Dodaj do ulubionych

POLSAT"Czy warto.." - co za glupek?

IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 22:46
Polsat pokazuje dzis nowy program "Czy warto bylo?". Po obejrzeniu pierwszej
odslony z udzialem, m.in. Jedrka Leppera zastanawiam sie, co za glupek ten
program wymyslil, czy przypadkiem TVN z pomoca BIG-Soltysika, nie podlozyl
konkurencji kukulczego jaja. Prowadzaca jakas taka beznadziejna, klakierzy
przeszkadzaja pytajacym i odpowiadajacym, a w trakcie trwania tego badziewia
trudno znalezc to wlasciwe:"Czy warto bylo...?
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 08.06.04, 23:10
      Potwierdzam, poziom lepperowski z klaskaniem wlacznie.
      • stoc Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 08.06.04, 23:17
        po co ogladac po co pisac
        • Gość: jolek Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 23:31
          bo bez ogladania nie byloby pisania, trzeba obejrzec, ocenic i napisac
    • Gość: Cornolio Program głupi - prowadząca ok. IP: *.provider.pl / 81.219.228.* 08.06.04, 23:22
      Nie ma się co dziwić, idą wakacje, i tak nikt tego oglądał nie będzie. Ale pani
      Czarkowska mi się podobała, jeszcze może nie przeżywa orgazmów na wizji jak
      Chris Ibish i nie jest tak luźna jak Madzia M(at)ołek, ale się wyrobi. Po to
      jest przecież wakacyjna ramówka, nieprawdaż? Ja bym się raczej już zaczął
      zastanawiać, w jakiej superprodukcji Polszmatu, zobaczymy ją po wakacjach.
    • Gość: Karo Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.chello.pl 09.06.04, 00:42
      To raczej TVP podrzuciła to jajo. Reżyserem i scenarzystą tego "dzieła" był
      niejaki Kumański autor wielu wybitnych programów typu "szalony statek"
      robionych za pieniądze z abonamentu przez TVP. Gratulacje ? A Czarkowska ...
      fajna laska.
      • Gość: Andrzej Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:49
        A czy podzielicie moje zdanie,że prowadząca program p.Czarkowska jest wizualnie
        bardzo podobna do Magdy Mołek,nie oglądałem programu od początku,gdy włączyłem
        na ten program a prowadząca była pokazana z dalszego planu przez kilka minut
        myślałem że to Mołek prowadzi ten program -aż mnie zdziwiło,że przeszłaby do
        Polsatu-dopiero na zbliżeniu widać różnice,choć nie tak bardzo,wzrostem,układem
        twarzy wydaje się niemal sobowtórem p.Mołek
    • sonny_z_posen Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 08:10
      Potwierdzam i zgadzam się że najjaśniejszym punktem tego programu była
      prowadząca - niezła dupa i nawet ten przestrzał między girami jak stała jej
      wybaczam i śmiech nie zawsze kobiecy... Ogólnie fajna laseczka i dla niej warto
      choć 5 minut oka poświęcić :)
      Klaskanie ogólnie wkurzające najbardziej było, na temat gości się nie
      wypowiadam, bo bardziej patrzyłem niź słuchałem ;)
      • kicia_80 Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 10:03
        :)) ogladalam fragment - i rzeczywiscie co sie rzucilo w oczy od razu to
        prowadzaca - istny Klon Molek - i ten jej smiech - jak tej niemieckiej laski
        z "mlodego frankenstaina":))
        • sonny_z_posen Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 10:08
          według mnie to śmiała się podobnie to Aleksandry Lubicz vel Przyjaciel
          Potrzebny Od Zaraz :) To znaczy rżała tak jakby ;)
    • bigstrand Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 10:21
      w liscie plac zaraz na poczatku przemknelo nazwisko Solorz co wiele tlumaczy w stacji Polsat. Podobnie jak np Sandra Walter w TVN.... taka sama beznadzieja
    • bombany_przez_mirke Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 10:41
      A zauważyliście zupełny brak wyczucia rytmu przez Millera jak tańczyli?? :))
      Imitacja zapierdzielała jak mały samochodzik a Lesio tańcował prawy do
      lewego :))
    • Gość: anna_geras Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:45
      Ja tylko czekalam na ten "dance" w wykonaniu Milerka. Umieralam ze smiechu!!!
      • tropiciel_blednego_aha kiedy powtorka, no kiedy, musze umrzec!!! 09.06.04, 12:01
    • Gość: obserwer no cóż... żen... prawie jak zawsze IP: 195.94.196.* 09.06.04, 14:01
      Beznadziejny montaż, nie ujęto wielu wypowiedzi. Po prostu naćkane gośmi i dużo
      pytań, mało odpowiedzi. POwinni się skupić na jednym gościu, podzielić program
      na rundy. A nie tak jak teraz: najpierw lepper, potem korwin, potem
      rock'and'roll, wcześniej aleksandra. Chaos bez pomysłu. A szkoda, bo nie ma u
      nas podobnego programu.
    • krishka Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? 09.06.04, 19:03
      Sytuacja: Czarkowska tańcuje z Millerem. Generalnie miodzio, pełne
      podlizywanko. Zaprasza Korwin-Mikkego (Korwina-Mikke?).
      [Czarkowska] Panie Januszu, czy pan również będzie tak SPOLEGLIWY jak ja?
      [Korwin-Mikke] Ależ absolutnie, ależ nie!

No patrzcie ludzie, niby taki inteligentny facet, a nie rozumie znaczenia
      słowa "spolegliwy". Jak 90% społeczeństwa, zresztą.
      • Gość: trampek smrodek Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.it / 62.233.189.* 09.06.04, 19:36
        dobry , dobry program
        usmiałem się , duzo niezręcznych sytuacji , niektóre wypowiedzi maksymalnie
        komiczne
        mam nadzieje , ze zostanie , bo z wkacyjnej ramówki już wieje nuuudą , pewnie
        znowu bedą same powtórki i zero publicystyki i naszych ulubieńców
        pomyślcie , ze leper niedługo przeminie i kto nam go wtedy zastąpi?
        • Gość: jolek Re: POLSAT"Czy warto.." - co za glupek? IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.04, 20:08
          ten program nie ma nic wspolnego z wakacyjna ramowka, to byl pilot programu
          planowanego na jesien/pod warunkiem,ze sie spodoba i uzyska aprobate
          widowni/,mysle ze i nasze opinie przysluza sie,by ten program, przynajmniej w
          takiej formie na antene nie wrocil,to co wczoraj zaprezentowano, to amatorsko
          zmontowany gniot z udzialem zbyt wielu gosci i klakierami w roli glownej,zlepek
          tego co w telewizji juz bylo,badz jest jeszcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka