Dodaj do ulubionych

20 lecie Polsatu

18.12.12, 21:47
Oglądacie? Przypominają stare programy, miło powspominać :). Bezcenny widok prezesa, który wzruszył się podczas występu Maryli Rodowicz :).
Co wam najbardziej utkwiło w pamięci z tych 20 lat Polsatu?
Bo mnie przede wszystkim:
Kultowe disco relax (program bił rekordy oglądalności, choć nikt się nie przyznawał do oglądania)
Pierwsze sit-comy w polskiej TV: Kiepscy i 13 posterunek (13 posterunek do dzisiaj uważam za najlepszy sit com jaki do tej pory wyprodukowano w polskiej TV)
Zbuntowanego anioła - to był szał :). Byłam jeszcze w podstawówce, cała klasa oglądała. I potem chyba zaprosili Natalię Oreiro do Polski
Ally McBeal - znów moje szkolne czasy. Emitowany jakoś po 22, więc na drugi dzień usypiało się na lekcjach. Nie każdy jeszcze wiedział, co to jest ten seks czy orgazm ale nie było w klasie dziewczyny, która by nie oglądała.
idź na całość - pierwszy tzw "szoł". Głupie to było strasznie, ale oglądalność miało niesamowitą. Był czas, że był to obowiązkowy punkt weekendu (nie pamiętam czy to leciało w sobotę czy w niedzielę). Zonk funkcjonuje do dzisiaj :)
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: 20 lecie Polsatu 18.12.12, 22:06
      dziewczyna-szamana napisała:

> Oglądacie? Przypominają stare programy, miło powspominać :)

Oglądam. Niestety Paranienormalnych nie jestem w stanie znieść, więc na chwilę przełączyłam sobie na Di Caprio:) Pamiętam, że Polsat kiedyś naprawdę rządził. Z sentymentem wspominam talk show prowadzony przez p. Szczygła, bardzo lubiłam ten program:)
      • zolteczko18 Re: 20 lecie Polsatu 18.12.12, 23:01
        Natalia Oreiro była chyba właśnie u M. Szczygła;). Pamiętam, bo również byłam wielką fanką tej aktorki i oczywiście "Anioła"! Cała szkoła to oglądała...ahh te czasy. Ally McBeal też oglądałam po nocach jako chyba piątoklasistka ; D No i Idol! Ten program miał niesamowity klimat, X factor to już niestety nie to ;/.
        • roks30 Re: 20 lecie Polsatu 19.12.12, 00:48
          Moim zdaniem Idol to najlepszy program typu "talent show".
          • monika790 Re: 20 lecie Polsatu 19.12.12, 16:20
            Oj tak, Idol był i jest najlepszy, tamto jury również.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka