Gość: jajaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:00 Czyżby to o niego chodziło? fakty.interia.pl/news?inf=516605 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:22 Andrzej S. cóż na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Ale jaja !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:43 A zgrywał takiego obrońcę moralności, kaznodzieję i wieszcza. I proszę ! Wyszło szydło ... Odpowiedz Link Zgłoś
olleek Re: Ale jaja !!!!!! 28.06.04, 17:45 Smierdzi to wszystko i to mocno...Poszedł, wyrzucił zdjecia na smietnik a potem jeszcze przy nim stał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Ale jaja !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:50 olleek napisał: > Smierdzi to wszystko i to mocno... No jasne,krasnoludki mu podrzuciły. Odpowiedz Link Zgłoś
olleek Re: Ale jaja !!!!!! 28.06.04, 18:27 Gość portalu: verte napisał(a): > > No jasne,krasnoludki mu podrzuciły. Nie zakwestionowałem tego że te zdjęcia były u niego... Chodzi o to że jezeli facet to zrobił (zwyrol) to raczej krył by sie z tym i nie wyrzucał zdjęć do smietnika pod domem a potem sie przy nich krecił po przyjezdzie policji..(tak mi sie wydaje). I to smierdzi maksymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konewka Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 18:46 parę dni temu ktoś pozwolił sobie na głupi dowcip "pedofilski" n/t pewnego dziennikarza tv i zostal zrownany z ziemią przez internautow, chociaż wielorotnie przepraszal i tlumaczył się... nie pomoglo, zostal wbity w ziemie jeszcze mocniej... a teraz jakos nikt nie protestuje, mimo ze nazwisko podejrzanego zstalo podane juz w topicu.. wszyscy rzucają sie radosnie plotkowac, obmawiac, oczerniać, komentowac... Ja wiem, ze tym razem to nie jest dowcip i ze sprawa jest powazna. A mimo to zaskakuje mnie ta nieproporcjonalnośc reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiarc Re: Nikt się nie oburza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:30 Gość portalu: konewka napisał(a): > parę dni temu ktoś pozwolił sobie na głupi dowcip "pedofilski" n/t pewnego > dziennikarza tv i zostal zrownany z ziemią przez internautow, chociaż > wielorotnie przepraszal i tlumaczył się... Bo był tylko szarym inernautą a nie autorytetem w dziedzinie psychologii. Sławnego dyrygenta też bronili rodzice krzywdzonych przez niego dzieci bo to wielki maestro był przez duże M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konewka Re: Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 19:42 > Bo był tylko szarym inernautą a nie autorytetem w dziedzinie psychologii. > Sławnego dyrygenta też bronili rodzice krzywdzonych przez niego dzieci > bo to wielki maestro był przez duże M. Co ty wygadujesz? kto tu broni A.S? ja widze że wszyscy sie na niego rzucili i nikt nie ma pretensji do autora wątku że podal imie i nazwisko podejrzanego... a to przecież nie jest dowcip, to poważna sprawa....w ogole nie zrozumiales co napisałem, przeczytaj jeszcze razs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Nikt się nie oburza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:43 byłem jednym z tych, którzy "zrównywali z ziemią" internautkę, która inicjały podane w newsie pozwoliła sobie skojarzyć z konkretną znana osobą. wówczas internautka ewidentnie - moim zdaniem - nadużyła fantazji robiąc wredne świństwo niewinnej, a wymienionej przez nią z imienia i nazwiska osobie. tutaj nie ma mowy o jakiejkolwiek fantazji: tvn i tvp pokazują sylwetkę Andrzeja S., nawet fragmenty jego wypowiedzi słychać w tle... kto interesował się psychologami w mediach, zwłaszcza tymi popularnymi - od razu rozpoznał osobę: tutaj żaden anonimowy internauta nie rozbujał swej fantazji, nikt nie został pomówiony tylko z powodu zbiezności inicjałów... mam nadzieję, że - droga konewko - widzisz jednak różnicę! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konewka Re: Nikt się nie oburza? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 20:21 oczywiście że widzę róznicę, ale widzę też hipokrytów na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-nie! Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.04, 20:26 ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewizja a ja protestuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:09 A ja roznicy nie widze. Zgadzam sie z konweka. Tyle razy pisalam nie wyprzedzajcie sadow. Dopoki czlowiekowi niczego nie udowodniono na szafujcie jego nazwiskiem na forum! Domyslac sie to jedno, podawac to jako oczywistosc to drugie. Uparcie i bez skutku niestety prostestuje przeciwko takim metodom. Bez wzgledu na to kogo sprawa dotyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewizja a ja protestuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:09 A ja roznicy nie widze. Zgadzam sie z konweka. Tyle razy pisalam nie wyprzedzajcie sadow. Dopoki czlowiekowi niczego nie udowodniono nie szafujcie jego nazwiskiem na forum! Domyslac sie to jedno, podawac to jako oczywistosc to drugie. Uparcie i bez skutku niestety prostestuje przeciwko takim metodom. Bez wzgledu na to kogo sprawa dotyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka a ja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 23:10 wybaczcie wyslalo sie 2 razy i ze zlosci zle sie podpisalam to bylam ja - telewidzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sffinx Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.core.lanet.net.pl 29.06.04, 00:53 Rzeczywiści aż się wierzyć nie chce. Ale jeżeli już opublikowali i potwierdza to prokuratura to muszą mieć mocne papiery. Ciekawe ile jeszce takich autorytetów nie wpadło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ano IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 29.06.04, 08:24 jasne ze Andrzej S. dla porownania se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=9122&scroll_article_id=9122&layout=1&forum _id=24076&page=text&list_position=1 ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=760 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: ano 29.06.04, 08:44 o co się kłócicie? przecież ewidentnie pokazywali tego sa coś tam coś tam , był znany facio i nawet jak mu gębę zamazali to szło go rozpoznać. ale rzecz raczej w tym co on robił koło śmietnika i po kiego pozbywał się takich materiałów w takkretyński sposób. od psychologa można by wymagać wiecej inteligencji,dlatego tez uważam że coś tu nie gra a co to śledztwo wykaże i nie ma na razie o co rabanu robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ano IP: *.crowley.pl 29.06.04, 09:16 No nie wiem a moze myslął że to tak proste ( wyrzycenie na smietnik) że nikt tego nie znajdzie. Kręcenie się koło smietnika mogło byc wyjsciem na przeciw pewna linia obrony.... Może rzeczywiście coś smierdzi, nie chce nikogo oskarżać już tu i teraz ale postawiano mu zarzuty, wiec jednak jakies dowody są, musza być jaieś poszlaki na których się opieraja ze wnioskuja o tymczasowy areszt.... Okropne to poprostu i obojetnie czy jest winny czy nie, sprawa musi byc dokładnie zbadana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.gda.ids.pl 29.06.04, 09:23 A może on na tym smietniku znajdował te zdjęcia i zabierał je do domu. Moze wtedy był w trakcie wnoszenia kolejnej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 09:38 troche sie powtarzam (z innego forum), ale trudno: Jeżeli wielu ludzi upiera się, że A.S. nie mógł być pedofilem, to jedyne racjonalne wytłumaczenie jest takie: grupa osob przygotowała prowokację, by ośmieszyc media, prokuraturę, tzw. opinię publiczną, by pokazać, w jaki sposób z uczciwego człowieka można zrobić potwora, z jaką łatwoscią wydaje się sądy, niszczy człowieka itp. Otóż A.S. może mieć świadków, niezbite dowody, by całą aferę - gdy osiągnie apogeum - efektownie skompromitować. Taki "eksperyment" dałby wielki rozgłos inicjatorom. Natomiast media, fora internetowe, magle, tzw. ulica nastepnym razem z większą ostrożnością ferowałyby wyroki. W dodatku niektóre tytuły, rozgłosnie, stacje telelewizyjne łatwo obecnie byłoby oskarzyc o zniesławienie i wygrać duże odszkodowanie, które np. zostałoby przekazane na szlachetny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 10:24 Gratuluję teorii spiskowej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 11:19 Jeszcze jest niejaki Boguslaw Sobczuk - aktor tiny.pl/qnz tiny.pl/qkhobzydliwosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 11:19 tropiciel_blednego_aha napisał: > Jeszcze jest niejaki Boguslaw Sobczuk - aktor > tiny.pl/qnz > tiny.pl/qkhobzydliwosc!! > sorka tiny.pl/qkh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:03 te, tropiciel - ta sprawa też nie jest wyjaśniona, a łatwo Cię będzie znaleźć i oskarżyć o podawanie czyichś danych publicznych w takim kontekście, boś się zalogował(-a) kolejny oszołom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.acn.pl 29.06.04, 12:15 No i co z tego,że się zalogował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowany Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:21 A Ty Gośka co tu jakieś ubeckie metody wynajdujesz i straszysz,że ma być cicho,bo go znajdą i zamkną .Tatuś z dziadusiem wpoili takie zasady?Przeczysz sama sobie bo z jednej strony obiektywizm i oczekiwanie na prawdę a z drugiej za mordę tych co głośno mówią i do kryminału. Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca niezalogowany 29.06.04, 12:59 Gość portalu: niezalogowany napisał(a): > A Ty Gośka co tu jakieś ubeckie metody wynajdujesz i straszysz,że ma być > cicho,bo go znajdą i zamkną .Tatuś z dziadusiem wpoili takie zasady?Przeczysz > sama sobie bo z jednej strony obiektywizm i oczekiwanie na prawdę a z drugiej > za mordę tych co głośno mówią i do kryminału. Może Gośka tylko ostrzega, tak z dobrego serca? czego sie rzucasz jej do gardla obrażając tatusia i dziadziusia? Może , wzorem mediow, zbyt łatwo wierzymy, wałkujemy, wymieniamy nazwiska ..? Więcej wiary w człowieka, please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:41 ale tu już były takie wątki, dajcie sobie spokój forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=13667595&a=13667595 Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia 29.06.04, 17:17 Zanim wydacie na kogos wyrok, przeczytajcie to: polityka.onet.pl/162,1171533,1,0,2458-2004-26,artykul.html W ktoryms poscie ktos wspomnial Boguslawa Sobczuka - czlowieka, na ktorego media tez wyrok wydaly, bo slawny i byl material na sensacje. O tym, ze zarzuty sa watpliwe i nawet prokuratura nie jest przekonana do konca o winie, to juz jest cicho. I kto wie, czy podobna sytuacja nie jest z Samsonem. Facet moze byc niewinny, ale wyrok wydany z gory. Nawet jesli go uniewinnia, to bedzie juz nosil pietno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:43 w tvn tak go pokazali 'zamazanego',że niktby go nie rozpoznał... ciekawe czy to prawda?czy może sezon ogórkowy i dorabianie gęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Czyżby Andrzej Samson?pedofilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:41 Właśnie o tym wczesniej pisałam, ale człowiek, który podał to info, podsumował mnie tak fajnie, że nawet nie chciało mi się mu odpowiadać. Więcej dystansu, ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś