Gość: Ola S. IP: 212.244.142.* 24.03.02, 22:35 Mam pytanie: Czy Anna Jędrzejowska ma jakies powiązania z Grzegorzem Jędrzejowskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Anna Jędrzejowska IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 24.03.02, 22:37 Gość portalu: Ola S. napisał(a): > Mam pytanie: Czy Anna Jędrzejowska ma jakies powiązania z Grzegorzem > Jędrzejowskim? ---------------- Tak.Jest jego żoną.Żeby było śmieszniej jej panieńskie nazwisko brzmiało Lis-ale z Lisem nie miała nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Anna Jędrzejowska IP: 149.156.213.* 25.03.02, 15:00 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Ola S. napisał(a): > > > Mam pytanie: Czy Anna Jędrzejowska ma jakies powiązania z Grzegorzem > > Jędrzejowskim? > ---------------- > Tak.Jest jego żoną.Żeby było śmieszniej jej panieńskie nazwisko brzmiało Lis-al > e > z Lisem nie miała nic wspólnego. > Popatrz sobie na czasy polaczen w tym wątku, Rob sobie zabawy na jakims bardzie rozrywkowym forum, np.TVN. Wystarczy miec modem i antene satelitarna, zeby takie zabawy prowadzic. Chyba jednak masz rozdwojenie jazni. Sama pytasz i za minute odpowiadasz na zadane pytanie. MOze powinnas poczytac Agate Christie wczesniej. Juz tyle osob zwracalo Ci uwage. Czy bycie natretem bawi Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola S. Re: Anna Jędrzejowska IP: 212.244.142.* 25.03.02, 15:52 O co ci chodzi? Przecież na moje pytanie odpowiedziała Ola, a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Anna Jędrzejowska IP: 149.156.213.* 25.03.02, 18:00 Nie jestes zabawna. zaczynasz byc smieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Anna Jędrzejowska IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 25.03.02, 18:04 Gość portalu: Kama napisał(a): > Nie jestes zabawna. zaczynasz byc smieszna. --------------------------- To ty jesteś śmieszna.Nie jestem żadną Olą S. tylko Olą.Nie jestem psychiczna i nie piszę sama do siebie. To może ty masz coś nie tak z głową, że w dwóch różnych osobach widzisz tę samą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Anna Jędrzejowska IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 25.03.02, 21:29 no pewnie. Są sąsiadami. Odpowiedz Link Zgłoś