ursus104 09.02.12, 10:46 Witam, ma ktoś jakieś doświadczenia z tą telewizją? Rozważam zakup abonamentu ale jeszcze istnieją pewne wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mir123bych Re: Polsat Cyfrowy 11.02.12, 12:27 my sie z niego wycofujemy, wypowiadamy umowę i bierzemy enkę, jak dla mnie za dużo kanałów obcojęzycznych za bardzo wysoki abonament Odpowiedz Link Zgłoś
motylkowa07 Re: Polsat Cyfrowy 11.02.12, 17:23 A czy ktoś sie orientuje czy u nich jest dostepne HBO ? Tak naprawde to najbardziej zależy mi na tym programie, tylko szukam jakiegoś tańszego pakietu. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Polsat Cyfrowy 13.02.12, 11:31 motylkowa07 napisała: > A czy ktoś sie orientuje czy u nich jest dostepne HBO ? > Tak naprawde to najbardziej zależy mi na tym programie, tylko szukam jakiegoś t > ańszego pakietu. U nich? Tzn. gdzie? W n-ce zdaje się, że jest przez jakiś czas w prezencie. Najlepiej zajrzy do ofert platform. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.wag Re: Polsat Cyfrowy 18.02.12, 17:02 podejrzewam że może być dostępne w ramach 3 miesięcy za free najlepiej sprawdź bezpośrednio na ich stronie n.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Polsat Cyfrowy 19.02.12, 21:36 mialem i dziekuje, za duzo bzdetnych kanalow obcojezycznych, mnostwo sportowych i teleburdele. I na koniec tandetne dekodery sypia sie rowno po 24 m-cach. Teraz cyfra plus no tez mam pare zastrzezen,ale to juz raczej drobiazgi. fajnie mozna dobrac pakiety filmowe wiele kanalow filmowych /darmowych/ ktorych w polsacie nie zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Polsat Cyfrowy 20.02.12, 10:34 dziala_nawalony napisał: > mialem i dziekuje, za duzo bzdetnych kanalow obcojezycznych, mnostwo sportowyc > h i teleburdele. I na koniec tandetne dekodery sypia sie rowno po 24 m-cach. Te > raz cyfra plus no tez mam pare zastrzezen,ale to juz raczej drobiazgi. fajnie m > ozna dobrac pakiety filmowe wiele kanalow filmowych /darmowych/ ktorych w pols > acie nie zobaczysz. Dlatego masz wybór platform, każda ma nieco inna oferte. Wiele osób lubi obce kanały, ja w sumie wybrałbym platformę z dużą ilością polskich kanałów. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.wag Re: Polsat Cyfrowy 22.02.12, 21:53 ja postanowiłem że w końcu chce mieć dekoder HD z nagrywarką HDD i nikt mnie od tego planu nie odwiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
cinosa Re: Polsat Cyfrowy 29.02.12, 13:26 polecam skusić się na monsterboxa w N- ma dysk o poj. 1TB jest szybki i funkcjonalny Odpowiedz Link Zgłoś