Dodaj do ulubionych

Żenujący komentator meczu w ME2004

12.06.04, 20:00
Grzegorz Mielcarski - z której osiedlowej kablówki tvp wzięła tego gościa ze
szczękościskiem??? nieznającego gramatyki języka polskiego??? on ma brać kasę
za komentatorkę w czasie tegorocznych Europeans???? Nieeeee
Obserwuj wątek
    • Gość: jagermaister Re: Żenujący komentator meczu w ME2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:08
      A majlepsze było jak powiedział, że "Doszło do zderzenia piłkarza z
      zawodnikiem..." Ja nie mogę, co za amator.
    • Gość: mal Re: Żenujący komentator meczu w ME2004 IP: *.crowley.pl 12.06.04, 20:12
      Nie zgadzam się z ta opinią. Moim zdaniem Mielcarski wyróżnia się in plus na tle ludzi piłki, których miałem okazję słuchac przy okazji transmisji. Jest elokwentny, dużo widzi na boisku, umie się tymi obserwacjami podzielić. Nie sadzi smętnych banałów jak 99 procent wpółkomentujących. Jak dla mnie jest OK i tak trzymać. Przy okazji, showman Gmoch w studiu też jest w porządku, przynajmniej nie dłuży się czas w przerwie i można sie pośmiać.
    • Gość: kibic EURO 2004 Re: Żenujący Internauta "Tygryseq1984" IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.06.04, 20:49
      Grzegorz Mielcarski to nie komentator lokalnej kablówki tylko były reprezentant
      Polski i gracz FC Porto - i nawet jeżeli 1984 to rok Twojego urodzenia to
      jeżeli taki z Ciebie koneser piłkarskich widowisk to powinieneś to wiedzieć...

Pokory, troszeczkę jełopku ! a jak Ci szkoda kasy, którą Mielcarski dostanie za
      wiedzę i fachowy komentarz to zagraj w Lotto - tylko szczękościsku nie dostań
      jak nie wygrasz...

" You will never walk alone " - Anglia mistrzem
    • stefanka Re: Żenujący komentator meczu w ME2004 12.06.04, 20:55
      tygryseq1984 napisała:

> Grzegorz Mielcarski - z której osiedlowej kablówki tvp wzięła tego gościa ze
      > szczękościskiem??? nieznającego gramatyki języka polskiego??? on ma brać kasę
      > za komentatorkę w czasie tegorocznych Europeans???? Nieeeee
      Jak sie nie znasz na pilce noznej to nie krytykuj. Mielcarski jest zawodowym
      pilkarzem, bylym reprezentantem polski i graczem FC Porto. Jest zaproszony jako
      ekspert i na pewno ma cos do powiedzenia na temat gry na boisku. A ze to sa
      chyba jego poczatki w tej roli to moze popelniac bledy jezykowe. A moze po
      prostu nie jest tak wygadany, wyksztalcony i medialny jak np. Jacek Bednarz,
      ktorego nawiasem mowiac Mielcarski zastapil w programach komentujacych polska
      lige na Canal +.
      Pozdrawiam mimo wszystko.
      • Gość: burp Re: tygryseq1984 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:10
        Nie każdy jest takim profesjonalista jak Ty.
        I to od strzału...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka