Gość: Klem IP: 195.245.217.* 27.07.04, 08:06 www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=44150 Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny_tomala Re: Abonament... Ch..e precz! 27.07.04, 08:22 Czerowna banda ! biedni będą tylko listonosze na których skupi sie gniew wkurzonych telewidzów ale z drugiej strony jeżeli listonosze oleją nowe obowiązki to nic z tego nie będzie. a wogóle to co tak tym czrewonym gnojkom zależy na takim zapisie? czyżby zarządzać tymi pieniędzmi miała jakaś nowa agencja na czele któej stoi załużony towarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Abonament... Ch..e precz! IP: 193.111.166.* 27.07.04, 09:20 ja chetnie jako męczennik pójde do więzienia za świadome i notoryczne uchylanie sie od płacenia abonamentu! Telewizja Niny T powinna być kodowana i płatna - niech sobie wykupuje ja ktos kto ma ochotę na Tadeusza Drozdę, braci Golców, gale, festiwale, biesiady, nieżetelna informację, kpiącą ze zdrowego rozsądku publicystykę, pseudo- smieszne "kabarety", Tomasza Kamela z Magdą Mołek oraz na opłacanie pensji dla pozbawionego osobowości Durczoka. Ja dziękuje bardzo! Wysiadam z tego autobusu! Odpowiedz Link Zgłoś
worfff Re: Abonament... Ch..e precz! 27.07.04, 11:24 Zgadzam sie! Zakodowac wszystkie publiczne stacje radiowe i telewizyjne. Chcesz ogladac szmire? Zaplac za dekoder! Gość portalu: ale napisał(a): > ja chetnie jako męczennik pójde do więzienia za świadome i notoryczne uchylanie > > sie od płacenia abonamentu! > Telewizja Niny T powinna być kodowana i płatna - niech sobie wykupuje ja ktos > kto ma ochotę na Tadeusza Drozdę, braci Golców, gale, festiwale, biesiady, > nieżetelna informację, kpiącą ze zdrowego rozsądku publicystykę, pseudo- > smieszne "kabarety", Tomasza Kamela z Magdą Mołek oraz na opłacanie pensji dla > pozbawionego osobowości Durczoka. Ja dziękuje bardzo! Wysiadam z tego autobusu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Re: Abonament... Ch..e precz! IP: 217.11.147.* 27.07.04, 09:26 No nieeeeee, co za banda kretynów. Jak mogą zakładać z góry, że jak ktoś nie wpuści do mieszkania kontrolera, to od razu ukrywa odbiornik? To jest skandal, ja nikogo na pewno nie wpuszczę. Abonamentu i tak nie zapłacę, mam w d.... publiczną telewizję, która ma zerowy poziom. Za co oni chcą brać pieniądze? Za to, że mam odbiornik? Kupiłam, zapłaciłam i mam, a im nic do tego. Ja może nie oglądam tych ich "wspaniałych" trzech programów. Mam kablówkę, płacę za to i tyle. Od moich pieniędzy won. Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Abonament... Ch..e precz! 27.07.04, 11:04 pie...e sld, mam nadzieje ze przepadna z kretesem i odejda w niebyt po wyborach, a ja kapusia z poczty polskiej nie wpuszcze i nie zaplace abonamentu tak jak nie place od 10 lat. Jak nie bedzie reklam to pierwszy zarejestruje odbiotnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele Re: Abonament... Ch..e precz! IP: *.swidnica.mm.pl 28.07.04, 09:08 I tak nadają same powtórki. Dlaczego mam płacić kilka razy za ten sam towar. Albo jakieś starocie... Powinni je przecenić o 70 % jak już tak bardzo chcą tej forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Abonament... Ch..e precz! 28.07.04, 09:58 mmmhhmm podobno w niektórych cywilizowanych krajach znaleziono rozwiązanie dobre dla ludzi i telewizji publicznej (BBC!) przy zakupie telewizora płaci się pewną kwotę jednorazowo (doliczona do ceny odbiornika) - i z grzywki inspekcji pocztowej też do domu nie wpuszczę ale dlaczego w Polsce trzeba wymyślać wszystko od początku? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Abonament... za co? 28.07.04, 10:21 Za to że wczoraj nie było meczu Wisły? za to można było oglądnąć powtórki telenowel po kilka odcinków na 1 i 2, gdzie zatem misja publiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Abonament... Ch..e precz! 28.07.04, 13:37 Dzis przeczytałam, że Olejnik podpisuje kontrakt z TV na sumę wyższą niż Durczok. To na te apanaże potrzebne są nasze pieniądze, a nie na realizację ambitnych programów misji społecznej. Nie zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Abonament... Ch..e precz! IP: 195.245.217.* 28.07.04, 13:43 Za publiczną służbę zdrowia płacę dwukrotnie. Mimo, że nie korzystam... Za publiczną telewizję mam płacić mimo, ze ciągnie ona grubą kasę z reklam. I też praktycznie nie korzystam, bo wszystko co było tego warte mam juz obrzydzone powtórkami... Co mi do jasnej cholery daje państwo? Co? Kim ja tutaj jestem? Kim? Kim?........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Abonament... Ch..e precz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:59 nie wpuszczę. na jakiej podstawie oni mają wchodzić ludziom do domów.przecież nawet policji bez nakazu prokuratora nie powinno sie wpuszczać do domu. a jak ktoś ma w kompie kartę tv i cudną polską tv ogląda tylko w kompie.albo ma tv,antenę i polskich fenomenalnych kanałów nie posiada?(zdaje się,że tak jest z dekoderami polsatu i cyfry+,tam chyba państwowej tv nie ma) na pohybel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav255 Re: Abonament... Ch..e precz! IP: 81.210.14.* 28.07.04, 18:20 > a jak ktoś ma w kompie kartę tv i cudną polską tv ogląda tylko w kompie.albo > ma tv,antenę i polskich fenomenalnych kanałów nie posiada? Chodzi o urzadzenia umozliwiajace odbior. Czyli jak masz telewizor i go nie wlaczasz to i tak powinienes placic. Zobaczcie to: www.tvlicensing.co.uk/penalties/detection_tvvans.html troche to zabawne pozdrawiam rav255 Odpowiedz Link Zgłoś