Dodaj do ulubionych

MjM - Kinga i jej cyce

IP: *.chello.pl 20.04.04, 22:11
Mam pytanie: czy tylko mi jest niedobrze na widok Kingi w tej koszulce?
Uważam, że mogliby ją ubrać w jakąś bawełnianą bez dekotu. Ta dziewczyna z
takimi cyckami i w tej koszulce to po prostu brak estetyki. A może komuś się
to podoba?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lekito Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.gdynia.mm.pl 20.04.04, 23:35
      Niezły fecior!!! Ona jest poprostu gruba, a wozi sie jak by była szczuplutka!!!
      Bleee, mi też chce sie wymiotować!
      • Gość: Ain Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 23:40
        Szczególnie jest to nieestetyczne w scenach z tatusiem.Feee. Ale kinga jako
        aktorka moim zdaniem sie rozwinęła.
        • Gość: mad Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 21.04.04, 00:55
          zauważyliście że prawie cały czas gada o jedzeniu?
          • Gość: dedes Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 07:56
            A cóż ciekawego miałaby do powiedzenia?
    • Gość: ja Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 14:41
      To co jej scenarzysta napisze :)
      • Gość: Grim Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:23
        Jaka Kinga?
        • Gość: nadja Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.wave.net.pl 21.04.04, 19:00
          Wszyscy jestescie chyba walnieci.
          Kinga to bardzo ladna i madra dziewczyna.
          pzdr
          n
          • Gość: Grim Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:44
            Święta Kinga?
            • Gość: Robek Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:19
              Kinga jest OK, ma czym oddychac i na czym usiasc i to jest najwazniejsze.Wole
              ja niz inna wychudzona i plaska jak decha dziewczyne ktorych nie brakuje w TV.
              Pewka lepiej by wygladalo gdyby byla szczuplejsza, ale bez przesady, milo jest
              gdy u kobiety jest sie do czego przytulic a nie tylko zebra i kosci.

Plaskie do domu:)
              • Gość: mjm Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:25
                popieram!!!!!!!
              • Gość: Fuzzy Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 21.04.04, 23:00
                Tak jest. Duże cycki są super. Tu popieram Cię całkowicie!!!

Pozdrawiam,
                Fuzzy
          • justka7 Re: MjM - Kinga i jej cyce 11.05.04, 17:49

Gość portalu: nadja napisał(a):

> Wszyscy jestescie chyba walnieci.
            > Kinga to bardzo ladna i madra dziewczyna.
            > pzdr
            > n
            Zgadzam sie, nie wiem czego od niej chcecie
            że za gruba.... bez przesady, po prostu jest kobieca, ma tu i ówdzie, az miło
            popatrzeć
            a jako aktorka, no cóż... uczy się...
    • Gość: inka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 21.04.04, 21:45
      Nie chodziło mi o to, że Kinga jest gruba, ale o to, że fatalnie wyglądają jej
      obwisłe cycki w tej koszuli - co budzi we mnie odrazę. Zauważyłam to w scenie
      pocałunku z Kamilkiem, a od tego czasu ciągle ją pokazują w tym stroju. Fuj
      W normalnym ubraniu wygląda ok.
      Inną kwestią jest obleśna pizamka jej zrzędliwego mężusia. Gdyby mój facet w
      takiej sypiał to wywaliłabym go z łóżka. Ble!!!!!!
      • Gość: Fuzzy Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 21.04.04, 23:05
        Hehehe.. A to dobre!!
        Ja kojarzę tylko aktorki z tego serialu, bo tak naprawdę, to te wszystkie
        seriale w polskiej telewizji mnie złoszczą i denerwują!!!
      • Gość: Piotr Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 00:26
        Obwisle cycki? Co ty nie przesadzaj, ona naprawde wyglada zdrowo.Wole jej
        obwisle niz plecy z obu stron u innych pod obcisla koszulka.
        Mam nadzieje ze ty to tak nie z zazdrosci ?:)A co do jej faceta to juz inna
        sprawa.
        pozdrawiam
        Piotrek
    • Gość: inka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 22.04.04, 14:11
      Witam
      Uwierz mi naprawdę nie zazdroszczę kindze jej obfitych piersi. Kingę jako
      postać serialową nawet lubię( w przeciwieństwie do tego marudy jej męża), tylko
      jakoś nie trawię jej w tej koszulce (fuj). Prawdą jest,że bardziej podobają mi
      się szczułe kobiety. NIe sądzisz, że Teresa w podobnej koszulce wygląda jednak
      bardziej estetycznie?
      Pozdrawiam
      • Gość: Stefan Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 20:56
        Teresa to deska i kompletnie aseksualna kobieta. Przyjżyj się jak wyglada w tym
        swoim szlafroku. To jest dopiero nieestetyczne.:)
        • bm_ka Re: MjM - Kinga i jej cyce 22.04.04, 20:59
          Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Teresa to deska i kompletnie aseksualna kobieta. Przyjżyj się jak wyglada w
          tym
          > swoim szlafroku. To jest dopiero nieestetyczne.:)

O, to prawda. ;-)
          Kinga jest landrynką w zestawieniu z Tereską "jak deską"!
          Rymło mi się!
      • pl_cebo Re: MjM - Kinga i jej cyce 11.05.04, 17:52
        Teresa, ta passskuuda... w koszulce... mój pies by zwymiotował... !
    • danway1 Re: MjM - Kinga i jej cyce 22.04.04, 14:47
      inga ma to co kazda noramlna dziewczyna miec powinna. Ma czym oddychac i ma na czym siedziec. Do tego nie brakuje jej urody i troche inteligencji.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Danway.
      • lena_magda Re: MjM - Kinga i jej cyce 22.04.04, 20:51
        bardzo to fajne, kiedy kobieta pisze, ze inna kobieta ma ''cyce''...
    • hans111 Re: MjM - Kinga i jej cyce 23.04.04, 10:48
      Moim zdaniem ma 80D Dla mnie bomba!
      • johnny_tomala Re: MjM - Kinga i jej cyce 23.04.04, 10:58
        amnie się kompletnie nie podoba i nawet nie chdzi o jej cyce (nie lubię takich)
        ale o urodę. co do tereski to fakt jest totalnie aseksualna.
        ale chciałem przy okazji zapytac ponoć w mjm gra córka d. rosatiego, nie moge
        jej odszukać która to? (pamiętam ze zdjęć które kiedyś dawno widziałem w
        jakiejś gazećie to nawet na szczęście do tatusia nie była podobna)
    • Gość: inka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 23.04.04, 11:26
      Witam
      Weronika Rosati grała Anię koleżankę Kingi, z którą kręcił Paweł zanim Teresa
      się w końcu zdecydowła. Szkoda, że nie gra dalej, bo ma talent no i miło było
      na nią popatrzeć. Według mnie jest ona piękną i bardzo sexowną kobietą.
      Pozdrawiam
      • johnny_tomala Re: MjM - Kinga i jej cyce 23.04.04, 11:55
        no to misnołem ją. też mi się wydawała że nie brzydka jest i dlatego chciałem
        sobie ja odświeżyć. trudno. przeżyje, dla jednej rosati nie będę sie poświacał
        i oglądał codziennie tego barachła.
    • Gość: Begietka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.toya.net.pl 23.04.04, 12:01
      Mój stary twierdzi,że niezła z niej maszyna i ślini się ( szczególnie do tych
      piersi). I nie dziwię mu się.Sama chcialabym mieć taki dekoltowy przedziałek.
      To dziala na mężczyzn!!!!!Sama też lubię popatrzeć:))))
      • Gość: tyż facet Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.revers.nsm.pl 23.04.04, 13:01
        Nie na wszystkich działa!
        Po zdjęciu "biustonosza" (dosłownie) wszystko opada na wysokość żołądka. Plac!
        A za lat naście panna będzie wyglądać dopiero przeobleśnie, ugh :(

Nie ma jak zadarte do góry B o sztywności galaretki :)
        • wogrodrycha Re: MjM - Kinga i jej cyce 23.04.04, 14:33
          mmmmmmmmmm! wyobraziłem sobie to spręzyste "B". chyba dzisiaj wsunę jakąś
          galaretkę ... ;)
    • Gość: gośka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: 80.55.37.* 25.04.04, 14:17
      pewnie płaskaś jak deska, hihihi
      Kinga jest fajna
      • Gość: inka Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.chello.pl 26.04.04, 20:12
        A Ty swoje pewnie nosisz na plecach hi hi hi
        Pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: 194.146.128.* 26.04.04, 20:59
      Dziś nawet Piotek skomentował biust swej żony, coś w stylu: "A niektóre
      dziewczyny to noszą miseczki E i im to nie przeszkadza. Znam takie..." (i tu
      rzut oka na Kingę). Czyżby czytał to forum?;)))
      • Gość: bobofrut Re: MjM - Kinga i jej cyce IP: *.rtk.net.pl 26.04.04, 21:40
        przed chwila obejrzałem jej zdj ęcia w internecie:
        DZIEWCZYNA JEST SENSACYJNA!
        ależ figura!

(nie oglądam tego serialu, ale chyba zacznę - jest na kogo popatrzeć!)
      • wojtek_kosynier Nawet jakby czytał, nie miało by to żadnego 27.04.04, 12:02
        znaczenia. Jest coś takiego, jak cykl produkcyjny (przyznaję, nie najlepiej to
        brzmi). Odcinki, które teraz emitują, powstały pewnie w okolicach grudnia 2003
        roku (no może stycznia tego?)
        • Gość: rye Re: Nawet jakby czytał, nie miało by to żadnego IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.05.04, 18:41
          fajne ma cyce - o co wam chodzi ? same kaprawe jakieś jesteście na pewno i meża
          znaleźć nie możecie !
          • Gość: Szwed Re: Kinga w M j M to urocza dziewczyna IP: *.telia.com 13.05.04, 12:07
            Kinga ? to najladniejsza dziewczyna w tym serialu.Tak powinna wygladac nasza
            Polska dziewczyna,ma solidne piersi i siedzenie - a ze jest troche
            okraglejsza - komu to przeszkadza ? zawsze trzeba spojzec na siebie a potem
            krytykowac inne.Te dziewczyny co o niej marnie pisza , to pewnie same sa jak
            deski i jej tego zazdroszcza.Pozdrawiam wszystkie urocze dziewczeta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka