! 17.03.04, 10:51 zbiggy - najlepszego!!! czy jakieś fotki z imprezy na Twojej www się pojawią?? chciałbym zobaczyć lahliq i moniq jak przy tej rurze dylają ;))) a mecenas Lewszuk też będzie?? najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 11:02 ech te poznaniaki ;-))))) mają wyobraźnię ;-))) po pierwsze primo to ja jeszcze żadnych tańców nie obiecałam a Wy już zdjęcia chcecie oglądać???? ;-) a po drugie - dobrze że Czarka się naoglądałam - jakby co, to parę fikołków się zapamiętało ;-)))) cholercia, lahliq - pomożesz?????????? ja to taka bardziej nieśmiała dziewczyna jestem, sama się nie odważę.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiggy_ziober Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 11:07 Bardzo ciekawa propozycja Szanowna Pani łezko! Jeżeli koleżanki tylko zechcą zaszczycić swoją uroczą obecnością 'Blue Cactus' to zdjęcia się pojawią www.ziobro.krakow.pl/ Razem z posłem Bielanem wypiliśmy już symboliczną lampkę szampana, na więcej zapraszam wieczorową porą, start godz. 20 menu (wybrane przykłady) - smalec ze skwarkami + ogórki kiszone, - kaszanka na ciepło duszona w cebulce, - wątrobianka ze świniobicia, - udziec z dzika, - kiełbaski piwoszki w sosie winnym, - Chateu de'Jaco (białe, czerwone - półwytrawne), - piwo beczkowe - wódki: żołądkowa gorzka, wyborowa biała ... Dziękuję za życzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 12:14 Pomożemy! Zaczynam już trenować przy domowym kwietniku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 12:30 lahliq napisała: > Pomożemy! > Zaczynam już trenować przy domowym kwietniku. ;) thnx!!! tylko opracuj jakiegoś ciekawego wygibasa ;-)) zaskoczymy chłopaków hi hiiiiii ;-) a zauważyłaś że mają zestaw w sam raz dla Ciebie: żołądkową i browar????? jak na zamówienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiggy_ziober Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 13:28 Szanowne Panie, myślę, że impreza dzięki tak miłym gościom jak Wy, będzie jeszcze bardziej udana niż zwykle! Zapomniałbym dodać - w kwestii muzycznej: ABBA, BONEY M, PAPA DANCE, KOMBI i tym podobne klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: (...) posen!!!!! 17.03.04, 13:34 zbiggy_ziober napisała: > Szanowne Panie, myślę, że impreza dzięki tak miłym gościom jak Wy, będzie > jeszcze bardziej udana niż zwykle! > Zapomniałbym dodać - w kwestii muzycznej: > ABBA, BONEY M, PAPA DANCE, KOMBI i tym podobne klimaty. > o rrrrrrrety!!!!! wszystko to, co tygryski lubią najbardziej !!!!!!! ;-) jeżeli chodzi o mnie-żadna impreza nie może się odbyć bez odśpiewania (a właściwie odwrzeszczenia): zaaataaańczysz ze mną jeszcze raaaaaaaaaaz , ostaaaaatni raaaaaaaz..... Krzyśka Krawczyka.... ;-) wtedy już jest pełnia szczęścia ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiggy_ziober Re: zbiggi 17.03.04, 13:47 dla prymitywnej muzyki - podobnie jak dla prymitywnego zachowania w polityce (vide Lepper) - miejsca na moich imprezach nie ma i nie będzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: zbiggi 17.03.04, 13:53 nie wiedziałam,że aż taki Wersal obowiązuje;)czyli aksamitne suknie z gołymi plecami,kabaretki na łapach i długi tytoń;)??oraz zbiggi jako Wielki Trzynasty:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: zbiggi 17.03.04, 14:01 zbiggy_ziober napisała: > dla prymitywnej muzyki - podobnie jak dla prymitywnego zachowania w polityce > (vide Lepper) - miejsca na moich imprezach nie ma i nie będzie :-)) > nie no , tu czuję sie w obowiązku stanąć w obronie czci i dobrego imienia chłopaków z bojsbędu ;-))) to wcale nie jest prymitywne!!!!!! z poważaniem oficjalna prezes fanklubu M. Odpowiedz Link Zgłoś
zbiggy_ziober Re: zbiggi 17.03.04, 14:08 Może to były zbyt mocne słowa (ale wznosimy toasty mocnym alkoholeml), ale prosiłbym jednak bez plastikowej muzyki! Co do Wersalu - bez przesady - ma być elegancko, po prostu. U Pań mile widziane duże dekolty i gołe plecy (poseł Dorn nie lubi zbyt dużej nagości - na niego proszę uważać) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbiggy_ziober Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:13 Witajcie Wielce Szanowni Forumowicze i Ty Wielce Szanowna Moniq :)) Impreza udała się bardzo!! Narazie trochę jestem (inni uczestnicy zabawy pewnie też) trochę - jak to się mawia - wczorajszy, ale powaga pełnionego przeze mnie mandatu i urzędu nie pozwala mi tego pokazywać na zewnątrz. Razem z posłem Bielanem od samego rana spożywamy jogurty naturalne i to nas trzyma - że się tak wyrażę - w miarę na nogach. Na plus, z racji tego, że nie jest aż tak źle, była wczoraj niespodzianka kulinarna, o której wcześniej nie wiedziałem. Otóż szef kuchni w 'Blue Cactus' zaserwował na dzień dobry - a raczej dobry wieczór - każdemu z gości po talerzu gorącego rosołu, mając na uwadze nasze czwartkowe obowiązki względem wyborców. Myślę, iż właśnie ta zupka, którą nawiasem mówiąc uwielbiam, odbiła się - w pozytywnym tego słowa znaczeniu - na naszym dzisiejszym samopoczucie, aczkolwiek te kilka lampek koniaku, które spożyłem z senatorem Smoktunowiczem, sprawia, że jogurt też jest potrzebny z rana :)) Czy wśród Szanownych Gości byłyście także Wy - kwiaty tego forum?? P.S. Z ciekawostek zdradzę, że Pani Poseł Gilowska przetańczyła wszystkie kawałki na boso :)) a najczęściej wznoszonym toastem, oprócz naturalnie 'za Zbyszka', było 'na pochybel Lepperowi' :) pozdrawiam serdecznie i ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:22 Wielce Szanowny Zbiggy ;-)))) uwierz mi - gdybyśmy tam jednak wczoraj były - na pewno nie mógłbyś tego nie zauważyć ;-)))) cieszę się że miło spędziłeś ten wieczór - toasty zaiste urocze i godne naśladowania pozdrawiam również M. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: jak zdrówko dzisiaj ???? ;-) tekst 18.03.04, 10:58 Gdybyśmy były, to Ty byś o 10-ej rano nie klepał w klawiaturę... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c ;-))) 18.03.04, 11:04 lahliq napisała: > Gdybyśmy były, to Ty byś o 10-ej rano nie klepał w klawiaturę... ;))))) Brawa dla tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepiej nie potrafiłabym tego ująć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: ;-))) 18.03.04, 11:08 A ja dopiero dziś zobaczyłąm, że piwo i żołądkowa gorzka była... :( Inaczej załapałabym się na InterCity o 16-ej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: ;-))) 18.03.04, 11:30 lahliq napisała: > A ja dopiero dziś zobaczyłąm, że piwo i żołądkowa gorzka była... :( Inaczej > załapałabym się na InterCity o 16-ej... :) żałuj - a ja Ci nawet chyba podpowiadałam że jest zestaw dla Ciebie ;-) ale z drugiej strony na to patrząc jesteśmy dziś świeżutkie i radosne, kefirkami się ratowac nie musimy ;-)) nie ma tego złego ... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: ;-))) 18.03.04, 11:39 Podpowiadałaś... Tyle, że wszystki moce się sprzysięgły bym tego nie zobaczyła i odłączyły mi net. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen lahliq 18.03.04, 11:39 mam pytanie do ekspertki od żołądkowej.ponieważ nie pijam tego zacnego trunku,a widzę,że warto prosze o rade.która wybra?? gorzką czy ziołową??i jak prawdziwe damy to piją??z lodem tylko,czy może nalezy z czymś zmieszać?? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: lahliq 18.03.04, 11:55 Nie znam osobiście żadnej damy, więc nie mam kogo zapytać... ;) Mnie nauczono: 40 ml żołądkowej gorzkiej (ziołowej nie widziałam...) wlać do 0,5l piwa... Brzmi strasznie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: lahliq 18.03.04, 12:00 ale chyba nie do portera??bo to byłaby już masakra;)browar z żoładkową-takiej odpowiedzi sie nie spodziewałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: lezka 18.03.04, 12:12 Poznańska oszczędność... ;)))))) Do zwykłego, jasnego. Zamiast soku malinowego. ;) Bo gorzka wbrew pozorom jest słodka. ;) Teraz sobie przypominam, że raz piłam z lodem, w celu wyczucia smaku. Była ok. czyli polecam damom - żołądkowa gorzka z lodem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:12 mnie też to wstrząsneło jak pierwszy raz o tym usłyszałam... ale jeżeli wierzyć lahliq, to próbowała, żyje, ma się dobrze - więc może to jest zjadliwe.... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:16 ja nie byłabym taka pewna;)lahliq żołądkowej ziołowej nie widziala,która w prawie każdym monopolu jest,więc może się już zaczęło-wzrok siada;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:26 Wielkie dzięki! ;) Może z tym wzrokiem prawda, bo się rozgladam i pieniędzy tez nie widzę a podobno leżą na ulicy. ;) Ja zawsze kupuję jeden gatunek żołądkowej, dlatego nie patrzę na inne. :) A może Posen tak kiepsko zaopatrzony... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:23 Bardziej zjadliwe niż czysty absynt. ;) Po prostu lekko słodsze piwo. I nieco mocniejsze. Ale w smaku lepsze niż np. jakieś mocne piwo, które z kolei mi śmierdzą wódką. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:25 najbardziej wódzią zalatuje browar Amsterdam-juz od samej piany jest dym;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:27 A nie znam... Ile to ma %? Nie znam się na piwach. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:28 Amsterdam zielony ma 10%.ale jest też jego mocniejszy wariant:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:34 To już wino o smaku piwa!!! ;) Okropność. ;) A można to kupić w sklepie? Czy nie jest taka czarna etykieta? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:43 Amsterdam jest w puszkach.troche drogi,bo puszeczka pięć zeta ponad kosztuje.a z czarną etykietą ze statkiem to jest Kaper i ma 9,1%:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:49 5 zeta ale za 5 zeta pół litra wina nie kupisz. ;) Przynajmniej nie takiego do picia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:50 lezka_z_posen napisała: > Amsterdam jest w puszkach.troche drogi,bo puszeczka pięć zeta ponad kosztuje.a > z czarną etykietą ze statkiem to jest Kaper i ma 9,1%:) No i kto tu jest alfą i omegą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:54 oczywiście moja wiedza jest czysto teoretyczna;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:02 nigdy w życiu!fuj!tylko etykiety czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:05 lezka_z_posen napisała: tylko etykiety czytam:) bo koleżanka pewnie w monopolowym dorabia ;-))) a żeby klientom doradzić wiedzę teoretyczną mieć musi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:20 najlepsze mocne piwo to FAXE EXTRA STRONG (wypiłem go morze, więc śmiało mogę się uznać za strongmena ;). Najlepsze piwko lajtowe to JAKO (7% kopsa), najlepszy napój o smaku piwnym to LUZAK ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:22 sonny_z_posen napisał: > najlepsze mocne piwo to FAXE EXTRA STRONG (wypiłem go morze, więc śmiało mogę > się uznać za strongmena ;). Najlepsze piwko lajtowe to JAKO (7% kopsa), > najlepszy napój o smaku piwnym to LUZAK ;)) > retyyyyyyy! eraz to się guru objawił ;-) "napój o smaku piwnym" - coś takiego w ogóle jest????????????????????/ ;-) czy można się zapisać na jakieś szkolenie w tym Poznaniu????? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:26 spoxik :) szkolenie będzie obejmowało degustację powyższych browarków :) po pierwszym Faxie (litrowym) obstawiam, że miałabyś lejtę jak Rewiński na grzybobraniu w ZMIENNIKACH ;) ten drugi mocny o którym łezka wspomniała to maximator - ma 11,6 kopsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:48 sonny_z_posen napisał: > spoxik :) > szkolenie będzie obejmowało degustację powyższych browarków :) no taką miałam właśnie nadzieję ;-) > po pierwszym Faxie (litrowym) obstawiam, że miałabyś lejtę jak Rewiński na > grzybobraniu w ZMIENNIKACH ;) i tu bym uważała ze zbyt pochopnymi wnioskami... ;-))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:53 poprawny wniosek to taki,że odpadłabyś już w połowie puszki???zgadłam;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 13:58 lezka_z_posen napisała: > poprawny wniosek to taki,że odpadłabyś już w połowie puszki???zgadłam;)?? jak mogłaś tak o mnie pomyśleć... ????? toż to potwarz!!!!! ;-) ja wiem, że to by było bardzo dobre (pod względem ekonomicznym rzecz jasna), ale zazwyczaj było tak, że to ja opowiadam znajomym na drugi dzień, jak się impreza zakończyła ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:00 opowieści niczego nie dowodzą:)można zmyślać:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:05 lezka_z_posen napisała: > opowieści niczego nie dowodzą:)można zmyślać:) 1. aż takiej fantazji to chyba nikt by nie miał ;-))) 2. do tego dochodziło oczywiście sprzątanie po imprezie+odprowadzanie słabszych jednostek na miejsce spoczynku ;-) 3. rzecz jasna nie jest to regułą - każdy ma prawo do słabszego dnia ... ;-) ale zazwyczaj nie narzekam na "małolitrażowość" ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:10 ciekawe... proponuję zakup sobie litrowego Faxa Extra Strong (obstawiam, że go jeszcze nie piłaś ;), przyjmij go zimnego na szybko (tzn tak w kwadransik ;) i zdaj relację ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:16 relacja najlepiej na piśmie-tak na wszelki wypadek,gdyby wystąpiły kłopoty z artykulacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:20 lezka_z_posen napisała: > relacja najlepiej na piśmie-tak na wszelki wypadek,gdyby wystąpiły kłopoty z > artykulacja;) o, to mi akurat nie grozi ;-)))))) mnie się wtedy właśnie wyraźnie poprawia ;-))) nie tylko wymowa, ale i odwaga do śpiewu nawet ;-))))))) a do tańców to już obowiązkowo ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:31 a jaki masz repertuar???bo co do tańca to wiem,rura i wygibasy dla zbiggiego w stringach Xavier-Fabienne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:49 lezka_z_posen napisała: > a jaki masz repertuar???bo co do tańca to wiem,rura i wygibasy dla zbiggiego w stringach Xavier-Fabienne;)) rety!!!!!! ale sie dałam wkręcić w te tańce dla Zbiggiego ;-))) repertuar zależny od towarzystwa i tego co aktualnie słyszę - jak trafię na dobrego kompana to śpiewamy wszystko co do głowy przyjdzie... ;-) tradycją bywało (jak już wspominałam) chóralne odśpiewywanie "zatańczysz ze mną ostatni raz" czy jakoś tak Krzyśka K. oraz "Lornetki" Golców ;-))))) dodam nieśmiało, iż "Lornetka" w moim wykonaniu biła oryginał na głowę (koleżanki najpierw słyszały moją wersję, później oryginał - i nie podobał im się ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:57 oj moniq-to tak leci"zatańczysz ze mna jeszcze raz ,ostatni raz, nim skończy sie ten bal,nadziei iskra błyśnie w nas,nie zgaśnie w nas... itd.:))"naucz się,żeby na imprezie plamy nie dać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 15:21 lezka_z_posen napisała: > oj moniq-to tak leci"zatańczysz ze mna jeszcze raz ,ostatni raz, nim skończy > sie ten bal,nadziei iskra błyśnie w nas,nie zgaśnie w nas... itd.:))"naucz > się,żeby na imprezie plamy nie dać;)) kochana!!!!!!! tego to Ty mnie nie ucz ;-))))) to to ja wiem ;-)) lata praktyki ;-))) tytułu nigdy nie jestem pewna - dlatego tak to ujęłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:18 sonny_z_posen napisał: > proponuję zakup sobie litrowego Faxa Extra Strong (obstawiam, że go jeszcze nie piłaś ;), przyjmij go zimnego na szybko (tzn tak w kwadransik ;) i zdaj > relację ;))) > hi hi widzę że kolega chce mnie załatwić ;-)))) jak tylko zdarzy się odpowiednio sprzyjająca okazja to oczywiście nie omieszkam podjąć się tego zadania ;-))))) i jeżeli tylko będe w stanie to wiernie odtworzę przebieg akcji i swoje wrażenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:21 nie ma sprzyjających okazji!!! ;)) okazje są zawsze ;)) po pracy zalecam wizytę w jakimś monopolu, wyłożenie maximum 8 zeta i w domu przeprowadzenie testu! zaznaczam - Faxe Extra Strong jest dostać trudniej niż Faxe Premium!! Nie wiem jak u Ciebie, ale ja w Posen mam obcykane wszystkie sklepy gdzie można go dostać (ceny też w małym palcu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 14:56 sonny_z_posen napisał: > zaznaczam - Faxe Extra Strong jest dostać trudniej niż Faxe Premium!! Nie wiem jak u Ciebie, ale ja w Posen mam obcykane wszystkie sklepy gdzie można go > dostać (ceny też w małym palcu :)) > no cóż... w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak przeszukać monopole w Wawie - a w razie niepowodzenia zgłaszam sie do Ciebie po informacje dot. Twojego terenu ;-)) jak ładnie pprosze to może mi poczta podrzucisz ;-))))) schłodzę już we własnym zakresie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:31 i jak to nie znasz się na piwach??moniq reklamuje Cię jako alfe i omegę w tym temacie.czuje się oszukana;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:33 proszę mi nic takiego nie wkładać w usta!!!!!! ;-)))))))))))))))))))) ja nic takiego nie pamiętam - być może mi zamiast na wzrok rzuciło sie na pamięć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:36 Znam się na wszystkim od 10% wzwyż... ;))) Czy to już brzmi lepiej? ;)))) A moniq_c to nie wiem czemu taka skromna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: browar+żołądkowa 18.03.04, 12:48 lahliq napisała: > A moniq_c to nie wiem czemu taka skromna... ;) o rety lahliq!!!!! muszę Ci to jeszcze tłumaczyć??????? chciałam dobre wrażenie na Zbiggym wywrzeć.... ;-) BTW znowu się naszą specjalnością wykazałyśmy - rozwaliłyśmy chłopakowi wątek w drobny mak ;-)))) właściwie to w chmiel powinnam powiedzieć ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen moniq_c 17.03.04, 11:30 moniq-jako współorganizatorka Twojego show dla zbiggiego chyba dodawać nie muszę,ża musisz byc odziana,skąpo,bo skąpo,ale zawsze, w bielizne firmy Xavier- Fabienne.tylko taka ostatni zbiggiego kręci;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:35 no mowa!!!! żadnej innej nawet nie brałam pod uwagę ;-))) zauważ, jak sie świetnie składa - czerwone kłaczki zdobiące w/w bieliznę jak ulał bedą pasować do Twojego oświetlenia ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:37 bo ja sobie to wszystko dokładnie obcykałam;))!zadna tam amatorszczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:50 lezka_z_posen napisała: > bo ja sobie to wszystko dokładnie obcykałam;))!zadna tam amatorszczyzna;) ratunku!!!! pomóż bo mnie to teraz zamęczy.... jak to było z tym "obcykaniem"??? czyje to było??? Karoliny z BB????? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:51 oczywiście,że Karoliny:)ja tylko mędrców cytuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łezka ;-) 17.03.04, 11:53 ale prawdziwego wyrazu nabrało to dopiero w parodii Janusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: łezka ;-) 17.03.04, 12:00 lezka_z_posen napisała: > ale prawdziwego wyrazu nabrało to dopiero w parodii Janusza:) oooooooooo tak!!!!!!!!!!! to był niezapomniany pokaz ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c pytanko ;-)) 18.03.04, 10:44 Szanowny Solenizancie !!! a czy nie orientujesz się przypadkiem, czy nasz kolega forumowy mahoney to też uczestniczył w Waszej imprezie???? bo wyglądało na to, że też się nieźle bawił ;-)))) kufla żadnego nie brakowało??????? ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11399555&a=11429554 Odpowiedz Link Zgłoś