marittkaa
16.05.11, 06:27
Co o niej sadzicie?
Dla mnie to porazka!!! Gruba,brzydka,samotna frustratka,ktora wylewa w swoim programiku na TVN Style pomyje na wszystkich,ktorzy osiagneli wiecej od niej(czyt.na wszystkich) i razem z ciota w fioletowych skarpetkach,udajac,ze maja do siebie dystans; oceniaja wszystkich i wszystko.
Najczesciej na tapecie jest Edyta Herbus.Co by nie mowic,w przeciagu zaledwie kilku lat osiagnela wielki sukces,na ktory ciezko zapracowala.Z podrzednej tancerki stala sie tancerka z miedzynarodowymi osiagnieciami,grala w serialach,w reklamach...Jakby nie patrzec jest to sukces.Piotrowska az kipi z zazdrosci o urode i osiagniecia,wszak jej nie wzieliby do reklamu nawet papieru taletowego... Jej jedyne osiagniecie to program Filmidlo,ktory zrezzta bardzo lubila.Ale kiedy to bylo...Teraz prowadzi z Wellman jakies koszmarny program o filmach i ksiazkach na zerowym poziomie.Wielka znawczyni kina a sluchac tego gledzenia sie nie da.Juz dawno nikt w tak nudny sposob nie przdstawial tematu...Nawet Wellman zachwalajace ambitne ksiazki pokroju biografii Tori Spelling jest ciekawsza.Widac Piotrowska utkwila w swoim maglu i jedyne ,co potrafi to ziac jadem na innych...Uczepila sie Kasi Skrzyneckiej,bo tez nie moze przezyc,ze ladniejsza,ze ma fajnego meza...A Wisniewski?Takiej kariery jaka on zrobil Piotrowska nie ogarnia...Mozna go lubic lub nie ale trzeba przyznac,ze sukces osiagnal ogromny...Ona tego nie zauwaza,natomiast lansuje glupie panienki z Top Model,piszac,ze osiagaja sukcesy hahahah...
Jest mi tej kobiety zal.Zarowno ja,jak i moi znajomi w jej profilu na facebooku napisalismy pare szczerych,krytycznych uwag nt jej i jej programu - natychmiast nas zablokowala.Taki ma do siebie dystans...:)
Wysmiewa zawsze retuszowane fotki i okladki,czyzby zapomniaLA JUZ O SWOJEJ SLYNNEJ?nA KTOREJ ODCHUDZILI JA ZE 20 KG i przerobili do granic...Zenada.
Wielkie ZERO!!!!(doslownie wielkie)