Dodaj do ulubionych

Korwin Piotrowska

16.05.11, 06:27
Co o niej sadzicie?

Dla mnie to porazka!!! Gruba,brzydka,samotna frustratka,ktora wylewa w swoim programiku na TVN Style pomyje na wszystkich,ktorzy osiagneli wiecej od niej(czyt.na wszystkich) i razem z ciota w fioletowych skarpetkach,udajac,ze maja do siebie dystans; oceniaja wszystkich i wszystko.

Najczesciej na tapecie jest Edyta Herbus.Co by nie mowic,w przeciagu zaledwie kilku lat osiagnela wielki sukces,na ktory ciezko zapracowala.Z podrzednej tancerki stala sie tancerka z miedzynarodowymi osiagnieciami,grala w serialach,w reklamach...Jakby nie patrzec jest to sukces.Piotrowska az kipi z zazdrosci o urode i osiagniecia,wszak jej nie wzieliby do reklamu nawet papieru taletowego... Jej jedyne osiagniecie to program Filmidlo,ktory zrezzta bardzo lubila.Ale kiedy to bylo...Teraz prowadzi z Wellman jakies koszmarny program o filmach i ksiazkach na zerowym poziomie.Wielka znawczyni kina a sluchac tego gledzenia sie nie da.Juz dawno nikt w tak nudny sposob nie przdstawial tematu...Nawet Wellman zachwalajace ambitne ksiazki pokroju biografii Tori Spelling jest ciekawsza.Widac Piotrowska utkwila w swoim maglu i jedyne ,co potrafi to ziac jadem na innych...Uczepila sie Kasi Skrzyneckiej,bo tez nie moze przezyc,ze ladniejsza,ze ma fajnego meza...A Wisniewski?Takiej kariery jaka on zrobil Piotrowska nie ogarnia...Mozna go lubic lub nie ale trzeba przyznac,ze sukces osiagnal ogromny...Ona tego nie zauwaza,natomiast lansuje glupie panienki z Top Model,piszac,ze osiagaja sukcesy hahahah...

Jest mi tej kobiety zal.Zarowno ja,jak i moi znajomi w jej profilu na facebooku napisalismy pare szczerych,krytycznych uwag nt jej i jej programu - natychmiast nas zablokowala.Taki ma do siebie dystans...:)

Wysmiewa zawsze retuszowane fotki i okladki,czyzby zapomniaLA JUZ O SWOJEJ SLYNNEJ?nA KTOREJ ODCHUDZILI JA ZE 20 KG i przerobili do granic...Zenada.

Wielkie ZERO!!!!(doslownie wielkie)
Obserwuj wątek
    • grek.grek Re: Korwin Piotrowska 16.05.11, 09:36
      nie wiem, co jest bardziej żenujące... ten celebrycko-brukowy magiel, w którym zarabia na swój kieliszek chleba pani korwin-piotrowska, czy takie zaangażowane posty jak twój :]

w tym maglu chodzi o jedno : żeby nazwisko delikwenta było w obiegu. w dowolnym kontekście. jak nikt nie chce go wymieniać, to się płaci za to znajomym szczekaczkom
      pudelkopodobnym. co lepiej sytuowani kupują specjalne marketingowe usługi wyspecjalizowanych "think tanków".

ofk, każdy brukowy celeb udaje, że jest ponad ten tyfus, że on się dzieje wbrew i poza nim, ale to przecież pozoranctwo dla matołków, którzy kupują ten bałach.

zaś na tym brudnym, zapchlonym kundlu usadowiła się zgraja pcheł, takich
      jak pani piotrowska, która zywi się opisywaniem tej ściemy i bzdetów dla mało rozgarniętych
      osiołków.

przyznam, że nie jestem w stanie zrozumiec, jakie trzeba mieć siano we łbie, żeby się tym celebowskim magielkiem tak emocjonować.

już lepiej rozumiem panią piotrowską, która po prostu znalazła sobie wygodny sposób zarobkowania.

z jednej strony celebryci, z drugiej coverujący ich medialne występy, a pośrodku target półgłówków, przypominający polskich piłkarskich kibiców ligowych - emocjonują się
      ustawionymi przy zielonym stoliku meczami, rozgrywanymi na poziomie, którym brzydzi się
      każdy, kto ma jeszcze ciut gustu.

jakaż to byłaby piękna katastrofa, gdyby nagle ludzie zmądrzeli i przestali napełniać kabzę i celebsom i piotrowskim...

z dedykacją dla żałosnych bohaterów mojego posta :
      www.youtube.com/watch?v=jK_ykdNYLGU
    • paero123 Re: Korwin Piotrowska 16.05.11, 14:12
      U KPP rażą mnie jej pretensjonalne makaronizmy, te wszyskie 'no way','what' wtracane w jej wypowiedziach w Maglu. Moze to ma brzmiec bardziej 'cool' ;-) ale jakos do niej nie pasuje
    • paragraf33 Re: Korwin Piotrowska 17.05.11, 22:43
      Cytuję:
      >Gruba,brzydka,samotna frustratka,ktora wylewa w swoim programiku na TVN Style pomyje na wszystkich,ktorzy osiagneli wiecej od niej
      >Piotrowska az kipi z zazdrosci o urode i osiagniecia,wszak jej nie wzieliby do reklamu nawet papieru taletowego...
      >Wielkie ZERO!!!!(doslownie wielkie)
      Inne cytaty łaskawie pominę...
      Panowie spod budek z piwem są jacyś tacy... kulturalniejsi... od autorki wątku. I nierzadko prezentują wyższy poziom intelektualny.
      Od razu zaznaczam - dla mnie EOT. Nie mam ochoty wdawać się w dyskusję na poziomie szamba.
      PS. Karoliny Korwin-Piotowskiej bardzo nie lubię.
      • black_magic_women Re: Korwin Piotrowska 18.05.11, 09:19
        paragraf33 napisała:

Nie mam ochoty wdawać się w dyskusję na pozio
        > mie szamba.
        >

M... to niestety nasz nowy forumowy troll.Skoro admini go nie chcą zabanować nam pozostaje "ustawić"sobie ja jako niewidoczną:(
        • marittkaa Re: Korwin Piotrowska 18.05.11, 10:13
          black_magic_women napisała:

> paragraf33 napisała:
          >
          > Nie mam ochoty wdawać się w dyskusję na pozio
          > > mie szamba.
          > >
          >
          > M... to niestety nasz nowy forumowy troll.Skoro admini go nie chcą zabanować n
          > am pozostaje "ustawić"sobie ja jako niewidoczną:(

A niby dlaczego mieliby mnie zabanowac?Regulaminu nie lamie...
          • sibeliuss Re: Korwin Piotrowska 19.05.11, 14:06
            marittkaa napisała:

> A niby dlaczego mieliby mnie zabanowac?Regulaminu nie lamie...

To jedyna miara Twojej twórczości? Chcesz być kontrowersyjna?
      • marittkaa Re: Korwin Piotrowska 18.05.11, 10:13
        paragraf33 napisała:

> Cytuję:
        > >Gruba,brzydka,samotna frustratka,ktora wylewa w swoim programiku na TVN St
        > yle pomyje na wszystkich,ktorzy osiagneli wiecej od niej
        > >Piotrowska az kipi z zazdrosci o urode i osiagniecia,wszak jej nie wzielib
        > y do reklamu nawet papieru taletowego...
        > >Wielkie ZERO!!!!(doslownie wielkie)
        > Inne cytaty łaskawie pominę...
        > Panowie spod budek z piwem są jacyś tacy... kulturalniejsi... od autorki wątku.
        > I nierzadko prezentują wyższy poziom intelektualny.
        > Od razu zaznaczam - dla mnie EOT. Nie mam ochoty wdawać się w dyskusję na pozio
        > mie szamba.
        > PS. Karoliny Korwin-Piotowskiej bardzo nie lubię.

Na poziomie szamba to jest wlasnie Korwin i jej programy.
    • scoutek Re: Korwin Piotrowska 19.05.11, 13:57
      marittkaa napisała:

> Co o niej sadzicie?
      >
      > Dla mnie to porazka!!! Gruba,brzydka,samotna frustratka

nie wiem, czy jesteś gruba i samotna, ale na pewno jesteś frustratka, która na tym forum wylewa wyłącznie żółć
      NIC ci się nie podoba, zjeżdżasz wszystko z prawa do lewa i z góry na dół
      wszystkie twoje posty to kompletna porażka
      ale jak ma ci pomóc to baw sie dobrze
      • marittkaa Re: Korwin Piotrowska 20.05.11, 22:55
        Mylisz sie..podoba mi sie wiele rzeczy ale nie "gowna"...Korwin jest nikim,totalne zero ,ktore czepia sie lepszych od siebie..Ja lepszych od siebie podziwiam,krytykuje tylko scierwa...
        • scoutek Re: Korwin Piotrowska 21.05.11, 12:41
          marittkaa napisała:

> Mylisz sie..podoba mi sie wiele rzeczy ale nie "gowna"...Korwin jest nikim,tota
          > lne zero ,ktore czepia sie lepszych od siebie..Ja lepszych od siebie podziwiam,
          > krytykuje tylko scierwa...

ho ho ho
          ale poziom
    • sadosia75 Re: Korwin Piotrowska 21.05.11, 12:51
      ty masz z nią jakiś poważny problem bo o ile się orientuje to nie twój pierwszy post o tym jak to KKP jest zuuua i niedobra.
      • dona.a Re: Korwin Piotrowska 21.05.11, 18:20
        sadosia75 napisała:

> ty masz z nią jakiś poważny problem bo o ile się orientuje to nie twój pierwszy
        > post o tym jak to KKP jest zuuua i niedobra.

Po jakiej to celebrytce KKP "jeździ" najbardziej.....hm, chyba po Herbuś;)
    • bm_ka Re: Korwin Piotrowska 22.05.11, 19:12
      A Wy, co??? rzuciliście sie na marittkaę jak lwy na skwarek! Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, możemy się z nim zgadzac lub nie, ale te wycieczki osobiste i krytyka poza meritum
      nie powinny tu mieć miejsca.
      Jesli podoba mi się Korwin Piotrowska to napiszę o tym w wątku ale ... :-))) ,
      niestety nie lubię tej wredziochy pełnej wad i kompleksow. To co uprawia w Maglu to, zapewne, sposób na odreagowanie własnych braków.
      Lubie obserwować jej oczy - ma swoistą odmianę zeza, zerka ukosem w gorę w momencie kiedy powinna patrzec w kamerę - nie przeszkadza jej to w krytykowaniu innych.
      • marittkaa Re: Korwin Piotrowska 22.05.11, 20:19
        bmka dzieki:)

Mnie Korwin strasznie wkurza.Uwaza sie za alfe i omege,krytykuje wszystkich a tak naprawde jest tak jak pisalam-brzydka,gruba,samotna,zakompleksiona osoba,ktorej w zyciu nie wyszlo i wylewa teraz swoja zazdrosc i frustracje na osoby lepsze od siebie.

To jej przewracanie oczami jest dobre:)
        • white_lake Re: Korwin Piotrowska 22.05.11, 23:35
          pozwolę sobie skomentować, bo też nie przepadam za KKP, ale jednak uważam, że przeginasz

> marittkaa napisała:
          >naprawde jest tak jak pisalam-brzydka,gruba
          - to akurat jest sprawa subiektywna, poza tym to absolutnie bez znaczenia, ja np. nie chcę oglądać w tv samych pięknych i chudych

>samotna,zakompleksiona osoba,
          - o jej życiu osobistym nic nie wiem, ty pewnie też, że nie ma męża i dzieci, zaraz samotna, a nawet jeśli - to co z tego?

> ktorej w zyciu nie wyszlo
          - tutaj mogę się z tobą zgodzić, bo uważam, że faktycznie coś jej nie wyszło i się marnuje kobieta, jest inteligentna, zgryźliwa i błyskotliwa, mogłaby coś z tym robić coś konstruktywnego, przynajmniej próbować być takim Wojewódzkim w spódnicy, szkoda, że tak ugrzęzła w różnych maglach i badziewiach

zgodzić, i wylewa teraz swoja zazdrosc i --frustracje na osoby leps
          > ze od siebie.
          - ze co? ze niby Herbus lepsza od niej? czy kogo miałaś na myśli? nazwiska, proszę, ja tam lepszych nie widzę w tej branży
          • pepsic Re: Korwin Piotrowska 22.05.11, 23:56
            inteligentna, zgryźliwa i błyskotliwa, mogłaby coś z tym robić coś konstruktywnego, przynajmniej próbować być takim Wojewódzkim w spódnicy,
            Dobry pomysł, w sumie dziwne, że nikt nie poszedł po rozum do głowy, aby ją ściągnąć do jury w X Factor, bo aktualne jest wielce niedorobione, jak i cały program.
            Ps. Ja tam lubię Karolinę, mimo że parę razy przegięła.
    • anula_a Re: Korwin Piotrowska & T.Kim 28.05.11, 21:47
      przed chwilą MT Tomasz Kin oświadczył, że oboje z K.Piotrowską są.... uwaga.... "Warszwianinami" normalnymi ciekawe co to takiego ...
      zamiast lekury tabloidów polecam obojgu programy Pana Miodka i Pana Bralczyka, bo to nie pierwsza wpadka tej pary
      • ewa9717 Re: Korwin Piotrowska & T.Kim 29.05.11, 10:39
        anula_a napisała:

> przed chwilą MT Tomasz Kin oświadczył, że oboje z K.Piotrowską są.... uwaga....
        > "Warszwianinami" normalnymi ciekawe co to takiego ...
        Jeśli już, to nawet taki dziwoląg małą literą, uzasadnienie u panów Miodka i Bralczyka ;)
        > zamiast lekury tabloidów polecam obojgu programy Pana Miodka i Pana Bralczyka,
        > bo to nie pierwsza wpadka tej pary
        Rzeczownik "pan" nie jest nazwą własną, uzasadnienie jak wyżej...
        • marittkaa Re: Korwin Piotrowska & T.Kim 29.05.11, 13:13
          Program bylby nawet ok gdyby Korwin i Kin nie uwazali sie w nim za wszechwiedzacych...Zalosne...

Korwin calymi dniami siedzi na necie ,na fb i daje co chwile glupie linki-nie wiadomo po co i na co..dziecko neostrady...

Ale oczywiscie jest "ekspertem" od karier w Polsce,zawsze wytknie co kto robi zalosnego,kto jest gruby,kto wyretuszowany,kto ma zly gust i jakiego faceta...a sama...no wystarczy spojrzec:)
        • nika_75 Re: Korwin Piotrowska & T.Kim 30.05.11, 13:43
          Prof. Miodek odpowiedziałby Wam zapewne słowami Cypriana Kamila Norwida wypowiedzianymi po śmierci Fryderyka Chopina "... rodem warszawianin, sercem Polak, a talentem świata obywatel".
          To tak na marginesie :)

• anula_a Re: Korwin Piotrowska & T.Kim 30.05.11, 18:30
            nika_75 napisała:

> Prof. Miodek odpowiedziałby Wam zapewne słowami Cypriana Kamila Norwida wypowie
            > dzianymi po śmierci Fryderyka Chopina "... rodem warszawianin, sercem Polak, a
            > talentem świata obywatel".
            > To tak na marginesie :)
            >
            no cóż, wypada mi zatem odszczekać co napisałam, poszukałam w internecie i faktycznie "warszawianin" też jest poprawnie,
            fakt ten jednak nie zmienia mojego negatywnego stosunku do tej pary prowadzącej magiel
    • koza_w_rajtuzach Re: Korwin Piotrowska 29.05.11, 08:43
      Zgadzam się. Ogólnie cały ten program "Magiel towarzyski" czy jak to się tam nazywa jest strasznie żenujący.. Takie obrabianie dupy na wizji znanym osobom. Ten program powinien być zdjęty z anteny, zwykłe chamstwo i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka