mallina 05.03.02, 23:58 jej nocna koszulka jest zajebista, zreszta szlafroczek rowniez....no ale to rzecz gustu..moze ja sie nie znam hihihihhih Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka Re: pokemonka 06.03.02, 00:58 dala NIEZŁY SZOŁ przy kolacji... ...żenada raz dwa trzy cała polska patrzy! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pokemonka 06.03.02, 01:00 masz na mysli te przyspiewke wiesniacka????zenada to malo powiedziane..a w sypialni tez sie na jakies wystepy artystyczne uwziela..nawet zolza nic zszokowana nie powiedziala!!!!!hahaahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory Re: pokemonka IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:03 A jak wam się podoba jej utwór "Pada śnieg" .....? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pokemonka 06.03.02, 01:04 widze..pojebalo ja albo pali cos wesolego???? jak reszta zniesie te piekna piesn o sniegu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory A ten topic o sraniu.... IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:07 zapodany przez przegranych i Woźną..dla mnie był wzniosły i pełen nowych wrażen !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swinka Re: A ten topic o sraniu.... 06.03.02, 01:07 ...szkoda tylko ze przerwali w najciekawszym momencie.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory Re: A ten topic o sraniu.... IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:10 No właśnie - wcześniej przerwali w kulminacyjnym momencie dowcip bezrobotnego hydraulika o "pierwszym okresie Małgosi". Ale ale Ken coś szepcze...chyba nie w sosie dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A ten topic o sraniu.... 06.03.02, 01:13 pewnie ze nie w sosie..biedak zmeczony a laska jakby nie umiala tego zauwazyc kreci sie ciagle wokol niego...wzielo ja cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A ten topic o sraniu.... 06.03.02, 01:09 taaaa...oni gadaja albo o sexie dzis albo o sraniu(sorry za doslownosc) ale jaka rados mieli przegrani z tej opowiesci!!!..a dziewczynka obtoczona przez menow.. a ken odpoczywa a moze raczej regeneruje sily i bedzie z fryta sie moze kosmetykami wymienial teraz??? nie to inna kolezanka..jeszcze jej tak dobrze jak frytki on nie zna ..*lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory Irek... IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:28 ..fajnie się zająkał o swoim zawodzie. A przecież ściga go prokurator i zaraz go jutro wywalą z programu !!!!!!!!:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Irek... 06.03.02, 01:30 heheheheh ale scieme odwalil.. a widzieliscie jak pokemonka na janosikowa szyje sie zarzucila?? Odpowiedz Link Zgłoś
sza28 Re: pokemonka 06.03.02, 09:31 Ja również doznałam szoku. Młoda dziewczyna, występująca w programie na żywo, a tu czarny biustonosz + czerwona satynowa koszulka + peniuar róż chyba zakoszony mamie + pantofelki na obcasach granatowo-beżowe. Pełny odlot. Z całego tego zestawu tylko koszulka w kolorze piekielnej czerwieni jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: pokemonka 06.03.02, 09:43 Zapomniałaś o gąbczastych wałkach na głowie i dwykolorowaych włosach. Do tego pierścionki na każdym krótkim paluszku. Z peniuarem - uwaga b.trafna. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: pokemonka 06.03.02, 11:11 Wygląda jak jeden wielki puszek do pudru w buduarze secesyjnej lafiryndy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory Kariera pokemonki IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 13:07 Ja już wiem o co chodzi...ona śpiewa, żeby ją zauważyli i zaproponowali jakąś płytę. No więc drze mordę od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra B Re: pokemonka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 00:28 Wszyscy może i macie rację, ale za to ona pokazała się jako osoba bardzo sympatyczna, o pogodnym charakterze, ma bardzo ładną twarz i myslę, że wielu facetów - nie mówię, że wszyscy - chciałoby taką babeczkę nawet za towarzyszkę życia. Kariery chyba nie zrobi, ale ofert matrymonialnych na pewno dostanie sporo, (może zresztą taki miała cel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: pokemonka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 00:39 a ty mozesz sie z nia pieprzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glory Re: pokemonka IP: *.acn.waw.pl 07.03.02, 00:54 Gość portalu: Sandra B napisał(a): > Wszyscy może i macie rację, ale za to ona pokazała się jako osoba bardzo sympat > yczna, o pogodnym > charakterze, ma bardzo ładną twarz i myslę, że wielu facetów - nie mówię, że ws > zyscy - chciałoby taką > babeczkę nawet za towarzyszkę życia. Kariery chyba nie zrobi, ale ofert matrymo > nialnych na pewno > dostanie sporo, (może zresztą taki miała cel). Eeeeeee co Ty ?!! Jest tak głupiutka, że raczej każdy sensowny facet trzymałby się z dala. Odpowiedz Link Zgłoś