kioko2 14.06.11, 09:42 Niesamowite! On tak rzadko udziela wywiadów. Lubicie go? Z jakich filmów go pamiętacie? www.portalwww.eu/pl/artykuly/2011/6/10/janusz-gajos-marze-o-dubaniu-w-sztuce/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika790 Re: Wywiad z Gajosem 14.06.11, 12:31 Uwielbiam pana Gajosa w kazdej roli,zaluje, ze najnowszego filmu nie widzialam, ale nadrobie, musze przyznac,ze wielu, szczegolnie starszych filmow nie widzialam, ale poza oczywiscie niesmiertelnymi Pancernymi czy Alternatywami, bardzo cenie jego kreacje w "Przesluchaniu" i w "Ucieczce z kina Wolność",ale to moze dlatego,ze lubie te filmy, poza tym Janusz Gajos to teatr telewizji, ostatnio 1 przypominala bardzo duzo spektakli z jego udzialem, chociazby" Narty Ojca Sw", czy "Trzy siostry",poza tym dobre role w filmach "Smierc jak kromka chleba", "Biały" Kieslowskiego, nawet takie filmy jak"Ja zlodziej", wszedzie tworzy niezapomniane kreacje.A przede wszystkim to niesamowicie skromny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Wywiad z Gajosem 14.06.11, 15:51 Lubimy go, a najbardziej w "Opowieściach Hollywoodu" i kilku innych przedstawieniach Teatru TV ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Wywiad z Gajosem 15.06.11, 18:38 Omnimor w "Igraszkach z diabłem". Uwielbiam tą kreację pana Gajosa. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wywiad z Gajosem 16.06.11, 11:09 "Tam i z powrotem". Po tym filmie zakochałam się w nim dozgonnie. Odpowiedz Link Zgłoś