Dodaj do ulubionych

anka z baru - zalosna

IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 29.03.04, 22:16
ta kobieta jest porypana wywala "przyjaciolke" pozniej twioerdzi ze to
dlatego ze sie nie chciala do nie przytulic itd
pozniej twierdzi ze mowila cos innego i ze sie przekonala ze iza jest falszywa
pozniej lata jak idijotka po dachach i zawraca glowe rownie dziwnemu
piotrkowi
a teraz wciska jakies smuty sebastianowi
ktore chyba maja doprowadzic do jego wyjscia
zalosna kobieta
a tak swoja droga to sie zastanawiam czy ta gadka o wyjsciu karola nie byla
specjalnym zagraniem zeby seba sobie pomyslal ze przez niego biedny
pacanowaty karolek odejdzie i w poloczeniu z poczuciem winy ze
tak "paskudnie " sie wobec niego zachowal zreszta podsycanym jeszcze przez
grupe daloby to taki efekt ze sebcio by opuscil te gromade pacanow
w zyciu nie widzialam zeby az tylu kretynow tak dobrze sie dogadywalo :>
Obserwuj wątek
    • purhed Re: anka z baru - zalosna 29.03.04, 23:34
      no i ma małe cycki!
    • Gość: telewidzka Re: anka z baru - zalosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 06:56
      Musze Ci przyznac racje Zoli. Zastanawiam sie jak to jest mozliwe zeby w jednym
      programie zebrac tylu cwiercinteligentow, obludnikow, zaklamancow itd. Chyba
      maja wypracowany jakis specjalny sposob seleksji?:)
      Wiolna - nagle okazuje sie ze ta "grzeczna" dziewczynka jest napastliwa,
      zlosliwa, klnie jak szewc i rzuca miechem z blyskiem w oku a potem ryczy kiedy
      slyszy prawde o pchaniu jezyka w buzie seby.
      Karol - swietojebliwy, "honorowy", spryciarz robiacy swoje pod przykrywka
      zartow i dobrych rad. Rzygam na jego widok.
      Ania - samotna lesbijka z dwojka dzieci. Jak ja seks bedzie tak nakrecal to
      niebawem przedszkole sobie wyprodukuje. A to namawianie Seby w imie pozytywnych
      uczuc zeby opuscil Bar....
      Piotrek - malomowny, nijaki, wredniak
      Robert - malowana wyzelowana lala ze szpara w zebach, robi na oczach milionow
      bara bara i "szlachetnie" oswiadcza ze nic nie bylo. Impotent czy co?
      Koch powinien go ostro pogonic do roboty!
      Ramona - brzydacwo przekonane o swojej urodzie i wyzszosci wredne zlosliwe.
      Na temat Adriana sie nie wypowiem bo dostal kopa co i tak nie zmieni jego
      wysokiego mniemania o sobie.
      A teraz sprawa Seby. Jego "wina" polega dla mnie na tym ze zapomnial o kamerach.
      Stawiam 100 przeciw jednemu ze inni tez knuja. Nie zawsze maja mikroporty /
      wyjazdy, wyjscia, treningi/ nie zawsze sa pod ciaglym obstrzalem kamery. A poza
      tym robia to inaczej. Zadnej doslownosci, wystarczy komus obrobic dupe i juz
      jest czytelna sugestia.
      To ich wieczne mowienie o przyzwoitosci, honorze, prawdzie. Noz sie w kieszeni
      otwiera.
      • tradycja1 Re: anka z baru - zalosna 30.03.04, 08:07
        Telewidzka ,swietny tekst, mysle tak samo.
        • orzels Re: anka z baru - zalosna 30.03.04, 09:16
          A nie wpadliscie na to ze o kazdej z tych postaci mozecie napisac COS?
          Ze nie sa to szarosci, tylko kolory - moze nie dla kazdego mile w odbiorze, ale
          jednak kolory?
          Chyba ze wolicie ogladac realita szoły z szarościami.
          Moze inaczej - chyba ze wolicie ogladac realita szoły.... :)
      • Gość: Rychu Re: anka z baru - zalosna IP: *.prw.pl 30.03.04, 10:52
        A mi się nóż w kieszenie otwiera, jak czytam takie bzdury jak twoje.
        Telewidzko, zostałaś doskonale zmanipulowana przez telewizję Polsat,i
        producentów i reżyserów Baru, którzy tak dokładnie chcieli, aby telewidzowie
        myśleli. Niejaki Sebastain, to super gość, którego trzeba bronić przed
        pozostałami wredotami, zatem ślijcie drodzy frajerzy sms-y. Będzie teraz chłop
        dział co tydzień na tych krzesłach, no bo to jakiś dochód gwarantuje. W
        rzeczywistości, to żałosny dupek, do któreg nik, poza walniętą Dodą, nie
        podszedł by mu pogratulować zwycięstwa.
        • Gość: zoli Re: anka z baru - zalosna IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 30.03.04, 12:45
          sadze ze to raczej kwestia odbioru a nie manipulacji widzami
          to chyba bardziej maniupulacja uczestnikami
          bo trochu mnie dziwi fakt ze 10 uczestnikow jest obrazonych na sebastiana bo
          chcial wywalic karolka
          czy to nie dziwne ze za zwalczanie sabastiana z naiekszym zacieciem zabral sie
          adrian ktory z upodobaniem obgadywal na prawo i na lewo wiekszosc all starsow
          zreszta przypominam sobie rozmowe adriana z iza podczas ktorej adrian mowi ze
          dobrze by bylo dac minusa karolowi bo on moze byc niebezpieczny bo ludzie moga
          go odbierac inaczej niz oni(zrozumialam ze chodzi o uczestnicy odbieraja go
          jako pajaca- ale to tylko moje odczucia)
          natomiast mi nieswiadomi ogladajacy mozemy o nim pomyslec jako o superdowcipnym
          milym chlopaczku
          moze nie chodzilo wtedy konkretnie o minusa

w kazdym razie rozmowa prowadzila do takiego wniosku ze lepiej zeby karol
          zostal usuniety jak najszybciej
          natomiast po aferze z sebastianem ten sam adrian nagle staje po stronie tegoz
          pajaca obydwoje twierdzac ze sie wlasnie dogadali i zmienili o sobie zdanie
          i wlasnie dlatego bardziej przkonuje mnie postac sebastiana niz tej dziesiatki
          ktora zmienila zdanie na jego temat po jednej sytuacji podczas gdy sama nie
          jest lepsza :>

• Gość: bb Re: anka z baru - zalosna IP: *.rene.com.pl 30.03.04, 15:21
            Jest coś takiego w psychice ludzi, że aby zmniejszyć swoją winę, oskarża się o
            to samo kogoś innego. Im większe poczucie winy, tym większa zapalczywość w
            oskarżeniach. Sebastian nie zrobił nic, czego nie robiła pozostała dziesiątka
            znakomicie scharakteryzowanych przez telewidzkę uczestników.
        • Gość: telewidzka Re: anka z baru - zalosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 07:07
          Gość portalu: Rychu napisał(a):

> A mi się nóż w kieszenie otwiera, jak czytam takie bzdury jak twoje.
          > Telewidzko, zostałaś doskonale zmanipulowana przez telewizję Polsat,i
          > producentów i reżyserów Baru, którzy tak dokładnie chcieli, aby telewidzowie
          > myśleli.

Po pierwsze nie wiem dlaczego mnie obrazasz. Po drugie manipulacja a wlasny
          odbior to dwie rozne sprawy. Moja opinia, bo to juz jest opinia, wynika z tego
          przede wszystkim co slysze w programie. Nie z wybiorczych zmontowanych obrazkow
          tylko z tekstow wyglaszanych przez ucestnikow. Nie jestem nastolatka, ktora
          ekscytuje sie glupotami. Jestem doroslym a nawet "bardzo doroslym" czlowiekiem,
          ktory w zyciu popelnil wiele glupst, wiele bledow ale i tez wiele sie nauczyl.
          Przede wszystkim nauczyl sie wybaczac a i czesto oczekiwac wybaczenia.
          I jesli piszesz cyt:
          . W
          > rzeczywistości, to żałosny dupek, do któreg nik, poza walniętą Dodą, nie
          > podszedł by mu pogratulować zwycięstwa.
          to jedno z dwojga albo zycie nie kopnelo Cie jeszcze mocno w tylek albo nie
          nauczylo Cie wybaczac i zachowywac odpowiednio do sytuacji. Ten program to
          walka, walka o pieniadze. Kazdy tam gra lepiej lub gorzej zeby wzbudzic
          zainteresowanie i sympatie widzow. Nie sposob jednak nie ujawnic w pewnym
          momencie jakim sie jest naprawde. W kazdej walce obowiazuja jakies zasady fair
          play. A jedna z takich zasad jest pogratulowanie zwyciezcy cokolwiek bysmy do
          niego czuli.
          I nadal nie probuj mi wmowic, ze tylko Seba planowal jak sie pozbyc uczestnikow!
          Nie ma jedynej slusznej opinii ale to zaden powod by pisac:
          "zatem ślijcie drodzy frajerzy sms-y."
          Setki osob to frajerzy a Ty jeden to ten co wie najlepiej? I to ja zostalam
          zmanipulowana?:)
      • Gość: macio Re: anka z baru - zalosna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.04, 22:31
        100 proc. poparcia ROTFL
      • Gość: Groniec Sama jesteś żałosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 11:35
        Uwielbiamy obgadywać co?
        I co się tu dziwić że inni spiskują i obgadują - przecież sami to robicie!
        I uwielbiacie krytykować.
        Za to Seba Wspaniały - Seba na prezydenta!!!!!!!!

• Gość: la_ki Re: anka z baru - zalosna IP: 217.153.130.* 30.03.04, 16:12
      Iza powiedziała Ani,że potrzebowała od Dobrusi plusa i dlatego spędzała z nią
      tyle czasu.Dlatego Anka posadziła ją na krzesło.Dziwne jest,że Ania
      tak "pokopana" przez życie nie mogła kumpelki zrozumieć.Sebastianowi,któremu
      Anka ufa podobno zasugerowała wczoraj,żeby wyszedł z programu,bo inaczej
      wyjdzie świrnięty Karolek.Dlatego zgadzam się z Tobą,że Anka jest porypana.Jest
      ostatnią osobą,której można ufać.
      • Gość: lodzianka Re: anka z baru - zalosna IP: *.Astral.Lodz.PL 30.03.04, 17:42
        i ten tekst do Sebastiana, gdy wchodzila do domu przez okno w dachu, ze Piotr
        jest bardziej od Sebastiana stabilny.. i ten jej cierpietniczy ton.. brr
        • asiula.b Re: anka z baru - zalosna 30.03.04, 21:28
          Ja nie rozumiem tej całej wrzawy wokół Sebastiana. Złamał regulamin - ok.
          Dostał żółtą kartkę, posadzili go na krześle. W porządku. Kara się należy. Ale
          odsądzanie go od czci i wiary, jakby przynajmniej Karolowi (fuj) matkę
          zamordował jest śmieszne. Karol opowiada co to mu Sebastian zrobił, jaką wielką
          krzywdę. Przecież to jest żałosne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka