Dodaj do ulubionych

Final the Voice of Poland

10.12.11, 20:18
zakladam, jakby ktos chcial pokomentowac :)

"Crazy" wypadlo fajnie - tylko Antek slabo, i ku mojemu zdziwieniu - podobalo mi sie, jak zaspiewal Piotrek :)
Obserwuj wątek
    • kelle1986 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 20:25
      Kibicuje Damianowi, ewentualnie Antkowi! Mam nadzieje ze Mateusz nie wygra. Narazie Damian wymiotl z Metallica:)
    • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 20:27
      Damian i Metallica - rewelacja!

Mateusz - nie podobalo mi sie, zwlaszcza, ze w finale Mam talent zaspiewal ja duzo lepiej Piotr Karpienia.
      • monika790 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 20:35
        Damian swietnie, Mateusz srednio, wlasnie dlatego ze na swiezo mam wwspomnienie wykonania tej piosenki przez finaliste Mam Talent, Piotrek dla mnie srednio, natomiast Anka barwe lubie, nawet jak troche falszuje, szczegolnie w tych nizszych rejestrach.
        • kroliczyca80 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 20:49
          Jak dla mnie
          1.Damian
          2.Antek
          3.nikt, nie lubię ani Mateusza, ani Piotra.

• kkokos Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 20:51
      ło matko, co ta mielcarz ma na plecach??
    • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:13
      Damian jest bezkonkurencyjny! Another Way to Die - genialnie :)
      • ankas4 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:17
        Damian jest najlepszy, mateusz mam nadzieję, że będzie na ostatnim miejscu i to też będzie nauczką dla Kaya , ze nie warto przepychać na siłę kogoś kto nie jest tego wart, tyle było lepszych głosów i osobowosci w jej grupie...

Co do sukienki Mielcarz... to samo sobie pomyslałam, jakby schodząca skóra po intensywnym opalaniu... brzydko to wygląda... poza tym ona jest bardzo szczupla, a w tej sukience wygląda obficie, sukienka na finał beznadziejna.
        • ankas4 czy Mateusz nie przypomina Wam Karpiela Bułecki? 10.12.11, 21:21
          Oczywiscie NIE Obrażając Karpiela Bułecki, bo uwazam ,ze jest o niebo przystojniejszy, a np, Mateusz zupelnie mi sie nie podoba, ale mają coś podobnego w sobie...
    • sadosia75 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:14
      Kibicowałam od początku Monice i Damianowi. Odpadła Monika więc mam nadzieję, że wygra Damian.
      Ale niestety obstawiam, że wygra mdły Krautwurst ew. płaczliwy Antoś.
      • ankas4 No to Kayah zabieraja tego Mateusza;))) ufff..! 10.12.11, 21:28
        Cieszę się , teraz mi to obojętne kto wygra!
      • nikka00 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:30
        Duet Kajah i Mateusza G.E.N.I.A.L.N.Y!!! chapeux bas! Trzymaj się Mateusz, ja tam lubię Ciebie słuchać.
        • spinka0001 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:36
          Od samego początku kibicowałam Mateuszowi.
          I dobrze, że na koniec pokazał wszystkim i utarł niektórym nosy tym jak wspaniale śpiewa.
          Mam jeszcze nadzieje, że tym razem słuch o nim nie zaginie, ale w sporej mierze zależy od tego to czy radia będą chciały go grać, a z tym jak wiadomo bywa różnie.

• monika790 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:39
            Mateusz umie spiewac, mysle, ze w to nikt nie watpil nigdy, moze sie nie podobac jego styl spiewania,jego osobowosc
            • spinka0001 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:45
              Jego osobowość faktycznie może drażnić, ale jeśli się mu lepiej przyjrzeć posłuchać wywiadów to nie jest jakimś zadufanym w sobie gościem.
              A głos...obecnie mało jest takich głosów na polskiej scenie muzycznej, a kolejnego Wydry czy Kupichy nam nie potrzeba.
              • rosemadder Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:56
                szkoda Piotrka
                lubiłam go słuchać, trochę zakręcony ale uroczy no i ma piękny uśmiech:)
                mam nadzieję że jeszcze o nim usłyszymy
                • spinka0001 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 21:57
                  Też go lubiłam. :(
                  I zdecydowanie ma najlepszy singiel z wszystkich zaprezentowanych.
                  • monika790 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:05
                    Najlepszy, w koncu Anka pisala, Mateusz tez mial niezly utwor, natomiast Damian troche w stylu Wydry, a liczylam na mocniejsza muzyke, ale wybaczam mu, bo ma boski wokal.
                    • iwu Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:07
                      Łomatko, ale to się ciąąąąąąąąąąąąągnie...
                      • rosemadder Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:10
                        oj tak trochę za dłuuuuugo...
                        • monika790 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:15
                          Juz i Damian gora, a Nergal striptiz uskutecznil
                        • rosemadder Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:16
                          no i Damian!!!!
                    • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:18
                      Singiel Piotrka jest zdecydowanie naj...slabszy, a juz na pewno najslabiej wykonywany.
    • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:15
      Yeah! :)
    • piannek Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:18
      Przy Garou to wszyscy byli malutcy. Kibicowałam Piotrowi, no cóż...
      • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:20
        piannek napisała:

> Przy Garou to wszyscy byli malutcy. Kibicowałam Piotrowi, no cóż...

Akurat dzis to Garou byl najslabszy ;))) Nie jest w formie niestety, oj nie.
        • monika790 Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 22:21
          Tez cos mi nie gralo w czasie jego wystepu
          • piannek Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 23:20
            Może jest zmęczony, może śpiewał od niechcenia i w ogóle nie przyłożył isę do śpiewania w jakimś polskim programie, ale wspaniały głos ma, z którym uczestnicy programu nie mogą się równać. Mam nadzieję, że wszyscy finaliści znajdą swoje miejsce w szoł bizie. Reprezentuja różne style, a ja poza Piotrem Roguckim mam problemy ze wskazaniem fajnego wokalisty w Polsce
            • flyswatter Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 23:31
              Nudne to było jak flaki z olejem bo:

1. z góry wiadomo było że wygra Damian
              2. zabrakło pierwiastka żeńskiego
              • mary-annkh Re: Final the Voice of Poland 10.12.11, 23:38
                najbardziej mnie rozwaliło, że po odpadnięciu każdego z zawodników resetowano linię i kazano ludziom głosować od nowa. I to podkręcanie, kto jest na którym miejscu. Bardzo dobry sposób na wyciaganie kasy. A wygrana damiana faktycznie była oczywista niestety.
    • black-emissary Re: Final the Voice of Poland 11.12.11, 01:25
      Damian nie powinien nigdy śpiewać Metallicy, morduje te kawałki. Poza tym było ok, zasłużył na wygraną. Choć osobiście wybrałabym Piotra, najbardziej obiecujący jako artysta w tym zestawie.
      Najważniejsze, że nie wygrał Mateusz, był koszmarny.
      • madziulka1982 Re: Final the Voice of Poland 11.12.11, 07:43
        Liczyłam ze odpadnie Mateusz, i tak się stało. Niestety opowieść w finale o tym, że jak wroci do domu to ucałuje swoje dziecko, jeszcze bardziej przypieczętowała moją negatywną opinię na jego temat. Po prostu drażni mnie jego styl bycia a głos wcale nie jest taki super.

Piotr bbbaaardzo sympatyczny chłopak i fajnie się rusza na scenie, taka naturalna ekspresja. Głos w porządku, miło się go słucha i na niego patrzy.

Antek -jak ktoś powiedział taki naturszczyk, też sympatyczny, ale jego głos w jednej z piosenek wczorajszych, już nie pamietam której wydawało mi się że ledwo ledwo wyciąga.

Damian mój faworyt, świetny ma głos, chyba najbardziej zasługiwał na wygraną, niestety uważam, że Enter Sandman-a zaspiewał kiepsko. Daleko mu do Jamesa. Swoją drogą miałam wrazenie że pokręcił mu się tekst piosenki w jednej zwrotce. Ale on jako jedyny z wokalistów mógł się pokusić o wykonanie tego utworu. Reszta finalistów zrobiłaby to gorzej.

Najbardziej wkurzały mnie chórki które miejscami zagłuszały wykonanie danego finalisty.

• mayme Re: Final the Voice of Poland 11.12.11, 10:37
          Szkoda mi było Mateusza. Ja lubię go słuchać. I wcale mnie nie drażni. Na koniec też się ładnie pożegnał.

Cieszę się, że nie wygrał Anet vel Janko Muzykant. Taki przaśny i mdły. I te wszystkie wyprane przez stacje typu radio zet ballady, które śpiewał. Nuuuda.

Piotrek ok. Ale od początku bez zachwytów. Chociaż rzeczywiście singiel ma najlepszy i gdyby ów singiel śpiewał ktoś z mniej skrzeczącym głosem, pewnie by mi się podobało.

No i na koniec Damian. Metallica - uwielbiam ten kawałek, jednak Damian zupełnie go położył. Jakoś tak siłowo śpiewał, nie dorasta Hetfield'owi do pięt. W następnych numerach nieco lepiej.

Jednym słowem, szkoda, że nie wygrał Mateusz (choć singiel miał beznadziejny :/)
          • maniaczytania Re: Final the Voice of Poland 11.12.11, 12:32
            tak sobie pomyslalam, ze gdyby Mateusz od poczatku spiewal tak, jak na koncu w duecie z Kayah to moze inaczje by sie glosy rozlozyly...
            Wczesniej zawsze brakowalo mi w nim luzu, swobodnego podejscia, widac bylo "napinke",
            na koncu wyluzowal, usmiechal sie i od razu odbior byl lepszy :)
            • sabriel Re: Final the Voice of Poland 11.12.11, 12:56
              Cieszę się, że wygrał Damian. W zasadzie w tej 4 nie miał żadnej konkurencji dla siebie.
              Najsłabszy wg mnie był Piotr. Jako pierwszy odpadł Mateusz ( wg mnie niesłusznie) bo niestety nie cieszył się sympatią widzów.Zupełnie nie rozumiem czemu. Ja nie dostrzegłam u niego tego co mu się zarzuca, że jest zadufany, zbyt pewny siebie czy sztuczny. Odbieram go pozytywnie. No, ale Damian wymiótł zasłużenie wszystkich. :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka