Dodaj do ulubionych

jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trzęsie

06.04.04, 12:10
w temacie kulinarnym, ale nie będzie o bobku Okrasie ani o Pascalu.
Chodzi mi o to, że już scenarzyści KLANU czy MJM chyba zapominają, że co
niektórzy żrą niemal w każdym odcinku to samo, bo tak np:
1/ Olka Lubicz non stopa chodzi z koleżankami albo chłopakiem na pizzę (nie
ma mowy o kurczaku choćby, kaszaneczce, kiełbasce z grilla, trendy sandłiczu
jakimś albo suszi trndy jeszcze bardziej, nie wspomianjąc już o kanapce
własnej roboty co to by ją Kristina zrobiła..)
2/ latorośł Papugi i sama Papuga zawsze jak wieczór najdzie i na płacz ją
zbiera a wcześniej obiadu nie zdążyła przygotować, to zawsze do synka rzuca
tekstem: 'zamówimy pizzę'
Te dwa seriale przodują pod względem konsumpcji pizzy zdecydowanie.
Najbardziej rozbudowane menu ma moim zdaniem serial LOKATORZY ale to z racji
tego chyba, że główny bohatyrowicz Jaco pracuje w kuchni jakiejś knajpy..
:)
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:17
      Spokojnie. za niedługi czas będą wszyscy zamiawiac wyłącznie chińszczyznę. ;)
      Jak w amerykańskich filmach. ;)
      • lezka_z_posen Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:30
        i jeśc lody na deprechę z 5-litrowych wiader,które zawsze stoją w lodowie;)
        • lahliq Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:32
          Obowiązkowo czekoladowe. ;) Nigdy nie mogłąm zrozumieć dlaczego czekoladowe,
          które są dla mnie niezjadliwe. ;)
      • Gość: klajt Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz IP: *.poch.com.pl 07.04.04, 07:59
        "Mężczyzna jest panem stworzenia to też z zasady nie sprząta".
        Aleks Serafin - czy musisz na każdym forum pisać te brednie ???????
    • lezka_z_posen Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:31
      a Papuga jeszcze naleśniki często serwuje:)
      • moniq_c Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:47
        bo to jedyne danie które umie zrobić ;-))
        w dodatku Małgoś ją uczyła ;-)
      • lahliq Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz 06.04.04, 12:49
        A pani Stasia barszcz ukraiński z przysłowiem. ;)
        • moniq_c dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 12:59
          Norbi od razu na stół jakąś flaszkę wywalał
          Sztefen też jest dobry chłopak - browar z lodówki chętnie wyciągał w ramach
          poczęstunku
          w zupki i inne popierdułki to niech się ciocie Stasie bawią faktycznie ;-)))
          • lezka_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:02
            najlepsze żarcie to w "Janosiku" jest:)barany na ruszcie,kurczaki łapami
            rozrywane,a nie tam pizza jakaś:)
            • sonny_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:05
              'Potop' i Kmicic szalejący za stołem - mięcho łapami właśnie rwane (czadzik!) i
              kielony wielkie z winem!!!! Żyć nie umierać!
              • sonny_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:33
                w temacie scen 'jedzonych' jeszcze: jak Anioł wpierdziela parówki (przy pkazji
                zerkając na PENTHOUSE'a) u Winickiego i popija je Ballentaisem, to normalnie
                mega chcica mnie na parówki nachodzi!!!! Alternatywy4 oczywiście mam na myśli.
                • lezka_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:35
                  i zupa w "40"-latku":gęstego mi dolej,bo nerwowo jadłem i smaku nie czułem:)
                  • sonny_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:38
                    i rybka na tacce z bułeczką + piweczko w klimatycznym ciężkim kuflu ('07 zgłoś
                    się' - Dlaczego pan...)
                    W 'Znachorze' też fajnie żarli - jakieś kartacze chyba z masą skwarek :)
                    • sonny_z_posen Re: dobrze że chociaż chłopaki są konkretne ;-) 06.04.04, 13:45
                      Leszek i Ania w DALEKO OD SZOSY po kąpieli w jeziorze w lesie na kiełbasę z
                      rozna zajechali. Do tego musztardka, chlebek i piweczko oczywiście!! podobny
                      zestaw mam dziś na obiad :)
                      • lahliq Deser 06.04.04, 14:04
                        A na deser koniecznie krem sułtański. "Podwójne porcje bo widzieliśmy, że
                        lubicie." ;)
                        • mallina Re: Deser 06.04.04, 23:37
                          a daja jeszcze gdzies deser sultanski?ß!!!
    • Gość: kizia Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz IP: 217.153.178.* 06.04.04, 13:11
      a zauwazyliscie ze zawsze musza paradowac z tymi koszykami wiklinowymi?????
      blehhh....ludzie w jakiej my epoce zyjemy niech dopuszcza młodyhc do
      reżyserowania seriali to dpoiero bedzie jazzdaaaaaa:))))))))kto jest za tym???
      • Gość: Machiavelli Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.04.04, 16:59
        Wczoraj Krzysztof w momencie, kiedy Maria opłakiwała swojego syna, który w
        kamasze idzie, robił sobie kanapkę ze srem, przyśpiewywał przy tym jakby nie
        wiadomo jak skomplkowaną potrawę robił. U Lubiczów często mają chlebek +
        wędlinka i serek
    • Gość: mahoney zwarszawen Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 06.04.04, 17:47
      mogliby jesc jakis czysto polski produkt np sandacza i przez to go [promowac na
      zachodzxie przecie zklan np lecu na polloniii albo np golompki
      • Gość: anka dziecko PAPUGI?? IP: *.acn.pl 06.04.04, 18:39
        Niby kto ma być ta papugą.
        Chyba nie sędzia??

Papugą jest ADWOKAT!
        • Gość: Aga Re: dziecko PAPUGI?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.04.04, 22:05
          Aniu,
          poczytaj wątki - to już było.
          Nudne.
          A sonny jest super
    • Gość: polil Re: jak słyszę 'pizza'/'zamóimy pizzę' to mną trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:35
      ale! Stiepan gotował wczoraj spagetti, tylko sosu nie umiał zrobić. Niby novum,
      choć też from Italy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka