brunosch 30.03.04, 12:55 Ostatni odcinek, podobno :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: dziś Soprano 30.03.04, 12:58 no no - też widziałam taką informację, że to już koniec... nawet mnie nie denerwuj - jeszcze jestem zła za brak powtórki poprzedniego odcinka...... ;-( a może ktoś wie czy i kiedy będą następne??? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: dziś Soprano 30.03.04, 13:24 Nieprędko, podejrzewam, że w TVN najwcześniej za rok... Jeszcze 5 seria nie leciała na HBO a 4 seria była tam nadawana rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: dziś Soprano 30.03.04, 13:27 no to mnie pocieszyłaś........ i co ja będę wieczorami robić ;-)))) ??????? Bar też nie będzie trwał wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: dziś Soprano 30.03.04, 16:44 No to zwaliliscie mnie z nog ta wiadomoscia, rzeczywiscie sprawdzilam ostatni odcinek jest dzisiaj, ja sie zaplacze :-((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Soprano 30.03.04, 16:49 agaagnes napisała: > No to zwaliliscie mnie z nog ta wiadomoscia, rzeczywiscie sprawdzilam ostatni odcinek jest dzisiaj, ja sie zaplacze :-((((((((( a myślisz że ja to niby wesoła jestem ???????? wcale mnie to nie cieszyć.... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: dziś Soprano 31.03.04, 15:46 Niestety :(( Pewnie przyjdzie czekać z roczek alblo dłuzej, jak ostatnio na czwarty sezon. Ale na szczęście mamy na co - przypominam, że w pewnym momencie była mowa,że czwarta seria jest ostatnia. Wtedy to by juz byla zupełna beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś