Dodaj do ulubionych

Piotrowska,Lizut i pier...

19.12.10, 13:31
Może ktoś oglądał wczorajsze podsumowanie roku na TVN Style?W komentarzach nt "pary roku",tj Herbuś i Trelińskiego pan dziennikarz(?!)Lizut raczyczył powiedzieć,że "Ona na pewno sie nieźle pier.."No chyba,że się przesłyszałam(cos tam wypikano) i powiedział "pieprzy".Co nie zmienia faktu,że z takim chamstwem nie spotkałam się już dawno.I zastanawiam się jak KKP ,która jest chyba redaktorką tych"naj"mogła to przepuścić?!Dla mnie skandal
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 13:57
      Kontekst całej jego wypowiedzi nt. Herbuś był trochę głębszy i wyjaśnił dlaczego tak mówi, więc nie było tam jak dla mnie żadnego chamstwa.
      • black_magic_women Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 16:03
        Jak to "wyjaśnił"?Że babka jest młoda i atrakcyjna,a facet starszy-to jest to wyjaśnienie?
        • em.haa Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 19:25
          Nie. Nie pamiętam co on tam mówił, ale pamiętam za to że jak usłyszałam całą wypowiedź to pomyślałam że ma rację i tyle.
          Osobiście uważam, ze to był dla niej komplement.
          • kum-nye Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:29
            Ja jakoś tego kontekstu nie wyłapałam... Zwykłe chamstwo i tyle. Też uwazam, że nie powinni w ogóle tego emitowac chyba że chcieli pokazać, że ów pan jest strasznym bucem.
    • hagemon Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:40
      black_magic_women napisała:

> Co nie zmienia faktu,że z takim chamstwem nie spotkałam się już dawno.I zastanawiam się
      > jak KKP ,która jest chyba redaktorką tych"naj"mogła to przepuścić?!Dla mnie skandal

Komentarz dotyczył książki "Nocnik" Żuławskiego, której Herbuś robi niepotrzebną reklamę włócząc się po sądach i próbując wstrzymać sprzedaż. I głupoty Herbusiowej, która związała się ze zwykłym chamem i broni się teraz jak pięcioletnie dziecko. W kontekście całego komentarza, kiedy jeszcze ma się blade pojęcie jak Żuławski przejechał się po Herbuś w tej "książce" - trudno się nie zgodzić, że za mądra to ona nie jest. A wypikali coś tak dokładnie, że nie da się poznać CO wypikali. Równie dobrze mogło to być słowo "gotuje".

A apropos chamstwa: zrobisz coś ze swoją interpunkcją? Bo ona podobno świadczy o Twoim stosunku do ewentualnego rozmówcy... Na chwilę obecną masz go głęboko w (wypikane).
      • dzika_rzeka Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:52

> Komentarz dotyczył książki "Nocnik" Żuławskiego, której Herbuś robi niepotrzebn
        > ą reklamę włócząc się po sądach i próbując wstrzymać sprzedaż. I głupoty Herbus
        > iowej, która związała się ze zwykłym chamem i broni się teraz jak pięcioletnie
        > dziecko. W kontekście całego komentarza, kiedy jeszcze ma się blade pojęcie jak
        > Żuławski przejechał się po Herbuś w tej "książce" - trudno się nie zgodzić, że
        > za mądra to ona nie jest. A wypikali coś tak dokładnie, że nie da się poznać C
        > O wypikali. Równie dobrze mogło to być słowo "gotuje".
        >

Hehe, namachałeś elaborat, nerwy są, a kompletnie nie wiesz o czym piszesz. "Nocnik" jest w domniemaniu o Rosati Weronice, a nie Herbuś Edycie.
      • wrocek71 Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:54

> A apropos chamstwa: zrobisz coś ze swoją interpunkcją? Bo ona podobno świadczy
        > o Twoim stosunku do ewentualnego rozmówcy... Na chwilę obecną masz go głęboko w
        > (wypikane).

A Ty zrobisz coś ze swoją głupotą i ignorancją? Interpuncjaa to pikuś przy twoich problemach. Herbuś nie jest bohaterką ksiązki Żuławskiego, chodzi o kogoś zupełnie innego. Więc ten twój wywód, wiesz gdzie można wsadzić.

Co do programu, który miałem nieszczęście zobaczyć, z kazdym pojawiającym się hasłem poczucie żenady rosło w stopniu zastraszającym. Autorytety w rodzaju Tymochowicza, (to nagorsze), Norbiego, Kuźniara... no rzeź. Jakieś redaktorki TVN24, posłanka Guzowska, głupio chamski Lizut, Najsztub bez formy, co to było???
        • black_magic_women Za interpunkcję przepraszam! 19.12.10, 20:59
          wrocek71 napisał:

Autorytety w rodzaju Tymochowicza, (to nagorsze), Norbiego, Kuźniara... no rzeź.

I Tymochowicz chwalący się,że "o Żuławskim usłyszał dopiero za sprawą Rosati"...
          • wrocek71 Re: Za interpunkcję przepraszam! 19.12.10, 23:38
            > I Tymochowicz chwalący się,że "[i]o Żuławskim usłyszał dopiero za sprawą Rosat[
            > /i]i"...

No to to była jakaś ściana. Rozumiem taki tekst od 13-letniego czytelnika pudelka, ale ten samozwańczy "doradca medialny"?
            W ogóle myślałem, ze przepadł już na dobre gdzieś razem z samobroną i "detektywem" rutkowskim, ale na tvn jak zawsze można liczyć, wyciągają z nicości takie dogorywające postaci i reanimują.
      • dorota.be Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:55

" W kontekście całego komentarza, kiedy jeszcze ma się blade pojęcie jak Żuławski przejechał się po Herbuś w tej "książce"

A co ma Herbuś do Żuławskiego i jego "Nocnika"?
        O ile wiem, Żuławski w książce opisuje w wulgarny sposób swoj romans z Weroniką Rosati,
        a nie z Herbuś.

♥♥♥♥♥
    • dona.a Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 20:56
      Czy można spodziewać się powtórki? Chciałabym poznać głębszy kontekst tej wypowiedzi nt Herbuś;)
      • em.haa Re: Piotrowska,Lizut i pier... 19.12.10, 21:38
        Jakoś mnie jego wypowiedź nie poruszyła.
        Biorąc pod uwagę, że ważne postaci tego kraju nawzajem się opluwają i wyzywają od najgorszych to komplement że dobrze się pie... był chyba nawet dla niej miły :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka