Dodaj do ulubionych

UPIERDLIWA GRUBA SWINIA

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 23:27
czy was tez drazni ta gruba? ja bym z nią nie wytrzymał 5 milisekund!!
Obserwuj wątek
    • Gość: andy yeachhhh IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 17:15
      Masz w zupelnosci racje!! to pierdolony ,zaklamany kaszalot!!
    • vwdoka Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA 22.03.02, 17:46
      A czy potrafisz jej coś zarzucić, poza obrzucaniem jej stekiem wyzwisk?
      Nie pozdrawiam,
      vwdoka
      • Gość: kaola Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: 62.87.165.* 22.03.02, 18:21
        wcale nie upierdliwa, wcale nie gruba, tylko puszysta i bardzo, bardzo ją
        lubię

tez nie pozdrawiam
        • Gość: Marta Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 22.03.02, 21:00
          A mnie dzisiaj ten tłusty babochłop wkurzył.Nie przepadam za Kenem,ale ten to
          przynajmniej ma jakąś kulturę i trzyma poziom w dyskusji.Natomiast dzisiejsze
          zachowanie Zołzy to szczyt chamstwa.Te pogróżki-"zobaczymy na zewnątrz"
          rzucanie kurwami.Nie dość że wtrąca się w sprawy,które jej nie dotyczą- to
          jeszcze do tego okazała się wyjątkowo wredna i zakłamana.Sama wczoraj obrabiała
          d..Ani w sypialni,a teraz udaje jej przyjaciółkę?Jest
          kłótliwa,bezczelna,ordynarna.A zresztą czego się spodziewać po tym obleśnym
          babochłopie, który stoi na bramce w knajpach i wypieprza stamtąd pijanych gości?
          • Gość: A Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:10
            Marto obys nigdy taka jak ona nie byla!
            badz wiotka
            delikatna
            eteryczna
            trzymaj buzie na klodke
            nie mow wlasnego zdania
            i piluj pazurki kenowi...
            pozdrawiam:)
            • Gość: kika Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:10
              zaraz... Przeciez Marta napisala ze nie przepada za Kenem.
              Sa jeszcze stany posrednie pomiedzy Zouza a pilowaniem pazurkow Kenowi.

Nie lubie go zanadto, ale przynajmniej w jego szczerosc nie watpie, a Zouza moim zdaniem grubo
              przesadza ze swoją misją gnojenia Kena. Za dużo, za chamsko, za dosadnie.
              Jakos mi trudno uwierzyc ze ona nie kalkuluje. Jak pokazała I edycja, gnojenie uczestników
              nielubianych się opłaca. Dzieciol malpowal Karoline do znudzenia a teraz mamy powtorke z rozrywki.
          • Gość: minimal Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:12
            Gość portalu: Marta napisał(a):

> A mnie dzisiaj ten tłusty babochłop wkurzył.Nie przepadam za Kenem,ale ten to
            > przynajmniej ma jakąś kulturę i trzyma poziom w dyskusji.

to pisze kobieta? :)) no ladnie :) to znaczy ze jesli facet dziabnie kobite na
            sex a po chwili mowi jej ze smierdzi i ma wysypke to jest to oznaka kultury tak?
            ladnie :)))

> Natomiast dzisiejsze
            > zachowanie Zołzy to szczyt chamstwa.Te pogróżki-"zobaczymy na zewnątrz"
            > rzucanie kurwami.Nie dość że wtrąca się w sprawy,które jej nie dotyczą

kolejny ladny ciosik :) czyli jak facet napiepsza kobite i slyszysz to przez
            sciane to nie wzywasz policji tylko czekasz az ta przestanie jeczec i rano widzac
            wtwozone cialo mowisz ze nic nie slyszalas :) kobiety :) nigdy was nie zrozumie :)

> jeszcze do tego okazała się wyjątkowo wredna i zakłamana.

to jest gra :) gra polega na walce :) nazywa sie toto BITWA :) ai wszystkie
            chwyty dozwolone malenka :) nikt nie mowil ze to bedzie Garden PArty

> kłótliwa,bezczelna,ordynarna.A zresztą czego się spodziewać po tym obleśnym
            > babochłopie, który stoi na bramce w knajpach i wypieprza stamtąd pijanych gości
            > ?

a juz czaje :) w zwiazku z tym ze ta babka wykonuje taka a nie inna praca staje
            sie gorsza w oczach twoich kena i wam podobnych :)) genialnie :)

mam coraz mocniejsze wrazenia ze ogromna ilosc osob dyskutujacych na listach o BB
            nie patrzy na ten program jako na rozrywke tylko widzi swoje przywary. pal licho
            kazdy je ma. ale widzac je i nie wyciagajac wnioskow tylko udajac ze wszystko
            jest oki, staja sie jeszcze gosri.

kenopodobnym, frytolubnym chuj na grob. zycie samo was wyprostuje, tak jak dzis
            Ken-zoo. i wtdy bedziecie pluli na wszystkich tlumaczasc sobie ze "otaczaja was
            ludzkie szmaty" a to nie ludzie, to wy jestescie ludzkimi szmatami. zbieracie to
            co siejecie.

bez szacunku

minimal
            kultura.org.pl
            • Gość: pp Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.03.02, 21:20
              a najgorsze jest to ze jeszcze pewnie mniej zarabia,kupuje tansze
              podkoszulki,gorsze balsamy,nie ma na odrzywki do paluchow i zapierdala jak wol
              za to wlasnie trzeba ja potepiac, gratuluje wam i obyscie wszyscy zolzofoby
              przytyli do 159 kg
            • Gość: Marta Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 22.03.02, 21:45
              Ja w swojej wypowiedzi odniosłam się jedynie do dzisiejszego zachowania Kena i
              Zołzy.Owszem nie podoba mi się stosunek Kena do kobiet, czy jego różne inne
              cechy i zachowania, ale nadal uważam że w dzisiejszym spięciu wykazał się
              kulturą czego Agnieszce zabrakło.Jestem jak najbardziej za posiadaniem własnego
              zdania,tylko można je wyrażać w nieco inny niż Zołza sposób.Nie powiecie mi
              chyba że nie jest ordynarna i kłótliwa.I nadal uważam,że wtrąca się w nie swoje
              sprawy.Czym innym jest reakcja na bicie za ścianą, a czym innym wtrącanie się w
              jego stosunek do Frytki.To jest jego i Frytki sprawa-widocznie im to pasuje.A
              po trzecie-nie mam nic do zawodu jaki uprawia gruba,tylko znane jest wam
              powiedzenie" Kto z kim przestaje takim się staje".Widocznie panna Koziołek
              nabrała manier wykidajłów tudzież tego menelstwa które wyrzuca z dyskoteki czy
              knajpy.
              Nie pozdrawiam.
              • Gość: A Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 21:53
                Gość portalu: Marta napisał(a):

> Ja w swojej wypowiedzi odniosłam się jedynie do dzisiejszego zachowania Kena i
                > Zołzy.Owszem nie podoba mi się stosunek Kena do kobiet, czy jego różne inne
                > cechy i zachowania, ale nadal uważam że w dzisiejszym spięciu wykazał się
                > kulturą czego Agnieszce zabrakło.Jestem jak najbardziej za posiadaniem własnego
                >
                > zdania,tylko można je wyrażać w nieco inny niż Zołza sposób.Nie powiecie mi
                > chyba że nie jest ordynarna i kłótliwa.I nadal uważam,że wtrąca się w nie swoje
                >
                > sprawy.Czym innym jest reakcja na bicie za ścianą, a czym innym wtrącanie się w
                >
                > jego stosunek do Frytki.To jest jego i Frytki sprawa-widocznie im to pasuje.A
                > po trzecie-nie mam nic do zawodu jaki uprawia gruba,tylko znane jest wam
                > powiedzenie" Kto z kim przestaje takim się staje".Widocznie panna Koziołek
                > nabrała manier wykidajłów tudzież tego menelstwa które wyrzuca z dyskoteki czy
                > knajpy.
                > Nie pozdrawiam.

a to bardzo brzydko, ze nie pozdrawiasz!
                bo skoro drazni cie brak kultury u innych to ty sama powinnas swiecic wzorem
                dobrego wychowania:)
                pozdrawiam:)
                P.S.
                tak jak juz kiedys powiedzialam... nie dyskutujemy tu na tym: kto kogo by
                zaprosil do domu na niedzielny obiad z tesciowa? tylko co zwrocilo nasza uwage,
                dlaczego i jakie wionski z tego wyciagamy:)))
                pozdrawiam:)... baaa nawet ... bardzo serdecznie pozdrawiam:) ( to nic nie
                kosztuje... a ladnie wyglada)

• Gość: Marta Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 22.03.02, 22:16
                  Gość portalu: A napisał(a):

> Gość portalu: Marta napisał(a):
                  >
                  > > Ja w swojej wypowiedzi odniosłam się jedynie do dzisiejszego zachowania Ke
                  > na i
                  > > Zołzy.Owszem nie podoba mi się stosunek Kena do kobiet, czy jego różne inn
                  > e
                  > > cechy i zachowania, ale nadal uważam że w dzisiejszym spięciu wykazał się
                  > > kulturą czego Agnieszce zabrakło.Jestem jak najbardziej za posiadaniem wła
                  > snego
                  > >
                  > > zdania,tylko można je wyrażać w nieco inny niż Zołza sposób.Nie powiecie m
                  > i
                  > > chyba że nie jest ordynarna i kłótliwa.I nadal uważam,że wtrąca się w nie
                  > swoje
                  > >
                  > > sprawy.Czym innym jest reakcja na bicie za ścianą, a czym innym wtrącanie
                  > się w
                  > >
                  > > jego stosunek do Frytki.To jest jego i Frytki sprawa-widocznie im to pasuj
                  > e.A
                  > > po trzecie-nie mam nic do zawodu jaki uprawia gruba,tylko znane jest wam
                  > > powiedzenie" Kto z kim przestaje takim się staje".Widocznie panna Koziołek
                  >
                  > > nabrała manier wykidajłów tudzież tego menelstwa które wyrzuca z dyskoteki
                  > czy
                  > > knajpy.
                  > > Nie pozdrawiam.
                  >
                  > a to bardzo brzydko, ze nie pozdrawiasz!
                  > bo skoro drazni cie brak kultury u innych to ty sama powinnas swiecic wzorem
                  > dobrego wychowania:)
                  > pozdrawiam:)
                  > P.S.
                  > tak jak juz kiedys powiedzialam... nie dyskutujemy tu na tym: kto kogo by
                  > zaprosil do domu na niedzielny obiad z tesciowa? tylko co zwrocilo nasza uwage,
                  >
                  > dlaczego i jakie wionski z tego wyciagamy:)))
                  > pozdrawiam:)... baaa nawet ... bardzo serdecznie pozdrawiam:) ( to nic nie
                  > kosztuje... a ladnie wyglada)
                  >

----------------------------------
                  Napisałam "nie pozdrawiam" poniewaz ktoś powyżej zwrócił się do mnie "bez
                  szacunku".Ale skoro ty mnie pozdrawiasz -to równiez przesyłam serdeczne
                  pozdrowionka.W końcu mam tę kulturę.Nie to co Zouza!

• Gość: kika Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:42
              minimal - Twoja argumentacja wydaje mi się tendencyjnym odbijaniem piłeczki

Nikt tu specjalnie nie broni Kena bo jaki jest kazdy widzi.

Zostawmy biednego Kenia ktoremu juz nic nie pomoze. Marta moim zdaniem najechala na Zouze w
              takim samym stylu, w jakim Zouza najezdza na Kena - i tyle. Nie podoba ci sie argumentacja Marty -
              ale Zouzy bronisz (bo "bitwa to bitwa"). Jesli Zouza ma prawo do najezdzania, to Marta tez (bitwa to
              bitwa - jak nasi "idole", tak i my - niestety - dyskutowac będziemy). Jesli zas Martę krytykujesz z pozycji
              logika, to Zouze tez powinienes...

Inaczej zrobi się z tego kolejna bitwa, bez szans na "consensus"
          • zdzicha Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA 23.03.02, 14:10
            Jaka kultura Kena??? Coś przegapiłam? Przeciez on nie miał żadnych argumentów,
            nie bronił się rzeczowo, tylko odpowiadał: "tak, to mój świat, nie Twój interes,
            zostaw mnie w spokoju" i tyle. Co to jest za poziom? Chyba przedszkola.
            A Zołza jerst impulsywna dziewczyna i się wqrzyła. Według mnie po prostu miała
            ochotę wygarnąć kretynowi od spodu i w związku z tym pokazała się w niekorzystnym
            świetle. A mogła być bardziej ordynarna i wulgarna, oj, mogła. Obydwoje zachowali
            się jak idioci. Cóż... Najlepiej wypadł Sambo, bo powiedział tylko jedno zdanie,
            takie, na które nie ma riposty i zbłaźnił Kenia.

zdrv
            zdzicha
        • Gość: Kamil111 Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.03.02, 21:03
          Puszysta to tylko tak się mówi. Manuelka z I edycji to przy niej modelka. Poza
          tym jest bardzo wulgarna. Słowa, które z niej wychodzą wciąż to dupy
          (dziewczyny), pysk, żarcie, gacie, rajty itd - obrzydliwe. Również potrafi
          doskonale intrygować.
          • Gość: falcon Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA IP: *.cvx3-mal.ppp.netlink.se 22.03.02, 21:46
            Wstretna, klotliwa, obrzydliwa, falszywa baba.
            Na poczatku byla ok, a teraz pokazuje naprawde jaka jest.
            Jedynie mozna ja porownac do wieloryba z drugiej edycji.
            Pozdrawiam....
    • Gość: Metaxa Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:19
      Kłótliwa, upierdliwa, ordynarna... Jeszcze chwila a dojde do wniosku, że
      wszyscy tu obecni brzydzą się wypowiadaniem wulgarnych słów, są uosobieniem
      łagodności, mili i uprzejmi na każdym kroku... Ach, i nikt nigdy nie obgadywał
      znajomych za plecami!

Pozdrawiam wszystkie tu obecne tolerancyjne chodzące ideały >:)))
      • Gość: kika Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:49
        Ale my to robimy dyskretnie...:))
        • Gość: Metaxa Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:53
          Tak, to was oczywiście tłumaczy :)))))
      • Gość: :) Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA??? IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 00:21
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Kłótliwa, upierdliwa, ordynarna... Jeszcze chwila a dojde do wniosku, że
        > wszyscy tu obecni brzydzą się wypowiadaniem wulgarnych słów, są uosobieniem
        > łagodności, mili i uprzejmi na każdym kroku... Ach, i nikt nigdy nie obgadywał
        > znajomych za plecami!
        >
        > Pozdrawiam wszystkie tu obecne tolerancyjne chodzące ideały >:)))
        aby troche sprowadzic Ciebie do parteru zachowam sie nieprzyzwoicie i bez idealu
        po czym rzekne
        ciągnąc za dwa grześki, jaszczurzyć i dawać po rajtuzach....

• Gość: mysz Re: UPIERDLIWA GRUBA SWINIA??? IP: *.kopernik.gliwice.pl 23.03.02, 14:28
          Zołza może i nie ma kultury ale trudno powiedzieć że ten oślizły padalec Kenio ją posiada. Siedzi sobie z
          Barbie na kanpce i do naprawdę miłe dziewczyny mówi, twoj intelekt nie jest w stanie objąc tego co ja
          usiłuję przekazać. Kawał gnoja i nic wiecej. Mowienie o innych ludziach ktorzy nie sa gestapowcami tylko
          zwykłymi ludżmi ze są szmatami też zapewne jest przejawem salonowej wprost kultury. Ta ja już wolę
          ordynarność Zołzy. Hawghk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka