Dodaj do ulubionych

Bitwa na głosy

30.09.12, 07:33
wczoraj obejrzałam pierwszy raz ten program chociaż nie w całości. Czy naprawdę znawcą emisji głosu jest Kasia zielinska i wojtek jagielski? Uslyszalam od nich "to było nad dźwiękiem" itd czy ktoś rozumie dobór jury do tego programu ?
Obserwuj wątek
    • anatras3 Re: Bitwa na głosy 30.09.12, 07:40
      Wczoraj obejrzałem w TVN-ie "Bitwę na głosy" i uważam, że jest to świetny program promujący nieznane talenty. Nie wiem, kto ten program wymyślił, być może, że ktoś zza granicy. A wczorajszy odcinek to był prawdziwy wysyp talentów. Chcę tu wspomnieć przede wszystkim o cudownej Eli, drobnej dziewczynie, która przyprawiła mnie o dreszcze śpiewając "Pukając do nieba bram" Boba Dylana w castingu zorganizowanym naprędce przez p. Tomasza "Tytusa" Pukackiego. Dotychczas uważałem, że palma pierwszeństwa w wykonaniu tej piosenki należy do Axela Rose'a z Guns'n'Roses, ale teraz zmieniłem zdanie na korzyść cudownej Eli. Telewizjo, pokazuj od czasu do czasu tę dziewczynę! Może zobaczę ją jeszcze na Youtubie. Chcę wspomnieć też o dziewczynie (zapomniałem imienia), która ma kompleksy z powodu swej urody, zapewne uważając, że ma za wiele ciała. Dziewczyny przy kości, jesteście piękne i pełne ciepła, naprawdę nie przejmujcie się tym!
    • anatras3 Re: Bitwa na głosy 30.09.12, 12:55
      W swojej poprzedniej wypowiedzi popełniłem trzy błędy. Pierwszy to ten, że program "Bitwa na głosy" był pokazywany w TVP2 a nie w TVN-ie. Drugi to ten, że Ela w castingu Titusa (a nie Tytusa) śpiewała nie piosenkę Dylana "Knocking On Heaven's Door" (sprawdziłem wykonanie Rose'a na Youtubie) ale inną, znaną mi ze słyszenia. Może ktoś powie, jaki jest tytuł tej piosenki i pierwszy wykonawca?
    • anatras3 Re: Bitwa na głosy 30.09.12, 13:40
      Oczywiście, Ela śpiewała "We Will Rock You" zespołu Queen napisaną przez Briana Maya.
      • dzidzia_bojowa Re: Bitwa na głosy 30.09.12, 19:00
        Dzisiaj patrzyłam trochę na powtórkę "Bitwy..." i mam tylko jedno pytanie: czy Beata Kozidrak zapomniała się ubrać? Bo widziałam tylko, że ma na sobie jakąś kusą koszulinę i rajstopy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka