Dodaj do ulubionych

Bar gejowski???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:34
Odpadła Magda! Niedowiary!! To ma być bar dla gejów?? Same chłopy zostają.
Najgorsza edycja jaka mogła się rozegrac. Blamaż!!!!!! Totalny blamaz.
Odchodzą przebojowi ludzie, a zostaja nawiedzone bakusy!
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Bar gejowski??? IP: 217.153.178.* 10.04.04, 22:44
      Wg mnie to czysty przekręt Polsatu. Pozbywają się osób, które im
      szkodzą.Proste. Co za problem troszke naciągnąć wyniki głosowania. I nie wierzę
      w te bajki, ze najpierw 3% przewaga Magdy a po pół godzinie 8% przewaga tego,
      no jak mu tam...- człowiek tło.
      Cały Bar jest ustawiany przez Polsat i niestety wasze żale tu nie pomogą. Od
      początku też mają obstawionego zwycięzcę więc po co to g...o oglądać? Buraki!!!
      • orzels Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 08:27
        Gość portalu: kiki napisał(a):

> Wg mnie to czysty przekręt Polsatu. Pozbywają się osób, które im
        > szkodzą.Proste.

Kheee.. A ktory z uczestnikow ma zaszkodzic Polsatowi? I w czym?
        Bo chyba z jakiejs innej planety jestem.
        Jak mi sie widzi, Polsatowi moze byc totalnie OBOJETNE kto wygra, kto zostanie,
        kto opusci itd.
        A ze opuszczaja program jacys ludzie.. No cholera, takie zasady sa tego
        programu. Chyba by bylo troche nieswiezo gdyby czternastu uczestnikow siedzialo
        do konca programu, hm?
    • ed_norton Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 01:30
      uparliscie sie na tych gejow do kurwy nedzy czy co?
      jakies kompleksy sie odzywaja a moze niezrealizowane marzenia?
      • Gość: dedes Re: Bar gejowski??? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 01:45
        Tak, od dziecka marzyłem aby zostać gejem, ale niestey już od wczesnych lat
        przedszkolnych byłem idoktrynowany. Wyobraź Sobie, że nasza Wychowaczyni w
        przedszkolu była tylko KOBIETĄ. I ta tragedia ciągnęła się przez dalsze lata
        mej szkolnej egzystencji, w 85% moimi nauczycielami były kobiety. Jeśli już
        trafił się jakiś mężczyzna to niestety był on normalny. I kto miał mnie
        wychować na porządnego geja - rodzice? No, a potem ślub ze zwykłą kobietą. I te
        dreszcze odrazy (BRRRRR.....) gdy co rano budzę się u jej boku....... :)
        • ed_norton Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 01:50
          Gość portalu: dedes napisał(a):

> Tak, od dziecka marzyłem aby zostać gejem, ale niestey już od wczesnych lat
          > przedszkolnych byłem idoktrynowany. Wyobraź Sobie, że nasza Wychowaczyni w
          > przedszkolu była tylko KOBIETĄ. I ta tragedia ciągnęła się przez dalsze lata
          > mej szkolnej egzystencji, w 85% moimi nauczycielami były kobiety. Jeśli już
          > trafił się jakiś mężczyzna to niestety był on normalny. I kto miał mnie
          > wychować na porządnego geja - rodzice? No, a potem ślub ze zwykłą kobietą. I te
          >
          > dreszcze odrazy (BRRRRR.....) gdy co rano budzę się u jej boku....... :)

wespolczuje, jesli chcesz znam niezlego psychoanalityka, moze on cos zaradzi,
          ale uprzedzam, kosztuje majatek :)
          mnie udalo sie i nie krepuje mnie chodzenie z damska torebka PUMA po ulicach...
    • ruda_szczurka Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 02:35
      Zdaje mi się czy to decyzja widzów...?
      • Gość: (do)radca Re: Bar gejowski??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 17:06
        niestety wydaje ci sie. wszystko w tym programie jest z góry wyrezyserowane.
        kto odpada, a kto zostaje tez. realizatorzy pilnuja zeby przypadkiem nie
        zostali w programie nudziarze, bo kto by to ogladal. a naiwnym wciskaja kity
        zeby glosowac i nabijac kaske. to nie jest reality to jest show. tyle
        • Gość: kuku Re: Bar gejowski??? IP: *.gabo.pl 11.04.04, 22:17
          wczoraj caly czas pokazywali akcje magdy a "tło" siedzialo i sluchallo
          tolko.wiadomo nie bez celu tak zrobili.

• ed_norton Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 22:25
            a w jakim celu, oswiec mnie, bo nie trybie zbytnio...czy to wina ilosci
            hajnekena? chyba nie...
            a moze jest jakis cel ukryty, o ktorym nie wiem, a powinienem?

ale byc moze, bo ja przeciez nie wiem, nie znam sie zarobiony jestem
          • orzels Re: Bar gejowski??? 11.04.04, 22:32
            Gość portalu: kuku napisał(a):

> wczoraj caly czas pokazywali akcje magdy a "tło" siedzialo i sluchallo
            > tolko.wiadomo nie bez celu tak zrobili.
            >

A co zrobili?
            I w jakim celu?
            Bo nie ogladalem :P
            • issis Re: Bar gejowski??? 12.04.04, 00:00
              Jestem w szoku, że odpadła osoba charakterystyczna, która mogła się podobać, bo
              ryćkała się na wizji, bo klęła, bo miała tajemnice, bo była ładna, bo trochę
              szokowała, bo spodobała mi się przez jedno stwierdzenie ("bawię się swoją cipka
              jak mam na to ochotę"). A wygrało TŁO. NIC. Nie wierzę. Manipulacja i tyle.
              • Gość: jacek Re: Bar gejowski??? IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 12.04.04, 01:04
                Polsat wie co robi. Zostawia w programie samych gejów czyli Roberta, Olega i
                Sebastiana. Dlatego do "Baru" zlatują się wszyscy pederaści z Wrocławia.
                • ed_norton Re: Bar gejowski??? 12.04.04, 09:54
                  Znowu nieustraszony i wszechwiedzacy łowca gejow...jestes dziwny conajmniej :P
    • Gość: sffinx Re: A kogo obchodzi kto odszedł czy został w Barze IP: *.core.lanet.net.pl 12.04.04, 01:43
      normalny człowiek tego nie ogląda.
      • Gość: Bernadetta Re: A kogo obchodzi kto odszedł czy został w Barz IP: 82.160.12.* 13.04.04, 12:15
        Wiecie dlaczego zostalo to "Tło"? Bo to porzadny, rozsadny facet, ktory moze
        malo mowi, ale ma poukladane w glowie. Nie wszyscy lubia taki typ ludzi jak
        Magda. Niektorym podobaja sie introwertycy ktorzy maja w sobie jakas tajemnice
        i ktorzy najbardziej przypominaja normalnych ludzi z ulicy a nie dobrane pod
        wzgledem szokowania postacie. Ja tam go lubie wlasnie za ta jego normalnosc.
    • Gość: fatalista Re: Bar gejowski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:26
      Chłam, chłam i jeszcze raz wielki obrzydliwy CHŁAM!!!!!!!!
      • ed_norton Re: Bar gejowski??? 13.04.04, 15:08
        Gość portalu: fatalista napisał(a):

> Chłam, chłam i jeszcze raz wielki obrzydliwy CHŁAM!!!!!!!!

drogi fatalisto, masz wiec niepomiernie ogromna szanse stworzenia nowego,
        idealnego programu telewizyjnego...sluze pomoca, bo akurat szukam idei i kogos z
        pomyslem na nowe cos do tv...znajomosc tv niekonieczna, scenariopisarstwa
        rowniez nniewymagana, sluze pomoca wszelka...

zamiast obcybdalac program powiedzze wreszcie czego oczekujesz...
        chyba ze nie oczekujesz niczego poza powodami do marudzenia?
        • Gość: Gruby Re: Bar gejowski??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.04, 18:05
          Odpadła ta cała Magda, bo była wstrętną babą, prymitywną i wulgarną (tutaj
          nazwane to zostało wyrazistością:). Wiedziałem, że na 100% ona odpadnie, i
          jestem przekonany, że przegrałaby z każdym, z kim by nie usiadła. Koszmarna
          dziewczyna, pusta i głupia, mściwa do tego, i wcale nie taka ładna. Brrr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka