Dodaj do ulubionych

PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ....

IP: *.pl 25.03.02, 02:23
...znaczy ja nigdy nie głosowałem ani nie wykupiłem kodu ani nie nabyłem
żadnego produktu BB....ALE...

..proszę tych którzy głosują a darzą sympatią Zouzę i Wojtka by nie głosowali
bo nie ma sensu...dzięki temu być może BB wyciągnie zapomniane już
fakty "palenia maryśki"(nie Marzanny) i Fryta czy Kenia wylecą na zbity pysk...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... 25.03.02, 09:46
      Tak by było najlepiej - żeby widzowie zbojkotowali idiotyczny pomysł Wielkiego
      Prowokatora i nie głosowali w ogóle. Ale to jest, niestety, niemożliwe.
      Pozostaje nam mieć nadzieję i trzymać kciuki, że tych dwoje nie ulegnie
      naciskom Wielkiego Prowokatora i wykombinuje jakiś niekiepski numer za tydzień.
      Mnie, osobiście, najbardziej odpowiadałaby opcja, żeby za jednym poszło drugie,
      a za nimi Barbie, to się drużyna Niebieskich całkiem skruszy i bedzie smiesznie.

zdrv
      zdzicha
      • Gość: mucha Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... IP: 192.168.5.* 25.03.02, 09:57
        Jakie śmiesznie?
        Wejdą rezerwowi i tyle.
        To ma być zabawa dla widzów a nie paru podkretyniałych mieszkańców.
        A że zabawy nie ma? To do pola i niech wejdą tacy którzy potrafia sie bawić.
        Chociaż przyznaje, ze reguly tej zabawy są głupawe.
        mucha
      • Gość: steryd Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... IP: *.pl 25.03.02, 10:48
        mówisz Zdzicho że ludzie i tak będą głosować....pozostaje nadzieja że ci
        zdegustowani postępowaniem WB nie będą....okaże się że jest to tak duża rzesza
        że Wielki Prowokator będzie musiał "coś" zrobić pod naciskiem "producentów"
        by ludzie <<<DZWONILI>>> i nabili kaskę....

pamiętasz może jak w kiepskiej, drugiej edycji WB dwoił się i troił by było
        więcej osób nominowanych bo widocznie "mało" tłuszczy "dryndało"...

pozdrawiam
        • zdzicha Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... 25.03.02, 11:09
          Oczywiście, ze będa głosowac - niemożliwe jest, zeby ktoś nie zagłosował przeciw
          Wojtkowi lub Zouzie. Jezeli Wielki Prowokator uzna, ze to za mało, to ok. połowy
          tygodnia sprowokuje jakąs kontrowersyjną sytuację, pokaże kogoś w nieciekawym
          swietle i będzie miał jeszcze jedna ofiare.

zdrv
          zdzicha
          • Gość: npojazd Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.03.02, 12:51
            Głosowanie jest bezsensowną stratą kasy, przecież jeżeli jedno wyjdzie to
            drugie też to zrobi. Tak w każdym razie wnioskuję z ich dotychczasowego
            gadania. Chyba że coś się im odmieni w tym tygodniu.
            Co do Frytki i Kenia - przecież to najśmieszniejsze osoby w tej edycji, niech
            jeszcze posiedzą, chociaż pewno Ken będzie nominowany za 2 tygodnie.
    • Gość: zdzisio Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... IP: 192.168.100.* 25.03.02, 12:48
      A ja proponuję w ogóle nie oddychać. Mój apel tak samo poskutkuje....
      • Gość: Aga Zbojkotujmy głosowanie!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 12:51
    • Gość: szatan właśnie...głosowanie to strata kaski.... IP: *.pl 25.03.02, 18:01
      ...w ogóle głosowanie ale tym razem szczególnie kiepskim pomysłem jest
      dzwonienie by "wymarsz" zaliczyła jedna z tych osób...poniważ prawdopodobnie
      wyjdą tak czy siak oboje albo nie wyjdzie żadna z nich....

jeszcze jedno...jeśli lubie obydwoje i uważam że warto by pozostali w domu BB
      bo dzięki temu program ten jest ciekwaszy to nie bedę nigdy decydował o ich
      wyjściu....NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM BYŁBY jak ktoś tu wspomniał BOJKOT!!!

pozdrawiam
    • Gość: geo Re: PROPONUJĘ W OGÓLE NIE GŁOSOWAĆ.... IP: *.icpnet.pl 25.03.02, 19:55
      Każdy kto myśli że dzwoniąc i oddając swój głos ma wpływ na to kto wyjdzie to
      (bez urazy) zwykły frajer. W tym programie najważniejsza jest oglądalność i tak
      naprawdę o wyjściu decyduje producent!
      Ale jeżeli ktoś poprawia sobie humor wyrzucając pieniądze w błoto to śmiało
      niech dzwoni zawsze to w jakimś stopniu napędza koniunkturę.
      :)
    • zdzicha No i całe głosowanie... 25.03.02, 21:55
      ...szlag jasny trafił :)

zdrv
      zdzicha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka