Dodaj do ulubionych

Oscary w UPC?

25.02.11, 13:24
czy ktos moze wie czy na ktorymkolwiek z kanalow dostepnych w upc bedzie transmisja ceremonii rozdania oscarow?
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Oscary w UPC? 25.02.11, 15:26
      Tylko na Canal+ będzie można obejrzeć na żywo transmisję na żywo. Zawsze oglądam ale co roku zastanawiam się po co. Często jest to nudna, rozwlekła impreza a tysiącem nieciekawych szczegółów a te najbardziej interesujące można obejrzeć potem w skrótach. Jednak moja kinomania zwycięża i oglądam.
      www.filmweb.pl/news/Oscary+2010+transmisja+znowu+tylko+w+Canal%2B-57385

A tu lista stron transmitujących galę w Internecie:

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100307/imprezy01/824655761
      • dzidzia_bojowa Re: Oscary w UPC? 25.02.11, 15:27
        Przepraszam za powtórzenie " na żywo" :))
    • real-wera Re: Oscary w UPC? 25.02.11, 19:03
      Transmisja z Oscarów będzie tylko na Canale + i na kanale E!. Niestety telewizja polska już chyba nie zamierza nigdy puszczać transmisji z Oscarów. Dziwie się że TVN, nie zakupił transmisyj jak do tej pory.
      • kubissimo Re: Oscary w UPC? 25.02.11, 22:33
        no ale E! jest w UPC
        • matti_hautameki Re: Oscary w UPC? 27.02.11, 08:28
          W E! będą pokazywać tylko jak się 'zwiozdy' przechadzają po czerwonej szmacie, samej ceremonii nie zobaczysz
    • pinkink3 Re: Oscary w UPC? 25.02.11, 22:57
      Nie wiem, czy ta informacja moze byc dla polskich widzow uzyteczna, ale amerykanska stacja TV KABC nadaje transmisje na zywo od godziny 2 po poludniu [11 wieczorem w Polsce] przez nastepnych 12 godzin, do 2 nad ranem [Pacific Time]. Nie tylko sama ceremonia ale przede wszystkim pokaz gwiazd , strojow, fryzur, bizuterii itp., komentarze, 'przed' i 'po'.
      Nie wiem, czy ktos ma zdrowie to ogladac przez pol dnia,bo ja napewno nie, ale taka mozliwosc istnieje.;))

Moze w polskim satelitarnym pakiecie ta stacja jest do odnalezienia
    • matti_hautameki Re: Oscary w UPC? 26.02.11, 22:10
      Jeśli w UPC masz ProSieben (Pro7) to tam będzie transmisja na żywo i bez badziewiastego tłumaczenia symultanicznego, jak to zwykle u nas bywa (puszczają w oryginale).
    • anabellasrellachlorellaa Re: Oscary w UPC? 24.02.17, 15:17
      Kanał nr 90 w niedzielę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka