Dodaj do ulubionych

Polsat Cyfrowy

09.02.12, 10:46
Witam, ma ktoś jakieś doświadczenia z tą telewizją? Rozważam zakup abonamentu ale jeszcze istnieją pewne wątpliwości...
Obserwuj wątek
    • mir123bych Re: Polsat Cyfrowy 11.02.12, 12:27
      my sie z niego wycofujemy, wypowiadamy umowę i bierzemy enkę, jak dla mnie za dużo kanałów obcojęzycznych za bardzo wysoki abonament
    • motylkowa07 Re: Polsat Cyfrowy 11.02.12, 17:23
      A czy ktoś sie orientuje czy u nich jest dostepne HBO ?
      Tak naprawde to najbardziej zależy mi na tym programie, tylko szukam jakiegoś tańszego pakietu.
      • robsonos Re: Polsat Cyfrowy 13.02.12, 11:31
        motylkowa07 napisała:

> A czy ktoś sie orientuje czy u nich jest dostepne HBO ?
        > Tak naprawde to najbardziej zależy mi na tym programie, tylko szukam jakiegoś t
        > ańszego pakietu.

U nich? Tzn. gdzie? W n-ce zdaje się, że jest przez jakiś czas w prezencie.
        Najlepiej zajrzy do ofert platform.
        • tytus.wag Re: Polsat Cyfrowy 18.02.12, 17:02
          podejrzewam że może być dostępne w ramach 3 miesięcy za free najlepiej sprawdź bezpośrednio na ich stronie n.pl
    • dziala_nawalony Re: Polsat Cyfrowy 19.02.12, 21:36
      mialem i dziekuje, za duzo bzdetnych kanalow obcojezycznych, mnostwo sportowych i teleburdele. I na koniec tandetne dekodery sypia sie rowno po 24 m-cach. Teraz cyfra plus no tez mam pare zastrzezen,ale to juz raczej drobiazgi. fajnie mozna dobrac pakiety filmowe wiele kanalow filmowych /darmowych/ ktorych w polsacie nie zobaczysz.
      • robsonos Re: Polsat Cyfrowy 20.02.12, 10:34
        dziala_nawalony napisał:

> mialem i dziekuje, za duzo bzdetnych kanalow obcojezycznych, mnostwo sportowyc
        > h i teleburdele. I na koniec tandetne dekodery sypia sie rowno po 24 m-cach. Te
        > raz cyfra plus no tez mam pare zastrzezen,ale to juz raczej drobiazgi. fajnie m
        > ozna dobrac pakiety filmowe wiele kanalow filmowych /darmowych/ ktorych w pols
        > acie nie zobaczysz.

Dlatego masz wybór platform, każda ma nieco inna oferte. Wiele osób lubi obce kanały, ja w sumie wybrałbym platformę z dużą ilością polskich kanałów.
        • tytus.wag Re: Polsat Cyfrowy 22.02.12, 21:53
          ja postanowiłem że w końcu chce mieć dekoder HD z nagrywarką HDD i nikt mnie od tego planu nie odwiedzie!
          • cinosa Re: Polsat Cyfrowy 29.02.12, 13:26
            polecam skusić się na monsterboxa w N- ma dysk o poj. 1TB jest szybki i funkcjonalny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka