Dodaj do ulubionych

Bitwa na głosy i Zamachowski

24.04.12, 18:21
Po pierwsze Z. Zamachowski nie pasuje zupełnie do programu Bitwa na głosy i nie zna się na muzyce, a po drugie nie wiem komu, ale stara się przypodobać. Może małolatom? Program ten jest realizowany przez publiczną TVP 2 opłacaną m.in. z naszego abonamentu. Jakim prawem więc szanowny pan Zamachowski używa takich słów jak: szacun i wykon? To jest obrzydliwe, że można bezkarnie niszczyć tak piękny polski język i jeszcze brać za to pieniądze. patriotka
Obserwuj wątek
    • wiotka_trzpiotka Re: Bitwa na głosy i Zamachowski 24.04.12, 19:41
      cieszy mnie, że nie oglądam tego programu
      próbowałam, ale poniżej pewnego poziomu żenady dostaję strasznych krost na twarzy co psuje mój poziom cudności
      więc panu Z mówię nie
      i jest to kolejny powód ku niepłaceniu abonamentu
      amen
    • maniaczytania Re: Bitwa na głosy i Zamachowski 24.04.12, 20:19
      perkoz4938 napisał(a):

> Po pierwsze Z. Zamachowski nie pasuje zupełnie do programu Bitwa na głosy i nie zna się na muzyce

Hmm, mnie sie wydaje, ze jednak zna sie na muzyce o wiele bardziej niz jakies 60-70? procent naszego spoleczenstwa. Ukonczyl szkole muzyczna, komponuje, spiewa (moze perkoz4938 za mloda, zeby pamietac "Big Zbig Show"?).
    • adi0075 Zamachowski nie zna sie na muzyce. 15.05.12, 14:39
      To akurat prawda, nie pasowal do tego programu, co z tego ze spiewal, Big Zbig Show itp ale o wspolczesnej muzyce pop i rock nie ma zielonego pojecia.Mam wrazenie ze on tylko Turnaua slucha i Piwnicy pod Baranami.Choc raz blysnal ze zna ELO Ticket to the moon, i chyba zespol Queen tez zna i moze niektore piosenki Rynkowskiego (prywatnie kolegi Zamachowskiego).
      Jakby w tym programie byly piosenki Turnaua to Zamachowski by gadal o wiele wiecej.
    • chcesztomasz Re: Bitwa na głosy i Zamachowski 15.05.12, 17:14
      Zacznijmy od tego, że jedyną właściwą osobą w "żyruuuuu" jest PANI ALICJA. Reszta równie dobrze mogłaby nie istnieć bo tak pieprzą że aż się słabo robi - w ogolę nie na temat o jakiś pierdu pierdu przy okazji wszystko mieszając..i pieniądze ludzi płacących abonament poszły po to że przyszła mama i pan po rozwodzie z sporymi alimentami (zapewne) sobie zarobili za to, że se posiedzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka