IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 22:47
Co myślicie o tej pannie?dla mnie kicz,oczy mnie bolą od jej wyglądu.
Jak można mieć taki gust jak ona?!koszmar,ale jej odzywki są miłe widać że jest
prostą dziewczyną z małego miasta i taki sytl pewno jej narzuciły koleżanki.
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek Re: BARBIE IP: 217.97.234.* 23.03.02, 22:56
      Mówcie co chcecie ale ja bym ją przestrzelił,fajna jest dupeczka.
    • Gość: M. Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 12:25
      To co myślę na temat Barbi-napisałam w wątku"Barbi wygląda jak tirówka".Wg.
      mnie to koszmar.Cała sztuczna-podoczepiane włosy,tipsy na pół metra,sztuczna
      szczęka,permanentny makijaż.Już sam tej wygląd świadczy o jej ptasim móżdżku,bo
      gdyby miała choć trochę szarych komórek ,to nie wystylizowałaby się na k....Ale
      widać panna ma mniemanie o własnej urodzie i seksapilu.Te jej miny,niby zalotne
      pozy, wczorajszy taniec przed nosem kamery -o Jezu zachowuje się jak stara
      prostytuta.Zero wdzięku,naturalności,dziewczęcości.W ogóle mam jakieś
      odczucia ,że Barbi pracuje albo w agencji towarzyskiej, albo w klubie go-go.Ten
      jej wczorajszy taniec-tylko rury jej tam brakowało.
      A ty Mietek jak masz ochotę na Barbi-idź na trasę Warszawa-Katowice.Tam stoją
      podobne do niej,albo nawet i lepsze.
      • Gość: bela4 Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 12:53
        Barbie jest ciepło, miłą i sympatyczną dziewczyną. Rzeczywiście jeśli chodzi o
        wygląd zewnętrzny to wyczucia dziewczyna nie ma. Jednakże fakt, że ktoś
        sexownie (jak zrozumiałam z wypowiedzi, bo wczoraj nie oglądałam) tańczy, nie
        świadczy od razu, że musi pracować w klubie go - go. A nawet jeśli (co w/g mnie
        jest bzdurą), to co z tego? Widać, że dziewczyna ma dobre serce i nie wysuwa
        swojej osoby nachalnie na pierwszy plan. A wszystko co było w dwóch powyższych
        postach to obrzydliwość. Musicie być chłopaki, strasznie zakompleksieni, zieje
        z Was nienawiścią nie tylko do Barbie, ale w ogóle do kobiet. No ale, jeżeli
        ktoś w sobotę wieczorem siedzi przed BB, to czemu się dziwić.
        • Gość: M Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 13:15
          Gość portalu: bela4 napisał(a):

> Barbie jest ciepło, miłą i sympatyczną dziewczyną. Rzeczywiście jeśli chodzi o
          > wygląd zewnętrzny to wyczucia dziewczyna nie ma. Jednakże fakt, że ktoś
          > sexownie (jak zrozumiałam z wypowiedzi, bo wczoraj nie oglądałam) tańczy, nie
          > świadczy od razu, że musi pracować w klubie go - go. A nawet jeśli (co w/g mnie
          >
          > jest bzdurą), to co z tego? Widać, że dziewczyna ma dobre serce i nie wysuwa
          > swojej osoby nachalnie na pierwszy plan. A wszystko co było w dwóch powyższych
          > postach to obrzydliwość. Musicie być chłopaki, strasznie zakompleksieni, zieje
          > z Was nienawiścią nie tylko do Barbie, ale w ogóle do kobiet. No ale, jeżeli
          > ktoś w sobotę wieczorem siedzi przed BB, to czemu się dziwić.
          ------------------------------
          Według ciebie, jak ktoś w sobotę wieczorem siedzi w domciu i ogląda TV -to
          znaczy ,że jest zakompleksiony?Ciekawy pogląd.A nie przyszło ci do głowy,że może
          ten ktoś pracuje przez cały tydzień od rana do nocy, to właśnie w sobotę ma
          ochotę na nic nie robienie przed telewizorem.Widać jesteś dyskotekową lalą jak ta
          cała Barbi ,co to każdą sobotę musi spędzać na dyskotece, bo inaczej wieczór jest
          dla ciebie stracony.
          Po drugie swojego zdania ,że Barbi wygląda jak ukraińska tirówka nie
          zmienię.Znasz takie powiedzenie"Jak cię widzą,tak cię piszą"-w przypadku Barbi
          ono się sprawdza doskonale.Jak ma się taki wygląd jak Barbi-to widać co ta panna
          sobą reprezentuje.
          Po trzecie jak nie widziałaś tańca Barbi to co się wypowiadasz.Między tańcem
          seksownym, a tańcem wyuzdanej k..mizdrzącej się przy tym do kamer jest różnica.
          Po czwarte-jestem kobietą,ale oczywiście nie tak "atrakcyjną" jak Barbi.

• Gość: bela4 Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 13:43
            Gość portalu: M napisał(a):

> Według ciebie, jak ktoś w sobotę wieczorem siedzi w domciu i ogląda TV -to
            > znaczy ,że jest zakompleksiony?Ciekawy pogląd.A nie przyszło ci do głowy,że moż
            > e
            > ten ktoś pracuje przez cały tydzień od rana do nocy, to właśnie w sobotę ma
            > ochotę na nic nie robienie przed telewizorem.Widać jesteś dyskotekową lalą jak
            > ta
            > cała Barbi ,co to każdą sobotę musi spędzać na dyskotece, bo inaczej wieczór je
            > st
            > dla ciebie stracony.
            > Po drugie swojego zdania ,że Barbi wygląda jak ukraińska tirówka nie
            > zmienię.Znasz takie powiedzenie"Jak cię widzą,tak cię piszą"-w przypadku Barbi
            > ono się sprawdza doskonale.Jak ma się taki wygląd jak Barbi-to widać co ta pann
            > a
            > sobą reprezentuje.
            > Po trzecie jak nie widziałaś tańca Barbi to co się wypowiadasz.Między tańcem
            > seksownym, a tańcem wyuzdanej k..mizdrzącej się przy tym do kamer jest różnica.
            > Po czwarte-jestem kobietą,ale oczywiście nie tak "atrakcyjną" jak Barbi.
            >
            Wiedziałam, że jak napiszę o tej sobocie to mi się dostanie. Rozumiem, że dla
            Ciebie wybór jest zero jedynkowy albo można siedzieć w domu i oglądać BB, albo
            dyskoteka. Zaskoczę Cię w sobotę wieczorem kiedy się jest po całym tygodniu pracy
            można robić również wiele innych ciekawych relaksujących rzeczy. Ale nie o to
            chodzi, jak chcesz to mogę się nawet wycofać z tej soboty. Uważam, że jedynie, że
            ocenianie kogoś tylko na podstawie wyglądu świadczy tylko o pustocie
            oceniającego. Poza tym gratuluję Ci, że jesteś kobietą, może kiedyś zrozumiesz,
            że obrzucanie błotem innych kobiet, szczególnie z tak błachego powodu jak wygląd
            fizyczny, działa również na Twoją szkodę.

• Gość: M. Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 14:13
              Na twoim miejscu to sobotnie wieczory spędziłabym na poczytaniu słownika
              ortograficznego."Błahy" pisze się przez " h" a nie przez "ch".Takie błędy
              świadczą o niedouczeniu.A to znacznie gorsze niż sugerowana przez ciebie
              pustota.Ja akurat nie uważam ,że jak ktoś zwraca uwagę na wygląd zewnętrzny- to
              jest pusty.Wszyscy jesteśmy wzrokowcami i wszystko co człowiek sobą
              przedstawia,jego intelekt,charakter jest niestety wypisany na twarzy..Mnie
              akurat taki typ urody jaki Barbi reprezentuje w ogóle nie odpowiada,zresztą
              sama Zołza jak ją zobaczyła to myślała"że to głupia lala z dyskoteki".Być może
              gdybym ją poznała bliżej, to bym o niej zmieniła zdanie(podobnie jak później
              Zołza).
              • Gość: bela4 Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 15:08
                Gość portalu: M. napisał(a):

> Na twoim miejscu to sobotnie wieczory spędziłabym na poczytaniu słownika
                > ortograficznego."Błahy" pisze się przez " h" a nie przez "ch".Takie błędy
                > świadczą o niedouczeniu.A to znacznie gorsze niż sugerowana przez ciebie
                > pustota.
                Oj, oj. Znowu pozory. jak ktoś zrobi błąd ortograficzny to od razu niedouczony.
                Jak dla mnie pustka wewnętrzna jest czymś znacznie gorszym niż niedouczenie. Ale
                oczywiście pisz sobie co chcesz, jeżeli to tylko sprawia, że czujesz się lepiej.
                Kolejna sprawa, że wiele osób jest słuchowcami, nie wzrokowcami i bierze pod
                uwagę jeszcze co inna osoba mówi, a nie tylko jak wygląda. ja oczywiście nie wiem
                jaka Barbie jest naprawdę, ale porównywanie jej do tirówki i wysuwanie wniosków
                co to ona musi robić, jest jak dla mnie wysoce nie sprawiedliwe.
                • hamurabin Re: BARBIE-do Beli4 24.03.02, 16:56
                  Czy ktos tu nie gada sam ze sobą? ;)adres: *.astercity.net / 10.128.131.*
                  • Gość: M Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 17:10
                    hamurabin napisał(a):

> Czy ktos tu nie gada sam ze sobą? ;)adres: *.astercity.net / 10.128.131.*
                    ---------------------
                    Zapewniam cię ,że nie jestem Belą 4, ani ona nie jest mną. Po prostu obie mamy
                    sieć internetową przez kablówkę Astercity.

• Gość: bela4 Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.astercity.net / 10.129.136.* 24.03.02, 22:32

> hamurabin napisał(a):
                      >
                      > > Czy ktos tu nie gada sam ze sobą? ;)adres: *.astercity.net / 10.128.131.*
                      > ---------------------
                      > Zapewniam cię ,że nie jestem Belą 4, ani ona nie jest mną. Po prostu obie mamy
                      > sieć internetową przez kablówkę Astercity.
                      Tym razem M. ma rację. A swoją drogą trzeba mieć niezłą schizę żeby coś takiego
                      robić, choć jak rozumiem nie jest to żadki przypadek (pewnie wiesz to z autopsji -
                      to do hamurabiego nie do M).

• Gość: rrr Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.pde.philips.com 24.03.02, 18:14
                puknij się
                • Gość: M. Re: BARBIE-do Beli4 IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 18:33
                  Gość portalu: rrr napisał(a):

> puknij się
                  ---------------------
                  Sam się puknij.

• Gość: Merlin Re: BARBIE IP: *.univ.gda.pl 24.03.02, 18:47
            > Według ciebie, jak ktoś w sobotę wieczorem siedzi w domciu i ogląda TV -to
            > znaczy ,że jest zakompleksiony?Ciekawy pogląd.A nie przyszło ci do głowy,że moż
            > e
            > ten ktoś pracuje przez cały tydzień od rana do nocy, to właśnie w sobotę ma
            > ochotę na nic nie robienie przed telewizorem.Widać jesteś dyskotekową lalą jak
            > ta
            > cała Barbi ,co to każdą sobotę musi spędzać na dyskotece, bo inaczej wieczór je
            > st
            > dla ciebie stracony.
            > Po drugie swojego zdania ,że Barbi wygląda jak ukraińska tirówka nie
            > zmienię.Znasz takie powiedzenie"Jak cię widzą,tak cię piszą"-w przypadku Barbi
            > ono się sprawdza doskonale.Jak ma się taki wygląd jak Barbi-to widać co ta pann
            > a
            > sobą reprezentuje.
            > Po trzecie jak nie widziałaś tańca Barbi to co się wypowiadasz.Między tańcem
            > seksownym, a tańcem wyuzdanej k..mizdrzącej się przy tym do kamer jest różnica.
            > Po czwarte-jestem kobietą,ale oczywiście nie tak "atrakcyjną" jak Barbi.
            >
            >
            Jesteś kobietą ale przede wszystkim zakompleksioną, agresywną
            idiotką...Przepraszam, ale czytając Twoje posty, takie wrażenie nasuwa się
            natychmiast...A może masz obraz bez dźwięku? Posłuchaj o czym mówi Barbie (a
            właściwie Ania), w jaki sposób kontroluje swoje zachowanie w stosunku do Wojtka,
            tak aby nikomu nie zrobić krzywdy swoim zachowaniem (pewnie, że trochę kokietuje
            ale czy to taki straszny grzech? jeżeli tak, to wyjdź na ulicę i rzucaj
            kamieniami w wiekszość przechodzących kobiet! Tobie się to nie zdarza? Może
            robisz to w innym stylu, czytaj "lepszym", ale to nie znaczy, że pozostałe
            kobiety musisz nazywać k...wami!). Przypomnij sobie, jak odparła zaloty Kena,
            gdyby naprawdę była taka, jak ją malujesz, już dawno zrobiłaby to samo, co Frytka.
            Zanim zaczniesz oceniać innych w związku z ich wyglądem, spójrz w lustro...i
            opisz nam tu wszystkim zainteresowanym, co TY sobą reprezentujesz, tylko tym
            razem dobrze się zastanów...Ciekawe czy inni mają podobne zdanie na temat Twojej
            prezencji i niewątpliwej...inteligencji bijącej z Twojego oblicza...
            wrrrr .....uprzedzam, że nie będę bawić się w zaczepki z Twojej strony, tak jak
            to robiłaś z belą4, pozbądź się agresji do świata!
            Pozdrawiam
            • Gość: M Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 22:55
              Gość portalu: Merlin napisał(a):

> > Według ciebie, jak ktoś w sobotę wieczorem siedzi w domciu i ogląda TV -to
              >
              > > znaczy ,że jest zakompleksiony?Ciekawy pogląd.A nie przyszło ci do głowy,ż
              > e moż
              > > e
              > > ten ktoś pracuje przez cały tydzień od rana do nocy, to właśnie w sobotę m
              > a
              > > ochotę na nic nie robienie przed telewizorem.Widać jesteś dyskotekową lalą
              > jak
              > > ta
              > > cała Barbi ,co to każdą sobotę musi spędzać na dyskotece, bo inaczej wiecz
              > ór je
              > > st
              > > dla ciebie stracony.
              > > Po drugie swojego zdania ,że Barbi wygląda jak ukraińska tirówka nie
              > > zmienię.Znasz takie powiedzenie"Jak cię widzą,tak cię piszą"-w przypadku B
              > arbi
              > > ono się sprawdza doskonale.Jak ma się taki wygląd jak Barbi-to widać co ta
              > pann
              > > a
              > > sobą reprezentuje.
              > > Po trzecie jak nie widziałaś tańca Barbi to co się wypowiadasz.Między tańc
              > em
              > > seksownym, a tańcem wyuzdanej k..mizdrzącej się przy tym do kamer jest róż
              > nica.
              > > Po czwarte-jestem kobietą,ale oczywiście nie tak "atrakcyjną" jak Barbi.
              > >
              > >
              > Jesteś kobietą ale przede wszystkim zakompleksioną, agresywną
              > idiotką...Przepraszam, ale czytając Twoje posty, takie wrażenie nasuwa się
              > natychmiast...A może masz obraz bez dźwięku? Posłuchaj o czym mówi Barbie (a
              > właściwie Ania), w jaki sposób kontroluje swoje zachowanie w stosunku do Wojtka
              > ,
              > tak aby nikomu nie zrobić krzywdy swoim zachowaniem (pewnie, że trochę kokietuj
              > e
              > ale czy to taki straszny grzech? jeżeli tak, to wyjdź na ulicę i rzucaj
              > kamieniami w wiekszość przechodzących kobiet! Tobie się to nie zdarza? Może
              > robisz to w innym stylu, czytaj "lepszym", ale to nie znaczy, że pozostałe
              > kobiety musisz nazywać k...wami!). Przypomnij sobie, jak odparła zaloty Kena,
              > gdyby naprawdę była taka, jak ją malujesz, już dawno zrobiłaby to samo, co Fryt
              > ka.
              > Zanim zaczniesz oceniać innych w związku z ich wyglądem, spójrz w lustro...i
              > opisz nam tu wszystkim zainteresowanym, co TY sobą reprezentujesz, tylko tym
              > razem dobrze się zastanów...Ciekawe czy inni mają podobne zdanie na temat Twoje
              > j
              > prezencji i niewątpliwej...inteligencji bijącej z Twojego oblicza...
              > wrrrr .....uprzedzam, że nie będę bawić się w zaczepki z Twojej strony, tak jak
              >
              > to robiłaś z belą4, pozbądź się agresji do świata!
              > Pozdrawiam
              ---------------
              Może przeczytasz sobie dokładnie mój post i wywnioskujesz że ja tam piszę
              wyłącznie na temat jej wyglądu a nie cech charakteru(który być może jest
              kryształowy).Mam do tego prawo.O jej charakterze nie wypowiadam się w ogóle. I na
              przyszłość- ja ciebie nie obrażam, więc nie życzę sobie używania obraźliwych
              epitetów pod moim adresem.Argumentów ci kochanie zabrakło,że ratujesz się
              tekstami typu "Idiotka",'upośledzona" czy" zakompleksiona "? To nieładnie uczyć
              innych kultury, gdy samemu się jej nie posiada.

• Gość: Tula Re: BARBIE IP: *.80-202-9.nextgentel.com 24.03.02, 22:48
            Uwazam ze Barbie jest Ok jako osoba. Jej styl mozna z pewnoscia dyskutowac,
            gdyz jest wyrezyserowany i przecukrzony.

Bylam do niej negatywnie nastawiona, ale zaskoczyla mnie swoim cieplem,
            kolezenstwem i "nie wypychaniem sie " na pierwsze miejsce.

A wczoraj nie tanczyla bardziej "seksownie/ wulgarnie" niz reszta dziewczat.
            Wszystkim zaszumialo wino i szampan w glowie.

Wydaje mi sie ze gdyby umalowalo sie ja w spokojny, dyskretny sposob i ubralo
            bardziej klasycznie to wygladalaby naprawde Ok.

Jej wyglad sprawia ze na wiekszosci robi wrazenie "k" i ludzie juz nie zadaja
            sobie trudu w poznaniu jej do konca.

Denerwuje mnie napewno miej niz zadufana w sobie Frytka.

Pozdr.

Tulka
        • Gość: lena Re: BARBIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:31
          Tak Barbi wcale nie jest taka zła ani zepsuta na jaka wyglada. To bardzo miła
          sympatyczna dziewczyna, troche przerysowana jesli chodzi o wyglad zewnetrzny, ale
          tudno zarzucic jej brak urody i wdzieku.Mysle, że ma jednak jeden wielki problem -
          jest niedojrzała emocjonalnie. Ta dorosła kobieta , zona (jeszcze) i matka, tak
          naprawde wcale nie chce być dorosła. Ona pragnie być ciagle mała dziewczynka. Te
          jej warkoczyki z rózowymi kokardkami, spineczki i inne "fircikluszki", jej
          słodkie minki i zmiekczanie słówek - "a cio?"(prawie seplenienie), ta jej
          bezbronnośc, reakcja łzami na agresje czy krytykę innych. Jest zagubiona jak mała
          dziewczynka. Coś musiało się wydarzyć w jej życiu, albo tez nie wydarzyło sie to,
          co powinno.Wygląd może być sposobem na ukrywanie innych swych słabości, tak jak w
          przypadku Zołzy-pewien wulgaryzm i obcesowośc jest wynikiem braku akceptaci,
          pożadania i męskiej miłości. Jedna i druga ma swoje zalety. Jesli chodzi o Barbi,
          to jest wielu mężczyzn, którzy szaleją za takimi dużymi dziewczynkami.
          Rozpieszczaja je i ubóstwiaja, i ja mam nadzieje, ze Barbi na takiego trafi.
          Zycze jej tego z całego serca. Wogóle życze jej dużo szczęścia i radości
          • Gość: kulio Re: BARBIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 14:35
            co to dużo mówić - barbie jest sexy!
            • Gość: Mimi Re: BARBIE IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 14:53
              Zgadzam się z Ieną.Barbie jest chyba niedojrzała emocjonalnie,zagubiona i
              nadwrażliwa.Nie wierzy za bardzo w siebie dlatego taką dużą wagę przykłada do
              wyglądu zewnętrznego,który według niej(takie odnoszę wrażenie)jest jej jedynym
              atutem.Zauważyłam,że panicznie boi się pokazania twarzy bez makijażu.Oglądam
              czasami relacje na żywo w intern.i obserwuje jej poranną toaletę.Nie pokazuje
              twarzy bez "zrobionych".Zeby je pomalować szuka odosobnienia,bo przecież musi
              do tego zdjąć okulary.I wcale nie myślę o niej ,że jest pusta i głupia.
              Nie dziwię się ,żę lubi Wojtka,w którym po prostu szuka oparcia.
              Na początku też myślałam o niej nie za dobrze,teraz zmieniłam zdanie.
              • Gość: bigblue Re: BARBIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 15:01
                Z tego, co zrozumiałam z dzisiejszego podsłuchu, Barbi powiedziała rudej i
                Magdzie, że ma makijaz permanentny.
                • Gość: E Re: BARBIE IP: *.telia.com 24.03.02, 15:25
                  PUSTA DZIEWCZYNA,ONA JEST WYRACHOWANA KURWA.
                  • Gość: ernest Re: BARBIE IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 24.03.02, 15:57
                    cholerna kołtuneria !!!kretyni gotowi oceniać kobiety po kolorze lakieru na
                    paznokciach
                    pewnie jak walicie konia pod kołdrą to marzycie o takiej pannie i
                    pewnie większość z was nienawidzi atrakcyjnych dup dlatego,że nie jest w stanie
                    powiedzieć niczego sensownego w towarzystwie takiej kobiety
                    Ćwoki jak można wylać tyle jadu i syfu na dziewczynę która wygląda tak jak
                    chce,poubierajcie się w mundurki pierdoleni jurorzy
                    Posuwacie w domach swoje pasztety, jesteście sfrustrowani tym,że na świecie są
                    atrakcyjne kobiety dla was niedostępne
                    Ja za nią nie przepadam ale nie za to jak wygląda, ale za to co mówi
                    W kraju gdzie wszyscy szczelnie zasłaniają grube zasłony po zapadnięciu
                    zmroku,bardzo łatwo nazwać kobietę kurwą.
                    Przepraszam estetów za moje bluzgi ale nic mnie tak nie drażni jak klapy na
                    oczach
              • Gość: Vera Re: BARBIE IP: *.icpnet.pl 24.03.02, 18:14
                Barbie jest rzeczywiście nieco infantylna, ale w tym tkwi jej urok. Czy
                wszystkie muszą wyglądać jak babo-chłopy z aktówkami pod pachą? Ubiór i make-up
                nie decydują o człowieku.
          • Gość: dd Re: BARBIE IP: *.chello.pl 24.03.02, 15:41
            zgadzam się z Twoja wypowiedzią, dodam tylko, że chyba nie z przypadku przebywa
            blisko Zołzy i Wojtka tj. silnych ludzi, czując się z nimi pewniej i
            bezpieczniej. Makijaż i okulary - może pozwalają jej też się "trochę zasłonić"?
            Ja np. ubieram się bardzo ekscentrycznie i może nie wszędzie pasuję i wielu się
            mój ubiór i styl nie podoba, a ja się świetnie czuję. Dodam że jestem nieśmiała
            a ubiorem prowokuję. Są powody i ja je rozumię, dlaczego pewne elementy naszego
            wyglądu nie pasuja do ogólnie pojmowanego "piękna i dobrego smaku". Gdyby to
            ode mnie zależało, każdy miałby bez zbędnych komentarzy i ocen ubierać się i
            malować tak jak chce - nawet "kwiatek do kożucha".
            • Gość: sisi Re: BARBIE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 19:02
              Oj Barbie kiczowata panienko BB jesteś jak koszmarny sen kosmetyczki i matki
              natury,czy czytał ktoś w Newsweek-u o tym,że Barbie przed programem
              zrezygnowała z pracy w sekretariacie senatora SLD? no coż ...
              • Gość: M Re: BARBIE IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 19:58
                Gość portalu: sisi napisał(a):

> Oj Barbie kiczowata panienko BB jesteś jak koszmarny sen kosmetyczki i matki
                > natury,czy czytał ktoś w Newsweek-u o tym,że Barbie przed programem
                > zrezygnowała z pracy w sekretariacie senatora SLD? no coż ...
                ---------------------------------
                Ona w sekretariacie u senatora? Chyba,że świadczyła mu usługi w naturze.

• Gość: Travis Barbie jest OK IP: *.acn.waw.pl 24.03.02, 20:17
                  Jak na swój wiek - jest bardzo atrakcyjne i bardzo dojrzała. A w łóżku jest z
                  pewnością świetna. Szczerze mówiąc chciałbym poznać wszystkie tajemnice jej
                  ciała. Poza tym jest reprezentacyjna. No - jasne, że trzeba mieć dużo pieniędzy
                  i odpowiednią pozycję, żeby nadać jej dobrą oprawę i żeby ja przy sobie
                  utrzymać, ale to juzzupełnie inna sprawa. Kobiety które ją krytykują
                  zazdroszczą jej urody. Faceci, którzy to robią - mają kompleks pięknych kobiet -
                  bo wiedzą, że nie są one dla nich (pod względem finansowym i pod względem
                  urody).
                  • Gość: M Re: Barbie jest OK IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 21:47
                    Gość portalu: Travis napisał(a):

> Jak na swój wiek - jest bardzo atrakcyjne i bardzo dojrzała. A w łóżku jest z
                    > pewnością świetna. Szczerze mówiąc chciałbym poznać wszystkie tajemnice jej
                    > ciała. Poza tym jest reprezentacyjna. No - jasne, że trzeba mieć dużo pieniędzy
                    >
                    > i odpowiednią pozycję, żeby nadać jej dobrą oprawę i żeby ja przy sobie
                    > utrzymać, ale to juzzupełnie inna sprawa. Kobiety które ją krytykują
                    > zazdroszczą jej urody. Faceci, którzy to robią - mają kompleks pięknych kobiet
                    > -
                    > bo wiedzą, że nie są one dla nich (pod względem finansowym i pod względem
                    > urody).
                    --------------------------------------
                    Cha,cha ! Kobiety zazdroszczą jej urody ! Gdybym wyglądała tak jak ona
                    wstydziłabym się wyjść na ulicę.To już jej mamusia jest od niej lepsza,bo
                    przynajmniej wygląda naturalnie i świeżo.

• Gość: Merlin Re: Barbie jest OK IP: *.univ.gda.pl 25.03.02, 00:17
                      > Cha,cha ! Kobiety zazdroszczą jej urody ! Gdybym wyglądała tak jak ona
                      > wstydziłabym się wyjść na ulicę.To już jej mamusia jest od niej lepsza,bo
                      > przynajmniej wygląda naturalnie i świeżo.
                      >

Jak przyjemnie poczytać Twoje interesujące, gorzkie wywody...Nie masz jeszcze
                      dość obrzucania Barbie błotem?
                      Pozdrawiam Cię BOSKA NIESTRUDZONA (SIC!) M !! BOGINI URODY I INTELEKTU!

• Gość: M Re: Barbie jest OK IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 25.03.02, 12:00
                        Gość portalu: Merlin napisał(a):

> > Cha,cha ! Kobiety zazdroszczą jej urody ! Gdybym wyglądała tak jak ona
                        > > wstydziłabym się wyjść na ulicę.To już jej mamusia jest od niej lepsza,bo
                        > > przynajmniej wygląda naturalnie i świeżo.
                        > >
                        >
                        > Jak przyjemnie poczytać Twoje interesujące, gorzkie wywody...Nie masz jeszcze
                        > dość obrzucania Barbie błotem?
                        > Pozdrawiam Cię BOSKA NIESTRUDZONA (SIC!) M !! BOGINI URODY I INTELEKTU!
                        >________________________-

Ja na razie to ty obrzuciłaś mnie błotem w swoim poście powyżej ,wyzywając mnie
                        od idiotek i kompleksiar.Więc powtarzam ci, nie ucz innych kultury podczas gdy
                        sama jej nie posiadasz .Ja przynajmniej ciebie nie obrażam.A pozatym nikt ci nie
                        każe odpisywać na moje posty,szanowna adwokatko PIĘKNEJ,WSPANIAŁEJ,INTELIGENTNEJ
                        Z KLASĄ Barbi.Więc nie pisz do mnie więcej,a jeżeli już to bądź uprzejma używać
                        rzeczowych argumentów a nie epitetów.
                        _
                        • Gość: Merlin Re: Barbie jest OK IP: *.univ.gda.pl 25.03.02, 15:19

> Gość portalu: Merlin napisał(a):
                          >
                          > > > Cha,cha ! Kobiety zazdroszczą jej urody ! Gdybym wyglądała tak jak on
                          > a
                          > > > wstydziłabym się wyjść na ulicę.To już jej mamusia jest od niej lepsz
                          > a,bo
                          > > > przynajmniej wygląda naturalnie i świeżo.
                          > > >
                          > >
                          > > Jak przyjemnie poczytać Twoje interesujące, gorzkie wywody...Nie masz jesz
                          > cze
                          > > dość obrzucania Barbie błotem?
                          > > Pozdrawiam Cię BOSKA NIESTRUDZONA (SIC!) M !! BOGINI URODY I INTELEKTU!
                          > >________________________-
                          >
                          > Ja na razie to ty obrzuciłaś mnie błotem w swoim poście powyżej ,wyzywając mnie
                          >
                          > od idiotek i kompleksiar.Więc powtarzam ci, nie ucz innych kultury podczas gdy
                          > sama jej nie posiadasz .Ja przynajmniej ciebie nie obrażam.A pozatym nikt ci n
                          > ie
                          > każe odpisywać na moje posty,szanowna adwokatko PIĘKNEJ,WSPANIAŁEJ,INTELIGENTNE
                          > J
                          > Z KLASĄ Barbi.Więc nie pisz do mnie więcej,a jeżeli już to bądź uprzejma używać
                          >
                          > rzeczowych argumentów a nie epitetów.
                          > _

BEZ KOMENTARZA

• Gość: Merlin Re: Barbie jest OK IP: *.univ.gda.pl 25.03.02, 15:25
                          M, wiesz kim był Merlin? Ustal jego płeć, wierzę w Ciebie!
    • Gość: Magda Re: BARBIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.03.02, 16:59
      Sisi ty nieedukowana dziewczyno ! Bielsko - Biała nie jest małym miastem !!!!!!!
      Mapa w łapki i studiować!!!!!!
      • Gość: claudel Re: BARBIE IP: *.*.*.* 27.03.02, 13:58
        Jak już gdzieś pisałam - jestem za Barbie. Też byłam
        do niej uprzedzona ze względu na wygląd, ale szybko mi
        przeszło. Dla mnie jest słodka jak malarstwo Dufy'ego
        (to taki impresjonista francuski jakby ktoś nie
        wiedział). Sama bym się w życiu tak nie ubrała ani nie
        umalowała, ale Barbie jest jak taki prosty, kolorowy
        kwiatek, dla mnie przyjemny dla oka widok - na
        zasadzie ciekawostki biologicznej.
        A ta krytyka jej wyglądu, pełna zawiści i jakiejś z
        trudem skrywanej agresji, rzeczywiście nasuwa
        podejrzenia co do poważnych kompleksów krytykantów.
        • Gość: Merlin Re: BARBIE IP: *.univ.gda.pl 27.03.02, 20:45
          Gość portalu: claudel napisał(a):

> Jak już gdzieś pisałam - jestem za Barbie. Też byłam
          > do niej uprzedzona ze względu na wygląd, ale szybko mi
          > przeszło. Dla mnie jest słodka jak malarstwo Dufy'ego
          > (to taki impresjonista francuski jakby ktoś nie
          > wiedział). Sama bym się w życiu tak nie ubrała ani nie
          > umalowała, ale Barbie jest jak taki prosty, kolorowy
          > kwiatek, dla mnie przyjemny dla oka widok - na
          > zasadzie ciekawostki biologicznej.
          > A ta krytyka jej wyglądu, pełna zawiści i jakiejś z
          > trudem skrywanej agresji, rzeczywiście nasuwa
          > podejrzenia co do poważnych kompleksów krytykantów.

Witam Claudel!

Ufff ....dziękuję, że są jeszcze takie kobiety jak Ty. Miło przeczytać post,
          który jest rzeczowy, ciepły i nie robi z Barbie monstrum. Widzę, że co do
          powyższej "krytyki" mamy podobne zdanie :-))))
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka