oryginal23 03.10.10, 12:55 Dużo muzyki, mało zbędnego gadania. Nareszcie! 23. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponury.szlifierz Re: Konkurs Chopinowski 03.10.10, 22:41 Obiecywałem sobie, że tym razem wysłucham od deski do deski i oczywiście znów wszystko staje na przeszkodzie, ech. Na szczęście transmisje lecą i w TV, i w radiu, i w Internecie, więc zawsze gdzieś w tle uda się włączyć i chociaż kątem ucha słuchać. PS. Zszokowały mnie ceny za karnety na całość przesłuchań i finał - nawet 3400zł od łebka! A na koncerty laureatów osobne bilety... Słono sobie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Konkurs Chopinowski 04.10.10, 10:24 Kawałek koncertu inauguracyjnego był w TV 1, a potem powiedzieli, że jakby kto chciał resztę, niech sobie na TV Kultura przełączy, bo chyba czas na jakiś serial był... To lubię w naszej misyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Konkurs Chopinowski 05.10.10, 18:51 Jeżeli masz TV Kultura to nie ma problemu. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: Konkurs Chopinowski 05.10.10, 20:59 w niedzielę i poniedziałek oglądałam i słuchałam obszernych relacji. Do tego fajne komentarze w studio, wielki szacun dla prof. Palecznej Odpowiedz Link Zgłoś