adi0075
28.04.11, 10:45
czyli te ktore pojawily sie nie tak dawno.Wiadomo ze reklam sie nie pozbedziemy i czasami przed filmem, meczem czy innym programem zmuszeni jestesmy je ogladac.A jak juz je ogladamy to jakie was draznia obecnie? wiem ze byly tu juz takie watki ale wieki temu wiec mozna by sobie przypomniec.Moj obecny top wyglada nastepujaco:
-reklama auta chyba Vv gdzie facet jedzie samochodem i widzi go jego mniemam przyszly tesc, zachowuje sie jak czubek dla umyslowo chorych czy pokrzywdzony osiol ryczący przy piosence zespolu the Cranberries.Pozniej spotyka sie z dziewczyna i jej ojcem, ktory mowi ze masz niezle auto.Moze i pomysl dobry, ale trzeba bylo wybrac jakiegos nastolatka do tej reklamy a nie goscia pod 40-stke z broda.Na takiego wygladal.Przez co wyszlo ze idiota jedzie samochodem.To jest moj fawotyt debilnej reklamy roku 2011.
-Marek Kondrat i jego bank ING, z tym nieudolnym synusiem po 40-stce w swoich dowcipach, nie dosc ze to nie smieszne to glupie, z drugiej strony Kondrat niezle sie zapasł w tej reklamie juz chyba od 5 lat kreci jedno i to samo.Do 100 lat chyba bedzie tam grał.
-Lek na katar z facetkami gdzie jedna smieje sie drażniąco rozmawiajac przez telefon w pracy, a druga pozniej ja zdmuchuje gdy "wyleczyla" katar po spozyciu tego leku, ten smiech tej baby dziala niesamowicie na nerwy
- Mumio i te ich kawały, juz nie wiedzą co wymyślać, to juz jest kręcone na siłę, czyt mogli by w koncu juz odejsc.Ostatnio na slupie wysokiego napiecia.Ni to smieszne ni madre.
- Biedronka i powtarzajace sie co roku te same reklamy z gadajacymi ziemniakami.Czas moze skonczyc maglowac jedno i to samo.
-Serce i rozum, jak zamawiaja chinszczyzne.
I narazie tyle.Drazni mnie tez ostatnio propaganda fejsbuka w reklamach tez ona jest obecna.Ale zdecydowanym faworytem idiotycznej reklamy nr w 2011 jest wersja z brodatym podstarzalym kawalerem debilem z okrzykami osła za kółkiem samochodu.