ariwederczi 12.06.04, 08:21 Trzeba uwolnić kraj od SamoOBORY... Kto chce zostać członkiem lub sympatykiem? Czekam na wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 12.06.04, 09:54 ja podpisuje się rękoma i nogami, biało-czerwonym krawatom mówimy stanowcze NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka901 Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS IP: *.wroc.zigzag.pl 12.06.04, 11:39 Ja się przyłączam! Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 12.06.04, 17:27 Do źródeł SPS: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=13368818 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwiec Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 23:09 wywiad z posłanką samobrony gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html ftp://nm.dz.com.pl/wywiad.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 13.06.04, 11:31 mnie tez prosze wpisac... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 13.06.04, 11:59 Gość portalu: złośliwiec napisał(a): > wywiad z posłanką samobrony O...! Moja Mamusiu kochana!!! :-(( Przeczytałam wywiad do połowy. Więcej się nie udało. To strrrrrrrrrrrrrrraszne!!!!! Ludzie? Czy nasz koniec jest bliski???! Skąd oni biorą to badziewie samoobronno-krawatowe'? 'Rozdziobią nas kruki, wrony ...' Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 13.06.04, 11:48 Zdecydowanie jestem za. Wpisuję się w struktury SS - Stop Samoobronie! :) Precz z czerwono - białymi krawatami. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS 13.06.04, 15:20 Witam :)) jestem ZA_interesowana, jako rolniczka/farmerka/ staje do szeregu z godziwym sprzetem rasy BRONA, sierp i widly do gnoju - troche podrdzewiale.!!! Marze o przetestowaniu ich na czlonku swojego regionu wyborczego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: Samoobrona przed Samoobroną -- DOŁĄCZ DO NAS IP: *.it / 62.233.189.* 13.06.04, 15:55 nie przesadzajcie , rządzic i tak nie będą a smiać sie trzeba miec z czego ja np zastanawiam sie przed jakim to wyzyskiem sam się bronił startujący z ramienia samoobrony w Lublinie do niedawna (wycofał sie- smiertelnie potrącił pieszego) Jarosław Urban -koles , który jest wascicielem kupy kamienic, kilku biznesów, głownym inwestorem budowanego kompleksu handlowego w lublinie Odpowiedz Link Zgłoś