Dodaj do ulubionych

Wsiniewski to zero !

IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 10.04.04, 22:54
po tyym cio dzisaij powiedzial o bakule , pewnych granic sie nie
porzekracza , pograzyl sie facet
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Wsiniewski to zero ! 11.04.04, 00:35
      A moglbys napisac co powiedzial? Nie mam tvn, ciekawa jestem. Z gory dzieki.
      • Gość: mahoney Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 11.04.04, 11:07
        bylo tak ze dostal pytanie o Bakule ? o jej wypowiedz o dzi\eciach kiedys tam i
        nie wytzrymal nerwowo , to musi byc jego slaby punkt , musi bardzo lubic byc
        widziany jako wielbiciel dzieci i powiedzial ( tylko mnie nie wyvinajcie bo to
        nie ja ) - pani bakula to glupia cipa ...
    • Gość: fionka Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 11:15
      no ale program byl wreszcei jakis ! Ładnie mu tymochowicz dosrał w paru
      miejscach. Już myslałam że wszsycy go bedą w tym ringu całować w tylek
      • Gość: ja Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 12:33
        przeciez tymochowicz go zmiazdzyl... tylko teraz jest pytanie; jak nisko upadly
        media..???????
        • Gość: Zyzio Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.04.04, 13:34
          Media upadły nisko, bo takie chcecie oglądać: ja wiem o Wiśniewskim tyle, że to
          jakiś rudy (?) pajac z kółkiem w nosie (...chyba w nosie, a może gdzie
          indziej?).
    • Gość: Kombinerek A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.retsat1.com.pl 11.04.04, 12:39
      • Gość: Tomek Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.net 11.04.04, 14:53
        Ciekawe czy Wisnia jednak ma serce i czy podrzucil matce na swieta skrzynke
        taniego wina?Aha i moglby jej albo chociaz TVN zafundowac jakiegos dentyste.
        • Gość: łodzianka Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.Astral.Lodz.PL 11.04.04, 16:56
          a wypowiedz matki Wiśniewskiego to TVN zmontowal czy Tymochowicz przyniosl ze
          soba?? ..ech heh
          • Gość: Woman Re: A w powtórce jak zwykle pocięte? IP: *.internet.radom.pl 11.04.04, 20:55
            "Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma z butów ze złota
            była "
            Wiecej nie mam nic do powiedzenia na temat pana wiśniewskiego (celowo z
            małej :P)
    • Gość: pn żenua!!! n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 14:29
    • Gość: Ewelina Michał Wiśniewski jest naprawdę bardzo fajny!! IP: *.net / *.sistbg.net 12.04.04, 19:43
      Popieram Michała w 100%!! Powiedział facet prawdę i zgadzam się że bakuła (małe
      litery są celowe) to głupia cipa! Owszem Tymochowicz dał mu popalić ale wcale
      się nie dziwię że Michał się wkurzył bardzo. Zadawał mu naprawdę bolesne i
      trudne pytania. Szczególnie te o matkę. Wielki szacunek dla Michała!
      • Gość: ja i dobshe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:56
        wisnia tesh zawsze wali jakies chamskie pytania, to jeszcze jego goscie maja mu
        w tylek wlazic??? bakula to idiotka ale wisnia jeszcze gorszy....
    • tropicielka Re: Wsiniewski to zero ! 13.04.04, 09:10
      A niby dlaczego się nie przekracza???? To co..? W domowych pieleszach można
      mówić co się chcę wyzywać np na forum , a w telewizji udawać? Ja mu
      zazdroszczę , że może mówic to co myśli - ten epitet i tak był słaby ! Połowę
      ludzi w podobny sposób miałabym ochotę "potraktować". Do Wiśni nic nie mam - no
      ale może wypada go troche powyzywać???
    • Gość: kapucyn Mniej niż zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 21:20
      Coraz go więcej, kto za nim stoi?????????
    • Gość: Pumpernikiel Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.zory.msk.pl 14.04.04, 22:00
      Tymochowicz jest psychoanalitykiem i musiał wybąbować Wiśnię.
      Ale Wisniewski jest mądrzejszy od wielu polskich muzyków....
      Szczery przynajmniej a i niezły wokalista...
      • Gość: pn Re: Wsiniewski to zero ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:45
        pumpernikiel, sczerstwiales chlopie...
        • Gość: wamal Re: Wiśniewski to zero ! IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 15.04.04, 12:19
          Zero to całkiem wysoka ocena - nie podam lokalizacji oceny mICHAŁAw (wielkość
          liter wybrana świadomie) na mojej skali. Jakimś cudem wkurzył się o pytania na
          temat MagdyF, potem zarzucił dziennikarzowi, że wywiad nie był autoryzowany.
          Kompletnie zamilkł, gdy dziennikarz zademonstrował mu taśmę z autoryzacją.
          Ważne jest tylko SŁOWO, reszta jest gadaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka