Dodaj do ulubionych

Zabij mnie glino

16.06.11, 11:52
Ostatnio powtarzali na Kulturze - Machalica je coś "na wynos", kubki i pudełka paierowo - styropianowe, co to mogło być w Wawie w 1987roku????
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Zabij mnie glino 16.06.11, 15:02
      Opakowania były chyba z McDonald's, w każdym razie nie mogłam od nich oderwać oczu, bo wyglądały jak z kosmosu, jak z zupełnie innej bajki. jeszcze tylko donutów brakowało.
    • stalowyszczur Re: Zabij mnie glino 16.06.11, 15:12
      No plis... to była amerykańska bajka. Nie miała związku z sytuacją w 1987, w porównaniu z tym "07" to film dokumentalny:-)
      • tiresias Re: Zabij mnie glino 16.06.11, 17:55
        a jak komputer zidentyfikował tan pistolet i ładnie pokazał obrazek w megapikselach? śliczne. ubeccy informatycy;))
        • nioma Re: Zabij mnie glino 16.06.11, 22:36
          dawno temu w Warszawie na Marszalowskiej (blizej centrum - chyba okolice Hozej) byl bar/restauracja z hamburgerami wzorowanymi na Mc Donald's. Byly tez kartonowe opakowania ale nie pamietam czy to byl koniec 80tych.
          Zabij mnie Glino uwielbiam, tak w ogole
          • gianni_vonsacze Re: Zabij mnie glino 16.06.11, 23:36
            nioma napisała:

> dawno temu w Warszawie na Marszalowskiej (blizej centrum - chyba okolice Hozej)
            > byl bar/restauracja z hamburgerami wzorowanymi na Mc Donald's. Byly tez karton
            > owe opakowania ale nie pamietam czy to byl koniec 80tych.
            > Zabij mnie Glino uwielbiam, tak w ogole

ja też :) + ten Knorr w ACAPULCO :))
          • blawatek33 Re: Zabij mnie glino 17.06.11, 09:26
            Był, był (w tym samym budynku co delikatesy "Tokaj". ale powstał zdecydowanie po 1989 r.!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka