Gość: walduś IP: 168.143.113.* 18.03.02, 16:46 Co sądzicie o Boruckim Piotrze ksywa Chemik? Moim zdaniem to spoko koleś i może wygrać. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Borucki Piotr IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 16:58 taki "mietkim robiony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Borucki Piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 17:11 Myślę,że jest trochę nieśmiały,ale w głowie ma lepiej poukłaane niż ta cała banda.On i Ruda to moi kandydaci do zwycięstwa.Są najbardziej "normalni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd "jakiś taki bezpłciowy" ...powiedziała Sabina..... IP: *.pl 18.03.02, 17:14 przecież nie od dziś wiadomo że BB-a wygrywa największy przeciętniak wśród przeciętnych który nikomu się nie naraził, mało się wychylał, nie miał własnego zdania...itd itp...sami wiecie i tak jak J. Dzięcioł jeszcze się czasem wykazywał, gadał mądrze(czasem) tak Marzenka z II edycji okazała się imbecylem totalnym(patrz konkursy sprawdzające wiedzę ogólną)..niczym się nie wykazała i miała WIELKIE szczęście że wcześniej nigdy nie była nominowana....cóż .."głupi ma zawsze szczęście", "trafiło się ślepej kurze ziarno"...."gdzie się dwóch kłóci tam trzeci korzysta" w związku z tym receptą na wygraną jest: -ładnie się uśmiechaj -bądź miły -zapomnij, nie masz własnego zdania -nie wychylaj się -nie wywyższaj się -zupełny brak inicjatywy -nie kłóć się -zawsze wykonuj polecenia Wielkiego Brata -opowiedz jakieś wzruszające historyjki na swój temat -udawaj pobożną/-ego -ubieraj się schludnie, nie ekstrawagancko -nie wygłaszaj kontrowersyjnych poglądów(jak W.Glanc bo cię znienawidzą) -nie wykazuj się inteligencją -PAMIĘTAJ NIE MÓW PRAWDY -różne inne bzdury ........i wgrałeś edycję BB!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Borucki Piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:22 A mnie on sie podoba :) nie tylko dlatego, ze jest podobny do mojego ukochanego, ale wzruszyl mnie tym, ze pral skarpetki Mlodej >:) Poza tym jest nieglupi, co zauwazylam juz w momencie nominacji.. wyczul wtedy tendencje. Bede trzymac za niego kciuki, glownie za to, zeby go ten gluptas Kasia nie poderwala ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: Borucki Piotr 19.03.02, 14:27 no, nie wiem.. może ciut za słaby jak na chłopa dostał w nocha na ringu, nie umiał wejść na ścianę, rowerek - cieniutko ale w głowie chyba trochę powyżej tamtejszej średniej... w sumie - pozytywnie z minusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawkop Re: Borucki Piotr IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 14:35 Zgadzam sie z Metaxa (pozdrawiam serdecznie). Bohater pozytywno - romantyczny, cos w nim siedzi, oczywiscie na tle kolegow wyglada zdecydowanie ciekawie. Nie musi tam zaraz wygrywac wszystkiego, jest dobrym duchem tak jak Picia - do rany przyloz. Tez bym nie chcial zeby to dziewczatko go podrywalo bo jest tepa jakas. Broni sie chlopaczyna dzielnie. A to ze sie nie wychyla i nie ryzykuje wcale nie musi byc oznaka meskosci czy machyzmu. Intelektualista - analityk po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Borucki Piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:57 Milo Cie znow widziec pawkop :) ale nie zgadzam sie, ze to Mloda go podrywa.. mysle, ze miedzy nimi w ogole iskrzy.. On tez wodzi za nia oczami i poszukuje jej towarzystwa.. No coz.. rozumiem, ze mlody mezczyzna, odciety od swojej narzeczonej na wiele tygodni, musi zmagac sie z pokusami ducha i ciala ;))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Borucki Piotr IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.03.02, 14:48 Gość portalu: walduś napisał(a): > Co sądzicie o Boruckim Piotrze ksywa Chemik? > Moim zdaniem to spoko koleś i może wygrać. > > Co sądzicie? Moim zdaniem Piotrek nie wygra. Jest za cichy. Poza tym... hmmm. Kwestia inteligencji. Piotrek określany jest mianem intelektualisty z dwóch powodów: studiuje chemię i jest kulturalny. Cichy, spokojny, taki to się zaraz kojarzy z biblioteką, doktoratem i noblem ;-) Powiem wam szczerze: nie wiem, czy Piotrek jat aż tak inteligentny jak o nim piszą niektórzy. Nie wiem, czy inteligentna osoba byłaby w stanie zamknąć się w klatce na 3 miesiące z dala od książek, gazet, internernetu itp. Wydaje mi się, że rozumny człowiek nie siedziałby w takim programie. Nie wytrzymałby nawet, gdyby popełnił taki błąd. A ja widzę, że Piotrek całkiem dobrze się czuje w tym towarzystwie. Nie zrozumcie mnie źle - nie zarzucam mu głupoty, ale także nie dopatruje się w nim osoby z wysokim IQ. Taka jest chyba tendencja: wystarczy studiować jakąś naukę ścisłą, a już wszyscy mają cię za "piękny umysł". Poza tym czytałam artykuł w Polityce albo we Wprost (nie pamiątam, to było podczas I edycji), że do reality show nie biorą ludzi z wysokim poziomem IQ, bo mogliby ten program rozwalić. Spakować się i wyjść. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Borucki Piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 14:54 Milusia, ladna analiza, gratuluje :) Niemniej, skoro domownicy maja odzwierciedlac przekroj spoleczny, to nie zapominajmy, ze 7% naszego spoleczenstwa ma wyzsze wyksztalcenie ;) uproscimy to w ten sposob, ze te 7 % to inteligenci ;))) a wiec na 14 domownikow jeden powinien byc inteligentem (circa about) :) i to jest wlasnie Piotrek :)))) No bo przeciez nie student Pablo, czy magister Magda... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: Borucki Piotr IP: *.gazetaolsztynska.pl 19.03.02, 15:13 camerton napisał(a): > wykształceni=inteligentni ? Wykształcenie rozwija nas intelektualnie - nie ma się czemu dziwić. Sprawa polega na tym, że Piotrek swoim uśmiechem, kulturą i miłym sposobem bycia - wyrobił sobie wśród widzów opinię "inteligenta". Ktoś wspomniał także o jego rozumnym analizowaniu podczas nominacji. Ludzie, przecież to nie wyznacznik wysokiego poziomu IQ! To jest po prostu sympatyczny facet, trochę słaby kondycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
camerton Re: Borucki Piotr 19.03.02, 15:17 sympatyczny facet słaby kondycyjnie no tak Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Borucki Piotr 19.03.02, 16:13 Popieram Cię milusiu. Chemik to takie niewiadomoco. Nadmiarem inteligencji zdecydowanie moim zdaniem nie grzeszy! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
sabina2 Re: Borucki Piotr 19.03.02, 14:57 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Milusia, ladna analiza, gratuluje :) > Niemniej, skoro domownicy maja odzwierciedlac przekroj spoleczny, to nie > zapominajmy, ze 7% naszego spoleczenstwa ma wyzsze wyksztalcenie ;) uproscimy > to w ten sposob, ze te 7 % to inteligenci ;))) a wiec na 14 domownikow jeden > powinien byc inteligentem (circa about) :) i to jest wlasnie Piotrek :)))) > No bo przeciez nie student Pablo, czy magister Magda... :/ A Keniu ?????? :-))))))))))) Tez jest po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Borucki Piotr 19.03.02, 16:14 No nie wiem, mi się wydaje, iż po prostu kupił stosowny dyplom. Żadnego kolegi ze studiów (a to niedawno było) nie zauważyłem... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawkop Do Metaxy IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 14:59 Metaxa - czy to oficjalne dane z GUS-u? Zaczynam sie bac o przekroj naszego spoleczenstwa. Swoja droga mysle ze Chemik ma podobne usposobienie jak Wojtek I. z II edycji. Taki.... dobry czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
sabina2 Re: Do Metaxy 19.03.02, 15:07 Gość portalu: pawkop napisał(a): > Metaxa - czy to oficjalne dane z GUS-u? Zaczynam sie bac o przekroj naszego spo > leczenstwa. Swoja droga > mysle ze Chemik ma podobne usposobienie jak Wojtek I. z II edycji. Taki.... dob > ry czlowiek O mordercach z Kredyt Banku w ich miejscowosci tez wypowiadali sie :tacy dobrzy chlopcy, do kosciola chodzili, na ulicy dzien dobry powiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawkop DO SABINY IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 15:57 "To dobry chlopak byl i malo pil..." Wyluzuj - wupowiedz sarkastyczna byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Od Metaxy IP: 212.244.106.* 19.03.02, 16:50 A potrzebujesz oficjalne statystyczne dane pawkop? to polecam do poduszki lekture Rocznika Statystycznego ;) I nie masz czego sie bac, poniewaz wzrosla liczba uczelni, narod lgnie do wiedzy, wiec moze dzis ten wskaznik jest nico wyzszy.. Ale granica bledu na pewno nie przekracza 3 proc. :) Prawda... zapomnialam, ze Keniu tez jest przedstawicielem inteligencji... najwyraznie u niego nie ta cecha zwraca najwieksza uwage.. <:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawkop Do Metaxy IP: *.waw.cdp.pl 19.03.02, 17:11 Przeciez sie nie czepiam - podziwiam tylko trafnosc spostrzezen porownywalna do danych z Gus-u. No i precyzyjnosc tychze, ma sie rozumiec. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Od Metaxy 19.03.02, 17:16 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Prawda... zapomnialam, ze Keniu tez jest przedstawicielem inteligencji... > najwyraznie u niego nie ta cecha zwraca najwieksza uwage.. <:))) Rzekłbym nawet głeboko ukryta! Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś