Gość: to ja IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 05.04.04, 10:39 Kto oglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: The Office na BBC Prime :) 06.04.04, 15:47 genialna sprawa - widziałem już całośc bo specjalnie sprowadziłem na dvd. nowa era w sitcomach - mock documentary. david brent to fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: The Office na BBC Prime :) IP: *.star.net.pl 06.04.04, 16:46 ogi jogi ołg ołg-to mi się najbardziej podobało-na szczęście często pokazują tą zapowiedz ;-) Wogóle lubie seriale komediowe na BBC Prime i programy kulinarne..mmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: The Office na BBC Prime :) IP: 195.116.62.* 06.04.04, 17:13 Ja! Kierownik jest rewelacyjnie zagrany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: The Office na BBC Prime :) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 21:05 ja oglądam...suuuuuupeeeeeeeeeer sprawa !!!! Po pierwszym odcinku chciałam to olać,po drugim było troszkę lepiej, a od trzeciego wpadłam po uszy...oglądam to w soboty wieczorem...i mam przechlapane u niektórych osób.... Polecam wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: The Office na BBC Prime :) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 21:07 Jeszcze raz...fakt kierownik zagrany rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś