Dodaj do ulubionych

Maciej Knapik

25.07.11, 21:25
Czy kogoś jeszcze on irytuje?

Mam na niego alergię odkąd zobaczyłem kilkanaście miesięcy temu w Szkle kontaktowym materiał będący rzekomo dowodem na jego wyjątkową "operatywność", kiedy to niezbyt elegancko przegonił dziennikarza konkurencyjnej stacji, zamierzającego porozmawiać z tym samym politykiem (dodam, że oddalającym się szybkim krokiem), z którym i on próbował nawiązać rozmowę.

Chyba jedyna w moim przypadku sytuacja, w której jedno króciutkie zdarzenie skreśliło gościa na starcie;)
Obserwuj wątek
    • brajanaa Re: Maciej Knapik 26.07.11, 08:12
      Typowy chamski buc z TVN.
      Jedyny Rymanowski odstaje od całej tej bandy, przez którą dziennikarze zaczynają się wstydzić swojego zawodu.
      Zmanipulowane materiały, kłamstwa i wywiady, w których tylko czasami pozwala się gościom dokończyć zdanie.
      • scoutek Re: Maciej Knapik 26.07.11, 11:17
        Rymanowski odstaje?????
        nie widziałam gorszego i bardziej stronniczego prowadzącego
        napuszcza na siebie gości i podkręca atmosferę
        • ankas4 Re: Maciej Knapik 26.07.11, 22:00
          Drażni mnie facety nie od dziś.. i świetnie własnie wpisuje się w dziennikarstwo Tvn owskie...

• brajanaa Re: Maciej Knapik 28.07.11, 11:25
          Rozmowy Rymanowskiego chyba dają radę. Tak mi się wydaje, choć dawno nie widziałam.
          "Kawy na ławę" nie oglądam od wieków, bo nie dość, że non stop ci sami goście to zanim RR zada pytanie wiadomo jaka będzie odpowiedź, jak w Loży prasowej.
          • baabeczka Re: Maciej Knapik 29.07.11, 11:49
            Knapik to taki chlopek roztropek,
            ale mysli o sobie duzoo lepiej:-)
            czyli wpisuje sie w dziennikarstwo maglujace tvnu
    • mamalgosia77 Re: Maciej Knapik 08.11.11, 18:02
      wyjątkowo niegrzeczna i źle wychowana osoba. obcesowo przerywa gościom, jest chamski i nie jest zbyt błyskotliwy
      • limonka-2 Re: Maciej Knapik 08.11.11, 19:29
        mamalgosia77 napisała:

> wyjątkowo niegrzeczna i źle wychowana osoba. obcesowo przerywa gościom, jest ch
        > amski i nie jest zbyt błyskotliwy

No to może już w sezonie wiosennym dostanie w nagrodę do prowadzenia jakiś show;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka