Dodaj do ulubionych

The Voice of Poland - 24.04.2010

25.09.11, 12:05
I jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • maciej1909 Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 25.09.11, 19:48
      Żałuję, że nie wzięli dziewczyny śpiewającej Lady Gage. Byla zdecydowanie najlepsza w ostatnim odcinku... szkoda.
      • spacey1 Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 25.09.11, 21:41
        Kamil Krupicz, ten po szkole filmowej, też był bardzo dobry i też go nie wzięli. mam wrażenie, że jury troszkę jest niekonsekwentne. Pewnie troche się miotają - na początku brali chętnie, bo mieli dużo miejsc w grupach i załapywały się osoby co najmniej dyskusyjne. Teraz robi się krótko z miejscami to i wybrzydzają. Szkoda mi tego Kamila, chociaż sympatii mojje nie budził przed wystepem, ale na scenie był bardzo dobry
        • astra515 Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 25.09.11, 22:13
          24.04.2010?????????
          • tawananna Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 26.09.11, 11:21
            Literówka. Niestety opcji edycji postów brak.
            • tawananna Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 26.09.11, 11:21
              O matko, nawet dwie literówki :). Nie wiem, jak to pisałam, 4 nawet nie jest obok 9 na klawiaturze ;)
        • kubissimo Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 25.09.11, 22:26
          no nie, Kamil byl slaby. uroczy, ale slaby.

natomiast co do tej dziewczyny od LG, to jury dalo ciala. I nie chodzi mi o to, ze ja odrzucili, tylko o to, ze calkiem na serio zalowali dopiero po zobaczeniu jej twarzy. Znaczy sie ktos tu nie rozumie idei programu.

poza tym raczej bez wiekszych wrazen. Fajni ludzie, ale nieszczegolnie porywajacy wokalisci.
          • pavvka Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 26.09.11, 09:01
            kubissimo napisał:

> poza tym raczej bez wiekszych wrazen. Fajni ludzie, ale nieszczegolnie porywaja
            > cy wokalisci.

No właśnie, ja miałem wrażenie, że poziom był tym razem dużo słabszy niż w poprzednich odcinkach. Wcześniej prawie wszyscy śpiewali b. dobrze, a tym razem tak jakoś prawie nikt mnie nie porwał.
    • pochodnia_nerona Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 26.09.11, 21:56
      Nuda. Gdzie ta piekielna siarka, którą dymi Nergal? ;-) Taki sobie milusi panek, moja mama nawet powiedziała, że ma sympatyczną gębę (zaraz jej zapuściłam kawałek Behemotha na youtubie, żeby se nie myślała, że ten metal to takie kici, kici. Trochę zdziwiona była :-P).
      A tak poważnie, to nic się, panie, nie dzieje. Może dalej będzie ciekawiej, bo na razie to ciuciu, ciuciu, wszyscy fajni, tylko och, jak mi przykro, że się nie odwróciłem/-łam, ach, jaka śliczna dziewczyna.
      Błe.
      • deczko Re: The Voice of Poland - 24.04.2010 27.09.11, 00:14
        pochodnia_nerona napisała:

> Nuda.

Masakryczna. Przelaczylam na forresta, nie dalam rady tym slodkopierdzacym jurorom. Przeblyski inteligencji wykazuje Piasek, Kaja zachowuje sie jak panna na wydaniu, Dabrowska jakby byla Zapendowska. Zreszta nawet mi ja z wygladu przypomina. Nergal, no coz moim zdaniem to lekki ignorant, jesli chodzi o muzyka rozrywkowa, skoro spodobala mu sie ostatnia plyta Dody, jego druzyna powinna czuc sie zagrozona. Wybral goscia co spiewal taka rockowa piosenke, ten gosc ja totalnie zmaskarowal, ale tak totalnie, a Nergal cieszyl sie jak glupi do sera. Czasami wydaje mi sie ze to program ustawiony i oni niektorych uczestnikow wybieraa\ja z musu. Chociazby ten gosciu, co nergalowi wydal sie gruba murzynka. Ten gosciu spiewal jak zarzynana maciora, a Kaja sie odwrocila i tak bez przekonania go przyjela do druzyny, specjalnie to nie byla nim zachwycona.

Poza tym ten program sklada sie przede wszystkim z ludzi, ktorzy paraja sie muzyka profesjonalnie i dotad nie zdolali sie przebic, no moze oprocz Fleszara, ktory sie przebil, wzniosl i upadl. Rozumiem, ze tak musi byc, ale w tym programie nazbierali tego typu muzykantow w zbyt duzej mierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka