Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:59 Super, lubie tego aktora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: Piotr Adamczyk - papiezem. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 23:27 Ja tez uwielbiam tego aktora,strasznie sympatyczny facet,zycze mu powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: Piotr Adamczyk - papiezem. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 11:01 ...aale o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Piotr Adamczyk - papiezem. 22.07.04, 11:15 teraz wyglada tak:www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow? osoba=15359&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: Piotr Adamczyk - papiezem. 22.07.04, 15:22 Nawet zagranca o tym pisza ;) www.tgcom.it/televisione/articoli/articolo211791.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Piotr Adamczyk - papiezem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:58 Piotrek jest super-urzekł mnie w Chopinie... To bardzo subtelny, delikatny i wrażliwy facet- ma charakterystyczną urodę- świetnie pasuje do filmów kostiumowych Zyczę samych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Piotr Adamczyk - papiezem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:27 Uwielbiam Piotrka :) Bardzo sie ciesze,ze gra Papieza. Juz nie moges ie doczekac tego filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Piotr Adamczyk - papiezem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:48 o pieniądze, może z wyjątkiem Papieża Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Piotr Adamczyk - papiezem. 17.11.04, 21:59 Świetnie. Piotrek bardzo nadaje sie do tej roli. Ma typowo słowiańską urodę co chociaż w pewnym stopniu pozwala mu się upodobnić do Ojca świętego. Widziałam juz sporo zdjęć i ujęć z filmu i mogę z powodzeniaem stwierdzić, iż mimo wszystko podobieństwa do papieża mozemy odnaleźć. Kiedy ujrzymy to dzieło w telewizji? Z tego co słyszałam film nie bedzie zaszczycony obecnością w kinie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Piotr Adamczyk - papiezem. 29.11.04, 13:49 Dzieło? Chyba Ci się wazelina wykidała. F. Odpowiedz Link Zgłoś