Dodaj do ulubionych

Czyżby Andrzej Samson?pedofilia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:00
Czyżby to o niego chodziło? fakty.interia.pl/news?inf=516605
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:22
      Andrzej S. cóż na to wygląda.
      • Gość: Duncan Ale jaja !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:43
        A zgrywał takiego obrońcę moralności, kaznodzieję i wieszcza.
        I proszę ! Wyszło szydło ...
        • olleek Re: Ale jaja !!!!!! 28.06.04, 17:45
          Smierdzi to wszystko i to mocno...Poszedł, wyrzucił zdjecia na smietnik a potem
          jeszcze przy nim stał..
          • Gość: verte Re: Ale jaja !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:50
            olleek napisał:

> Smierdzi to wszystko i to mocno...

No jasne,krasnoludki mu podrzuciły.
            • olleek Re: Ale jaja !!!!!! 28.06.04, 18:27
              Gość portalu: verte napisał(a):

>
              > No jasne,krasnoludki mu podrzuciły.

Nie zakwestionowałem tego że te zdjęcia były u niego...
              Chodzi o to że jezeli facet to zrobił (zwyrol) to raczej krył by sie z tym i
              nie wyrzucał zdjęć do smietnika pod domem a potem sie przy nich krecił po
              przyjezdzie policji..(tak mi sie wydaje). I to smierdzi maksymalnie
    • Gość: konewka Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 18:46
      parę dni temu ktoś pozwolił sobie na głupi dowcip "pedofilski" n/t pewnego
      dziennikarza tv i zostal zrownany z ziemią przez internautow, chociaż
      wielorotnie przepraszal i tlumaczył się... nie pomoglo, zostal wbity w ziemie
      jeszcze mocniej... a teraz jakos nikt nie protestuje, mimo ze nazwisko
      podejrzanego zstalo podane juz w topicu.. wszyscy rzucają sie radosnie
      plotkowac, obmawiac, oczerniać, komentowac... Ja wiem, ze tym razem to nie jest
      dowcip i ze sprawa jest powazna. A mimo to zaskakuje mnie ta
      nieproporcjonalnośc reakcji.
      • Gość: hiarc Re: Nikt się nie oburza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:30
        Gość portalu: konewka napisał(a):

> parę dni temu ktoś pozwolił sobie na głupi dowcip "pedofilski" n/t pewnego
        > dziennikarza tv i zostal zrownany z ziemią przez internautow, chociaż
        > wielorotnie przepraszal i tlumaczył się...

Bo był tylko szarym inernautą a nie autorytetem w dziedzinie psychologii.
        Sławnego dyrygenta też bronili rodzice krzywdzonych przez niego dzieci
        bo to wielki maestro był przez duże M.
        • Gość: konewka Re: Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 19:42
          > Bo był tylko szarym inernautą a nie autorytetem w dziedzinie psychologii.
          > Sławnego dyrygenta też bronili rodzice krzywdzonych przez niego dzieci
          > bo to wielki maestro był przez duże M.

Co ty wygadujesz? kto tu broni A.S? ja widze że wszyscy sie na niego rzucili i
          nikt nie ma pretensji do autora wątku że podal imie i nazwisko podejrzanego...
          a to przecież nie jest dowcip, to poważna sprawa....w ogole nie zrozumiales co
          napisałem, przeczytaj jeszcze razs.

• Gość: bokaj Re: Nikt się nie oburza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:43
          byłem jednym z tych, którzy "zrównywali z ziemią" internautkę, która inicjały
          podane w newsie pozwoliła sobie skojarzyć z konkretną znana osobą.
          wówczas internautka ewidentnie - moim zdaniem - nadużyła fantazji robiąc wredne
          świństwo niewinnej, a wymienionej przez nią z imienia i nazwiska osobie.

tutaj nie ma mowy o jakiejkolwiek fantazji: tvn i tvp pokazują sylwetkę
          Andrzeja S., nawet fragmenty jego wypowiedzi słychać w tle...
          kto interesował się psychologami w mediach, zwłaszcza tymi popularnymi - od
          razu rozpoznał osobę: tutaj żaden anonimowy internauta nie rozbujał swej
          fantazji, nikt nie został pomówiony tylko z powodu zbiezności inicjałów...

mam nadzieję, że - droga konewko - widzisz jednak różnicę!
          pozdr.
          • Gość: konewka Re: Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 20:21
            oczywiście że widzę róznicę, ale widzę też hipokrytów na tym forum...
    • Gość: no-nie! Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.04, 20:26
      ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=760
      • Gość: telewizja a ja protestuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:09
        A ja roznicy nie widze. Zgadzam sie z konweka. Tyle razy pisalam nie
        wyprzedzajcie sadow. Dopoki czlowiekowi niczego nie udowodniono na szafujcie
        jego nazwiskiem na forum! Domyslac sie to jedno, podawac to jako oczywistosc to
        drugie. Uparcie i bez skutku niestety prostestuje przeciwko takim metodom. Bez
        wzgledu na to kogo sprawa dotyczy!
      • Gość: telewizja a ja protestuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:09
        A ja roznicy nie widze. Zgadzam sie z konweka. Tyle razy pisalam nie
        wyprzedzajcie sadow. Dopoki czlowiekowi niczego nie udowodniono nie szafujcie
        jego nazwiskiem na forum! Domyslac sie to jedno, podawac to jako oczywistosc to
        drugie. Uparcie i bez skutku niestety prostestuje przeciwko takim metodom. Bez
        wzgledu na to kogo sprawa dotyczy!
      • Gość: telewidzka a ja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:10
        wybaczcie wyslalo sie 2 razy i ze zlosci zle sie podpisalam to bylam ja -
        telewidzka
    • Gość: sffinx Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.core.lanet.net.pl 29.06.04, 00:53
      Rzeczywiści aż się wierzyć nie chce.
      Ale jeżeli już opublikowali i potwierdza to prokuratura to muszą mieć mocne papiery.

Ciekawe ile jeszce takich autorytetów nie wpadło ?
      • Gość: m ano IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 29.06.04, 08:24
        jasne ze Andrzej S.

dla porownania

se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=9122&scroll_article_id=9122&layout=1&forum
        _id=24076&page=text&list_position=1

ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=760
        • johnny_tomala Re: ano 29.06.04, 08:44
          o co się kłócicie? przecież ewidentnie pokazywali tego sa coś tam coś tam , był
          znany facio i nawet jak mu gębę zamazali to szło go rozpoznać. ale rzecz raczej
          w tym co on robił koło śmietnika i po kiego pozbywał się takich materiałów w
          takkretyński sposób. od psychologa można by wymagać wiecej inteligencji,dlatego
          tez uważam że coś tu nie gra a co to śledztwo wykaże i nie ma na razie o co
          rabanu robić.
          • Gość: KIRA Re: ano IP: *.crowley.pl 29.06.04, 09:16
            No nie wiem a moze myslął że to tak proste ( wyrzycenie na smietnik) że nikt
            tego nie znajdzie. Kręcenie się koło smietnika mogło byc wyjsciem na przeciw
            pewna linia obrony....
            Może rzeczywiście coś smierdzi, nie chce nikogo oskarżać już tu i teraz ale
            postawiano mu zarzuty, wiec jednak jakies dowody są, musza być jaieś poszlaki
            na których się opieraja ze wnioskuja o tymczasowy areszt....
            Okropne to poprostu i obojetnie czy jest winny czy nie, sprawa musi byc
            dokładnie zbadana
    • Gość: Toja Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.gda.ids.pl 29.06.04, 09:23
      A może on na tym smietniku znajdował te zdjęcia i zabierał je do domu. Moze
      wtedy był w trakcie wnoszenia kolejnej partii?
    • Gość: esscort Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 09:38
      troche sie powtarzam (z innego forum), ale trudno:
      Jeżeli wielu ludzi upiera się, że A.S. nie mógł być pedofilem, to jedyne
      racjonalne wytłumaczenie jest takie: grupa osob przygotowała prowokację, by
      ośmieszyc media, prokuraturę, tzw. opinię publiczną, by pokazać, w jaki
      sposób z uczciwego człowieka można zrobić potwora, z jaką łatwoscią wydaje
      się sądy, niszczy człowieka itp. Otóż A.S. może mieć świadków, niezbite
      dowody, by całą aferę - gdy osiągnie apogeum - efektownie skompromitować.
      Taki "eksperyment" dałby wielki rozgłos inicjatorom. Natomiast media, fora
      internetowe, magle, tzw. ulica nastepnym razem z większą ostrożnością
      ferowałyby wyroki. W dodatku niektóre tytuły, rozgłosnie, stacje
      telelewizyjne łatwo obecnie byłoby oskarzyc o zniesławienie i wygrać duże
      odszkodowanie, które np. zostałoby przekazane na szlachetny cel.

• Gość: aśka Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 10:24
        Gratuluję teorii spiskowej!!!!
        • tropiciel_blednego_aha Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 11:19
          Jeszcze jest niejaki Boguslaw Sobczuk - aktor
          tiny.pl/qnz
          tiny.pl/qkhobzydliwosc!!
          • tropiciel_blednego_aha Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 11:19
            tropiciel_blednego_aha napisał:

> Jeszcze jest niejaki Boguslaw Sobczuk - aktor
            > tiny.pl/qnz
            > tiny.pl/qkhobzydliwosc!!
            >
            sorka
            tiny.pl/qkh
            • Gość: gosia Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:03
              te, tropiciel - ta sprawa też nie jest wyjaśniona, a łatwo Cię będzie znaleźć i
              oskarżyć o podawanie czyichś danych publicznych w takim kontekście, boś się
              zalogował(-a)
              kolejny oszołom...
              • Gość: Ktoś Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.acn.pl 29.06.04, 12:15
                No i co z tego,że się zalogował ?
              • Gość: niezalogowany Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:21
                A Ty Gośka co tu jakieś ubeckie metody wynajdujesz i straszysz,że ma być
                cicho,bo go znajdą i zamkną .Tatuś z dziadusiem wpoili takie zasady?Przeczysz
                sama sobie bo z jednej strony obiektywizm i oczekiwanie na prawdę a z drugiej
                za mordę tych co głośno mówią i do kryminału.
                • moc_ca niezalogowany 29.06.04, 12:59
                  Gość portalu: niezalogowany napisał(a):

> A Ty Gośka co tu jakieś ubeckie metody wynajdujesz i straszysz,że ma być
                  > cicho,bo go znajdą i zamkną .Tatuś z dziadusiem wpoili takie zasady?Przeczysz
                  > sama sobie bo z jednej strony obiektywizm i oczekiwanie na prawdę a z drugiej
                  > za mordę tych co głośno mówią i do kryminału.

Może Gośka tylko ostrzega, tak z dobrego serca? czego sie rzucasz jej do gardla
                  obrażając tatusia i dziadziusia?
                  Może , wzorem mediow, zbyt łatwo wierzymy, wałkujemy, wymieniamy nazwiska ..?
                  Więcej wiary w człowieka, please.
              • Gość: g Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:41
                ale tu już były takie wątki, dajcie sobie spokój
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=13667595&a=13667595
    • tuhanka Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 17:17
      Zanim wydacie na kogos wyrok, przeczytajcie to:

polityka.onet.pl/162,1171533,1,0,2458-2004-26,artykul.html

W ktoryms poscie ktos wspomnial Boguslawa Sobczuka - czlowieka, na ktorego
      media tez wyrok wydaly, bo slawny i byl material na sensacje. O tym, ze zarzuty
      sa watpliwe i nawet prokuratura nie jest przekonana do konca o winie, to juz
      jest cicho. I kto wie, czy podobna sytuacja nie jest z Samsonem. Facet moze byc
      niewinny, ale wyrok wydany z gory. Nawet jesli go uniewinnia, to bedzie juz
      nosil pietno.
      • Gość: chivas_regal Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:43
        w tvn tak go pokazali 'zamazanego',że niktby go nie rozpoznał...

ciekawe czy to prawda?czy może sezon ogórkowy i dorabianie gęby?
      • Gość: gosia Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:41
        Właśnie o tym wczesniej pisałam, ale człowiek, który podał to info, podsumował
        mnie tak fajnie, że nawet nie chciało mi się mu odpowiadać. Więcej dystansu,
        ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka