Dodaj do ulubionych

refleksja o Wałbrzychu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.09, 17:39
Taka mnie naszła refleksja wracając drogą, która wygląda jak po deszczu
meteorytów, że w sumie to brakuje tylko tego, żeby ktoś pierdyknął w sam
środek tego bajzlu, którym rządzi jaśnie nam panujący największy nieudacznik
tego kraju car piotruś ze świtą - piękną bombę i później to co zostanie
zaorał, bo do niczego więcej się to miasto nie dadaje.
Obserwuj wątek
    • radcom Re: refleksja o Wałbrzychu 27.02.09, 17:46
      Mam "dwudziestkę" benzyny, Przyniesiesz zapałki?

Pozdrawiam, radcom
    • Gość: gosc Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 27.02.09, 17:47
      zgadzam sie
      • Gość: do radcoma Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:43
        20 litrów benzyny jezu nigdy tyle tutaj nie wlałem do baku, góra 5 litrów na
        więcej mnie nie stać, gdybyś chciał sprzedać taniej to chętnie kupie mam już
        trzeci samochód i nigdy nie wiem ile mają litrów baki zawsze pustynia w baku a
        może takie zajebiste są tu zarobki że zawsze na wszystko brakuje, dodam że
        samochody to wraki które przed rozsypaniem szybko trzeba zmienić żeby ktoś nie
        mówił że mnie stać na samochód a na paliwo nie mam...
        • radcom Re: refleksja o Wałbrzychu 27.02.09, 18:49
          Kup motorower, zawsze Zalejesz do pełna. No i dziury łatwiej
          omijać...

Pozdrawiam, radcom
          • Gość: do radcoma Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:56
            jesteś genialny radcom ....
            • Gość: bambi Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.02.09, 21:35
              Kruczkowski powiedział przecież że Wałbrzych się zmienia a ja durny źle to
              zinterpretowałem. Bo faktyczne katastrofy budowlane zmiatają kolejne kamienice,
              drogi zaczynają zmieniać się w średniowieczne trakty, miasto się wyludnia,
              obłupane z tynku kamienice zmieniają swój koloryt na buro-szary po jednym
              stadionie została tylko dziura w ziemi a po drugim niebawem zostanie tylko
              wspomnienie, rodzimego biznesu już niedługo nie będzie ( i bez patosu Panie
              Piotrze że to niby Wałbrzyscy przedsiębiorcy na tym skorzystają ). Tak jest,
              zmiany widać na każdym kroku i mam nadzieję że naród to doceni.
              • Gość: ZiBi Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 27.02.09, 21:48
                Nie obrażaj średniowiecznych traktów.
            • Gość: as Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.09, 22:27
              dziwki tak mają
              • Gość: Rebel Yell Re: refleksja o Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 07:55
                Ciekawe jak naszemu Sloncu smakowal pieczony prosiaczek w czwartkowy
                obiadek, w ramach walki z kryzysem. No i czemu w swiebodzicach,
                lepszy dojazd?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka