aeris 06.04.11, 22:27 Ogladaliscie?:) Emocjonalny odcinek. Pasja uczestnikow mnie powala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna-nikt-online Re: YCD 6.04 06.04.11, 22:32 Orientuje się ktoś do jakiego utworu tańczyła swoją solówkę Agnieszka ( to ta mała ruda, jakby ktoś nie kojarzył)? Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: YCD 6.04 06.04.11, 22:40 tez zwrocilam uwage na ten utwor! piekny. W morzu sountracku z musicalu Chicago byla zauwazalna Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: YCD 6.04 06.04.11, 22:38 ups enter mi sie pod palec wsunal:) pasja uczestnikow mnie powala na kolana. Michal "b-boy" fantastyczna energia:) 16 Latka niezle wkrecili, ale riposta pokazal ze 16 lat to nie za malo na ten program. Patricia Kazadi fajnie prowadzi program, niestety nadal jej rola polega glownie na usciskiwaniu uczstnikow. Najgorsze w jej przypadku sa te czytane monologi, bardzo to sztucznie brzmi. Jury i prowadzaca Patrycja - najlepsze jury. XFactor moze sie schowac ze swoim jury i prowadzacym. choreograf z Broadwayu - jakie ciacho:) szkoda ze nie bylo pokazane wiecej tanca w tancu. Eliminacje do 14 finalistow powinny byc pokazane szerzej, nie same koncowki. zdziwienie: Masza w finale, zupelnie nie podobala mi sie jej solowka w dogrywce Na kogo taniec czekam: Blondynka z kreconymi wlosami, Alissa, Chlopak tanczacy taniec towarzyski, i inni ale juz nie pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD 6.04 07.04.11, 09:34 Podoba mi się wybrana 14-tka - nic bym chyba nie zmieniła. Mam duże nadzieje i oczekiwania, byleby choreografowie sie spisali :-) A Tyce Diorio - no cóż, wielka osobowość, choć układem się nie popisał, tak jakby nie wierzył w możliwości i umiejętności naszych tancerzy - w amerykańskiej wersji zdarzały mu się naprawdę wybitne choreo... no szkoda trochę, że ten potencjał nie do końca udało się wykorzystać w naszej wersji. a tak na marginesie, to... hmmm... szkoda wzdychać, bo choć może i ciacho, to raczej ukierunkowany na nieco inna opcję ;-) chyba, że się mylę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 6.04 07.04.11, 09:58 ja moglbym sie przyczepic do wielu osob (chociazby do Tolka, ktory podczas wystepu nie byl w stanie zrobic banalnego piruetu) juz samo to, ze do ostatecznej dogrywki stanelo tak duzo osob, swiadczylo o tym, ze jurorzy nie byli zachwyceni poziomem tancerzy i tak troche na sile nazbierali te 14. A Tyce po prostu rzezbil w tym, co mu sie dostalo. Nie ma sie co dziwic, ze uklad byl cienki, skoro taki poziom zaprezentowali nasi "najlepsi" :/ ps niezmiennie irytuje mnie blizniak. Albo specjalnie wycinaja w montazu jego "wspaniale osiagniecia", albo ja ich po prostu nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: YCD 6.04 07.04.11, 13:45 I choreograf jakże inny w zachowaniu od tamtego drącego sie czarnoskórego z poprzedniego odcinka. Nie wiem czy to zachowanie na potrzeby programu, czy naturalne, ale tamten był nie do zniesienia, tylko potrafił obrażać ludzi. Ten uczył i motywował, a jeśli krytykował to racjonalnie i mobilizująco, nikogo nie poniżając. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: YCD 6.04 07.04.11, 17:38 no fakt uczestnikom tej edycji daleko do Kuby Jóźwiaka czy nawet Ilony a choreograf "gwiazda" też mi się zdaje że przygotował choreografię na mirę umiejętności uczestników, i dlatego Sebastian tak błyszczał bo on jednak mimo wszystko na dobrym poziomie tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: YCD 6.04 07.04.11, 19:32 Póki co słabo oglądałam bieżącą edycję - wczorajszy odcinek był drugim, który obejrzałam i to po łebkach, więc na razie nie wiem co i jak. Ale póki co: 16-latek i Alisa nadal nie wzbudzają mojej sympatii, za to wpadła mi w oko śliczna dziewczyna wyglądająca jak bliźniaczka Amy Adams oraz taka mała brunetka, będę miała je na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: YCD 6.04 07.04.11, 20:17 Nikt mi sie nie podobał, nikttt, a bliźniak tak mnie drażni ,ze hejjj! Moze ja sie zestarzałam, a moze mlodziez teraz jakas inna, taka 'jest super, cool, jestesmy fantastyczni' no nie przemawia do mnie takie podejscie do sprawy, wszyscy sa tacy fajni, ze , az 'zaprzefajnowani'(przepraszam za to slowo ,ale ono oddaje sens tego co chcialam wyrazic). Jedynie dziewczyna w kręconych wlosach ( ktorej szczerze powiem nie zauwazylam wczesniej) wpadla mi w oko jako taka ,ktora ma to coś..., a inni....nicccc, nudaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaplum Re: YCD 6.04 07.04.11, 21:42 Oczywiście oglądałam. Odcinek świetny jak i tancerze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo 14 09.04.11, 14:10 www.plotek.pl/plotek/12,112072,9404418,Poznaj_finalowa_14_ke_kolejnej_edycji_YCD_.html moim zdaniem chlopcy wypadli ciekawiej. dziewczyny tak troche bez polotu :/ Odpowiedz Link Zgłoś