Dodaj do ulubionych

Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy...

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:28
Ludzie, nie wiem co i jak, ale... W nocy była bitwa - konkretnie w środku nocy
zostali mieszkańcy obudzeni i była owa bitwa... jaka nie wiem, nic nie piszą.
Ale teraz Niebiescy zaraz po obudzeniu rozmawiają o jakimś strasznym napięciu w
kontaktach z Czerwonymi, graniu fair i coś tam, coś tam....

Żeby było ciekawiej chyba Frytka pocięła się z kimś (hihi) bo spała na sofie!
Oj, czyżby łamanie regulaminu ;-).

pozdrawiam serdecznie
siano
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 11:30
      Hej! Ciekawe, co będzie Sołtysik smucił o 20.00...

zdrv
      zdzicha
      • sandra2 Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 11:33
        :))) hi hi hi ..!
        Chyba nawet wiemy z kim się pocięła? Czyżby Kenio????????????????
    • valeria Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 11:33
      Podobno - wyczytane w necie - bitwa była o 4 rano. Po bitwie, przegranej dla
      Czerwonych, Młoda Kaska wpadła z rozbiegu na Sambo, a ten bohater ją mocno
      odepchnął tak, że się przewróciła.
      I chyba ktoś kogoś uderzył, ale tutaj nie bardzo zrozumiałam kto, kogo, zrobił
      to czy zamierzał. W każdym razie było spięcie, które przekształciło się w
      konfilkt między grupami.
      • Gość: siano Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:37
        Hejka Valeria!

Ja też nasłuchuję właśnie co tez mieszkańcy mówią, ale nie wszystko słychac...
        Pisz co się dowiedziałaś a ja będę próbował opisywać swoje wrażenia :)))

Na razie zrozumiałem, że konkurencja dotyczyła jakiegoś biegania i że Niebiescy
        nie wystawili Piotrka wiedząc, że jest po przejściach i może być zbyt "miętki".
        Czerwoni są chyba mocno poobijani, Hydraulik: "Zgłaszają się do biegów, a potem
        płaczą". Najbardziej faktycznie chyba Kaśka. Piotrek ma być amortyzatorem i
        załagodzić konflikt. :)))

pozdrawiam
        siano
      • Gość: siano Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:54
        Faktycznie, pojawiła sie na Onet BB wzmianka pretensjach Kasi do Wojtka za
        odepchnięcie podczas bitwy. Ale czy Niebiescy wygrali, nie mam pewnościm
        chociaż to oni są jak na razie w dobrych nastrojach a Czerwoni jacyś tacy nie w
        sosie....
        • sandra2 Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 13:01
          A tak się zapierali (czerwoni) że będą walczyć "do krwi ostatniej" !

No i co ??? I co ???
          Czekam niecierpilwie na nowe rewelacje !:)))
          Pozdr. S2
    • vwdoka Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 11:36
      Witaj,
      siano dawaj, dawaj, jak coś wiesz to dawaj do pieca!
      Pozdrawiam,
      vwdoka
      • Gość: pp Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 13:01
        siano musisz sie dowiedziec czegos wiecej bo jestem bardzo ciekaw!!!!! no i
        najwazniejsze czy niebiescy wygrali czy nie?
    • eremka Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 13:22
      Pozdrawiam cie cieplutko, milusiu. Przeczytałam twój post i ... ulżyło mi.
      Wczesniej na innym forum czytałam rózne achy i ochy z powodu tego, że kaska i
      chemik maja sie ku sobie, i że to taka fajna para i żeby żyli długo i
      szczęśliwie. I załamałam sie. Myslę sobie, q.u.r.v.a, o co chodzi? Z czego sie
      tak cieszyc? Facet ma dziewczyne na wolnosci, a tu laska go rwie i ...
      Rozumiem, że mu ciężko, ale na Boga, życie to nie je bajka! Też trzymam kciuki
      za Piotra, aby okazał sie księciem niezłomnym.
      • Gość: milusia Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... IP: *.gazetaolsztynska.pl 20.03.02, 13:48
        eremka napisał(a):

> Pozdrawiam cie cieplutko, milusiu. Przeczytałam twój post i ... ulżyło mi.
        > Wczesniej na innym forum czytałam rózne achy i ochy z powodu tego, że kaska i
        > chemik maja sie ku sobie, i że to taka fajna para i żeby żyli długo i
        > szczęśliwie. I załamałam sie. Myslę sobie, q.u.r.v.a, o co chodzi? Z czego sie
        > tak cieszyc? Facet ma dziewczyne na wolnosci, a tu laska go rwie i ...
        > Rozumiem, że mu ciężko, ale na Boga, życie to nie je bajka! Też trzymam kciuki
        > za Piotra, aby okazał sie księciem niezłomnym.

Dzięki eremka :-)
        Chyba wpisałaś się nie w ten temat, co trzeba :-)
    • Gość: siano Ciekawe to, co powiedział Piotrek.... IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:41
      Piotrek właśnie rozmawia z dziewczynami z drużyny Czerwonych (chyba wysłany w
      delegacji, żeby łagodzić konflikt).

Biedne Czerwone Kapturki żalą się, że Niebiescy byli za ostrzy, zwłaszcza
      Wojtek, że co to jest, że niektórzy to tu myślą, żeby tylko isc po trupach...
      Biedactwa, ciekawe co raptem dwa dni temu uknuły!!!! Eh... plan nie wypalił, bo
      Niebiescy mieli mieć wobec dziewczątek skrupuły a tu wręcz przeciwnie!

Niebieskim zarzucają walkę nie fair. Ciekawe jest to co wyznał Piotrek, że na
      jakiejśc konferencji przed programem gadał z Sołtysikiem i powiedział mu, że w
      programie zamierza grać fair... Na co Sołtysik odpowiedział: "No to chyba
      daleko nie zajdziesz" :)

Ło, muszę jeszcze dopisać. Magda zarzuca Niebieskim, że cały dzień unikają
      Czerwonych a wychodzą się bawić jak tamci muszą już być w sypialni. "Jak myśmy
      byli w różowej sypialni to tak nie było!" heheh

Chyba zostanę kronikarzem. Ech.... Wygląda jednak że Niebiescy wygrali!! :)))

siano
      • Gość: pp Re: Ciekawe to, co powiedział Piotrek.... IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 13:52
        no to super! co one myslaly ze jak beda sie przymilac i uslugiwac to Hydro albo
        Wojtek sie w nich zakochaja i beda im dawac fory ha ha. beznadziejny plan
        • valeria Re: Ciekawe to, co powiedział Piotrek.... 20.03.02, 13:59
          Ale to świadczy o poziomie lasek, które są przekonane, że żaden się im nie
          oprze.
    • Gość: siano Przepychanka Wojtka i Chudej IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:59
      No to już wiem -> w trakcie konkurencji (bieg zdaje się, że po domu, po jakąś
      butelkę) Wojtas sponiewierał Chudą (jakieś krzesła, ściany). Przy okazji Zouza
      zachęcała "Nie patrz, że baba tylko lej!"

Wojtek właśnie odbywa rozmowę "wyjaśniającą" z Chudą...

Oczywiście straszne pretensje do Wojtka, że nie zapanował nad emocjami.

pzodrawiam
      siano
      • Gość: jaro Re: Przepychanka Wojtka i Chudej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 14:01
        jak sie ken na niego rzucal trzy razy w basenie, to panowal nad emocjami, a
        teraz przy jakiejs dziewczynce nie zapanowal?
        cos mi tu nie gra...
      • Gość: siano Re: Przepychanka Wojtka i Chudej IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:04
        Co ciekawe, okazuje się, że Czerwone największe pretensje mają do Zouzy o te
        okrzyki! Odsądzają ją od czci i wiary... Ciekawe, czy powiedzą jej to w oczy?!
      • Gość: siano Nowe fakty IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:37
        Nowe spojrzenie na sprawę rzuci cytat z Onetu:

"Czerwoni zarzucają Niebieskim zbyt ostrą walkę. Kasia opowiada o swoim
        wczorajszym starciu z Wojtkiem, podczas którego nabiła sobie pokaźnego siniaka.
        Według niej Wojtek walczył zbyt ostro. Nikt z mieszkańców nie widział ich
        rywalizacji, wszyscy wierzą w jej słowa. Tymczasem to ona wczoraj zaatakowała
        Wojtka a lekkiej kontuzji doznała, kiedy rozpędzona wpadła na ścianę. Czerwoni
        próbują zbuntować Piotra przeciwko jego drużynie."
    • mallina Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 14:05
      siano..na ciebie to mozna liczyc:-))))) przynajmniej wiemcy co w trawie
      piszczy...
      ciekawe czy na kamerkach tez taki dzwiek jest beznadziejny? bo w tv to czasem
      dobrze trzeba sie starac zeby zrozumiec co oni tam belkocza pod nosem..
      • sandra2 Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... 20.03.02, 14:16
        A kto w końcu wygrał ? Mam nadzieję że Niebiescy?!
    • Gość: Nitka Re: Jakieś dziwne rzeczy dzisiejszej nocy... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:31
      Czego te czerwone debile sie tak wsciekaja...sa w BB bitwa a nie w rozmowach w
      toku....a co do zachowania Zouzy nie mialabym obiekcji-kibicowala swoim...to
      naturalne...te glupie cipy z czerwonych chyba zapomnialy ,ze to jest
      rywalizacja a nie potancowka u babci Gieni
      Pozdravki
    • Gość: siano To już pewne: Niebiescy wygrali! :))))))) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:44
      • Gość: pp Re: To już pewne: Niebiescy wygrali! :))))))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.03.02, 14:49
        no to luzik jest 1:1 i wlasciwie wszystko zaczyna sie od poczatku
    • Gość: siano Opis walki IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:03
      Dosłownie przed chwilką na Onecie pojawił się filmik, z kontrowersyjną walką.
      Kto nie chce, niech nie czyta tego co piszę, żeby nie było że komuś psuję
      zabawę wieczornego oglądania.

Jest sobie butelka w spiżarni. Dwóch zawodników startuje z tradycyjnego pola
      bitwy, przebiegają rpzez podwórko, wpadają do domu, biegną do spiżarni i kto
      weźmie butelkę i wróci - wygrywa.

Pierwszy biegł Wojtek, dwa kroki za nim Kaśka. Gdy zwolnił w progu szklanych
      drzwi domu, czepiła się go - nic mu zrobić nie mogła, a że Wojtas wziął zakręt
      to ta walnęła kolanami w stojące krzesło - krzesło fiknęło ale ta dalej
      trzymała sie Wojtasa i biegła uwieszona. Gdy Komandos otwarł drzwi spiżarni ona
      najnormalniej w świecie ząłożyła mu nelsona! Wojtek wziął butelkę, zrzucił z
      siebie Kaśkę (potknęła się i wylądowała na podłodze) i wrócił zwycięski.

Widziałem to i coś wam powiem. K.... jego mać, jak Czerwoni śmią mówić o walce
      nie fair?! Przede wszystkim NIKT tego nie widział, po drugie to Kaśka wieszała
      się na Wojtku!

A ja przez chwilę myślałem że Wojtas faktycznie przesadził i wyszło z niego
      jakieś zwierzę czy cuś.... Dobrze, że się myliłem.
      • Gość: Nitka Re: Opis walki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:09
        I tak ta suchotnice dobrze potraktowal....jakby rywalizowala z Keniskiem
        dostala by w ten strusi leb i na tym by sie skonczylo
        Pozdravki
      • vwdoka Re: Opis walki 20.03.02, 15:25
        Wiesz siano, oni stosują taktykę Kalego...
        Pozdrawiam,
        vwdoka
        • Gość: siano Re: Opis walki IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:38
          Dokładnie! Wiecie, naoglądałem się dzisiaj najpierw jak Czerwoni najeżdżali na
          Zouzę i Wojtka między sobą, potem jak Wojtek przyszedł do nich pogadać i jak go
          wręcz zrugali... Potem podglądałem naradę Niebieskich (ależ Zouza qrwowała) i
          ich wnioski, że to nie ich wina, dziewczyny z drużyny przeciwnej mogą mieć
          pretensje tylko do Kena itd. Na koniec obejrzałem tą walkę.

Mój wniosek: Czerwoni są po prostu żenujący!
          • Gość: milusia Re: Opis walki IP: *.gazetaolsztynska.pl 20.03.02, 15:42
            Gość portalu: siano napisał(a):

> Dokładnie! Wiecie, naoglądałem się dzisiaj najpierw jak Czerwoni najeżdżali na
            > Zouzę i Wojtka między sobą, potem jak Wojtek przyszedł do nich pogadać i jak go
            >
            > wręcz zrugali... Potem podglądałem naradę Niebieskich (ależ Zouza qrwowała) i
            > ich wnioski, że to nie ich wina, dziewczyny z drużyny przeciwnej mogą mieć
            > pretensje tylko do Kena itd. Na koniec obejrzałem tą walkę.
            >
            > Mój wniosek: Czerwoni są po prostu żenujący!

Dzięki siano za opisy :-)
            Jestem zbulwersowana zachowaniem Czerwonych - kur... ci
            ludzie nie mają honoru i preferują walkę po trupach...
            Knują za plecami innych, próbują skłócić teraz
            Niebieskich, bo ich za bardzo w oczy kole ta zgrana grupa.
            • vwdoka Re: Opis walki 20.03.02, 15:44
              Gość portalu: milusia napisał(a):

> Gość portalu: siano napisał(a):
              >
              preferują walkę po trupach...
              > Knują za plecami innych, próbują skłócić teraz
              > Niebieskich, bo ich za bardzo w oczy kole ta zgrana grupa.

Po trupach, ale cudzych ;-))) vide Chuda...

Pozdrawiam,
              vwdoka
            • zdzicha Re: Opis walki 20.03.02, 15:45
              Przecież to sam WB natchnął Kena tym "wspaniałym" pomysłem na zagranie taktyczne.
              Jaki miał cel? - skonfliktowac drużyny wewnętrznie i między soba. A że niektórzy
              mają oczy i odrobinę własnego rozumu, to wyszło, jak wyszło.

zdrv
              zdzicha
            • Gość: siano Re: Opis walki IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:45
              Gość portalu: milusia napisał(a):

> ci ludzie nie mają honoru i preferują walkę po trupach...

Co ciekawe, Ruda zarzuciła dzisiaj, że "niektórym tutaj nerwy puszczają, grają
              nie fair i idą po trupach".... No właśnie - po trupach... a same knują,
              kombinują, spiskują i nie wiadomo co jeszcze. Co za hipokryzja!
          • vwdoka Re: Opis walki 20.03.02, 15:43
            Muszę powiedzieć iż być żenującym w żenującym programie to duuuuuuuuża sztuka ;-
            ), poza tym jaki kapitan taka drużyna!
            Pozdrawiam,
            vwdoka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka