krolowa.mieczy 15.10.10, 21:29 tego: na plażach Zanzibaru perełka i cudo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: posłuchajcie 15.10.10, 21:37 Oooooooooo coś fajnego dla siedzących w domku w piątkowy wieczór Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: posłuchajcie 15.10.10, 21:47 hehe mam tego więcej dla tych co siedzą dziś: na przykład TO i TO hłe hłe ;D Odpowiedz Link
misboaa Re: posłuchajcie 15.10.10, 22:02 teraz pojechałaś po bandzie ale czego na więcej potrzena w piątej jak jest diengi jest maszina pęknę zaraz ze śmiechu tylko pamiętajcie dziewczyny najpierw musi być: jak masz na imię he he he Odpowiedz Link
misboaa <a href="http://www.youtube.com/watch?v=EzcpB3pX7QM&feature" targe 15.10.10, 22:09 ja sprawdzone i dobre www.youtube.com/watch?v=EzcpB3pX7QM&feature=related Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: posłuchajcie 15.10.10, 22:18 pewnie! a jak oni gadają: Весь город как в огне, невыносимая жара Ну сколько можно ждать? мой герой спаси меня Как только я вернусь небеса заплачут для тебя, мой малыш Ну что еще сказать, мой парень человек дождя. Чувствуешь? капли пота бегут по коже baby тебе жарко? да. мне тоже Ты в моем плену тебе никуда не деться. Что ты хочешь, милый? тебе пора раздеться. czyli całe miasto płonie, niewyobrażalny żar no jak długo można czekać [na ciebie] - mój bohater mnie uratuje jak wracam to niebo zacznie płakac dla ciebie, moje kochanie no co jeszcze można powiedzieć? mój kumpel deszcz kochanie, czujesz ten żar? tak. ja też. Mam ciebie w niewoli, już nie uciekniesz. co masz na myśli kochanie? to że cię rozbiorę. / po rosyjsku się rymuje/ a to piosenka Żar/Gorąco nu dzengi i maszyna w piatnicu - kanieszna Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: posłuchajcie 16.10.10, 10:03 heh a to dla tych, którzy pamiętają taki świat... PS czasem tęsknię do czasów sprzed i bez neta Odpowiedz Link