Dodaj do ulubionych

Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej!

04.02.12, 19:51
Jestem w szoku , zachowanie P.Kolenda-Zaleska podczas prowadzenia 'fAKTY po Faktach" i ciągłe upominanie i umoralnianie P. Rutkowskiego było skandaliczne, nie wiem jak można dopuścić do takiej niekompetencji , czy Tvn 24 to stacja tej Pani? czy Wszystko wolno dziennikarzom ,którzy czują sie wyroczniami moralnymi? czy odpowiadanie na argumenty gościa:" mhmmm" z kpiącym usmieszkiem są na miejscu??? oczekuję wyciągniecia konsekwencji z zachowania prowadzącej! bez wzgledu na to czy ktoś jest za postawą P>RUtkowskiego czy przeciw jesli zaprasza się gościa do programu nalezy okazać mu szacunek, a nie kpiąco 'wyśmiewać" to co mówi.. wstyd mi za takich dziennikarzy!
Obserwuj wątek
    • pawel-strzalka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 19:59
      Pani Katarzyna się tak po prostu po ludzku zagotowała. Zwłaszcza mówiąc "i te okularki..." :) Osobiście, bardzo mi się to podobało bo jak widzę rutkowskiego to mnie trzęsie z nerwów. Ale uważam, że pani Katarzyna powinna jednak zostać odsunięta od prowadzenia wywiadów, bo wolę bezstronne dziennikarstwo, w którym to widz oglądając układa sobie wszystko w głowie i wyrabia opinię a dziennikarz jedynie zadaje pytania bez wydawania osądów.
    • stara_dominikowa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:04
      Kompletny brak profesjonalizmu to jedno, Kolenda-Zaleska była po prostu chamska. Byłam zażenowana patrząc na jej emocjonalne konwulsje. Powinna natychmiast zostać odsunięta od rozmów z gośćmi.
      • ankas4 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:07
        Ja najbardziej byłam w szoku jak kpiąco kwitowała to co mówił Rutkowski:"mhmm" , przeciez to skandaliczne zachowanie nie moze pozostać bez konsekwencji ... bo to bedzie dopiero skandal...

Dziennikarz POlsatu za podobne potraktowanie goscia został odsunięty od prowadzenia wiadomosci....
        • mieloneczka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:19
          Poziom chamstwa 'pani dziennikarki' przywołał mi w pamięci podobny incydent z udziałem jej kolegi dziennikarza P. Gembarowskiego z TVP1, gdy w 2000 r. odbył sławną rozmowę z M. Krzaklewskim. Jak się to wtedy dla niego to skończyło - wiadomo.
          Idę o zakład, że żadna kara 'pani dziennikarki' nie spotka - wszak to ulubienica tzw. mejnstrimu.
      • gazeta_mi_placi Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:59
        Jak nie potrafiła odpowiedź na pytanie Rutkowskiego, że jej stacja także ma swoje za uszami to zamiast polemizować chamsko zlekceważyła pytanie i zwróciła się do drugiego gościa programu. Czy ta Pani coś bierze? Jeżeli tak pora zmienić dilera.
    • bru_no Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:24
      Nie wiecie o co chodzi. Przez ostatnie dni Kolendowa biegala od studia do studia, po śmierci Szymborskiej lansowała się na całego. Rutkowski przerwał to show swoimi rewelacjami, więc tv karmi nas już innym tematem... i wnerw zadziałał
      Nie przepadam za Rutkowskim ale to co wyprawiała dzisiaj K-Z jest nie do zaakceptowania. Tej pani powinni już podziekować. Kompletny brak profesjonalizmu
      • pola_negri Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:29
        Rutkowski doskonale wie, jakie zdanie mają na jego temat normalni ludzie.
        Wczoraj miał udzielić wywiadu Kolendzie - Zaleskiej, ale się nie pojawił. Ona już wczoraj krytycznie wypowiadała się na temat jego pracy. Myślicie, że o tym nie usłyszał?
        To chory człowiek, któremu "sława" zaślepia oczy, jest jego narkotykiem i jedynym sensem życia. Doskonale wiedział, z kim i gdzie będzie rozmawiał.
        Ale przecież lans ponad wszystko!
        • stara_dominikowa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:36
          Nie mówimy o Rutkowskim, tylko o dziennikarce prowadzącej rozmowę. Gdyby gościem był nawet sam diabeł, należy mu się szacunek gospodarza. Nieudolność, dopuszczanie do przekrzykiwania się, wyśmiewanie gościa, atakowanie go bez pardonu. Wyszedł z tego emocjonalny bełkot, na wierzch wypłynął brak profesjonalizmu.
        • ankas4 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:36
          pola_negri to czy Rutkowski sie powinien wstydzic czy nie..i jaki jest, to mozna na forum pogdybać, chodzi tutaj glownie o profesjonalne zachowanie dziennikarza... a tutaj nastąpiła totalna klapa... Pani Katarzyna powinna sobie obejrzeć dokładnie ten materiał...
          • stara_dominikowa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:41
            Dziennikarz powinien w wyważony sposób panować nad rozmową, dopuścić do głosu obie strony i pozwolić widzowi ocenić argumenty. Tak robi Ewa Drzyzga. Nie musi mieć ostatniego słowa, ale kieruje rozmową tak, żeby widz sam wyciągnął wnioski. Szkoda, że dziennikarka z takim warsztatem woli mieszkać w Krakowie i prowadzić rozmowy o pierwszych razach i najlepszych technikach podrywu.
            • sabriel Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 21:27
              Dominikowa popieram. Niech Kolenda weźmie kilka lekcji u Drzyzgi. Zupełnie inna kultura prowadzenia rozmowy. Spokojna, wyważona.
            • pod.sufitka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 08.02.12, 00:09
              zgadzam sie co do drzyzgi, co by nie mowic o jej programie to babka jest super dziennikarka ma klasy styl i prawdziwy dzinnikarski pazur, az szkoda ze tak sie marnuje w rozmowach w toku
    • vandikia dajcie linka, pls 04.02.12, 20:53

• reniatoja Re: dajcie linka, pls 05.02.12, 16:35
        www.se.pl/wydarzenia/kraj/kolenda-zaleska-do-rutkowskiego-wykorzystal-pan-katarzyne-w-bardzo-zal-mi-tej-kobiety_225775.html
    • gazeta_mi_placi Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 20:57
      Miałam założyć podobny wątek, niektóre przekupki z targu byłyby w stanie poprowadzić dyskusję na wyższym poziomie. Żenada, kto zatrudnia takich ludzi? To dziennikarka z Radia Maryja?
      • zaiebatsu Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 22:30
        gazeta_mi_placi napisała:

> To dziennikarka z Radia Maryja?

z TVN
    • kelle1986 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 21:01
      Beznadziejna byla. Ekspertka od etyki w dziennikarstwie sie znalazla. A jak dwa dni temu dziennikarzyna z TVNu nie mogl wyrobic z ciekawosci czy w zawiniatku jest dziecko czy nie i wypytywal do znudzenia poicjanta czy on to widzial, a moze ktos widzial i mu powiedzial jak to wyglada to bylo ok? Juz myslalam ze czmychnie pod to drzewo, sam rozgrzebie zawiniatko i pokaze zwloki:/
      Jeszcze ubolewa i zaluje matki bo to bylo takie nieetyczne ze ja sklonil do zeznan.. szkoda gadac.
      • wioskowy_glupek Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 21:07
        Ogromny skandal mam nadzieję, że stacja wyciągnie jakieś konsekwencje wobec takiego braku profesjonalizmu. To niestety rzutuje na cały obraz stacji...
        Chamskie, nieetyczne, nieobiektywne, nieprofesjonalne... 3 razy NIE...
        • sabriel Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 21:23
          Mnie też bardzo nie podobało się zachowanie Kolendy Zalewskiej. Z resztą na jej zachowanie zwrócilam już uwagę bodajrze wczoraj. Kompletny brak profesjonalizmu. Trudno było niezauważyć jak bardzo cięta jest na Rutkowskiego. Odniosłam wrażenie, że zaprosiła go do programu tylko po to, aby przepuścić na niego atak. Nie tego oczekuje od dziennikarki. Emocje może sobie okazywać w domu prywatnie, w pracy ma się zachowywać powściągliwie. Ma być obiektywna i darować sobie komentarze w stylu: mhmmm. Jak ma jakieś pretensje do Rutkowskiego niech je załatwia poza anteną, a nie wciąga w to widzów. Jedna wielka żenada!
          Pomijam tutaj działania Rutkowskiego, co do jego osoby i działań przyznam, że mam mieszane uczucia.Ma facet parcie na szkło.
          Ale jak się komuś zarzuca że działa nieetycznie, to trzeba też się uderzyć we własną pierś. TVN przecież nie musiała emitować nagrania Rutkowskiego.A zrobili to bez zażenowania.Czy ktoś mówil wtedy, że to nieetyczne?
    • minkapinka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 22:29
      Pani Kolęda Zalewska była agresywna i stronnicza. Niech wraca do Sejmu, relacjonowanie kto był za, kto przeciw, a kto się wstrzymał wychodzi jej zdecydowanie lepiej.
    • 11anna11 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 22:57
      Rutkowki to burak niesłychany i ja sama go nie znoszę, ale Kolenda-Zalewska swoim zachowaniem zrównała się z jego poziomem. K-Z nie jest już początkującą dziennikarką i w jej wieku powinno się już mieć jako-taką kontrolę nad swoimi emocjami. A tu... suprise! Zero profesjonalizmu.
      • gazeta_mi_placi Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 00:01
        Może to zaczątki menopauzy?
    • ksywa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 04.02.12, 22:59
      Szczyt indolencji: policja, szczyt tupeciarstwa i wykorzystania sytuacji: Rutkowski, szczyt hipokryzji: TVN24 krytykujące Rutkowskiego za "Madzia show".
    • de_mo_lka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 06:38
      Gdyby nie Rutkowski, jeszcze długo szukalibyśmy zaginionego dziecka, wiemy jak działa policja, wiemy też jak działa Rutkowski, więc po co te zdziwienie, ale tego co wczoraj zrobiła Kolęda nie można zostawić bez konsekwencji, jeśli tvn aspiruje do miana obiektywnej i rzetelnej telewizji, to nie z takimi dziennikarzami.
      • deodyma Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 08:30
        de_mo_lka napisała:

> Gdyby nie Rutkowski, jeszcze długo szukalibyśmy zaginionego dziecka, wiemy jak
        > działa policja, wiemy też jak działa Rutkowski, więc po co te zdziwienie,

dokladnie.
        • pawel-strzalka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 10:34
          Nie, nie wiemy czy gdyby nie Rutkowski to być może policja sama rozwiązałaby sprawę szybciej. Nie wiemy czy Katarzyna W. nie wskazałaby od razu gdzie zostawiła ciało (policji powiedziała prawdę, Rutkowskiego okłamała), nie wiemy czy nie wskazałaby już kto jej pomagał.
          Tyle że policja działa w zaciszu komisariatów, nie leci ze wszystkim do telewizji bez weryfikacji doniesień. Rutkowski od tygodnia wprowadzał wszystkich w błąd, najpierw organizując konferencję w związku z artykułami, że rodzice dziwnie się zachowują, twierdząc że to szok, potem mówił cały dzień o tropach do Niemiec, które odkrył. Przed kamerami Rutkowski dzwonił na policję, mówiąc że znalazł ciało, czego potem się wypierał. Nagranie z wyznaniem matki wysłał od razu do mediów. Po co? Cały ten spektakl urządzony przez Rutkowskiego był obrzydliwy i to on sprawił, że społeczeństwo poczuło się oszukane przez matkę, kreując ją od razu na ofiarę. A wystarczyła informacja o obdukcji matki, która nie wykazała uderzenia w głowę, żeby wiedzieć że cos jest nie tak. I wtedy nasz Krzysio zrobił one-man-show blokując wszelkie działania policji.
          • wesola_wdoowka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 10:40
            pawel-strzalka napisał:

A wystarczyła informacja o obdukcji matki, która nie wykazała
            > uderzenia w głowę, żeby wiedzieć że cos jest nie tak.

A gdzie była taka informacja? TVN namiętnie pokazywała wypowiedź jakiegoś pana, który mówił, że obdukcja wykazała rany na głowie matki.
            • pawel-strzalka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 17:52
              Nie było żadnej informacji o ranie, bo zamiast rany był tylko guz od "uderzenia tępym przedmiotem bądź kopniaka"
      • pod.sufitka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 08.02.12, 00:14
        chyba zartujesz gdy nie rutkowski prawdziwy przebieg zdarzenia i dzialanie wszystkich zamieszanych osob byloby juz pewnie wyjasnione, atak wszyscy zastanawiaja sie nad udzialem ojca i jego rodziny
    • iwka901 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 07:54
      Bo gdyby to Jan Kowalski a nie Rutkowski zdobył takie zeznania, to byłby w tym programie bohaterem. Etyka w stosunku do oprawcy? Kiedy R. zorientował się, że ma do czynienia ze sprawczynią, chciał dowiedzieć się jak najszybciej gdzie jest dziecko. Jak widać policji na tym akurat nie zależało, bo ich działania są rozciągnięte w czasie, plan był na przyszły tydzień.
      Madzia akurat nie miała szans, ale w innych okolicznościach, gdyby dziecko było porzucone żywe, czas jest przecież kluczowy.
    • kol.3 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 09:20
      Nie widziałam tego wywiadu, ale Kolenda opowiadająca o Szymborskiej w Faktach po Faktach potwornie mnie irytowała. Ona i dwie dziennikarki z GW. Nudne hienowate baby, które wykorzystują śmierć poetki aby sobie zrobić reklamę. Opowiadały o tym czego by Szymborska nie lubiła i robiły to na całego, bo skoro nie żyje, to nie może zaprotestować.
      Czytałam kiedyś wywiad z Rusinkiem na temat poetki, piękne słowa, fascynująca opowieść. Szkoda że o Szymborskiej nie mówią ci, którzy powinni.
    • aaniaaa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 09:34
      P Kolenda-Zaleska fatalnie sie zachowała, totalnie nieprofesjonalnie!!! Zarząd tvn powinien jej podziekować i odsunąć na boczek. Bardzo brzydkie zachowanie w stosunku do gościa, kimkolwiek on by był!
      A kiedyś ja nawet lubiłam.....żal!
    • wesola_wdoowka Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 10:38
      Zgadzam się z każdym słowem.
      Gdy już jej zabrakło argumentów to rzuciła: A jak pan wygląda w tych okularkach!

Okazuje się, że nagle dziennikarzom przeszkadza gość w ciemnych okularach. A Hołdys w kapeluszu jeszcze może czy już od wczoraj nie?

Widać wyraźnie prywatną wojenkę między TVN a Rutkowskim. Jadą po nim okrutnie ale jednocześnie ochoczo korzystają z jego nagrań. To oni stworzyli Rutkowskiego ale uczeń przerósł chyba mistrza. Kamerki do przesłuchań były z SE a nie z TVN więc zaczęła się jazda... Kto wie, może TVN nie dogadał się z Rutkowskim w kwestii pierszenstwa do publikacji materiałów? Może chcieli mieć wyłączność na "ekskluzywne przyznanie się do winy"...

Kolenda pokazało dno standardów dziennikarstwa.
      • ankas4 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 11:08
        Powinna go przeprosić za te okularki, to było tak żenujące, ze nie pamiętam w dziennikarstwie takiego popisu! wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd , ja mam tylko nadzieję, ze sprawa nie zostanie pozamiatana pod dywan i jutro gazety opisza to super 'profesjonalne" dziennikarstwo, no chyba, ze P.kATarzyna bedzie chroniona przez swoje środowisko, jako pierwsza intelektualistka dziennikarstwa!
        • kol.3 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 11:58
          Taaa? To ona uchodziła za intelektualistkę? Nigdy bym nie podejrzewała.
        • ninek04 Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 18:18
          Do tej pory oceniałam ja jako profesjonalna dziennikarke ale wczorajsza rozmowę oglądałam z zazenowaniem , jej zachowanie przekroczyło wszelkie normy , wstyd, ale pewnie nawet nie zostanie upomniana
        • easz Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 22:48
          Monice O. lepsze rzeczy uchodziły i nie tylko jej, nie wspomnę już o politykach. Jeśli to takie obciachowe, to raczej powinno się nad tym zamilknąć, bo rzeczywiście wstyd. Zresztą dosyć już chyba rwetesu wokół tej sprawy, całej sprawy, jeszcze takie cuda potrzebne?
    • niebieskie.oko Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 13:22
      az sie zalogowalam, aby dolozyc swoje "3 grosze".
      Pani Kolendzie-Zaleskiej juz dziekujemy za brak profesjonalizmu, chamstwo i prostactwo.
      Reprezentuje stacje, ktora wylansowala Rutkowskiego, pokazywali wszystkie jego konferencje prasowe, ba byli pierwsi, ktorzy pokazali malo etyczny film z przyznania sie matki , nawet "obrobili" filmik, aby wszystko bylo czytelne. Potem zapraszaja go do studia, aby... no wlasnie po co go zapraszaja na rozmowe? Widzowie nie sa zaintereswani emocjami i pogladami pani dziennikarki! Ona miala tylko prowadzic program! Widzowie chcieli poznac co ma do powiedzenia policja i pan Rutkowski. Pan komisarz Sokolowski w tym programie nawet niewiele mogl sie wypowiedziec, bo glownie bylismy swiadkami pyskowki Kolendy- Zaleskiej i Rutkowskiego.
      Zenujacy poziom dziennikarski. Nie sadze, aby Kolenda- Zaleska za to odpowiedziala. Za to my mozemy glosowac inaczej, przelaczajac na inna stacje...
      • easz Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 22:42
        Prawdopodobnie po to go zaprosili i tak potraktowali, żeby wobec wszystkich tych pierszeństw w niusowaniu, które opisujesz umyć sobie trochę rączki, bo co rusz się pojawiają już głosy, że media zachowały się wyjątkowo nieetycznie, kolejny już raz i to nie jakiś tam superexpres. Najlepszą obroną atak itd.
        Nie, myślę, że jej nerwy puściły, a zaprosili, bo to sie ogląda, ludzie chcą pana R., kontrowersyjnego w tej chwili mniej jedynie od tej dziewczyny - dla jednych bohater, dla innych łobuz, ale zawsze po skrajnościach. To się sprzedaje, jak każda sensacja i kontrowersja, matko, żadne odkrycie.
    • reniatoja Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 05.02.12, 17:24
      Zachowanie pani redaktor skandalicznie. Skoro kogos się nie szanuje, nie uważa, ze robi cokolwiek wartościowego, w dodatku uważa sie, ze zachowuje się nieetycznie to się go po prostu nie zaprasza do studia.

• obraza.uczuc.religijnych Dajcie jej spokój, niewierni!!! 08.02.12, 09:29
      Pani Kolenda obsługiwała wszystkie pielgrzymki ukochanego przyw.... tzn. ukochanego JP2 do Ojczyzny więc jest rozgrzeszona ze wszystkiego!!!!
    • pepsic Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 17.02.12, 11:32
      Jak nie przepadam za p. Kolendą-Zalewską, to nie mogę odmówić jej racji w przytoczonej rozmowie, choć z drugiej strony podzielam argumenty, że dziennikarzowi nie przystoi taka postawa. A zbawiciela jakoś mi wcale nie żal. Eh, gdzie się podziali się obrońcy savoir - vivre, kiedy red. Lis przesłuchiwał i niegrzecznie atakował J.Kaczyńskiego, bo poza sympatykami PiS mało kto się wychylał.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 17.02.12, 12:25
        To pewnie ty, jako przecież obiektywna niesympatyczka PiS, też się pewnie nie wychylałaś.
        • pepsic Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 17.02.12, 14:39
          Jakiś argument zamiast ironii ?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 22.02.12, 12:16
            A po co skoro ty nie miałaś żadnych?
            • pepsic Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 22.02.12, 17:37
              Argumenty na potwierdzenie czego? Odnosząc się do przedmiotu wątku wyraziłam pozytywną opinię, co do racji pani Kolendy, jednocześnie negując jej zachowanie jako dziennikarki. Więc przyjmij to bądź nie do wiadomości, a nie atakuj na oślep.
    • eugeniuszsikorski Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 23.02.12, 01:37
      Kolenda zachowała się jak trzej tenorzy: Gembarowski, Lis i Kolenda-Zaleska. Gembarowski zaatakował w rozmowie Mariana Krzaklewskiego w przeddzień wyborów. Po tej aresywnej rozmowie Gembarowski stracił pracę w TVP. T. Lis zaatakował w ten sam sposób Jarosława Kaczyńskiego w ostatnim programie przed wyborami . Kolenda zaatakowała Krzysztofa Rutkowskiego.

Czekamy kiedy Kolenda-Zaleska zaprosi do programu dyrektora programowego TVN E. Miszczaka albo kogoś z dyrekcji TVN i naskoczy na niego, za wyemitowanie w telewizji przyznania się Katarzyny W. ? Czy Kolenda zaprosi czy okaże się dziennikarską hipokrytką ?
      • pepsic Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 23.02.12, 12:08
        Ja chciałabym, żeby zaprosiła pana premiera (oby żył wiecznie) i przepytała na okoliczność podwyższenia wieku emerytalnego do 67 lat.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 23.02.12, 12:23
          A ja chciałbym żeby jeszcze ta rozmowa z premierem była nagrana poprzedniego dnia wieczorem w domu premiera i żeby została odtworzona z samego rana jako rozmowa "na żywo" pełna niesamowicie trudnych pytań niczym w wywiadach Michała Karnowskiego z Jarosławem Kaczyńskim (kanclerzem).
          • pepsic Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 23.02.12, 13:23
            W każdym bądź razie miło, że sięgasz do drugiego obiegu, do mediów niezależnych:)
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 23.02.12, 13:33
              Hehehe, niezależnych...
    • vasilip Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 01.03.12, 06:23
      Niestety wczoraj znów wystapiła sobie na ekranie TVN24. (chyba "fakty po faktach")
      • stara_dominikowa Re: Skandaliczne zachowanie P.Kolendy-Zaleskiej! 01.03.12, 11:30
        Widziałam sam początek rozmowy i wydaje mi się, że nie pamiętała jak nazywa się jej rozmówca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka