inusia16 02.05.06, 10:00 jakbyście zorganizowaly urodziny swojego faceta? moj konczy 19 lat i nie mial typowej osiemnastki, chcialabym je zorganizowac w taki sposob,ze nie zapomni ich do konca zycia.Co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: urodziny chlopaka IP: *.5.15.vie.surfer.at 02.05.06, 12:03 Zaprósz wszystkich jego ulubionych znajomych i zrób mu super imprezę , oczywiście powinna to być niespodzianka!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: urodziny chlopaka 02.05.06, 12:33 Ja własnie kiedyś zrobiłem taką niespodzianke dziewczynie....do dzisiaj to wspomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: urodziny chlopaka IP: *.euro-net.pl 02.05.06, 12:47 A ja na Twoim miejscu przygotowałabym jakąś romantyczną kolacje przy świcach winie i pikantnym jedzeniu.. no a później miło zakończyła tą noc :)) chyba nie musze mówic co mam na mysli:P Gwarantuje ci że chłopak bedzie miło zaskoczony i bedzie jeszcze nie raz to wspominal :)) Moj tak miał i do dziś co roku prosi o powtórke:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia710 Re: urodziny chlopaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:40 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś