Dodaj do ulubionych

WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII

06.02.08, 22:27
Zobaczcie co napisał jeden z dzienikarzy na jednym z forum poświęconym PB:

Pytanie : Dawno nic nie pisałeś o Prison Break. Czy dostałeś jakieś nowe ciekawostki na temat dwóch finałowych odcinków?

Ausiello: Michael dostaje specjalną przesyłkę w finałowym odcinku 18 Lutego. I pojawi się ktoś, o kim myślałem, że w serialu nie ujrzę przez milion lat. Show znów obróci się i zaskoczy was "CAMEO"

PS: Jak myślicie kto to może być? Ja mam masę typów.

Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 06.02.08, 22:49
      Kot DB Coopera? :P:D
      • magdawaw1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 06.02.08, 23:25
        nie zdziwię się jak reaktywują Kima ...albo Sarę tylko bedzie bez głowy...
        • blackfalcon Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 01:11
          Kellerman pewnie...bo nie chce marzyc o kims innym ;). Daj linka do zrodla.
          • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 08:43
            Włala :)
            www.tvguide.com/ask-ausiello
            Na samym dole :).
            • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 10:58
              Obstawiam Generała Padmana. :>
              Albo Kellermana!! :D Ale byłoby super jakby to był on. :P Aczkolwiek
              nie robię sobie nadziei. :]
              • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 10:59
                No ale przeca Gienio żyw jest :D.
                Pewnie Kellerman :DDDDDDDDDD.
                • galaxian1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 11:10
                  A moze "świr" Patoshik przybędzie z zaświatów?
                  W tym serialu s/f wszystko możliwe jest :)
                  • magdawaw1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 11:13
                    chciłabym, aby okzalao się, ze żyje kellerman albo sara. Jednsak coś
                    mi mówi, ze może się okazać, ze Kim żyje i zostanie przyslany do
                    wsparcia Gretki...i wtedy majki bylby conajmniej "lekko" zdziwiony...
                    • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 11:35
                      Aniuta, ale Ausiello nic nie mówił, że to osoba, która "zginęła"..

Zastanawia mnie słowo cameo - czy jest tutaj specjalnie użyte, czy
                      to przypadek. To słowo oznacza epizodyczny występ znanego aktora.

Hmmmmm.... może Carolinka? :DDD
                      • magdawaw1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 12:14
                        no to może Majka przyjedzie odwiedzić Pope albo żonka Nicki?;-)
                        • blackfalcon Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 12:30
                          Dokladnie, skad pomysl, ze to jest w ogole powrot? Zaraz to zobacze :). A ja mam
                          takie teorie:

- Caroline Reynolds
                          - Kellerman

Odrzucam:
                          - Sara? watpie...ale jakby sie uprzec i Linc bylby slepy i nie potrafilby
                          rozpoznac sztucznej glowy...
                          - Patoshik - tez o tym myslalam, ale pamietam jego smierc, musialby byc Supermanem

Jednak faktycznie moze nasunac sie podejrzenie o powrocie, skoro pisze o
                          "obroceniu sie" "PB", to tak, jakby cos bylo w 1 strone (np. czyjas smierc), a
                          teraz ulegalo to calkowitej zmianie, obrotowi. Ciekawe...To juz za tydzien (bo
                          mowa o 2 finalowych odcinkach), czy dopiero za dwa?
                          • blackfalcon Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 12:32
                            A juz widze, za dwa.
                            • sil.wen Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 13:28
                              <Ausiello: I pojawi się ktoś, o kim myślałem, że w serialu nie ujrzę przez
                              milion lat.>
                              ------------------------------------------------------------------
                              Jak dla mnie to oznacza, że pojawi się jakiś znany aktor, który w ogóle nie
                              grywa w serialach i jest znany z tego, że nie chce w nich występować, stąd
                              Ausiallo nie spodziewałby się jego występu i za milion lat. Tak więc wydaje mi
                              się, że pojawi sie ktoś nowy, ktoś bardzo znany i wywróci akcję do góry nogami.
                              Może to jakaś scena nakręcona specjalnie, żeby wobec zaistniałych trudności
                              udało się rozwiązać całą historię.
                              • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 13:55
                                Jeżeli będzie tak jak piszesz Sil no to mamy niezłą zagwozdkę :). Możemy sobie
                                wymyślać a szansa, że trafimy jest bardzo nikła :).

Ja obstawiam Majkela Dżeksona aka Biała Twarz :>.
                                • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:06
                                  To nie tak sil. Spójrz na spoiler Ausiello w wersji ang:
                                  Michael gets a special delivery from the great beyond in
                                  the "season" finale on Feb. 18. And someone I thought I'd never in a
                                  million years see ON THE SHOW AGAIN turns up in a surprise cameo.

Czyli to ktoś, kto już był. ;)

Caro Caro Caroliiiinka!! :D Albo Paul. :P
                                  • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:11
                                    Phi a po kiego grzyba tam Carolinka by się miała pokazać :P:D?
                                    Co innego Paul :D. Podał by pomocną dłoń chłopakom :DDD.
                                    • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:16
                                      Carolinka może chcieć się zemścić na Firmie. :P
                                      • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:26
                                        Łi tam zemścić :P. A za co siem zapytowywuję? :D
                                        • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:46
                                          Bo musiała przez nich 'step down as the President of the United
                                          States'. :D
                                          • aniuta75 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 07.02.08, 14:49
                                            E tam zaraz przez nich :P. Sama se nawarzyła piwska to sama je potem wychlała
                                            duszkiem i do dna :P:DDD.
    • mmorawski Hmmmmm 07.02.08, 14:55
      Tak sobie teraz myślę... czemu Ausiello twierdzi, że nawet za milion
      lat by się nie spodziewał tej osoby... Może dlatego, że się rozstała
      z ekipą PB w dość nieprzyjemny sposób?????????????

Sara????????????????????????? :o :o :o
      • magda.evie.zoe Re: Hmmmmm 07.02.08, 15:04
        mmorawski napisał:

> Tak sobie teraz myślę... czemu Ausiello twierdzi, że nawet za
        milion
        > lat by się nie spodziewał tej osoby... Może dlatego, że się
        rozstała
        > z ekipą PB w dość nieprzyjemny sposób?????????????
        >
        > Sara????????????????????????? :o :o :o

dokładnie MrMorawski!!!! Ja też tak to odbieram. To byłoby BOSKO!!!
        Ale podejrzewam, że jak zwykle reklama nieco przewyższa
        rzeczywistość - i nie będzie to aż taka super-siurpryza.

Kellerman tez byłby fajny.

Reszty nie chcę widzieć.
        • magdawaw1 Re: Hmmmmm 07.02.08, 16:19
          ja bym sie tam nie nastawiała na kellermana, bo jakoś tsk mi się
          wydaje, ze twórcy PB jaoś nie liczą sie z oczekiwanimai
          widzów....obstawiam C-Nota...
          • aniuta75 Re: Hmmmmm 07.02.08, 16:32
            Nawet jeżeli będzie to Sara, to chyba tylko jako anioł-zjawa, którego Majkel
            zobaczy gdy będzie tulony w objęciach śmierci :).
            • mmorawski Re: Hmmmmm 07.02.08, 16:52
              Łomatko, tylko nie C-note!!!!
              To już lepsza byłaby nawet Veronica-kaczy-dziób-z-dziurą-w-czole. :D
              • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 16:56
                C-Note? Leeeeeeeeeeeeee.
                • disaa Re: Hmmmmm 07.02.08, 19:46
                  Pope?Zona Aleksa? Ten senator (o ile dobrze pamietam) który służył im jako
                  "rzeczoznawca" kiedy dorwali nagrania Karolinki? W aktywację Kellermana nie
                  chcą wierzyć bo byłoby strasznie naciągane.
                  • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 20:00
                    Byle nie Quinn ;). No nie, zartuje, ale naprawde nie wiem. To musi byc ktos
                    naprawde "niespodziankowy". Myslalam o Aldo, ale bracia sami go pochowali. Kto
                    jeszcze zniknal (zginal, lub zakonczyl wystepy) w "PB"?
                    • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 20:02
                      Drugi agent? Danny bodajze? Nie, to bez sensu. A Nick Savrin? Tez nie. Verka
                      odpada. Oscar Shales?
                      • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 20:04
                        Sorki za 3 post pod postem, ale przypomnial mi sie jeszcze ojciec Sary ;). Albo
                        jej siostra, bo przeciez Sara ponoc jest "second daughter", tylko, ze wtedy, to
                        nie byloby "SEE AGAIN".
                        • aniuta75 Re: Hmmmmm 07.02.08, 20:57
                          Tja pewnie Abruzzi :P:DDD.
                          • galaxian1 Re: Hmmmmm 07.02.08, 21:00
                            aniuta75 napisała:

> Tja pewnie Abruzzi :P:DDD.

Wlasnie, czemu prawie nikt mu nie kibicuje aby powrocil !
                            W koncu jego smierc mogla byc ukartowana na pokaz :)

Natomiast nie chce C-Note i jego przeslodzonej do wyrzygania rodzinki ! Jak sie
                            pojawi, to jak babcie kocham, przestaje ogladac PB :P
                            • luczijka Re: Hmmmmm 07.02.08, 21:07
                              galaxian1 napisał:
                              > Wlasnie, czemu prawie nikt mu nie kibicuje aby powrocil !
                              > W koncu jego smierc mogla byc ukartowana na pokaz :)
                              >

Mi tam nie tęskno za Abruzzim, bo jakoś niespecjalnie go lubiłam ;P
                              • galaxian1 Re: Hmmmmm 08.02.08, 10:11
                                luczijka napisała:

> Mi tam nie tęskno za Abruzzim, bo jakoś niespecjalnie go lubiłam ;P

Czemu nie ? Moze Teosiowi druga raczke "ulepszy" ? :D
                                I tez znowu bedzie mial co przyszywac czy przyklejac :)
                  • luczijka Re: Hmmmmm 07.02.08, 20:12
                    Ja stawiam na Carolinkę :PPP :D Lub ewentualnie Sarę (ale to chyba zbyt piękne,
                    żeby było prawdziwe ;P) :DDD

A czemu nikomu nie przeszło do głowy, że to może być Aldo Burrows??? :P Przecież
                    on już nieraz wyskakiwał jak diabeł z butelki ze święconą wodą <lol>. Więc teraz
                    też może tak zrobić ;P ;DDD
                    • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 22:06
                      U, bardzo przepraszam, ale ja pierwsza napisalam o Aldo ;P. Tylko chyba bracia
                      widzieli, kogo grzebia? Spod ziemi sie wykopal, zombie jakis, czy co? A
                      Abruzzi'emu ja kibicuje i Wy dobrze o tym wiecie, ale nie pisalam slowa, bo w to
                      nie wierze - to byloby zbyt piekne. Chociaz...sam kiedys cos wspomnial, ze moze,
                      mzoe kiedys wroci...
                      • sil.wen Re: Hmmmmm 07.02.08, 22:26
                        Kurcze no, to AGAIN głupie tak mi szyki popsuło, bo już miałam nadzieję...
                        A ja tam oprócz Kellermanna to bym nikogo nie chciała specjalnie zobaczyć. No,
                        może Abruzzi, ale trup stuprocentowy. Hmm, może Kim, on by od biedy też uszedł,
                        a w sumie pogrzebu nie pokazali, to kto wie.
                        Byle tylko nie C-Note albo Karolinka!!! To by były najgorsze możliwości.
                        --------------------------------
                        "Owls are not what they seem..."
                        • blackfalcon Re: Hmmmmm 07.02.08, 22:41
                          C-Note nie jest potrzebny, Caroline tez nie. Kima nie chce widziec, tym
                          bardziej, ze to by uniewinnilo Michaela od zarzutu morderstwa, wiec wyszedlby z
                          Sony i po filmie ;P. Kellerman - zgodze sie, owszem, ale jego sie ludzie
                          spodziewali i to "million lat" mi tutaj miesza szyki :). A co do Johna - ee,
                          jakby chcieli, to by sie dalo ;)).
                        • luczijka Re: Hmmmmm 07.02.08, 23:55
                          sil.wen napisała:
                          > Byle tylko nie C-Note albo Karolinka!!! To by były najgorsze możliwości.

Do C-Nota nic nie mam :D Mógłby wrócić, tylko po co??? ;P :D W sumie bardziej by
                          się przydał w naszym PB Paris <lol>. No wiecie taki dobrze umięśniony,
                          czekoladowy cukiereczek nie byłby zły ;P ;DDD

Jeśli chodzi o Carolinkę, to mimo, że delikatnie mówiąc za nią nie przepadam
                          (czytaj: nie cierpię jej ;P), to wydaje mi się, że miała by dość sporo powodów,
                          żeby wrócić (głównie te, o których wspomniał Marcin). Po za tym jej się raczej
                          nie spodziewamy, więc wszystko pasuje :P :D
                      • luczijka Re: Hmmmmm 07.02.08, 23:45
                        blackfalcon napisała:

> U, bardzo przepraszam, ale ja pierwsza napisalam o Aldo ;P.

No niby pierwsza napisałaś ;P Ale jak wchodziłam, żeby wpisać swoje typy w
                        poście, to jeszcze Twojego nie było :P :D Czyli wychodzi na to, że mniej więcej
                        równocześnie go wymyśliłyśmy, tylko mi dłużej zajęło ubranie moich myśli w słowa
                        <lol> ;P
                        • whereisnemo Re: Hmmmmm 08.02.08, 01:38
                          Ro ja was zaskoczę:) Tego jeszcze nikt nie wymyślił - może Suzy Q wróci po
                          T-Baga. Uzna, że jednak go kocha. Tylko po co, by miała wracać? Zwrotu akcji w
                          filmie to nie spowoduje.
                          • mmorawski Re: Hmmmmm 08.02.08, 10:22
                            hahahah Suzie Q. :DDD
                            Albo ta ślepa babcia, co jej Haywire ukradł obrazek z wiatrakiem
                            holenderskim. :PPPP

Obstawiam, że to na bank będzie ktoś z trójki: Sara, Caroline,
                            Kellerman. I którekolwiek z nich to będzie = extra! :D
                            • asiaw73 Re: Hmmmmm 08.02.08, 13:09
                              Pojawi się Pope i będzie wielkie rozczarowanie:)
                            • luczijka Re: Hmmmmm 08.02.08, 13:34
                              mmorawski napisał:
                              > Obstawiam, że to na bank będzie ktoś z trójki: Sara, Caroline,
                              > Kellerman. I którekolwiek z nich to będzie = extra! :D

Też uważam że to najbardziej prawdopodobny scenariusz :D

Ale ta babcia od Haywira byłaby hitem <lol>. Albo Pińkowa Kobieta z Utah,
                              wracająca by jeszcze raz spróbować podbić serce Linca <hihihi>. Walczyłaby o
                              niego z Zośką w kisielu :PPP :DDDDDDD
                              • sil.wen Re: Hmmmmm 08.02.08, 15:11
                                Proponuję żeby to był ten uroczy więzień, któremu w pierwszej serii Teoś ukradł
                                stringi dla Sukra.
                                ----------------------------------
                                • luczijka Re: Hmmmmm 08.02.08, 16:11
                                  Albo niech wrócą same stringi <lol>. Będą jak znalazł do PB Paris ;DDD
                          • whereisnemo Re: Hmmmmm 09.02.08, 00:52
                            dobra jeszcze jeden pomysł:) Może chodzi o Hectora - kuzyna Sucre, ten który go
                            wsypał i podrywał jego Mari Cruz. Ale najbardziej prawdopodobne, że będzie to
                            ktoś związany z firmą, by zakończyć sprawę whistlera. Być może będzie to także,
                            któraś ze współpracowników aldo. Poczekamy, zobaczymy:)
                            • sil.wen Re: Hmmmmm 09.02.08, 10:01
                              Może ta blondyna, której Linc rozkwasił wargę, bo w sumie nie wiadomo, co się z
                              nią stało, czy oddała LJ'a po dobroci, czy była w zmowie, czy skończyła jak wszyscy.
                              -------------------------------
    • mmorawski Na zagranicznych forach... 09.02.08, 11:55
      ... też uważają, że pojawi się Caroline. :)
      • luczijka Re: Na zagranicznych forach... 09.02.08, 15:38
        No poczekamy to zobaczymy wreszcie kto to taki ;P Jednak Sara byłaby najlepsza :DDD
        • mmorawski Re: Na zagranicznych forach... 09.02.08, 16:27
          Wyczytałem coś takiego.

To może być Caroline, bo w 2x19, gdy Kim poszedł do limuzyny do
          Padmana powiedzieć, że Caroline chce ułaskawić braci, to padman
          napisał na karteczce: Sona? Więc może pani prezydent ma z tym
          więzieniem coś wspólnego? :P

To może natomiast być Sara, bo w tej jednominutowej rozmowie z
          Linkiem, LJ powiedział, że SŁYSZAŁ jak Grecia zabiła Sarę. Słyszeć
          to sobie mógł równie dobrze jak ucinali jakiś inny łepek, a Sara
          krzyczała z przerażenia, że na to patrzy. :PPP
          • magdawaw1 Re: Na zagranicznych forach... 09.02.08, 17:15
            mówiąc szczerze chciałabym, aby to była Sara. Mogliby wtedy dokręcić kilka
            odcinków, aby Majki mógł rozp....tę firmę na 4 strony świata a potem mogliby
            sobie na spokojnie popłynąć do tej Panamy...i serial by się skończyć nie
            schodząc na jeszcze niższy poziom...zostawiłby przynajmniej miłe wrażenie...a
            tak pewno czekają nas dalsze sezony i jeśli będą podobne do 3 czy nawet gorsze
            to nawet najwięksi fani zapomną o świetnym sezonie 1;-(
            • luczijka Re: Na zagranicznych forach... 09.02.08, 18:03
              Ja się tylko modlę, żeby te wszystkie zapowiedzi Aussiello (czy jak mu tam? ;P),
              nie okazały się jedną wielką podpuchą na wzbudzenie zainteresowania fanów ;> ;P
              I żeby nie wyszło na to, że tą "ważną" postacią, która miała wrócić nie była np.
              Susie Q <lol> :PPP Bo jeśli tak nas zrobią w konia, to im nigdy nie wybaczę :> :P
              • michal18833 Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 19:19
                Przeglądając strony poświęcone PB znalazłem opis 13 odcinka i kto ma w nim wystąpić cytuje

Występują: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, Amaury Nolasco jako Fernando Sucre, Robert Knepper jako Theodore “T-Bag” Bagwell, Wade Williams jako Brad Bellick, Robert Wisdom jako Lechero, Chris Vance jako James Whistler, Danay Garcia jako Sofia Lugo, Jodi Lyn O'Keefe jako Susan B. Anthony i William Fichtner jako Alexander Mahone

Gościnie: Marshall Allman jako LJ Burrows, Carlo Alban jako McGrady, Joseph Melendez jako Rafael, Gustavo Mellado jako Alphonso Gallego, Crystal Mantecon jako Sister Mary Francis

z tego by wynikało, wielkiego powrotu nie będzie

źródło theprisonbreak.net/news.php?readmore=262
                • mmorawski Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 19:26
                  Buahhahahahah czyli ta osoba to sister Mary Francis jak
                  rozumiem??? :DD

Chyba sobie Ausiello w kulki leci!
                  • magdawaw1 Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 19:46
                    czy to nie ta dziwka od lechero?..
                    czyli cameo-grała postać epizodyczną na początku serii, wszyscy o niej
                    zapomnieli a tu się znowu pojawi..wielkie boom:-(
                    • luczijka Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 20:44
                      magdawaw1 napisała:

> czy to nie ta dziwka od lechero?..

Tak to ona ;> ;P
                  • luczijka Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 20:43
                    mmorawski napisał:
                    > Chyba sobie Ausiello w kulki leci!

Ausiello leci sobie w kulki nie pierwszy raz ;P Jedyna nadzieja w tym, że może
                    nie podają całej cast-listy by nie psuć nam niespodzianki (wiem, że się naiwnie
                    łudzę <lol> ;P).
                    • blackfalcon Re:obsada w odcinku finałowym 09.02.08, 23:24
                      Mam ten sam pomysl, bo jak sie okaze, to ze to podpucha, to sie wnerwie.
    • kris.m Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 10:14
      może Tweener? w końcu trzeba go wyciągnąć z więzienia.... :)
    • magda.evie.zoe Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 11:42
      W finale powróci światowej sławy zespół "Prison Boys" zapowiadając
      światowe tournee
      img.photobucket.com/albums/v647/wheelygirl/Prison%20Break/PBOtherPix/Other1329.jpg

źródło: FCoWM
      • agamasia Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 11:59
        Yes Yes Yes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        Idę na koncert ;)
        • asiaw73 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 14:39
          Jaki boysband! :DDDDDDDDD
          Może wszyscy zginą, bo wyglądają jak anioły:) Hihi święty T-bag:DDD
          • blackfalcon Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 14:41
            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd. T-Bag wyszedl tu przystojny, choc go nie lubie ;P.
            Michael wyglada jak Nick z BSB :D.
            • magdawaw1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 11.02.08, 15:26
              bo z tego co mi się wydaje to chyba twarzechlopaków z BB zamienili
              na prisonowe...ale niezle, już sobie ich tanczacych w deszczu w
              białych spodenkach do jakieś romantycznej piosenki;-)
              • sil.wen Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 12.02.08, 06:55
                Ale Linca tam nie ma, to OBURZAJĄCE! Przecież też by pasował do boysbandu! Z
                rozpiętą koszulą....Mmmmm...
                Ściąga mi się dwunastka... Na razie mam 13 procent, mam nadzieję, że jak wrócę z
                pracy będzie calutka.
                ---------------------------------
                • magdawaw1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 12.02.08, 09:17
                  no cóz Link jak najbardziej nadaje się do boysband, zresztą ma
                  takowe zapędy-ta kalta wystająca z koszuli;-)
                  • michal18833 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE- UWAGA DUŻY SPOILER 13.02.08, 18:08
                    Pytanie od Christy: Potrzebujemy jakiejś małej informacji o przyszłości Prison Break ! Mimo nie dostatku świeżości w sezonie, który budził strach to w tym tygodniu wszystko uległo zmianie. Zasłyszałeś cokolwiek przyszłości Prison Break?

Ausiello: Wszystko, co wiem na temat Sezonu 3 to, to, że w poniedziałek się zakończy. Moje przypuszczenia? Prison Break jak wiemy skończy się, i być może następny sezon zostanie zastąpiony „kobiecą wersją” spin-off PB. Ale to tylko moje przypuszczenie.

Pytanie od Lip1: W ostatnim tygodniu, mówiłeś, że "Michael dostaje specjalną przesyłkę. I pojawi się ktoś, kogo myślałem, że już nie zobaczę w serialu przez milion, więc PB znów obróci się całkowicie i „zaskoczy cameo”
                    Czy mówiąc to „zaskoczy cameo” miałeś na myśli jakąś aluzję? Mógłbyś powiedzieć nam czy „on” czy „ona” było regularną częścią serialu, i czy „on” lub „ona” umarło w serialu.

Ausiello: Tak, „ona” była regularną częścią. I „ona” umarła w serialu. I chociaż ona nie musiała wcale być obecną w epizodycznej cameo, ona była najbardziej zdecydowaną całością części w tworzeniu tego, co się zdarzy. Hmmmm….

Ausiello raport donosi o obrazie Sarah Wayne Callies.(chodzi pewnie o jakiś flashbeck)
      • luczijka Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 20.02.08, 17:46
        Boskie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • mospin1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 14.02.08, 09:42
      a ja obstawiam ze bedzie to Bruce Willis jako Dżon Maklej i uratuje
      wszystkich dobrych a tych złych powystrzela jak kaczki :-D
    • mospin1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 14.02.08, 09:47
      ja obstawiam ze bedzie to Bruce Willis jako Dżon Maklejn który
      przybedzie jako superhiro i uratuje wszystkich dobrych a złych
      wypatroszy :-D
      • valentine02 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 14.02.08, 10:42
        ojciec aldo wyjdzie ze sztucznego grobu.
        albo niby umarła matka rose cos tam przybedzie z odsiecza.
        poza tym nikt nie pomyslał o marriii kruuuuz-aj-laf-ju-bejbi-soł-
        macz.a w tej przesyłce bedzie mały potomek sukre by przypomniec
        majkelowi o obowiazku wyciagniecia tym tazem ferdunia z tarapatów.
    • livja Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 19.02.08, 21:55
      Phi, jednak wielki powrót "dziwki od Lechero", też mi sensacja :(
      • mmorawski Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 19.02.08, 22:28
        Myślę, że jednak ten wielki come back to był 5-sekundowy flashback
        Sary z 1-go sezonu. :///
        • pianchi Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 19.02.08, 22:46
          też mi sie wydaję że chodziło o Sare ...
          • luczijka Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 20.02.08, 17:45
            Czyli jak zwykle Aussielo zrobił wszystkich w konia :>
            • lanama90 a może... 24.03.08, 18:03
              a może chodziło o to zdanie wypowiedziane przez Alexa do Jamesa w kawiarni o
              Susan "jeśli zrobiła to co myślisz, że zrobiła... chodzi mi o Sarę" ?
            • galaxian1 Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 27.03.08, 12:06
              Smiechu warte :)
              Jaki serial jest - kazdy widzi :D
              • joh Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 28.03.08, 00:27
                justjared.buzznet.com/2008/03/27/sarah-wayne-callies-back-from-the-dead/
                • blackfalcon Re: WIELKI POWRÓT W FINALE III SERII 28.03.08, 09:58
                  O nieeeeeeeeeeeeee! Nie robmy na sile happy-endu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka