Gość: mahoney IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 10.04.04, 22:54 po tyym cio dzisaij powiedzial o bakule , pewnych granic sie nie porzekracza , pograzyl sie facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Wsiniewski to zero ! 11.04.04, 00:35 A moglbys napisac co powiedzial? Nie mam tvn, ciekawa jestem. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 11.04.04, 11:07 bylo tak ze dostal pytanie o Bakule ? o jej wypowiedz o dzi\eciach kiedys tam i nie wytzrymal nerwowo , to musi byc jego slaby punkt , musi bardzo lubic byc widziany jako wielbiciel dzieci i powiedzial ( tylko mnie nie wyvinajcie bo to nie ja ) - pani bakula to glupia cipa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 11:15 no ale program byl wreszcei jakis ! Ładnie mu tymochowicz dosrał w paru miejscach. Już myslałam że wszsycy go bedą w tym ringu całować w tylek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 12:33 przeciez tymochowicz go zmiazdzyl... tylko teraz jest pytanie; jak nisko upadly media..??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.04.04, 13:34 Media upadły nisko, bo takie chcecie oglądać: ja wiem o Wiśniewskim tyle, że to jakiś rudy (?) pajac z kółkiem w nosie (...chyba w nosie, a może gdzie indziej?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kombinerek A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.retsat1.com.pl 11.04.04, 12:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.net 11.04.04, 14:53 Ciekawe czy Wisnia jednak ma serce i czy podrzucil matce na swieta skrzynke taniego wina?Aha i moglby jej albo chociaz TVN zafundowac jakiegos dentyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.Astral.Lodz.PL 11.04.04, 16:56 a wypowiedz matki Wiśniewskiego to TVN zmontowal czy Tymochowicz przyniosl ze soba?? ..ech heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.internet.radom.pl 11.04.04, 20:55 "Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma z butów ze złota była " Wiecej nie mam nic do powiedzenia na temat pana wiśniewskiego (celowo z małej :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Michał Wiśniewski jest naprawdę bardzo fajny!! IP: *.net / *.sistbg.net 12.04.04, 19:43 Popieram Michała w 100%!! Powiedział facet prawdę i zgadzam się że bakuła (małe litery są celowe) to głupia cipa! Owszem Tymochowicz dał mu popalić ale wcale się nie dziwię że Michał się wkurzył bardzo. Zadawał mu naprawdę bolesne i trudne pytania. Szczególnie te o matkę. Wielki szacunek dla Michała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i dobshe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:56 wisnia tesh zawsze wali jakies chamskie pytania, to jeszcze jego goscie maja mu w tylek wlazic??? bakula to idiotka ale wisnia jeszcze gorszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Wsiniewski to zero ! 13.04.04, 09:10 A niby dlaczego się nie przekracza???? To co..? W domowych pieleszach można mówić co się chcę wyzywać np na forum , a w telewizji udawać? Ja mu zazdroszczę , że może mówic to co myśli - ten epitet i tak był słaby ! Połowę ludzi w podobny sposób miałabym ochotę "potraktować". Do Wiśni nic nie mam - no ale może wypada go troche powyzywać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Mniej niż zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:20 Coraz go więcej, kto za nim stoi????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumpernikiel Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.zory.msk.pl 14.04.04, 22:00 Tymochowicz jest psychoanalitykiem i musiał wybąbować Wiśnię. Ale Wisniewski jest mądrzejszy od wielu polskich muzyków.... Szczery przynajmniej a i niezły wokalista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:45 pumpernikiel, sczerstwiales chlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamal Re: Wiśniewski to zero ! IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 15.04.04, 12:19 Zero to całkiem wysoka ocena - nie podam lokalizacji oceny mICHAŁAw (wielkość liter wybrana świadomie) na mojej skali. Jakimś cudem wkurzył się o pytania na temat MagdyF, potem zarzucił dziennikarzowi, że wywiad nie był autoryzowany. Kompletnie zamilkł, gdy dziennikarz zademonstrował mu taśmę z autoryzacją. Ważne jest tylko SŁOWO, reszta jest gadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś